Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyfytfytfytft

mialam wczoraj internetowa randke a on juz sie dzisiaj wcale nie odzywa:D

Polecane posty

Gość uyfytfytfytft

chyba mu sie nie podobalo:)

lol spokojnie;p mialas wczoraj randke i myslisz, ze od razu zacznie pisac? be patient!

Gość uyfytfytfytft
wiesz pisal do mnie przez 2 miesiace po 40 smsow dziennie zaczynal od 8-9 rano:D teraz jest 14,26 i cisza:) wiec daje do myslenia

Gość rote malve
a widział wcześniej twoje zdjęcia? i czy jeśli widział to takie autentyczne czy wyretuszowane? :-)

Gość uyfytfytfytft
mial kilka zdjec jestem dosc ladna dziewczyna-zadna pieknosc ale raczej uwazam ze nie jestem brzydka

Gość uyfytfytfytft
zreszta on na zdjeciach tez lepiej wygladal niz w realu:o

Gość uyfytfytfytft
no wlasnie watpie:o

Gość uyfytfytfytft
ej przystojny jestes:D ty wyzej wyzej z bródka

Gość uyfytfytfytft
nie jestem nachalna sama tez sie nie odzywalam;) czekalam na jego ruch jako mezczyzny

sam nie wiem, na innych tematach mnie wyzywaja od brzydali, nie wiem komu wierzyc, albo mam taką kontrowersyjną urode, jedym sie podoba drugich odpycha :)

Gość uyfytfytfytft
ladne oczy mi sie podobasz ale ta brodka to w sumie niepotrzebna daj zdjecie bez:D

Gość uyfytfytfytft
a na co te dziewcyznki zapraszasz?:o a teraz masz ile?

Gość rote malve
jeśli się do tej pory nie odezwał to już się pewnie nie odezwie, albo odezwie się za parę dni i będzie się dennie tłumaczył dlaczego tyle milczał. Facet jak jest laską zachwycony to spać jej po randce nie da, tak będzie smsami zasypywał, skoro się nie odzywa, znaczy nie spodobałaś mu się albo czuł się przy tobie jak idiota. Może przewyższasz go inteligencją albo stanem posiadania? Faceci nie lubią jak kobieta jest w czymś lepsza od niego.

Gość uyfytfytfytft
no prawie 15 a on milczy:o dobra pogodzilam sie z tym ze mnie olal i stracilam niepotrzebnie 2 miesiace na pisanie glupich smskow:o

Gość Edward.
Czyli podejście tradycyjne - mężczyzna ma być inicjatorem. Poglądy pewnie też tradydycyjne - facet glowa rodziny, kobieta kura domowa, patriarchalne stosunki w domu? A gdzie równouprawnienie? Jak ci zależy, to może sama uderz do niego? A swoją drogą - nie odzwya się, więc może real nie był taki fajny jak virtual?

Gość uyfytfytfytft
heh mysle ze jednak mezczyzna zeby czul sie mezczyzna powinien myslec ze to on wybral kobiete i sie o nia postaral ps. pracuje:)

Gość uyfytfytfytft
powiem szczerze ze tak srednio wypadl:o jakos mi sie nie do konca spodobal ale chcialam dac nam druga szanse bo lepuej upewnic sie itp ale chyba nie bedzie mi dane:o

Gość męski_punkt_widzenia
Oczywiscie że faceci nie lubią jak kobieta jest lepsza od nich. Po pierwsze - odbiera to władzę. Po drugie - kobiety z reguły szukają równych lub lepszych od siebie partnerów. Jak takiemu "gorszemu" trafi się "lepsza", to ma kiepskie szanse na utrzymanie tego związku, przy najbliższych kłopotach może się rozlecieć, albo znajdzie się łatwo "lepszy" samiec i taka kobieta przejdzie do niego. Po co ryzykować i marnować czas oraz zasoby? Najtrwalsze związki są wtedy gdy osoby są przez cały czas na podobnym poziomie.

Gość uyfytfytfytft
czy ja wiem czy ja taka lepsza jestem:o chyba nie normalna osoba ze mnie on byl niesmialy lekko ja wyluzowana na tym spotkaniu wiec moze to?

pisal do mnie przez 2 miesiace po 40 smsow dziennie zaczynal od 8-9 rano teraz jest 14,26 i cisza wiec daje do myslenia już wtedy miał zadatki na idiotę .... a teraz w ogóle nie pisze - czyli tylko to potwierdza...💤

Gość wkongs
uyfytfytfytft------------idz ty juz spac dzieciaku 💤

Gość uyfytfytfytft
mam 25 lat:o

Gość uyfytfytfytft
prawie 15 to juz pewnie nie napisze co:o

Gość Ulryk Von Jungingen
A ty umiesz pisać? Spytaj go jak było i czy czuje się rozczarowny? Albo napisz że stęskniłaś się za SMS-ami. Jakie toto bierne koszmarnie... Siedzi przed komórką i wyczekuje, a pogoda taka ładna za oknem.

Gość uyfytfytfytft
nie chce byc natretna:o