Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość humanio

Masz problem? Możesz liczyć na szczerą odpowiedź.

Polecane posty

Gość humanio
coś wam powiem ja też nie jestem bez winy bo już wcześniej powinnam wiedzieć w co się pakuję i to jest moja kara za głupotę i tyle w tym temacie ale jestem mu wdzięczna za jedno on mnie bardzo dużo nauczył o facetach o ich sposobie myslenia z jednej strony plus z drugiej hmmm...

Gość humanio
msmarvel Zdarzyło wam sie odtrącic kogoś w obawie przed porazką? tak lata świetlne temu ale on był młodszy i nie4 miałam sumienia :D

Zależy, w które oko! :D W to górne by zabolało, w dolne... niekoniecznie. ;) W sumie... nie tyle odtrącić, co, gdy widzę, że atmosfera się zagęszcza, trzymać na dystans aż do oziębienia emocji. Taka profilaktyka. Mało komu pozwalam siebie poznać, przed jeszcze mniejszym gronem się otwieram.

Gość fullmoon
msmarvel Jeśli masz świadomość, że zrobiłaś coś czego nie powinnaś była - to nie jest tak źle. Pod warunkiem, że już tego nie zrobisz. Najważniejsze by uczyć się na własnych błędach. Proszę nie mów tak o sobie :)

Gość msmarvel
Cholera,korci mnie żeby spytać czy kiedykolwiek pomyślałyście o innej kobiecie jako o obiekcie seksualnym a nie jako potencjalnej rywalce? Nie bijcie..

Gość fullmoon
Wyobrażacie sobie ten wzrok... tą panikę w oczach na widok wielkiego sekatora zbliżającego się do rozporka? :D :P nie żebym była feministką Broń Boże :P

Gość msmarvel
Fullmoon Uwież mi na słowo,żadna z was nie chciałaby mieć mnie za przyjaciólkę.

Gość humanio
zielone_spojrzenie_ona21 Po każdej porażce człowiek staje się ostrożniejszy z obawy, że znów wejdzie w tę samą rzekę... ja własnie z nim weszłam drugi raz wtą sama rzekę chociaż wszyscy mi odradzali ale to bylo potrzebne żebym sie naprawdę odkochała :-)

msmarvel - oczywiście, że tak, od kiedy zaczęłam się interesować czymś więcej niż przyjaźnią :D w jednej z moich ulubionych trylogii była taka zasada "Kochaj jak wola twoja."

Przyznam bez bicia, że tak...Nawet kiedyś pisałam z taką laską, ale w pewnym momencie nie zajarzyłam o co jej chodzi i się obraziła..Przykro mi było, że w jakiś sposób nie chcący ją uraziłam...

Gość humanio
msmarvel Cholera,korci mnie żeby spytać czy kiedykolwiek pomyślałyście o innej kobiecie jako o obiekcie seksualnym a nie jako potencjalnej rywalce? Nie bijcie.. spoko ja odpowiem nigdy i bez obrazy :-) ale mnie to obrzydza no sory tak skonstuowana jestem ;-)

Gość humanio
zielone spojrzenie no to mi poprawiłaś :D ja pierniczeeeeeeee

fullmoon - przedni widok, chłop przerażony, że sekator zaraz uczyni z niego... nie-faceta :D i półmózga, w końcu oni mają dwie głowy :O

Gość msmarvel
Humanio Cenie ludzi mających twarde zasady. Choś głupio to brzmi. Next one?

Gość humanio
Nie kurna nie powiem jak mam na imię bo będzie obciach :D

Gość fullmoon
Również mi się nie zdarzyło, jeśli już to jakieś przebłyski, których nawet nie pamiętam. A dobre z imionami :) Tak tak oni myślą przeważnie tą mniejszą główką :P

Gość msmarvel
Ja jestem Katarzyna. Dumna z tego ,że lubię pozycję na jezdzca. I fakt mam spory biust.Właściwie mógłby być większy HAHAHS

Gość humanio
ja powiem tylko że z opisu wynika co do rączki to do buzi :D