Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asik__

ŻONY I DZIEWCZYNY KIEROWCÓW !

Polecane posty

Gość asik__
są tutaj jeszcze jakies kobiety kierowców ? :)

Gość hejhej..
no są ...

Gość asik__
miśka - tak czy siak , to Ty swojego nigdzie nie puszczaj ! :) wiadomo , ze nie ma lekko , oni tez cierpia ze ich nie ma w domu , tez im łatwo nie ma , ale robia to tylko dla swoich kobiet zeby lepiej miały w zyciu i dla rodziny ogolnie :) poswiecaja sie duzo. hejhej.. Witaj . na krajowym transporcie się nie opłaca , a na miedzynarodówce wyciągnie od 4 do 6 czy czasami nawet 7 tysiecy , wiec na pewno dacie rade :) jezeli moge wiedziec ile Twoj maz obecnie zarabia ? Kaitanaa jakim systemem Twoj tato jezdzi ? :)

Gość asik__
miśka , bardzo fajnie , że się tutaj odezwałas ! :) az mi lepiej sie zrobilo :)

Gość asik__
hejhej.. zalezy jakim systemem będzie jeździł , bo wiadomo jak na dluzej tym lepiej ! podstawa to na ogoł od 1200 do 2000 zł plus diety za kazdy dzien w trasie za granica tj. tez roznie ale policz ze okolo 43 euro :) wiec jak będzie w trasie 4 tygodnie + tydzien w domu , to wyciągnie około 5500 - 6000 zł nie ma chyba źle ?

Gość Fleetek
Jak sobie radze? Nie jest lekko, teskie za nim straszne ale jak przyjedzie do domu to w dziwny sposob mnie irytuje. Przyzwyczailam sie juz do samotnego trybu zycia i czasami mi po prostu przeszkadza. Nie wiem,czy tylko ja tak mam

Gość asik__
Fleetek nie jesteś sama :) również tak mam , chociaż gdy go nie ma to bardzo za nim tęsknię i wszystko bym oddała żeby wrócił chociaż na chwilkę , to potem jak zjeżdza na dłuższy czas tez czasami troszkę mnie denerwuje , chciaż wole to denerwowanie niz chwile bez niego :) dzień odjazdu to wybaczenie mu tego irytowania mnie , byle zeby został :) denerwuje mnie to , ze jak go nie ma to wszystko musze robic sama i wiem ze gdy przyjedzie chcialby odpocząc , ale tez lubie gdy pomoze mi przy obiedzie , spedzimy chwile razem i w koncu mi pomoże.

Gość asik__
Reganka Witaj ! :) jak tam minął wieczór :) ? maz juz pewnie w trasie , a za nie dlugo macie weekend ! nie umiesz sie juz pewnie doczekac ? :)

Gość asik__
Reganka - o to juz pewnie na niego czekasz , chyba że juz jestescie razem ! :) to udanego weekendu , ciesz się nim ile tylko możesz ! :) ja czekam na 21 i tez bede z moim , tylko przez skype , no ale jednak ! :) pozdrowienia dla Was i mam nadzieje, że w tygodniu się odezwiesz ! :) :*

Gość asik__
teraz to juz na pewno jestescie razem ! ahh nie wiesz , jak Wam zazdroszcze ! :) musi minac , nic innego nie zrobie , pozostaje mi tylko czekanie :) ale mam nadzieje ze te chwile razem nam wszystko wynagrodzą :) malutki pewnie ucieszony ze tatus w domku , a zonka pewnie jeszcze mocniej ? ;)

Gość eriwh
moj jest kierowca, ale pksu ;-)

Gość saaaaaaaaaaddwe
wspolczuje, to sa meskie kurwy na kaz\dym kroku inna laska

Gość asik__
erwih - no to pewnie masz go codziennie w domu :) a co do tamtej osoby , to szkoda mi Ciebie , że jestes taki ograniczony / ograniczona . i współczóję z całego serca.

Gość asik__
up

Gość tentemat
To i ja sie zamelduje

Hej kobietki:) jak tam po weekendzie? mężowie w domku byli? mam nadzieję, że tak:) i teraz oby do piątku/soboty i będą:) miłego tygodnia:*

Gość asik__
Hej Miśka ! :) po weekendzie okej , prawie cały przegadany na skype :) moj jeszcze 3 weekend i na 4 dopiero będzie :( ale dam rade , bo muszę! a co tam u Ciebie ? :)

Gość parafianin
Szczęść borze zwracam się z apelem do ludzi dobrej woli o wsparcie w mojej trudnej sytuacji materialnej jestem chory na organiczne uszkodzenie układu nerwowego od urodzenia z tego powodu jestem dyskryminowany i wyrzucany z każdej pracy którą podejmę ze względu na dolegliwości chorobowe. Od kilku lat walczę z zus-em o rentę mam na utrzymaniu 4 letnią córkę obecnie jestem bezrobotny bez żadnych środków do życia proszę o drobne sumy na przeżycie.... data. 18 lipiec 2011 Kredyt Bank nr.konta 19 1500 1546 1015 4031 0333 0000

