Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani a.wrock.

Dziewczyny czemu nie golicie sie na wizyte u ginekologa, jestem asystentką

Polecane posty

Gość estetyczna kobietka
ale podszyw wyżej! tak jestem wygolona i w tyłku też nie mam włosów, w przeciwieństwie do ciebie gorylu :P

Gość BIGBOY32
Moze wasz facet wam nic nie powie, ale na pewno w myslach was prosi, zebyscie sobie ogolily cipki.........odczucia podczas sexu sa o wiele mocniejsze a oprocz tego bardziej przyjemnie lize sie taka wygolona delikatna w dotyku cipeczke......to tylko kwestia przyzwyczajenia tej sfery do golenia,zeby nie bylo podraznien i krostek......moja zona juz dawno nie ma takich problemow ;) wystarczy regularnosc

Gość BIGBOY32
a pieprzenie o infekcjach mnie po prostu rozpierdala ;) jakos moja zona nie ma...........po prostu sie myjcie :)

Gość estetyczna kobietka
BIGBOY otóż to, taka wydepilowana pochwa, nie dość że jest bardziej apetyczna dla faceta, to dla kobiety są doznania o niebo lepsze niż nawet z takimi podgolonymi wlosami dł. 2-3mm. sprawdziłam na własnej skórze, wygolona pochwa na zero, daje ekscytujące doznania, nieporównywalnie lepsze nawet od podgolonej muszelki i orgazm 3 metry nad ziemią :D Spróbujcie, to już nigdy nie wrócicie do "bobrów" ;)

Gość Prinzesskaa27
wydepilowana pochwa?hahah:D

Gość estetyczna kobietka
cipka, lepiej ci? wiesz o czym piszę, a czepiasz się kurna jak rzep psiego ogona :P

Gość estetyczna kobietka
no ale przecież to kafeteria, tu jak ktoś się nie czepi pisowni to by miał dzień stracony buhahhahha żenada, temat o depilacji a nie pisowni :O

Gość Prinzesskaa27
nie,nie wiem:D no inie wiedzialam ze w pochwie mozna miec wlosy:D:D:haha,jakis genetycvzny zjeb jestes:D:D:D

Gość estetyczna kobietka
pomyliłam zwrot, CIPKA, ulzyło ci??? no ale grunt, że zwróciłaś uwagę i się dowartościowałaś :P

Gość ja tu pisze zwykle pod czarnym
o matko bez przesady - mądrze gadasz, hipokrytki i tyle!

Gość wydoję krowę
tak włosy na cipce lub ich brak to temat wagi złota :P

Gość BIGBOY32
Prinzesskaa27 ty tu piszesz po to ,zeby sie czepiac szczegolow?? jestes po prostu patetyczna :( estetyczna kobietka popieram ci w 100%, jak czuje taka wygolona cipeczke na swoim ogolonym lonie, to po prostu jest odlot :) a taka zarosnieta cipa, to po prostu odstrasza ....sorki,ze pisze bez polskich znakow,ale jestem w anglii i uzywam takowego komputera i nie mam ich niestety

Gość trufelkowa
estetyczna, ciekawe ze nikt tej twojej wydepilowanej cipy nie chce:Dco ty robisz na kafe w piatek o tej porze? haha:D stara panno z gruba dupa:D ps.ja jestem w pracy, pracuje w pogotowiu rat.:)

Gość nie nie nie!!!!!!!!!!!!!!!
bigboy,a od kiedy polskie znaki zaleza od tego gdzie jestes????????????????????????????????????????????????? o kuuurwa,leze:D

Gość jhfujbkgu
"jak czuję swoją ogoloną cipeczkę na swoim ogolonym łonie" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość jhfujbkgu
taką* padłaaaaaaaaaaaaam :D

Gość nie nie nie!!!!!!!!!!!!!!!
hahahah,:D:D:D łono z angielska klawiatura:D:D:D

Gość chyba pijani wszyscy
tu jestescie :D

nawet mi się nie chciało czytac całych wywodów , na temat niezadbanych . ale wyobrazcie sobie kobiety po 50-tce , np. wdowy , które nie mają dla kogo dbac , a za ich czasów sie nie goliło. jakie rosły takie były. i tak samo u chłopów. Zyletka ,i jazda ,ale tylko twarz na niedziele. a teraz wymagania . j pamiętam jak moja babcia miała pójść do Gina- ciezko chora była. ale juz było żle , bo nie nauczona . i za pózno powiedziała "bo to takie kobiece sprawy".

