Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlicjaFelicja!

duze biusty wcale nie sa ladne. taka jest prawda!

Polecane posty

Gość klaudia _1993
z tego co piszcie to wam tak bardzo strasznie zalezy na opini i adoracji facetów :D "ohhh mamy duze cycki , faceci nas uwielbiaja " :D:D

Gość moja luba ma piękne cycuszki
rozmiaru G i nie zamieniłbym ich na żadne inne! co do tego, że na duże cycki można tylko popatrzeć i pomacać, to po pierwsze jesteśmy wzrokowcami i bardzo lubimy sobie popatrzeć (dlatego często nie potrafimy się opanować na ulicy i zerkniemy), a co do macania, to naprawdę nie ma piękniejszego uczucia dla faceta niż dotyk obfitych piersi. to po prostu jak podróż do nieba, bardzo lubię zasypiać z twarzą ukrytą w jej piersiach. Po drugie, to nieprawda, że tylko do popatrzenia i macania, bo świetnie się jeszcze nadają do seksu hiszpańskiego, a do tego większe są lepsze. Poza tym piersi są głównym atrybutem kobiecości, bo są najbardziej reprezentatywne, to na nie pierwszy pada wzrok. No mogą być wyjątki, bo czasem kobieta może mieć bardziej wydatną pupę, ale zazwyczaj na biust zwraca się uwagę na początku (jeśli chodzi o ciało oczywiście).

Mam rozmiar D. Tak mnie natura obdarzyła no i cóż - trzeba żyć:)

Gość klaudia _1993
no i looz :D tylko ze mi sie takie nie podobaja i nie chciałabym wiekszych za zadne skarby i za najprzystojniejszych facetów swiata :)

Gość wierze w swój sukces..,nbnb
klaudia _1993 He he dobre pociski dla grubasek :D Nie wiem, jak mogą się uważać za piękne? To, że większość facetów zagląda im w cycki to naprawdę nie świadczy o powodzeniu. Moja znajoma ma biust gdzieś no nie wiem G? Jest naprawdę wielki i sama zaglądam jej w dekolt z ciekawości i patrzę, bo są naprawdę wielkieeeee. Ale oczywiście to, że patrzę, to nie znaczy, że mi się podoba :) weronitha - a do ciebie mam takie pytanie ile ważysz i ile masz wzrostu, że tak zajadle bronisz swojego dużego roazmiaru

Gość męski meeen
hah następna leczy kompleksy na forume wmawiając innym że duże są brzydkie :D. my faceci wolimy duże takie C i powyżej, poniżej to deski i nawet nie liczcie że podniecicie faceta :D decho nie wmówisz nam bo my i tak swoje wiemy

Gość bądźmy szczerze
jak wybieramy dziewczyny z małymi cyckami to dlatego że nie mamy powodzenia i wiemy że żadna inna nas nie zechce

Gość męski meeen
hah ale debilka. pisze że jej sie nie podobają duże? a co nas to obchodzi? nie jesteśmy lezbami żeby nam zależało na opini kobiet :) nielogiczna i głupia. deski tak mają :)

Gość klaudia _1993
wiemy ze jakas cycata sie przelogowała :D faceci nie pisza tak o kobiecych piersiach wpis " moja luba ma piekne cycuszki" jest prawdziwy, ale" meski men" to jakas frustratka :D:D:D ja pierdole udajesz faceta, teraz moze stan na głowie to nam udowodnisz ze faceci wola duze ,czego to głupie babska nie zrobią .. :D:D

Gość penis_penis
------> Dobre Mzimu wielkosc biustu u kobiety ma znaczenie dla panow. tak jak wielkosc penisa ma znaczenie dla nas. to i cala prawda. nie oszukujmy sie. to co jest prawda?? wielkość penisa czy nie może coś innego, bo słyszałem ze nie wielkość, ale może to tylko takie babskie gadanie, a w rzeczywistości to marzycie o takich afrykańskich fujarach

Gość klaudia _1993
gdybym chciała załozyłabym pod swoim nikiem :D

Gość 645696fji
Weroniko, nie warto sie kłócić z zazdrosnymi osobnikami, które natura pominęła w chwili, kiedy rozdawała rozumim i biust(cytat) to prawda : jednym dała biust , drugim rozum

