Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość humanio

Masz problem? Możesz liczyć na szczerą odpowiedź.

Polecane posty

Gość msmarvel
Dobre pytanie. Prawdę mówiąc myślę,że to nie ostatni raz. Nie mam wyrzutów sumienia z powodu tego co zrobiłam,ale dlatego bo kogo skrzywdziłam.

Gość msmarvel
Ty humanio piszesz z braku laku czy faktycznie obchodzi cie to co ktoś tu wypisuje?

Gość humanio
takasiakaiowaka od pasztetów wyzywają innych tylko zakompleksione dupki proste i nie tylko w necie ale i w realu człowieka trzeba szanować za to kim jest zresztą nie ma o czym gadać dziś w metrze ze mną jechali dorośli z ośrodka dla niepełnosprawnych i jedno tylko w mojej głowie istniało na ich widok ciekawe czy oni nie są szczęsliwsi od tych niby nie upośledzonych nigdy nie można ...a dobra wywody po pijaku...daruję sobie

Gość msmarvel
Ta kobieta czy tak ogólnie?

Gość zielone_spojrzenie_ona21
humanio Nigdy nie można...co?? Dokończ.

Gość humanio
msmarvel "Ty humanio piszesz z braku laku czy faktycznie obchodzi cie to co ktoś tu wypisuje?" sama osądź to tylko wirtualna rzeczywistość ale tak ja doceniam że tu piszecie

Gość msmarvel
Koniec gry?

Gość humanio
zielone spojrzenie Nigdy nie można...co?? Dokończ. ok nigdy nie można sie czuć za pewnie i wywyższać nie lubię tego u ludzi i kasuję jak tylko mam okazję

Uh... powiedzmy, że od kiedy jesteś w związku z tym mężczyzną. Wiesz, on by pewnie wymagał wierności... jesteś na nią gotowa?

Gość humanio
o własnie co z grą? dawajcie no

humanio - i bardzo dobrze robisz! Takie wypowiedzi są chamskie i zakłamane, pełne zawiści i nienawiści... Najbardziej mnie dobiło jak ktoś stwierdził, że wyglądam jak facet. Z której strony niby? :O

Gość msmarvel
To nie był pierwszy raz. Ale nie robiłam tego z premedytacją. Nie szukałam nikogo do rżnięcia. Jestem młoda,mam niecałe 26.Ludzie często mnie zostawiali.Czasami doskwiera mi samotność mimo ludzi ,którzy mnie otaczają.

Gość humanio
takasiakaiowaka zaraz a skąd wiedzą jak ty wygladasz o żesz coś mnie ominęło?

humanio Ok rozumiem. Ok to zadam Ci pytanie...Wiem, że to będzie tak nie po ludzku, ale zastanawiam się...Czy Ty topisz smutki w alkoholu? Dzisiaj piątek normalny dzień pracy...Na kacu tak?

Gość msmarvel
To twoja fota? Gdybym zobaczyła cię na ulicy na pewno bym zawiesiła oko na dłużej. Ile masz wzrostu? :)

Gość humanio
takasiakaiowaka a już wiem co ślepemu po oczach :-) I ty się przejmujesz? czym? tylko tyle powiem Pozazdrościć i dlatego tak piszą z zazdrości

humanio - nie, w sumie nic, prócz paru pojazdów :) w stopce swoje koralki wlepiłam, i to chyba był błąd... msmarvel - mała jestem, raptem 164 centymetraków... apropos tego zostawiania - to strasznie niszczy psychikę! Zostałam potraktowana jak ścierka do podłogi trzy razy, i teraz tylko czekam na kolejny, związek aktualny jest dla mnie mniej ważny niż ten pierwszy. Człowiek, zwłaszcza wrażliwy, obojętnieje.

Nie no a Wy o wyglądzie itd...Czy człowiek tylko tyle jest wart?

Gość humanio
zielone spojrzenie tak w pewnym stopniu topię smutki w alkoholu jestem dziś na urlopie ale jak to powiedzieć nie robie tego notorycznie ale tylko winni się tłumaczą :-)

Ale przynajmniej piszesz prawdę:) żadnej ściemy:)

Gość humanio
zielone spojrzenie pytanie co chciałabyś w sobie zmienić żeby nie być tak dobrą dla ludzi jak jesteś? Krótko chodzi mi o wykorzystywanie twojej dobroci

zielone spojrzenie - jak widać dla niektórych owszem... jak łatwo jest wydawać opinię o innych na podstawie wyglądu. Jak łatwo ich z tego powodu skreślić. Jak łatwo stłamsić i opluć... Naprawdę wymagasz od Kafeterian czegoś więcej? ;)

Gość humanio
takasiakaiowaka Mam dziwne przeczucie, że zadomowię się w tym temacie doradzanie ludziom jest naprawdę przyjemne no ba! szczególnie po drinku :D

Gość humanio
takasiakaiowaka pytanie będzie ostro kto ci zrobił taka krzywdę że az tak w siebie nie wierzysz, bo że jesteś bardzo ładną dziewczyną to już wiemy?

Gość msmarvel
zielone spojrzenie Na tej podstawie mnie ludzie oceniają. Poza tym każdy lubi atrakcyjnych ludzi.To normalne. Takasikaiowaka Może to i dla ciebie lepiej. Ja mam 175 i w szpilach doganiam większość facetów. Albo przerastam. Humanio Też sącze drinka. Tyle,ze jest gówniany:/

Jakim drinku? Ostatnio była cytrynówka na bulwarach (z dołku) za krzakiem... Ale na szczęście kaca niet! Zachowuję się raczej jak naćpana niż pijana :D

Gość humanio
takasiakaiowaka kurde ja jestem po drinku :D