Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdfas

Dlaczego mezczyzni nie lubia sie wiazac z inteligentnymi kobietami

Polecane posty

Gość jaki pajac to az bania boli
Ciekawe gdzie zaprzecza? To nie wyklucza tego ze myslenie kobietom przychodzi jeszcze trudniej. powiedz to na obronie pracy magisterskiej na pewno pojdzie ci swietnie

Gość lolek matolek
booska ---> nie jestem jakiś superinteligentem. Jedyne co umiem robić(aczkolwiek tego sam nie dostrzegam, tylko Kobiety mi o tym mówią) to poznawać Je bardzo dogłębnie, Ich pragnienia, wyprzedzać myśli...... :)

Gość zdfas
Dekalogowata, szybko zmieniaasz zdane w mysl zasady kobieta zmienna jest. Jednak zaczelas troche myslec i doszlas do wniosku ze mi nie podolasz, boisz sie. dobrze ze jestes szczera i nie oszokujesz sama siebie

Rozróżnia się postaci myślenia: Teoretyczne, to głównie formy myślenia abstrakcyjnego, Praktyczne jest połączone głównie z praktyczną działalnością, Formy myślenia konkretnego to formy obrazowo-ruchowe, Myślenie bierne, czyli reproduktywne Myślenie samodzielne to myślenie produktywne. Kobieta i mężczyzna to dwie różne opowieści.

Gość lolek matolek
.....zwykłe zmęczenie umysłu , pośpiech ... i to wystarczy by się pomylić. A już jak zwykle na człowieka rzucają się forumowe harpie.

Gość zdfas ona po prostu doszla do
wniosku ze debilom sie ustepuje :o

Warzywa....a to szkoda...bo ja lubie tę pozycję...no wiesz..."od tyłu" z brzuchem się nie da ;P

Gość lolek matolek
To powiedz mi jedno. Co ma ortografia do inteligencji????? Pierwsze słyszę o takim związku :classic_cool:

Gość inteligentny czlowiek nie ma
problemu z zapamietaniem takich rzeczy

lolek --> inteligentne osoby są błyskotliwe, szybko się uczą, a kwestia ortografii to przeczytanie reguł ;P

Gość ksiądz Natanek
nie lubimy inteligentnych, bo jesteśmy za głupi by im dorównać. Z kolegami mozna pobekać, popierdzieć, piwo wypić, a z taką to trzeba się silić na inteligentna rozmowę a my tacy po prostu nie jesteśmy!

Gość lolek matolek
heh ... racja jest w zapamiętywaniu ,łatwym, regułek. Ale jest jedno Ale. Nie każdy musi być dobry z przedmiotów ścisłych i humanistycznych jednocześnie :D U mnie humanistyczne, zwłaszcza języki, to jest katastrofa. Ale za to bardzo łatwo przychodzi mi nauka fizyki lub chemii ;) A wracając do ortografii. To od dziecka miałem z nią wielki problem. No cóż nie uda mi się tego zmienić. Chyba, że znacie jakieś lekarstwo na taką przypadłośc.

Gość zdfas
Bo ja gupja jestem. Dekalogowata, daruj sobie takie truizmy

Źle mnie ludki zrozumiały. Nienawidzę wikii.:O Czym jest inteligencja dla WAS? Aż mi się przypomina: - Jak was zwą, towarzyszu? - Avas. - Goridze, a was? - Avas! - Goridze! A was?!