Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na ile mozna wierzyc?

Na ile mozna ufac partnerce co do ilosci bylych partnerow?

Polecane posty

tak jedziecie po Kalibanie, a gdybyście go spotkały w gorącą, letnią noc, to biorąc pod uwagę poziom waszej frustracji seksualnej, niejedna by przed nim klęczała :D podejrzewam, że podczas tych waszych ataków chcicy bzykali was dużo mniej inteligentni faceci :classic_cool:

=> Czarna Dalia A naprawdę chcesz, żeby mężczyzna mówił dobrze o swoich ex? :P Z tego co zauważyłem, kobity lubią wpędzać mężczyzn w pułapki. Zapytać o taką ex np :P A, że niektórzy mężczyźnie sobie nie radzą : ich problem.

=> re-min-ka Nie rajfurz mi tutaj. Stręczycielstwo podpada pod paragraf :P

re-min-ka :D:D:D obawiam sie, ze akurat w ich przypadku intelekt Kalibana ( czy jakiegokolwiek innego pana) ma marginalne znaczenie :P

Gość hjkhkujikhiiy
Nie rozumiem? Po prostu jak facet jest niezły to zaczynam flirt. Nie widzę w tym desperacji. Chętnych do seksu nie brakuje. Tylko przebierać.

Gość trelebimbele
Albo się komuś ufa w jakiejś materii, albo nie. Nie ma wartości pośrednich.

=> Enfant Terrible Nie wiesz, że kobiety intelekt mierzą w centymetrach? Skądciś to powiedzonko o myśleniu chujem wzięło. :P

Gość cytat z zycia
w takich przypadkach walory intelektualne raczej sa drugorzędne.

Kaliban sluszna uwaga, mea culpa:P hjkhkujikhiiy Nie rozumiem? Po prostu jak facet jest niezły to zaczynam flirt. Nie widzę w tym desperacji. Chętnych do seksu nie brakuje. Tylko przebierać. smutne to :O

"Nie rajfurz mi tutaj. Stręczycielstwo podpada pod paragraf" ćśśś, zyskami się podzielimy :classic_cool: "Chętnych do seksu nie brakuje" no tak, do wsadzenia w dziurę chętnych jest wielu, ale do kontynuowania znajomości to już nie bardzo :classic_cool:

Gość pytanie za 100pkt
chlopcy i mlodzi faceci, zwykle marza o dziewicy, bo tylko taka kobieta wydaje sie im byc normalna. Ale przychodzi taki wiek, ze kobieta jest normalna jesli ma za soba jakies doswiadczenia. A problem z przeszloscia seksualna kobiety, zwykle maja faceci o bardzo niskim poczuciu wlasnej wartosci, zakompleksieni albo z przerostem ego. nie kazda kobieta, ktora miala wielu partnerow seksualnych jest puszczalska, tak samo, jak nie kazda ktora miala tylko jednego, nie koniecznie puszczalska nie jest. Zreszta, o takiej, ktora nie miala doswiadczen seksulanych w przeszlosci, co prawda mozna powiedziec ze przynajmniej jest czysta, ale nie mozna miec pewnosci, jak sie bedzie zachowywala po inicjacji seksualnej i czy przypadkiem sie po niej nie rozochoci. Zeby nie bylo nieporozumien - tej wypowiedzi, jak i zadnej kolejnej nie kieruje do Kalibana, bo z nim, jak juz wspomnialam dyskusje uwazam za bezcelowa.

Gość ach te baby
kobieta nie powie prawdy. Zawsze zaniży ilosć partnerów. Czasem tę ilość trzeba pomnożyć przez 3, a czasami przez 10 :D Nie wierz nigdy kobiecie i nabijaj swój licznik, żeby nie być w tyle :D

----> Kaliban Wierz mi lub nie, ale nigdy nie związałam się i nigdy nie zwiążę się z mężczyzną, który źle wyraża się o byłych dziewczynach i wyzywa ja od kurw i szat. Zwykła logika, zakładając, że nic w życiu nie trwa wiecznie, kiedyś i ja mogłabym stać się ex, a wtedy na pewno nie chciałabym aby mówił o mnie w taki sposób. Szacunek, nawet minimalny dla osoby, z która kiedyś się było, daje jakieś tam prawdopodobieństwo, że ja go kiedyś również otrzymam. Poza tym takie zachowanie świadczy pozytywnie o charakterze mężczyzny i jego kulturze. Mi do szczęścia jest potrzebna tylko podstawowa wiedza na temat przeszłości seksualnej i związkowej mężczyzny. Ot tyle, aby zbudować sobie jakiś obraz na temat jego charakteru. Nie drążę szczegółów, bo uważam, że jest to niepotrzebne i raczej utrudnia niż ułatwia życie. Z tego co zauważyłem, kobity lubią wpędzać mężczyzn w pułapki. Zapytać o taką ex np Z tego co ja zauważyłam kobiety zachowują się czasami w sposób paranoidalny i dla mnie zupełnie niezrozumiały, i piszę to z przykrością jako kobieta.

