Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani a.wrock.

Dziewczyny czemu nie golicie sie na wizyte u ginekologa, jestem asystentką

Polecane posty

Gość domdumdum
ale one sa ten tego no ekhm NATURALNE a pozniej sie widzi takie koczkodany zapyziale!!

Gość tiaaaaaaaaaaaaaa
domdumdum jestes wielka tak mnie bawia twoje posty dzieki za poprawe humoru:D BOBROM MOWIMY NIE!!!! ja tez spodziewam sie dziecka i moge wielu rzeczy nie zrobic ale bez golenia nie dam rady moj maz bedzie mnie golil jak juz nie siegne bardzo go to kreci:) wiec niech korzysta:P

Gość yyy nie wiem
A wiesz ja mam taką sąsiadke :o ona dopiero zapuszczona a rodziła 8 lat temu . Kiedyś tak gadałyśmy na dole bo u mnie 4 panie z dziećmi więc pogadać można i gadałyśmy o goleniu miejsc intymnych a ona na nas z ryjem po co to robimy skoro za chwile odrośnie że ona nigdy sie nie goliła szok był dla nas . Zaraz sobie wyobraziłam jej 8-cm włosy bllleee dziwie sie że mąż nic na to nie mówi

Gość tyrtuyy6
ja się zgadzam z autorka to swiadczy o kobiecie,nikt nie każe golic sie całkowicie ale na wargach sromowych mozna się ogolic lub bardzo krótko przyciąc włosy i nic się wtedy tam nie lepi,mozna szybko się podmyc przed wizytą albo chocioaz przetrzec chusteczka,wielki problem :-O

Gość domdumdum
Jak czytam te madre wypoweidzi matek polek to tak: NIE MAJA SILY NA MYCIE SPRZATANIE GOTOWANIE a pomalowanie paznokci u rak graniczy z cudem ich mezowie sa beznadziejni i nudni bo codziennie ida do pracy,pomagaja w domu i potrafia przypilnowac dziecko zeby MATKA POLKA poszla na "kawusie z psiapsiolka" a dlaczego sa nudni?bo one maja WIEKSZE WYMAGANIA wzgledem zwiazku... ale ja mam tylko jedno pytanie: CZY JESTESCIE WPUSZCZANE BEZ PROBLEMU DO MEDIA MARKT? przeciez media nei dla idiotow?

Gość domdumdum
seks oralny z takim kotem na cipie o boze po co chlopu taka cipa? ja na miejscu takiego faceta poszlabym polizac azora jeden ciul tu kudly i tu kudly

Gość yyy nie wiem
Nie każda ma lukus taki że mąż ogoli bo albo sie boi że zatnie albo nie ma bo w delegacjo albo brzydzi różnie to bywa. Więc starać sie jakoś zaradzić i chociaż przycinać

Gość domdumdum
ciaza to ciaza a tu mowia zarosniete szympasice bez brzucha

Gość _patrycja_
domdumdum,ty masz faceta? jakies zycie poza kafe? bo jest piatek a ty cały!! dzien spedzilas tu, toczac piane z pyska w boju o czyjes wlosy na cipie:Ozalosne:O nie masz z kim spedzic piatkowego wieczoru? wspolczuje:O

Gość anetkaodpowiada
Ale macie problem :) smieszne kiedys sie kobiety w ogole nie golily i to nie przeszkadzalo m sie skazanym na ogladanie golego ciala niekoniecznie mezczyznom a tym bardziej lekarzom. wlosy na nogach pod pachami i lonowe to normalność byla. Nie robcie problemu z niczego. kt

Gość anetkaodpowiada
Ale macie problem :) smieszne kiedys sie kobiety w ogole nie golily i to nie przeszkadzalo mezczyznom a tym bardziej lekarzom. wlosy na nogach pod pachami i lonowe to normalność byla. Nie robcie problemu z niczego. kto chce ten sie goli kto nie ten niech chodzi za zarosni

Gość anetkaodpowiada
lekarz na leczyc a nie podziwiac :) a asystentka ma uslugiwac lekarzowi :)

Gość _patrycja_
Ja osobiscie mam wlosy w miejscu intymnym i nie przeszkadza mi ze jak sikam to mocz osadza sie na tych wlosach a seksu nie uprawiam bo to nie jest dozwolone ze wzgledu na moja wiare w boga preferuje tylko akt malzenski

Gość _patrycja_
Ja niczego sie nie boje bo ja w Boga wierze ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE

Gość _patrycja_
ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE ALLELUJA PANIE

Gość domdumdum
Nara wam mowie bo ide sie wykapac ogolic wybalsamowac pomalowac paznokcie bo moj mezus wraca z 2 zmiany i musi miec atrakcyjna zone w lozku papa;*

Gość nie no.....
no i wszystkio jasne..wraca pan frajer z fabryki gdzie zarabia 1000 zł i jeszcze ma szefa chinczyla:D:D:D biedna domdumdum,poszukaj jakiegos dzianego kochanka lepiej frajerko:Djak juz schudniesz wieprzu rzecz jasna po ciazy:D:D won krowo rozplodowa!!!

