Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlicjaFelicja!

duze biusty wcale nie sa ladne. taka jest prawda!

Polecane posty

Gość klaudia _1993
i te wielkie obleśne sutki :D i cycki bez stanika wsizace do pepka :D

klaudia - tak wmawiaj sobie że duże wiszą do pępka widać głąbico że sie na biologii nie znasz a twój facet z przyjemnością marzy o takiej nocami a z braku laku puka ciebie

Gość klaudia _1993
widziałam wielki cycki kolezanki bez stanika :D myslałam ze padne :D

oj no, zakładają takie tematy żeby wyleczyć się z kompleksów. Widzieliście tu temat w stylu: małe piersi są brzydkie? Jeszcze ani jednego takiego tematu nie widziałam. Wszystkie jakie są odnośnie piersi to mają na celu przekonanie wszystkich o wyższości małych piersi nad dużymi.

Gość klaudia _1993
dziewczyna ma 19 lat a juz wisza jej i rozkładaja sie na boki :D w staniku owszem apetycznie wyglada ale bez :D:D śmiech an sali :)

Gość weronika już jadła
Jeśli chodzi o operacje powiększania i zmniejszania biustu - zmniejsza się rzadziej. Zabieg jest skomplikowany, niebezpieczny i potrafi uszkodzić pierś powodując brak czucia. Wiem bo zrezygnowałam a koleżanka, która się zdecydowała, stara się o refundację z NFZ.

mam duży biust i stado facetów skamlących za mną i też wam mówię - zawistne pasztety , pewnie oprócz płaskiej deski macie też ryj niewyjściowy , z reguły to idzie w parze

Gość klaudia _1993
weronika ales ty glupia :D:D

Gość Garbata Biedronka
na kanale puls, codziennie po 22:00, jest goło i wesoło i parada cycków, młode są przepiękne.....

Weroniko, nie warto sie kłócić z zazdrosnymi osobnikami, które natura pominęła w chwili, kiedy rozdawała rozumim i biust. :classic_cool:

wielkosc biustu u kobiety ma znaczenie dla panow. tak jak wielkosc penisa ma znaczenie dla nas. to i cala prawda. nie oszukujmy sie.

Gość klaudia _1993
vera lynn sciagnij stanik :D to pogadamy :)

No zdjęłam. 😴 Ale z tobą, tępa dzido nie będę rozmawiać. gardzę wszelkim gównem urodzonym po 1990 roku. 🖐️

Gość klaudia _1993
i kto tu jest pusty i prózny ?:D nam dano mózgi a wam cycki w przyrodzie nic nie ginie zreszta utarty jest poglad duzych cyców jak u dojnej maryny matki polki wiekszosc kobiet z klasa ma mały biust :)

Gość klaudia _1993
a ja gardze stara tłusta dojna locha :D

Klaudio, zacytuję prywatnego klasyka: luzuj kucuki, no ci żyłka pierrdolnie. :D 🖐️

@buhaha piersi sa atrybutem kobiecosci, nie pochwa. tak jak u mezczyzn atrybutem meskosci jest penis. tu nie ma o czym dyskutowac. i nie ma z kim.

Gość klaudia _1993
nie martw sie o mnie ja sie dobrze bawie a swój nieduzy biust uwielbiam :D a wasze wielkie donice mnie poprostu śmieszą ::D

ja mam piękny duży jędrny biust a ty gimgowno 1993 rok z płaską deską - żal mi cie tyle zajadłości i jadu żeby udowodnić że faceci wolą deski ja piertole :D nie zesraj sie

Gość klaudia _1993
:D:D jesli atrubutem meskosci jest da ciebie rozmiar penisa to ci szczerze wspólczuje :D chociaz ciagnie swój do swego ;łysy dresol z wielka fujara i puste rózowe cyce obok niego :D:D

Nie mam pytań. :D Jeszcze to na dobre pieluch nie przestało nosić a takie wyszczekane. :D Piersi, dolne partie to tylko fizyczne atrybuty. Znacznie ważniejsze są te przydatkizwiazane z osobowością, charakterem..tak myślę, ale to tylko ja. :)

Gość klaudia _1993
faceci tak bo oczywiscie wszyscy maja identyczny gust wiadomo ze znajda sie tacy co wola duze i tacy co wola mniejsze tylko mi osobiscie sie takie wielkie doje nie podobaja :D kumasz :D

Gość jestem facetem i bardziej
podobają mi się duże piersi

Buhahaha i chuj - twój nicj świadczy za to i wyjatkowej kulyurze i klasie :D 1993 - ciagle piszesz "obwisłe" nudne to sie robi 😴 wmawiaj sobie,nic więcej ci w życiu nie zostało

Gość klaudia _1993
hahahhaha zacytuj gdzie uzyłam słowa" obwisłe "? taka duza madra i dorosła a czytac nie potrafi :D

Gość weronika nie ma sensu się
z nimi kłócić one mają kompleksy i lepiej raczej im współczuć i pocieszać - tak tak moje drogie, faceci wolą te z małymi piersiami :D

za to pytanie na innym topiku że "chlopak lubi disko polo i czy sie z nim zadawać " świadczy jak wygląda twoje życie nie dość że nie masz BIUSTU to jeszcze nie znasz zasad pisowni i szukasz desperacko faceta

masz rację tak bardzo im zalezy żeby udowodnić że faceci lubią deski więc lepiej im powiedzieć , że tak będą szczęsliwe i połudzą sie nadzieja

Gość klaudia _1993
ale ja wcale takich zapewnień nie potrzebuje :) gdyz jak juz wspominalam zdaje sobie sprawe z róznorodnosci gustu facetów a nie musze sie podobac wszystkim :) ale tutaj rozmawiamy o piersiach :D ale to typowe na brak argumentów najlepiej zaczac wytykac wsyzstko inne dookoła :D zaraz moze przejdziemy na moich stan posiadania rodziców ? albo ukonczona szkołe :D ale jesli juz chcesz wiedziec, nie szukam desperacko to po prostu była randka w ciemno przez kolezanke czy to takie dla ciebie dziwne :D