Gość hjkhkujikhiiy
Smutne? Najlepsze jest to, że facetowi nawet nie przeszkadza to, że ma jakąś tam partnerkę. Bez problemu można nawet zajętego mężulka na noc sobie wypożyczyć. Żebyście wiedziały to co ja to od razu inaczej byście patrzyły na swoich facetów. Mi na szczęście mężowie często się nie zdarzają, bo gustuję raczej w młodych mężczyznach przed 30-stką. Lepszą mają erekcję i ciało. :)

hjkhkujikhiiy smutne jest to, ze traktujesz sie własnie jak worek na sperme( ze zacytuje krema:P) a jeszcze smutniejsze ,ze wybierasz frustratów i chłopów bez jaj, którzy bedąc w zwiazkach szukaja takich gościnnych w kroku panienek jak Ty :O (Nie, nie jestem idealistka, wiem ze ludzie zdradzają, ale wiem tez, ze jest sporo facetów, którzy na boki nie chodza...) Także, wspolczuje ..

"w takich przypadkach walory intelektualne raczej sa drugorzędne." a dla mnie idioci są totalnie aseksualni. "tak samo, jak nie kazda ktora miala tylko jednego, nie koniecznie puszczalska nie jest." hę? :D

=> Czarna Dalia "Szacunek, nawet minimalny dla osoby, z która kiedyś się było, daje jakieś tam prawdopodobieństwo, że ja go kiedyś również otrzymam." Khem, jeśli wychodzić z tego założenia 95% kobiet na kafe nie nadaje się do związków: "buc, chuj, dusigrosz, palant etc" "Mi do szczęścia jest potrzebna tylko podstawowa wiedza na temat przeszłości seksualnej i związkowej mężczyzny. Ot tyle, aby zbudować sobie jakiś obraz na temat jego charakteru. Nie drążę szczegółów, bo uważam, że jest to niepotrzebne i raczej utrudnia niż ułatwia życie." Fair enough. Działa to w drugą stronę? Szczerze? Co jeśli on miał mniej na koncie niż Ty?

Gość pytanie za 100pkt
reminka, znowu nie rozumiesz? Nie dziwi mnie to jakos......

Gość hjkhkujikhiiy
Mi nie musisz współczuć, bo wyciągam z nich nawet więcej niż te ich partnerki. One mają nerwy, a ja przyjemne chwile. A workiem nie jestem, bo stosuję prezerwatywy. :P Workiem na spermę są te ich laski na pigułkach. Ja na pewno nie.

Gość cytat z zycia
reminka napisałam że chyba raczej chodzi im o sam sex.Wątpię ,żeby rozmawiali o sytuacji w Somalii, albo o sonacie księżycowej.Więc nie łacz moich wypowiedzi z osobami , które" korzystają z życia".

Gość hjkhkujikhiiy
Ty nie rozumiesz. Co mnie obchodzi to jakim dany facet jest człowiekiem, jak chcę tylko z nim się seksić. Na takie rzeczy się patrzy jak się planuje coś więcej. Do seksu to grunt żeby facet był przystojny i pała mu stała odpowiednio.

"reminka, znowu nie rozumiesz? Nie dziwi mnie to jakos......" ludzi bezmózgich zazwyczaj nic nie dziwi. wg ciebie wierna kobieta może być puszczalska. więc pytam - WTF? coś pierdoliłaś wcześniej o logice. "Wierz mi lub nie, ale nigdy nie związałam się i nigdy nie zwiążę się z mężczyzną, który źle wyraża się o byłych dziewczynach i wyzywa ja od k**w i szat" więc powinien mówić, że: "moja żona była wspaniałą kobietą, zdradzała mnie, poniżała i biła patelnią, ale poza tym zajebista z niej babka była" :D "A workiem nie jestem, bo stosuję prezerwatywy" seks w gumce? prawie tak przyjemne jak jedzenie loda przez folię.