Gość iijkikpokpokl
pewnie ze B sa najlepsze posrednie i jedrne te ponizej to babochlopy a te wyzej to zwisy ohydne

Gość klaudia _1993
zreszta ja mam miseczke 70 C wiec wcale nie jestem płaska :D

Autorko! Duży, jędrny biust jest najładniejszy, nie czarujmy się. Inna sprawa że o duże piersi trzeba bardzo dbać żebydobrze wyglądał. p.s. sama mam małe, żeby nie było że mówię o swoich :)

Gość klaudia _1993
duży i jedrny prawda tylko ze ta jedrnosc w przypadku duzych sie konczy w wieku lat 19 :D

Gość iijkikpokpokl
ta jedrnosc duzych cyckow konczy sie na pasie kurka albo pomiedzy kolanami od momentu gdy losiagna juz swoj rozmiar

Kochana Klaudio, trochę biustów w życiu widziałam, dotykałam, lizałam i przytulałam. Duży biust jeśli jest zadbany zawsze będzie jędrny (no, po 50 mniej już :)). Co nie znaczy że małe piersi są brzydkie. Wszystkie cycki są ładne!!! Też mam małe piersi, ale nie uważam żebym z tego powodu miała obrażać te które mają duży. Zazdrościsz im, wiem ja też :)

Gość justynkaaaaaa
jasne, male jest piekne :)

Gość veryAnka
Wcale taka nie jest! Mnie się podobają duże, jeśli są zadbane. Zresztą mały, niezadbany biust też będzie paskudny, taka prawda. A właśnie.. jak dbacie o piersi? Ćwiczycie? Używacie specjalnie jakichś kosmetyków, preparatów?

Gość bcjcccjckclkcllclc
sa rozne gusta, faceci zazwyczaj gapia sie na duze biusty, co nie onacza, ze malym pogardza ;) ps. jestem mezczyzna

Gość meski punk widzenia
Widzialem i duze i male biusty, ktore byly niezbyt pociagajace. Powiem szczerze, ze lepiej miec duzy obwisly, niz maly bo to wyglada jak puste woreczki, a duzy nawet jesli jest obwisly jednak cos tam ma w srodku i jak pusty worek nie wyglada. No i bardziej przyciaga wzrok.

Gość równiez zapraszam na moje
nie wiem czy ktos tu juz to pisal, ale podobno 9 na 10 mezczyzn woli duze biusty, a ten 10-ty woli 9ciu pozostalych....

Gość nast i azja
Ładny biust to zadbany biust- niezależnie, czy duzy czy mały. Taka prawda. T które mają małe b też mogą mieć cyce obwisłe...

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
DOKLADNIE! widzialam kiedys biust znajomej, niestety :/ byl ochydny! byl maly ale zwisajacy i faktycznie wygladal jak jakie woreczki puste :/

Gość Kwiatek na zapiecku
Mówcie co chcecie. Ja mam rozmiar d nie stoję po żadnej ze stron ale 15kg temu byłam chuda i bez kształtna teraz wygladam kobieco. Mój biust hmm może i nie mały ale szału niema . Jak by zrobić zdjęcie tylko biustu to nie będzie zbyt piękny ale z reszta ciała i moimi długimi włosami super się prezentuje. Nie zaprzecze jest delikatnie obwisly ale gdy byłam chuda też był taki troszkę obwislx tylko że nie mialo za bardzo co wisieć wtedy heh mimo to go kocham i nie oddam ani cm!

Gość Kwiatek na zapiecku
A i mam koleżankę z bardzo dużym biustem jest średniego wzrostu strasznie się garbi wogóle ale to wogóle nie ma tylka jest na równi z plecami. Ale te jej cyce na każdym ognisku grillu spotkaniu temat nr 1 to jej cyce. Każdy facet się na nie gapi i o nich gada...

Gość Kwiatek na zapiecku
I wcale nie są jakieś jedrne czy coś są dość obwisle nawet jak ma stanik to się jej rozjeżdżaja. Ale dla nich chyba liczy się wielkość... Odrazu mówię że nie dla wszystkich przynajmniej dla tych których ja znam. Mam jednego kolegę który lubi baardzo małe biusty i baardzo chude dziewczyny ale chyba dlatego że sam waży ponad sto kg i ma słabość do kruszynek