Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotek19

Problem z chłopakiem - proszę o porade

Polecane posty

Gość Migotek19

witajcie, mam problem, a w zasadzie to sama nie wiem gdzie i co mam napisać chodzi o mojego chłopaka bardzo go kocham i zależy mi na nim mamy po 19 lat i pochodzimy z raczej średnio-ubogich rodzin. Chodzi mi o to, że ostatnio mój chłopak bardzo sie zmienił tzn. jego status majątkowy, a mianowicie zmienił samochód jakieś pół roku temu na Golfa z 2005 roku, wtedy pracował w sklepie pół roku, obecnie nie pracuje wcale i sprzedał samochód, myślałam, że to dlatego że stracił prace, a on mi wczoraj powiedział, że nie będzie jeździł takim starym gównem jak Golf i teraz chce passata z 2008 roku, a ja zobaczyłam ile taki kosztuje to mi dziwnie sie zrobiło bo skąd on ma niby pieniądze jak nie pracuje, no skąd ?

Gość Migotek19
nie już nie handluje jest bezrobotny.

Świetne masz relacje z chłopakiem skoro nie możesz jego zapytać, a chcesz bazować na spekulacjach forumowiczów. :D

Gość Migotek19
nie no spytałam go on mówi, że jak pracował to oszczędzał, no ale ponad 50tyś w pół roku ?

Gość Migotek19
no bo ja sie o niego martwie czy on nie wpadł w jakieś złe towarzystwo i nie robi jakiś złych rzeczy :(

Gość Migotek19
ale ja sie martwie...to źle ? :(

Gość Grader
Moze powinnas zmienic chlopaka na bogasztego