Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość humanio

Masz problem? Możesz liczyć na szczerą odpowiedź.

Polecane posty

Gość humanio
joasia ;(((((((((((((((((((((( zaoczne uczelnie są trochę traktowane niepoważnie sama wiesz nie wiem jak jest w sferach prawników a jak w sferach psychologów zależy czy masz gdzieś dojście do dobrej pracy przykre ale takie realia jedno wiem świat prawników jest bardziej zamkniety dla ludzi bez pleców niż świat psychologów o zainteresowaniach nie mówię bo jakbyś wiedziała co jest twojąpasja nie zadałabyś tego pytania a i przypominam teraz jestem przy 5 drinku więc weźcie pod rozwagę moje madralińskie wypowiedzi ;-)

Gość mam ochotę na bigos
Nie mam możliwości...ale sama nie wiem, czy bym pokazała. Od jakiegoś czasu nikomu nie pokazuję tego, co robię, no chyba, że namaluję coś dla mamy albo cioci ;) ale to co dla siebie-to dla siebie...

Gość humanio
prośba "Skrzywdze nie jedna osobe,ktora mnie skrzywdzila. Mam nadzieje,ze oplaci sie." tu jest jakaś grubsza historia a nie chcę na forum... sama wiesz co powinnaś zrobić

Sknerusko jedna ;) ale w sumie rozumiem, najbardziej mnie irytuje, kiedy ktoś zagląda przez ramię, a ja wyraźnie nie chcę nikomu pokazywać... Widać w ogóle, że tamto jest robione długopisem zwykłym i żelowym oraz kredkami?

Gość LDZ
Ja mam ogromny problem. Co poradzić. Nie mogę dojść, gdy dziewczyna robi mi loda. Zwróciłem się w tej sprawie do specjalistek, reklamujących się tu i ówdzie ale nie ma efektów. Jeżeli chodzi o standardowy tekst jest wszystko ok. Co jest grane?

Gość prośba
wiem.pozdro. Swoja drogą co cię skłoniło do założenia tematu?

Gość prośba
LDZ Widocznie jest kiepska. Praktyka czyni mistrza :P

Gość humanio
LDZ prosze koniecznie opisać ten standardowy test bo bez tego brak mi wskazówek

Gość humanio
prośba co mnie skłoniło? lubię gadać

Gość zielone_spojrzenie_ona21
humanio Haha:) jak tak będziesz drinkował to masz jak w banku, że zaśniesz na klawiaturze:)

Gość LDZ
Wszystkie nie mogą być kiepskie. Specjalistki, czyli szanowne dziewczyny z agencji też nic z tego. Oczywiście nie tekst ale seks chodziło.

Gość humanio
zielone spjrzenie ale ja się z tym liczę i nie wypieram :D

Gość haaaaaaaaaaa hiiiiiiiiiiiii
A ja siedze w pracy i jeszcze nie moge isc spac ;)

Gość mam ochotę na bigos
takasiakaiowaka -widać, czy nie widać, co to za różnica ;) że zacytuję (wulgarnie) mojego kolegę malarza, o pracy kogoś tam "a nawet mógł to dupą i pijany malować, grunt to efekt" ;)

Gość humanio
LDZ rozumiem że wisiał?

Gość joasia ;((((((((((((((((((((((
nie mam plecow ani tu ani tu. Mowa o UAM-ie, a nie o jakiejs gownianej wyzszej szkole kurestwa czy jak wy to tam sobie nazywacie.

miejąca ochotę na bigos: Skoro stopą czy ustami można to czemu dupą już nie? Nie dyskryminujmy tej, jakże ważnej, części ciała! ;)

humanio A ja Ci niczego nie wypominam a tym bardziej nie krytykuję:):P

Gość humanio
zielone spojrzenie ale to z "wisiał" to było do ldz :D

Gość LDZ
humanio no nie wisiał, bo stoi i mogę go wkładać itd. chodzi o to, że nie mogę dojść, laska może go lizać, ciągnąć w nieskończoność. Bardzo mnie kręci, gdzy dziewczyna bierze go do buzi, ale jak jedna czy druga nie może doczekać się finału, to się wkoorwiają poprostu.

Gość humanio
joasia ;(((((((((((((((((((((( rany boskie co tak ostro nawet jeżeli co to w ogóle znaczy gówniana uczelnia? nie obrażaj ludzi :D

humanio Rany wieeem:) Chodziło mi o to, że ja Cię nie krytykuję, że pijesz bo wcześniej odebrałeś to jako krytykę:) Ech za dużo alkoholu, oj za dużo kolego:) :)

Gość humanio
LDZ a to nieeee bo jakby wisiał to by znaczyło że smutny a tak to nie wiem zgłos sie do Oprah

Gość humanio
zielone spojrzenie musisz mnie zrozumieć albo wcale nie musisz o to się nazywa konstruktywna gadka :D

humanio Masz absolutną rację:) nie muszę Cię rozumieć;) dobrze, że nie wywiesiłeś jakiegoś paragrafu, że aby udzielać się w Twoim temacie trzeba zgadzać się z autorem:) uff co za ulga:) :):P

Gość humanio
zielone spojrzenie a paragraf zaraz może być ale innej treści żeby broń boże nie zgadzać sie a autorem :-)

humanio Na tym polega cała zabawa:) to szczyt wszystkiego żeby przytakiwać Ci jak jakaś zepsuta lalka albo taki piesek co rusza głową w dół i w górę:) :) Nie ma takiej opcji:)

Gość mam ochotę na bigos
A czym tak naprawdę rzeczony paszkwil jest? :D Bo szczerze, to nie wiem :F

Gość humanio
takasiakaiowaka Od paszkwili? to i tak tutaj delikatnie kafe znam sprzed ok 10 lat zagladam czasem z ciekawości i tu nie ma tematu bez prowokacji dzis mnie natchnęło bo jestem po drinku ale tak naprawde to forum to syf niestety kiedyś to bylo coś teraz zbieranina...eee szkoda gadać... wystarczy poczytać