Gość hahahahahahahhaahahah
domdumsrum , twoj maz juz poruchal z kurwa za pieniadze, teraz szykuj obiad i chowaj sie do szafy mastodoncie jebany:D:D:D:

Gość estetyczna kobietka
o masz, jeszcze tu świętojebliwej dziewicy brakowało co wyspiewuje na topiku Alleluja Panie :D hahahahahha rycze ze śmiechu :D toż to nie jest topik o pielgrzymkach hahahahahhahahahahah padłam, nie wstałam :D:D:D

Gość o matko bez przesady
do pań owłosionych i oburzonych tematem wiecie co, jesteście hipokrytkami. Wasz argument o matce naturze jest śmieszny i wyświechtany. Skoro takie jestescie pronaturalne to pach rozumiem też nie giolicie? Przecież tam włosy też są PO COŚ. Nóg pewnie też? Hipokryzja, nóżki ogolone, paszki ogolone, brwi wyreglowane (toż to też ingerencja w naturę!), makijaż, paznokietki, a pod majtami busz(pomijam już włosy posklejane śluzem czy krwią menstruacyjną - choćbyś sie co godzine myła), bo TAM ma byc naturalnie!!!!!!!!!!! . W innych miejscach nie, ale TAM tak!!!! Czyżby dlatego, że nikt nie widzi??? Czysty przejaw hipokryzji. Kobieta wszedzie gładziutka i wygolona, a w majtkach włosy na 3 cm. I gadanie o florze bakteryjnej, tere fere, tyle lat jestem wydepilowana i nie miałam żadnej infekcji, a dwie które miałam, wystąpiły zanim zaczelam sie golić. Dzieje sie wam coś jak golicie pachy? Nieeee? Ojej, a przecież tam też niszczycie naturalną ochronę. Więc może skończcie stosować swoje zasady tylko do jednego miejsca. ps a argument że ogolona jest jak dziecko... no sorry ale jak wy sprowadzacie różnice miedzy dzieckiem a kobieta do owlosienia, to jestescie załosne. Bo chyba różnica główna to psychika, potem kształty, piersi, biodra, itd. a włosy??? W dzisiejszych czasach mało kto z dorosłych je ma tam więc argument do kosza. I jeszcze jedno, wygląd waginy dzieecięcej bez wlosów i kobiecej bez wlosów to tez dwie rozne rzeczy!!!!

Gość czarnula2323
nie wiem jak inne dziewczyny ale ja zawsze gole. tak co 3 dni nawet jak sa male odrostki to gole. nie rozumiem jak mozna nie golic. przeciez to element higieny podstawa!! a u kobiet to juz w ogole ogolic cipke pachy nogi. jak ide do ginekologa to gole rano lub przed wyjsciem tak zeby za szybko nie odrosly i pipka byla gladka

Gość estetyczna kobietka
Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia Bog z wami moje siostry i bracia

Gość domdumdum
oO jakie smieszne hehehehhahahhahahehhehehehehehahahahahahhaha maz frajer z fanryki hehehahahahehhehehehaahhaha jest spedytorem krowo z zarosnieta cipa jak rekaw czarodzieja przytylam w ciazy 8 kg to tyle ile wazy twoj 1 cycek hahahaheheheheh no takie smieszne wy malpie samice a nawet gdyby tyral w fabryce za 1000zł to lepiej to niz miec meza pedala tak jak ty:) gruba rozruchana parowo z cipa jak wrota piekiel a teraz wracam do sprawdzania poczty

Gość kwiat tamaryszku
Domdumdum,o ile mogłabym sie zgodzic z tym co piszesz w kwestii higieny, golenia itd, to na litosc, dziewczno!! jaka patologia cie wychowała,ze rzucasz takim miesem???jaka patologia sprawila, ze dyskutujesz w ten sposób?? jakas wariatka zalozyla topik, a ty go ciagniesz i walisz bluzgami w kazdym wpisie! bedziesz miala dziecko?tak??to super, tylko zastanow sie co mu przekazesz? jak wychowasz? straszne:O

Gość BIGBOY32
Hej baby ogol cipke Philishave hej baby ;) pekniety jez jebie ta wizje przydal by ci sie zestaw mlody fryzjer............. abstrachujac....dziewczyny mamy 21 wiek golcie te piczki bo te wlochy to tylko miedzy zebami pozostaja.... pozdro

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqrrrrrrrrrrrrr
nędza temat... co komu do czyjejś cipki. Nie chcesz nie zaglądaj. A jak jesteś ginekologiem, to wiesz że jeszcze nie jedno zobaczysz- pomarszczone stare ciałko, grzyby, liszaje itp. (kurcze u ginekologa leczą się też ludzie z grzybem a nie same piękne wypachnione paniusie- inaczej to nazywało by się burdel :-D )

Gość gvfcdsxytgrfed
Asystentko a czy lekarz zwraca uwagę tym zarośniętym kobietom?? Albo rozmawiacie o tym później z lekarzem? Skąd wiesz, że jemu to robi różnicę? Pytam z ciekawości, ja podgalam sie zawsze nie tylko do wizyty. umyta i odświeżona antyperspirantem w tych miejscach zawsze, więc nie śmierdzę :)

Gość BIGBOY32
cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki cipki BYLE WYGOLONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROSZE WAS OGOLCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość estetyczna kobietka
ktoś się pode mie podszył i wysławia pod niebiosa Pana, alleluja, rycze ze śmiechu :D:D:D widać bobry dopuścili do głosu hahah podszywaj się dalej, ubaw mam po pachy i z ciebie i z tego topiku :D

Gość estetyczna kobietka
gole cipe ale mam włosy na odbycie,fajnie nie?