Gość 55555252555d5d55
Jak mozna iść do ginekologa wygoloną na zero??? Dziewcyzny to nie burdel, co taki lekarz ma sobie o was pomyśleć?? Wstyd!! Trochę podgolić albo poczekac az odrosną, ale całkiem na zero to paranoja :o

Gość BIGBOY32
A co korwa mezczyzna nie moze sie golic?? tak jestem w anglii od 10 lat i nie korzystam z polskich znakow i tak mi sie latwiej pisze ;) uzywam angielskiego systemu i jezyka codziennie i nie potrzebuje polskich znakow.....na te forum trafilem przypadkiem, chcac sie dowiedziec cos wiecej o wysadzaniu dziecka na nocnik i po prostu zainteresowal mnie ten temat ;) a tera juz spadam, bo zonka czeka na mnie z wygolona cipeczka w lozku :) pozdrawiam wszystkie dewotki i moherowe berety ;) sorki za bledy jezeli takowe porobilem, ale wy tego pewnie nie zrozumiecie bedac w zasranej i zadluzonej polsce...chociaz mam skonczone studia jeszcze w naszym kraju, to po tylu latach czlowiek zapomina gramatyki i ortografii, tym bardziej,ze moja zona tez jest angielka. pozdrawiam i jutro zajrze co wypocilyscie. God bless Poland :)

ja tez nigdy nie ide na zero . "obciach-A4". nie zarosnięta , ale regularna .

Gość estetyczna kobietka
trufelkowa ojoj jaka ty elokwentan jesteś :P otóż, mój mąż pracuje w drugim pokoju, a więc skucha! starą panną nie jestem, grubej dupy też nie mam, a i na życie erotyczne nie narzekam, wiec nie jestem sfrustrowana i nie muszę się dowartościowywać tak żałośnie jak ty hehe no ale ty bądź na straży i nie ślęcz na kafe, bo ktoś może lada chwila zadzwonić na to pogotowie i wezwać cię do nagłego przypadku, także pracuj, pracuj :P

Gość BIGBOY32
a u mnie nie jest az tak pozno, bo dopiero 22:16 jak bys idiotko nie wiedziala

Gość BIGBOY32
jhfujbkgu trufelkowa nie nie nie!!!!!!!!!!! pewnie jestescie starymi babami z zarosnietymi cipami i nie ma wam kto wylizac tych brudnych cip i tak siedzicie i pierdolicie na forum ;) jak tlumacze zonie co wy tu piszecie to sie caly czas smieje :) pozdrawiam

Gość BIGBOY32
to co napisalem to tez do jankeski suczeski

Gość dój się sam
ciekawe czy tak samo przeszkadzają wam wąsy u facetów... kwestia gustu a nie higieny. Niektórym zwisają makarony a innym nie.

Gość dój się sam
i tak mam włosy po pachy, pod pachami, na nogach i w nosie i w uszach dla zainteresowanych... i co ci do tego łysojaji

Gość bigboy32
doj sie sam wspolczuje temu kto trafi na ciebie....pewnie pozyga ci sie prosto na te wlosy i obwisle cyce

Gość dój się sam
no proszę wydawałoby się, że prosty a taki empatyczny :D pewnie to wpływ twoje super seksi ogolonej angielskiej żony (jak wiemy wszystkie angielki są piękne, zgrabne i seksowne :D )