-> pytanie za 100pkt Nie chciałoby ci się iść i poszukać poklasku gdzie indziej? => Enfant Terrible Kto nie chce zrozumieć - nie zrozumie. Wygodniej żyje się nie nakładając na siebie żadnych ograniczeń i takiej osobie własnego punktu widzenia nie wytłumaczysz. Bo na kurwieniu się buduje swoją wartość, kilometrokutasami mierzy swoją mądrość i dojrzałość, a ilością używek spożytą jednego wieczoru - zdrowie.

Gość hjkhkujikhiiy
"seks w gumce? prawie tak przyjemne jak jedzenie loda przez folię." A powtarzaj sobie te kłamstwa. Jak jesteś pasztetem to nic dziwnego, że facet w gumce nie może w tobie dojść. Moi kochankowie nie mają problemów. Ale może to już znudzenie tobą moja droga. Na pewno na boku bez problemu twój facio radzi sobie i w gumie. To ty jesteś problemem, albo jego impotencja.

----> kaliban widać na podst tego co pisałeś że nie szanujesz kobiet , nie ma znaczenia czy dziewica czy nie

=> hjkhkujikhiiy "A powtarzaj sobie te kłamstwa. Jak jesteś pasztetem to nic dziwnego, że facet w gumce nie może w tobie dojść. Moi kochankowie nie mają problemów. Ale może to już znudzenie tobą moja droga. Na pewno na boku bez problemu twój facio radzi sobie i w gumie. To ty jesteś problemem, albo jego impotencja." Twoi faceci wytrenowali się na gumowych lalkach widać.

"A powtarzaj sobie te kłamstwa. Jak jesteś pasztetem to nic dziwnego, że facet w gumce nie może w tobie dojść." uderz w stół... :classic_cool: przykro mi, że masz takie problemy :( ale proszę, nie ekstrapoluj ich na mnie 🖐️

Gość pytanie za 100pkt
a tak na zakonczenie mojego udzialu w tej dyskusji, powiem wam, ze jezeli sie w kontaktach z druga osoba, ktore moga prowadzic do wejscia z nia w zwiazek, robi wszystko w opdowiedniej kolejnosci, to pytania o przeszlosc seksualna sa zupelnie zbedne. Poznajemy kogos, spedzamy z tym kims czas, odpowiednio duzo czasu, zeby miec okazje przyjrzec sie temu, jak ta osoba funkcjonuje na co dzien, jakie ma poglady i wartosci. Ale na to potrzeba czasu. I wtedy, jesli uznajemy, ze wszystko to, co mielismy okazje dotychczas zaobserwowac, pasuje nam, a dodatkowo czujemy fascynacje i czujemy, ze moglibysmy z ta osoba stworzyc relacje partnerska, to po prostu sie z nia wiazemy. Ludzie robili w przeszlosci rozne rzeczy, i nawet jesli kiedys mieli bujne i niezobowiazujace zycie seksualne, to nie znaczy to, ze ta osoba juz sie do normalnego zwiazku nie nadaje. Albo nam ktos pasuje albo nie. A jesli nam pasuje bardzo, ale X lat temu mial 50 kobiet w ciagu roku, to jakie to ma znaczenie, jesli dzis jest nam wierny i jestesmy razem szczesliwi???? Ludzie przechodza rozne etapy w zyciu, i zadnej dojrzalej osobie nie trzeba tego tlumaczyc. A nie potrafia zrozumiec tego osoby, ktore jeszcze nawet nie stoja na progu doroslego zycia, i maja za soba jedynie jeden etap - mlodzienczych zauroczen i marzen o kims, z kim chceliby w przyszlosci byc. I takim nie trzeba tlumaczyc - trzeba im pozwolic dorosnac i przezyc swoje. I choc teraz sie buntuja, sami nawet nie wiedzac dobrze o czym mowia i przeciwko czemu sie buntuja, bo nie maja zadnych doswiadczen, to trzeba to traktowac z przymrozeniem oka, takim samym, z jakim sie traktuje mlodziencze bunty swoich dorastajacych dzieci. Ja sie nawet usmiecham, czytajac buntownicze zrywy kalibana, reminki i innych, bo wiem, ze jeszcze wiele przed nimi i przypomina mi sie, jak to bylo, kiedy sama bylam nastolatka.....:) Dobrej nocy dzieciaki.