Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudne te wakacje...

matma czy geodezja? doradźcie

Polecane posty

Gość Nudne te wakacje...
prosze napisz...

Gość Nudne te wakacje...
up

Gość dziewczyno wez nie kombinuj
wiesz co, nie powołuj sie na opinie w internecie. Tu znajdziesz takich co beda ci wmawiac ze 2+2 daje 5 ... co moge powiedziec wiecej? Musisz sie przygotowac na wydatki ( przyrządy, albo i same kartki- nie są one drogie ale bedziesz je potrzebować non stop) Studiuje na politechnice dlatego moja fizyka rózni sie od fizyki na np. uniwerku ( o jezeli takowa tam w ogole jest). Fiza i matma wchodza mi łatwo, wiec dla mnie poziom jest spoko. Wiadomo, sa rzeczy truniejsze ale to tylko kwestia zmobilizowania się i poćwiczenia. Jęsli w LO te przedmioty nie sprawiały ci trudnosci to nie masz czego sie obawiac. Zawsze na pierwszym semestrze jest szok- nowy materiał, w tygodniu wiecej materiału bedzie niz w szkole średniej w ciagu kilku miesiecy, ale sie przyzwycaisz.

Gość Nudne te wakacje...
obawiam się fizyki... w szkole jej praktycznie w ogóle nie miałam:( dziękuje za odpowiedź, na prawdę bardzo mi pomogłaś... jak przypomną Ci sie jeszcze jakieś ważne informacje, to bardzo proszę napisz je:) pozdrawiam

ehh fizyki sie nie bój, już wiekszy ubaw jest z geologią, fotogrametrią itd :P ja mam 3 zajęcia z fizyki: zajęcia ćwiczeniowe, laboratoryjne no i wykłady ( ćw- rozwiazywanie wczesniej danych nam zestawów, lab- doświadczenia i sprawozdania, wykłady- spanie :) ) jeśli to jest na U. Rolniczym to takiego nacisku na fize nie bedzies miała jak w moim przypadku, wiec śmiało. I co zdecydowałas się już co wybierasz?

Gość Nudne te wakacje...
dzięki wielki:) nie zdecydowałam się jeszcze... boje się że z pracą bedzie ciężko ale mam jeszcze całą noc do przemyslenia;) a Ty na którym roku jesteś?

W październiku zaczynam 3 rok. no nic, to teraz tylko twoja decyzja. Ale zauważ że większość ( albo i wszyscy) polecili geodezje. To zawód zawsze na czasie- rodzielanie działek, budowy- to będzie zawsze. Co prawda uczyć maty w szkole też trzeba, ale co to za zawód- pisanie na tablicy podrecznikowych notatek, wku*wiajace dzieciaki i sprawdzanie sprawdzianów. Troche mało ambitne i nudne, a nawet bym rzekła- nierozwijace zajęcie. Napisz nam jutro co wybrałaś, powodzenia :)

Gość Nudne te wakacje...
ok, dzięki wielkie:)

Gość Nudne te wakacje...
wybrałam chyba geodezje.........

Gość Nudne te wakacje...
wybrałam chyba geodezje.........