Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmotyvvovvana

Kto chętny do wspólnego wyjazdu za granice??

Polecane posty

Gość pan w pracy.
No ja do Norwegii chcialbym ruszyc..czy ktos wie moze jak to zrobić? jak sie zachaczyc gdzie szukac ofert dzieki:)

tezbympojechal - świat może jest mały ale internet całkiem spory ;) pan do pracy - ja szukam narazie przez internet, sa jeszcze posrednictwa pracy i tam tez sie trzeba zapisywac itd.

aha co do nowych wiesci to ja wysylalam cv na ogloszenie do kwiatkow, maja oddzwonic w ciagu 48h ale tam tylko kobiet potrzebuja, ale szukaja tez w wydaje mi sie to samo miejsce tylko do innej pracy do fabryki czekolady i tam moga tez mezczyzni jechac zaraz wkleje ogloszenie

eh nie moge znalezc tego ogloszenia do czekolady a to jest to od kwiatków na które wysyłałam http://www.praca4u.net/poszukujemy-kobiet-do-kwiatow-id111842.html jeśli oddzwonią to zapytam jak to jest z tą pracą dla mężczyzn bo było ogłoszenie chociaż pewnie nie oddzwonią bo to jakieś dziwne ogłoszenie a raczej formularze które się wypełnia są dziwne ale zobaczymy

Gość blubrry
witam:) Widze zmotywona, ze dzialasz i szukasz roboty. Tak sobie mysle, ze moze wymienimy sie mailami. Kiedys utworzylam maila na potrzeby kafe, wiec mozesz do mnie napisac: aupairka5@tlen.pl (bez tej 5!)

Gość blubrry
nie wiem czy moglabym pracowac w fabryce czekolady, tyle slodkosci na wyciagniecie reki:P

No też mi sie podobało, zle że mam doswiadczenie w kwiatkach to wysłałam na kwiatki bo jeśli już mam miec szanse no to tam największe ale zobacze czy oddzwonią. a was namawiam, zebyście też wysłali oferty i gdyby oddzwonili to juz ich dopytam jak to będzie. bluebrry napisze zaraz oczywiście ale znaczy ze tylko aupairka@tlen.pl tak? to po co ta 5 tam?:P bo juz nie wiem czy dobrze zrozumialam :D no ja szukam intensywnie nieprzypadkowo sobie wybrałam taki nick :D:D:D

bluebrry no tobie bym polecała abyś wysłała na te kwiatki bo mi sie zdaje ze to ejst z tej samej firmy i w tym samym miejscu sie mieszka to moglibysmy jechac razem w jedno miejsce tylko bysmy pracowali na roznych firmach ja wyslalam na kwiaty akurat zeby zadzwonili bo mam w tym dowsw a jakby juz zadzwonili to bd ich pytala jak to dokladnie z tym jest i najwyzej powiem ze wole czekolade tez

Gość bluebrry
Wpisalam 5, aby adresu nie wylapaly programy spamerskie, ale to juz nie ma znaczenia, bo Ty napisalas moj prawdziwy adres, wiec juz po ptokach:D

Gość bluebrry
ten adres z linka o czekoladzie, to zwykly gmail, czyli na pewno zadna powazna agencja posrednictwa

Hehe,no to masz luzik ;) Ja w sumie nie mam za bardzo zapasu, ale czekoladę lubię więc jak mnie wezmą i będzie taka możliwość to się skuszę czasem na małe co nieco :)

kurde no wlasnie to mnie tez dziwi ale oni umieszczaja dosc sporo ogloszeń i wypelnia sie tez formularz pozniej. eh po co ludzie w ogole daja falszywe ogloszenia? jaki maja w tym cel bo ja nie czaje? a tez mi sie wydawaly te ogloszenia podejzane ale postanowilam wyslac sie tam bo co mi to szkodzi. zreszta moja ciotka jest w niemczech i sama robila za posrednika to tez miala maila zwyklego co nie zmienia faktu, ze ludzi do pracy wysylala

jakby oddzwonili i od razu chciali jakeis tam wplaty itp to wiadomo ze cos nie halo i im podziekuje głupia nie jestem :D a mysle ze wyslac nie zaszkodzi

Gość bluebrry
a ciotka w niemczech nie ma zadnych kontaktow?:D

Ja powoli tracę nadzieję, przeglądam mnóstwo portali z pracą od dłuższego czasu i ciężko, naprawdę cięzko znaleźć coś sensownego i nie podejrzanego. Nie oczekuje wiele, moge pracowac za najnizsza krajowa w Anglii i mieszkac w srednich warunkach, byleby to nie był obóz pracy i wypłaty zgodnie z terminem. Niestety nawet o taką ofertę bardzo ciężko.

no spróbować zawsze można, ale wiadomo, że z wpłatami to lepiej nie ryzykować, bo się można przejechać :) a co do spalania to w sumie masz rację, pewnie jakoś by to się wyzerowało ;) równowaga w ekosystemie musi być :D

nie jestem księciem - ja już nawet dzwonilam do pracy ze stawka 4e na godzine :/ bo sa juz i takie oferty i jest mnostwo zgloszen na nie to jest tragedia co sie dzieje bluebrry ona za bardzo nie ma kontaktow do takej pracy jaka ja bym chciala tzn zbiory, magazyny itp z moja mama chca mnie wypchnac na aupair ale ja szczerze mowiac niezbyt na to reflektuje bo taki wyjazd to bardziej jako ciekawostka jak sie chce pojechac pozwiedzac swiat i uczyc jezyka i np potem studiowac w tym kraju a nie uzbierac pieniadze. poza tym nie usmiecha mi sie mieszkac z tylko i wylacznie obcymi i w dodatku nikt by po polsku nie mowil. wiec traktuje to jako ostatecznosc, jakbym juz nic innego nie znalazla to mogłabym pooperzyć pare miesięcy ale tlyko do czasu az znajde cos sensownego.