Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlicjaFelicja!

duze biusty wcale nie sa ladne. taka jest prawda!

Polecane posty

Gość AlicjaFelicja!

nie oszukujmy sie! :)

Gość kochanka17
Racja! B są najładniejsze.idealne:)

Gość nie lubię kotów
pieprzycie jakbyście się szmat nażarły...tylko duże biuste są ładne....deskami to są dziewczynki a nie kobiety :O

Gość a man
są ładne, my mężczyźni zawsze wolimy większy niz mniejszy, więc schowaj sie z tą swoją deską i nie wychodź z domu żeby nie psuć nam wrażeń estetycznych.

Gość prawda jest taka że duze
naturalne biusty wiszą jak cyce u krowy i jest to ohydne. Duże sztuczne biusty wyglądają sztucznie i też już chyba się nam przejadło. Najładniejsze są takie małe, sterczące, a nie duże wiszące jak jaja

pasztety z płaską klatką jak fecet sie dowartościowują wasi faceci zawsze będą wybauszać gały na takie biusty jak Iga Wyrwał nie oszukujcie sie bidulki

Gość AlicjaFelicja!
spadaj, ja mma biust B ! ;d nie obrazaj mnie

Gość vbm
100 B też będzie do kolan :O

Gość a man
werontika - racja.

Gość AlicjaFelicja!
nie prawda. znma wielu chlopakow i wiekszosci sie male biusty podobaja a nie duze

o dzięki 🖐️ wiem , że mam rację :D znam facetów lepiej niż oni sami siebie a jak patrzą na taką laskę z cycami jak Iga Wyrwał to im jeszcze pała staje a dziewczyny płaskie są oburzone :D

Gość te z małymi cyckami
żeby się pocieszyć porównują swoje mikrusy do piersi obwisłych do pasa jakby nie było po prostu większych jędrnych C i D :D

Gość h3h3h3
\mam D i oj facet mowi ze sa zajebiste :D

ale masz poparcie swojej teorii , bo kilku chłopaków woli małe niz duze , ohoho , ta dyskusja jest na poziomie " blondynki są ładniejsze " 🖐️ jeden lubi to , drugi cos innego a wy tu doopczycie farmazony :classic_cool:

Gość AlicjaFelicja!
nie kilku, tylko wiekszosci. wiec sie nie oszukujcie..

ja jestem płaska jak facet ! i uważam że to jest ładne i oryginalne wielkie biusty to po prostu wymiona a takie kobiety wyglądają jak dojne krowy

AlicjaFelicja! - jak deski widzą że faceci napalają sie na laski z biustem to staraja sie je zniszczyć prawo lepszej konkurencji, wiesz , płaskie zazdrośnice wiedzą że zawsze przegrają to chociaż se pogadają :D

Gość większość facetów
lubi takie piersi między którymi można chujem jeździć, czyli od miseczki C :D

małe cycki też mogą być obwisłe i zwiędniete takie skarpetki więc wmawianie że tylko duże są brzydkie jest żałosne rozmawiamy o normalnych kobietach

Gość wierze w swój sukces..,nbnb
Takie duże dojki kojarzą się facetom jedynie z puszczalstwem i łatwym sexem :D Nie powiem, b o zaglądają w takie biusty , owszem, wyobrażając sobie w tym czasie jakby ta panna np. robiła mu loda ... :D Nie wiem, czy to takie przyjemne jak przy ubraniu bluzki z dekoltem wszystkie chłopcy patrzą, nawet dziadki ... no i duży biust szybko flaczeje. Na duże piersi nie ma zbyt wielkiego wyboru staników .. Na B są śliczne staniczki i duży wybów. Poza tym jak np. biegaać z takim biustem jak skacze itp ... Też jest to niezdrowe dla kręgosłupa...

Gość pierdolcie sobie ile chcecie
ale o dziwo więcej lasek sobie powiększa piersi niż zmniejsza, ciekawe dlaczego? powiększają żeby być mniej atrakcyjne? :D:D:D

no ale deska też będzie miała suche zwisłe skarpetki kiedyś tylko je se zwinie i schowa w staniku bosz po co przeżywać