Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlicjaFelicja!

duze biusty wcale nie sa ladne. taka jest prawda!

Polecane posty

Gość apel do internautów
a ja mam 75 c i jestem zadowolona nie jest ani za mały ani za duzy w sam raz

Gość kjhi
ja mam średnie moj facet ma sredniego i jest ok :)

Ja mam 60G-tak są duże ale uważam to za atut i nie jestem gruba, o nie;) Na brak powodzenia nie narzekam, jeszcze nikt mi nie powiedział, że mam brzydkie piersi i sama uważam, że są śliczne- bo zadbane właśnie:) W końcu nasze cycuszki to nasze skarby i musimy o nie dbać niezależnie od rozmiaru. Tematy tego typu nie prowadzą do niczego, zawsze male biusty będą kontra te duże, blondynki kontra czarne, niskie kontra wysokie, itp. Każda z nas ma jakieś atrybuty i tylko zakompleksione kobiety, takie jak autorka,np. zakladają tego typu tematy ale po co?

Gość maladuzajajokurza
Ja mam duzy biust, bardzo duzy, no i faceci reaguja tak jak na kolezanke kolezanki gdzies wyzej. Zawsze gdzie sie pojawie, tematem jest moj- ich zdanie zajebisty biust. Dla mnie jest normalny, przyzwyczailam sie ze wszystcy sie gapia, komentuja itd.

Mnie juz pare osób pytało czy to mój prawdziwy bo nie wierzyli, że tak szczupla osoba może mieć takie piersi, najwidoczniej się przyjelo, że tylko grubsze osoby mają wielki biust;)

Gość Bakczoj3712
Przykro mi dziewczeta ale facet nawet jezeli wam wmawia ze lubi maly biust to klamie aby nie sprawic wam przykrosci. Prawda jest taka ze duzy jest ladniejszy, bardziej pociagajacy i sexowny. I nie zmieni tego oblakana kampania desek ktore chcialaby duzy biust obrzydzic facetom.

Gość sdgsghsfg
ja mam duży biust, miseczka F i nie bezie mi sterczał.Mało tego zrobiły się mi rozstepy po karmieniu piersią, bo jeszcze większy się zrobił i co z tego powodu mam zamknac się w piwnicy? każda ma taki biust jaki ma. przeciez to oczywiste, że gust kobiety co do biustu nie ma kompletnie znaczenia. Gdyby podobały im się za bardzo kobiece biusty, to miałby mały problem. Niektórzy lubią małe inni duże, jedni lubią jak sterczą inn jak wisze.jeszcze inni lubia czarne , białe , z duzymi otoczkami prodawek z mniejszymi. i co z tego. Po co podobac się wszystkim i tak z połowa ludzkości nie będzie się w związku. Wystarczy że znajdzie się jeden odpowiedni, któremu ten akrat biust odpowiada:)

dokladnie . faceci sa wzrokowcami , i nie wierze w to ze jak facet moglby miec wieksze to by nimi pogardzil wrecz przeciwnie . ale o gustach sie nie dyskutuje z tym ze . ja nigdy sie nie spotkalam takze z okresleniem ze mam duze piersi to jestem gruba i zlana ,baa kaxdy sie dziwi ze wygladam dobrze z takim bagazem bo nie dosc ze mam duzy biust to jestem bardzo niska ktos napisal cos o garbieniu sie ja sie nie garbie

Gość anitkaaaaa
a ja mam biust 75G i czuję się z nim okropnie! Jak byłam nastolatką to w ciągu kilku miesięcy biust z miseczki B urósł mi do E przez co mam rozstępy na piersiach. Do tego moje piersi są niesymetryczne i jest to bardzo widoczne. Planuję operację zmniejszenia biustu do rozmiaru 75E lub nawet D. Jeśli chodzi o temat to mimo iż nie jestem zadowolona ze swoich piersi to już wolę mieć takie niż nie mieć ich w ogóle jak dziewczyny z rozmiarem miseczki A. Nie chcę wam ubliżać ale taki rozmiar to mają faceci więc nie wiem po co wy w ogóle nosicie stanik tylko niepotrzebnie kasę wydajecie. A takie tematy to zakładacie chyba tylko po to żeby się dowartościować kosztem innych. Takie tematy powstają z powodu kompleksów, wszystkie babki piszące, że autorka ma rację to są tak samo zazdrosne o duże biusty jak ona. Jak chodziłam do liceum to jedna dziewczyna strasznie mi dokuczała z powodu biustu bo sama nie miała. Nazywała mnie krową z wymionami mimo, że biust mam jędrny a pierwsze co zrobiła po ukończeniu szkoły to wstawiła sobie ogromne implanty i co rusz się nimi chwali na nk lub facebooku wrzucając fotki w samym staniku.

anittkaaa , ale tutaj jak komus zarzucisz ze jest zazdrosny to coraz uznaja cie za zakochanego w sobie . Ja mam fajne cialo przynajmniej tak sie czuje w nim , mam ladny biust takze mam roztepy ale sie akcpetuje :) dokladnie jest task jak napisalas . Zazzdrosc :) lecza kompleksy przez internet , co innego jak by topik byl ze mam male chce duze , mam duze chce male , ale tutaj eweidentnie narzucaja ludzie zdanie .. !!:):)duze jest okropne i koniec kropka bzdura:classic_cool::)

Gość babay z wielkimi cycami
wyglądaja mało dziewczeco, ale jak krowy rozpłodowe albo dziwki, taka prawda, bo piersi zwykle rosna po ciąży i tak wiszą jak krowie wymiona

malo dziewczenco? hahahah a te z malymi cyckami jak wygladaja? skoro tak porownujesz to powinnam napisac by sie bronic , ze z malymi cycami wygladaja jak chlopy tak jak anitkaaa napisala ze na huj nosza staniki skoro nic nie maja na klacie kanon ... kobieta prawdziwa powinna miec i dupy i cycka takie jest moje zdanie a nawet jak nie ma to nie powinna jechac innym tylko dlatego ze chce sie dowartosciowac.. nie tedy droga