Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rolnik polski

jak pomóc maltretowanemu pieskowi

Polecane posty

Gość madrakamilka
A niech se lumpy mysla co chca, rolnik nie musi sie przyznawac prawda? I co was obchodzi ze autorka nie odpisuje? Musi?

Gość madrakamilka
Ja powiedzialam kiedys przez telefon ze zglaszam malteretowanie i glodzenie psa pod adresem takim takim zapytali sie o moje nazwisko odp ze zglaszam anonimowo gdyz sa to osoby z marginesu spolecznego i boje sie o swoje bezpieczenstwo. Nie bylo problemu, pies zostal katom zabrany. Dzwonilam do TOZ

Gość gtuytu8
Autorka widocznie weszła tu tylko po to żeby usłyszeć że nic nie da się zrobić i tym samym uspokoić swoje sumienie. Kiedy nie dostała tego czego chciała po prostu się zmyła.

Gość 4234234234234234
Jeezu, ludzie jak ona zwracała im uwagę, to chyba jasne , że się domyślą kto zgłosił///

Gość madrakamilka
I co z kurwa z tego ze sie domysla? Sralabym na to. Robia zle kara musi byc. Poza tym moze zawsze sie nie przyznac wielkie rzeczy.

Gość kikkal
42..-no to pewnie,niech nie zglasza,po co,najlepiej trzasc dupa,co za ludzie:O

Gość 4234234234234234
I co z k**wa z tego ze sie domysla? Sralabym na to. Robia zle kara musi byc. Poza tym moze zawsze sie nie przyznac wielkie rzeczy. Wy chyba macie naprawdę problem z wczuciem się, i tak pieprzycie.... Jak ona jest tam sama, i ci sąsiedzi z patologii, to sprawa nie jest taka fajna. Łatwo pisac, ale jak mielibyście coś zrobic, byłoby to samo....

Gość mamuuuskaaa
po tym co piszesz ewidentnie widac ze z toba bylo by tak samo,na szczescie nie wszyscy sa tacy i przestan w koncu pierdolic

Gość mamuuuskaaa
i chyba raczej masz problem z "wczuciem " sie w sytuacje tego pieska

Gość madrakamilka
Nie, nie mam problemu z wczuciem sie. To stara sadystka i zglosilabym to. I nie przyznawalabym sie. I w dupie bym miala czy mi potem bedzie mowic dzien dobry. A jej kolezkow jesli w ogole by skakali postraszylabym policja i tyle.

Gość mamuuuskaaa
Zreszta ludzie prosza tu autorke o adres ,mowia ,ze zglosza wiec podane tym jej sasiadom bylo by nie jej nazwisko.Ale skoro nawet tego nie chce autorka zrobic to chyba tak naprawde nic nie chce zrobic.

Gość kikkal
Dokladnie Madrakamilka!

Gość sasasdwe
otruj psa

Gość jenyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
i co z psem? ktos cos zrobil? autorka podala namiary?

Gość gtuytu8
Mi nie przesłała nic na maila.

Gość kupa rozprażeńców
dziewczyna ma duży kłopot ,i nie dziwne że przestala sie odzywac ,niedawno pokazywali w TV wygłodniałe konie i krowy stojace po pas we własnych odchodach i nikt nie mógł ich zabrać bo takie mamy prawo ,ilu z was jest gotowych przygarnąc zwierzaka ze schroniska pewnie ci co najwięcej krzyczą

Gość gtuytu8
Nie znam tej sprawy o której piszesz, nie mniej pewnie jednym zwierzętom da się pomóc a innym może być trochę trudniej, jednak najgorsze co można zrobić to bezczynnie się przyglądać.

Gość jenyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
dokladnie. ktos, co nic nie robi, bo boi sie pijaczka, nie ma sumienia. autorka przyglada sie bezczynnie,jak pies nie moze chodzic,bo tak skopany zostal!!!!! trzeba zadzownic, psa zabiora i tyle. czego tu sie bac? zal tego zwierzecia.

Gość simply
I jak tam autorko,zrobilas cos?

Gość simply
???????????????????????????????????

Gość 9034685476034588888888
No wlasnie -rolniku dlaczego nic nie piszesz..Nie wierze,ze mozna buc w sumie tak podlym czlowiekiem ,zeby nic nie zrobic! A wydawalo sie ,ze chce pomoc temu psu,przeciez zalozyla ten topic!Sory za mocne slowa ale ciagle mysle o tym psie,serce mi sie kraje,na twoim miejscu nawet bym go ukradla kiedy beda spali napruci!!i zawiozla do weterynarza nawet,on juz by zadzwonil gdzie trzeba i zajal sie psem. No nie moge uwierzyc,ze pozwolisz na to ,zeby ten zwierzak tak cierpial.Napisz cos-zalozylas ten topic,ludzie sie tu udzielali ,radzili Ci,przejeli sie losem tego psa wiec jestes nam to winna!napisz

Gość olaf turabszenko
założy sprawę, sąsiedzi ją zajebią :D

Gość Rzucacz klątw ,,
jesli nic do tej pory nie zrobisz, rzuce na ciebie urok , Napisz co zrobilas i czy w ogole cos

Gość babsko gadaj
co tam

Gość rolnik polski
mam dla was dobre wiadomości ,mieliśmy awarie prądu przez te cholerne burze trochę nam narobiło szkód ,ale dzięki temu zaczeli się różni ludzie kręcić ,i w piątek zawiadomili policje , moji wykolejeni sąsiedzi zostali spisani dostali ostrzeżenie sąsiad autentycznie sie wstydzi tylko to babsko nie policjant do mnie powiedział przy tych katach że jak coś zauważe to mam zawiadomić policje a wtedy będą mieli porządne konsekwencje teraz tylo ostrzeżenie

Gość ahoja kogo
jakis pchlarz obchodzi niech zdycha na sznurku

Gość gkg
No to super:) Czyli mozna policje wzywac jakby co? A jak piesek? lepiej go traktuja?