Asik zobaczysz szybko zleci:) i będzie kilka dni w domku:) a u mnie wszystko dobrze:) mój właśnie śpi obok:P podobno zmęczony po pracy:) a niech sobie śpi:)

nie wiem czemu, ale raz mi nick wyskakuje z dużej, raz z małej literki:D w każdym bądź razem oba to ja:D

Gość asik__
no będzie tydzień :) tylko ten tydzien zleci jak jeden dzień, a te 5 tygodni bez niego ciągnie się jak rok i to jest najgorsze. ale co poradzic :) o widzisz jak fajnie , zazdroszcze Ci ;P ja tez dzisiaj chodze jakas spiąca , mozw to taka pogoda , bo pada deszcz . a moze taki leniwy dzien :D

on taki śpioch jest:P melodie do spania to ma:D w dzień śpi a o 20 od nowa spać:D także pożytku wielkiego z ni ego nie ma... nie ma Asik czego zazdrościć, takie bycie na codzień też jest męczące:( ale pewnie mniej niż jak faceta nie ma całe tygodnie:( ale korzystaj z tego, że będzie:) może jakiś wypad tygodniowy na wakacje czy coś:)

Gość asik__
miśka - hehe no jak jest to źle , jak nie ma to tez , nam to trudno dogodzić ;P chociaz ja tesknie bardzo , ale jak jest dlugo to mnie denerwuje i chce zeby jechal , czasami tak mam :) masz racje , jak wroci to jedziemy na 5 dni gdzies odpocząć , we dwoje :) bede musiala sie nim nacieszyc na zapas :) a Tobie jak mija dzien , jakie plany na dzisiaj ?

Mój Kochany też jest kierowcą. Ale na szczęście mamy taką sytuację, że nie ma Go tylko 3 dni w tygodniu. Jedzie w niedzielę wieczorem i wraca we wtorek lub w środę w nocy. Resztę tygodnia ma dla Nas :) Czasem zdarzy się dodatkowo wyjazd w jakiś pozostały dzień tygodnia, ale wtedy to są krótkie trasy i mój Mężczyzna ma prawo podjąć decyzję czy chce jechać, czy nie może. Przeważnie jedzie, bo jest taka sytuacja z szefem, że Nam pomógł i też trochę tak nie chce robić problemu. Chociaż, gdy mamy coś w planach to wiadomo, że to jest ważniejsze. Jak mogę, to czasami z Nim jadę w trasę, mimo, że to męczące, to bardziej męcząca jest tęsknota. Kiedyś przez krótki czas pracował dla innej firmy i tam jeździło się 2 tygodnie non stop, a do domu przyjeżdżało maksymalnie na kilka dni i trzeba było być zawsze gotowym na wezwanie. Jeśli by zadzwonili - trzeba jechać i trzeba być na to zawsze nastawionym... :| Dlatego się zwolnił, oboje tego nie wytrzymaliśmy. Ja tęskniłam, On tęsknił, a poza tym to wieczne bycie na zawołanie, okropnie ograniczające. Lubi jeździć i można na tym zarobić, chociaż wiadomo, że to męcząca praca. Teraz nie narzekam, chociaż nie lubię niedziel aż do środy :) Jednak potrafię docenić to, że mamy naprawdę fajnie. Zresztą na razie tak chcemy, bo potrzebujemy pieniążków (jak większość ludzi zapewne). Dobrze zarabia i często jesteśmy razem :)

Gość asik__
Blondiex - Witaj ! Oj , nie wiesz jak Tobie tez bardzo zazdroszczę ! Ja mam chyba tutaj najgorzej , nie chodzi o to że muszę czekać , tylko ile . A najgorsze jest to , że ten czas leci tak jak by miał , a nie chciał ... Mój jeździ 5/1 lub 4/1 . Więc tylko jeden tydzien razem na miesiąc , a czasem jeszcze mniej. A w czasie gdy jest , jest multum spraw do załatwiania , więc czasu dla siebie nie zostaje nam tak dużo. Co do kwestii pieniędzy , to tak , masz rację . Większość jeździ nie tylko dlatego że lubi , ale mają też dobry zarobek z tego. Wiele bym dała żeby mój jeździł od poniedziałku do piątku - weekendy w domu. Ale co poradzić , niestety mało firm oferuje taką pracę :( Tez czasami jeżdzę z nim , ale niestety to jest za długi okres i tak jak wspominasz nie daję rady , za bardzo męczące , a po za tym tutaj tez mam swoje sprawy. Ojojoj , się trochę rozpisałam :) a jak sobie radzisz z ta rozłąką ?

kolejna dołączyła:) super:) wgl dziwi mnie tak mały odzew na temat, przecież kierowców jest bardzo dużo a gdzie te ich żony/kobiety się podziały?? odzywajcie się, razem łatwiej wytrzymać do przyjazdu faceta:)