Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość humanio

Masz problem? Możesz liczyć na szczerą odpowiedź.

Polecane posty

Gość zielone_spojrzenie_ona21
humanio Nie znasz mnie:) ja dobra jestem tylko dla dzieci i biednych starszych osób,które same taszczą torby z zakupami... W rzeczywistości jestem straszną jędzą...:) Okropna jestem:) nie daje się wykorzystywać:) więc mylne wrażenie o mnie masz:)

W sumie to... wiem, zabawne, ale - kafeteria! Nikt bliski, odkąd przestałam mieć siebie głęboko w poważaniu, nie stwierdził, że jestem brzydalem. Chyba jestem żałosna, przejmując się anonimami..

Gość msmarvel
takasiakaiowaka Jako kobieta mi się podobasz. Należe do wybrednych wiec nie wiem w czym problem. Może powinnaś znalezc kogoś kto pomorze Ci uwieżyc w siebie. Ja zawsze miałam się za nic nie wartą. Faceci widzą tylko to co mam między noga,mi. Ale spotkałam osobe ktora widziala we mnie czlowieka.

Gość fullmoon
Witam! Nigdy nie pisałam na żadnym forum tego typu. Kafe przeglądałam i powiem Ci szczerze Humanio czytając Twoje wypowiedzi wydajesz się fajnym, rozsądnym facetem (miło się Was czyta) dlatego też napisałam. Tak trzymać :) pozdrawiam nocnych marków ;) też nie mogę spać

Gość humanio
zielone spojrzenie co to znaczy że jesteś jędzą? w jakich sytuacjach?

Gość msmarvel
fullmoon Przyłącz się;)

Gość humanio
fullmoon to się przyłącz :-) Skąd wiesz że jestem facetem?

Heh:) kurdę wstawię swoją fotkę i może też doczekam się jakiegoś fajnego komplementu:) :) heh:) takasiakaiowaka Też uważam, że jesteś ładna:)

msmarvel - A tam wzrost, liczą się proporcje! :) W sumie mam kogoś takiego, ale... po prostu nie mogę uwierzyć w komplementy czy miłe słowa. Myślę "mówisz tak, żeby nie było mi przykro, wiem, tylko czemu się tego w dodatku wypierasz?" Uh... czyli faceci nie są lepsi od kobiet? Większość moich znajomych widzi tylko wygląd faceta, jego portfel i możliwości... W sumie w kobietach nareszcie dostrzegają coś innego - ich delikatność, czułość. A chłopak na pokaz. To nieco dziwne jest. W sumie masz bardzo fajnie, że ich kręcisz, a w dodatku jesteś świetną osobą. ;) Dwa w jednym!

Gość msmarvel
Hej zielone spojrzenie tak z ciekawosci ile masz lat? Wiem ,ze kobiet sie nie pyta,ale przecież w zeby ci nie spojrzę:)

Gość fullmoon
a przyłączę się :) Skąd wiem... hmm... sposób w jaki się wypowiadasz - sugeruje mężczyznę (przynajmniej jak dla mnie) wiesz mam 2 starszych braci, chociaż to też nie reguła. Takie me przeczucie - myślę, że trafne. Jeśli nie to wyprowadź mnie z błędu :)

humanio Wredną suką może to lepiej brzmi:) tak mówi o mnie moja matka i paru ludzi, którzy mnie nie darzą sympatią:) ale cóż już taki mój urok;) ogólnie to jestem lubiana ale to przez bliskich mi przyjaciół:) wybredna jestem:) :P

msmarvel Tyle ile w nicku moja droga:) :)

Gość msmarvel
tak takasiakaiowaka mam fajnie bo wszyscy nawet w spożywczaku potrza na mnie jak na kurwę. Sorry za moj francuski. I jakby tego bylo malo to prawda bo nie wystarcza mi moj facet;/ Co do ciebie droga panno,to jestem szczera. Sama bytm na ciebie poleciała , o ile mogę się tak wyrazic. Troche pewności siebie. Wiem,ze to trudne.Masz jedno to drugiego brakuje.

Gość fullmoon
takasiakaiowaka piszecie o wyglądzie... Moim zdaniem jesteś naprawdę bardzo ładna. I nie mówię tego bynajmniej z grzeczności :) ładne, kształtne usta, duże ciemne oczy, czego chcieć więcej? :) Tutaj wszyscy(czyt. zdecydowana większość) patrzą tylko by wbić nóż w plecy niestety

takasiakaiowaka Ja się tam nie wstydzę, ale wiesz tak na forum?:)

Gość humanio
fullmoon a przyłączę się Skąd wiem... hmm... sposób w jaki się wypowiadasz - sugeruje mężczyznę (przynajmniej jak dla mnie) wiesz mam 2 starszych braci, chociaż to też nie reguła. Takie me przeczucie - myślę, że trafne. Jeśli nie to wyprowadź mnie z błędu Wyprowadzam Dlatego zaproponowałam tą grę w pytania. Miałam nadzieje że ktos mnie o to zapyta. Nick sugerował raczej obojniaka ale... cała ta sytuacja dała mi też do myslenia, że zdanie faceta na kafe jak i w życiu jest bardziej brane pod uwagę niż zdanie kobiety. Nie bylo moim celem wprowadzanie kogoś w bład ... natomiast wszystkie moje myśli sa moje czyli kobiety. aż jestem w szoku że tak bardzo męskie. a teraz czekam na lincz.

Gość msmarvel
Kurde to stary ze mnie piernik:/ Oh well A Sorry humanio jest lepszy:)

msmarvel - a tam, masz kulturę wypowiedzi, to się przede wszystkim liczy. I nie jesteś w żadnym razie kurwą, po prostu dbasz o swoje potrzeby. ;) A inni to niech o swoją moralność dbają, dwulicowcy... w końcu masz szacunek do siebie, prawda? Dziękuję! To bardzo miłe :D

Gość msmarvel
Humanio jetes kobietą??? Bez jaj XD

humanio Czemu od razu na lincz?:) Nie przesadzaj:)

fullmon - temu nie odwracam się plecami do praktycznie nikogo! Choć cóż z tego, skoro na nich miejsca brak, bo wbić kolejne ostrze... Wystarczy szarpnąć za któryś, stara rana odżywa. Stare kompleksy, wspomnienia... Dziękuję bardzo. :) Kim jesteś, tak ogółem?

Gość humanio
tak jestem kobietą! Chyba się zastrzelę :D ale mi ulżyło, bo nie wiedziałam jak z tego wybrnąć przez uznanie ogólne mnie za faceta ale skłoniła mnie do tego jedna konkretna rzecz facet nie jest aż tak fajny ;-)

Gość fullmoon
Humanio hah sama zachowuję się trochu jak chłop :P nie zlinczuję Cię bo za co? W takim razie jeśli jesteś kobietą to tym bardziej miło - równa z Ciebie osóbka. Baby baby, nieraz się przejechałam na nich więc pewnie nie przeszło mi przez myśl, że również kobieta może być... jak to powiedzieć.."normalna" (bo to rzadkość) bez zazdrości, fochów, chorej dumy, zawiści tylko do pogadania jak przyjaciel, dająca wsparcie itd. wiecie o co mi chodzi. Logiczne myślenie bardziej cechuje facetów :P nie uogólniam oczywiście :)

humanio Dokładnie:) ideał nie istnieje:) :)

Gość humanio
to fajnie bo się bałam gromów na moją głowę ale co z naszą grą pytaniami?