bogdansztuka 0 Napisano Marzec 28, 2017 kogo nie stać,polecam domowe wybielanie zestawem dr martin schwarz home comfort Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2017 Skutecznie wybielić żeby można wyłącznie w gabinecie za pomocą profesjonalnych nakładek lub lampy. Ja kiedyś wielokrotnie próbowałam wybielić żeby np. paskami i nic nie pomagało, Dopiero w gabinecie www.popkoadam.pl wybieliłam zęby o kilka odcieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka_32 0 Napisano Kwiecień 4, 2017 ja wybielałam niedawno u dentysty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bogdansztuka 0 Napisano Kwiecień 5, 2017 nie każdego stać na dentystę,ja za 150zł mam efekt na 3-4 msc,używam zestawu dr martin schwarz home Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2017 A używa ktoś nakładek iWhite? Mam ich pastę do zębów i zastanawiam się nad nakładkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 10, 2017 Ja używam nakładki iWhite już jakiś czas i polecam szczególnie jak masz już pastę :) efekty są naprawdę super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizjoner 0 Napisano Kwiecień 10, 2017 Sam polecam żel dr martin schwarz,można go w łatwy sposób zamówić przez internet,co jest mega dla mnie wygodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justina44 Napisano Kwiecień 10, 2017 Próbowałam już wiele różnych past wybielających ale efekt zawsze był dla mnie za słaby. Znalazłam w necie Metodę Martuni, spróbowałam i nie żałuję, bo zęby wybieliły się o kilka odcieni :) nareszcie jestem zadowolona z efektu :) https://metodamartuni.wordpress.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paweek23 Napisano Kwiecień 16, 2017 Hej, znalazłem nowy sklep z paskami wybielającymi - stosował je ktoś i może zamawiał z tego sklepu? Czytałem w necie i są różne opinie, ale raczej że działają tylko zęby moga boleć. Paski to Crest 3D White, a sklep http://www.crestpolska.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizjoner 0 Napisano Kwiecień 28, 2017 a tych pasków nie wysocfano?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oleczka876 0 Napisano Maj 5, 2017 skuteczne wybielanie to niestety tylko u dentysty. wetdy efekt faktycznie jest "wow" a zęby białe. sama nie moglam sie zdecydowac ale w koncu wybieliłam i jestem zadowolona. w wawie jakby ktoś szukał to polecam anam na dzikiej - tam właśnie robiłam i nie mam żadnych zarzutów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2017 Skuteczne wybielanie jest wyłącznie w profesjonalnym gabinecie stomatologicznym. Te wszystkie domowe sposoby nie dadzą Ci dobrego i trwałego efektu. Ja wybielałam zęby w gabinecie www.popkoadam.pl i jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KlaraDomańska Napisano Maj 7, 2017 Nie to, że jestem eko, ale wszystkie paski podrażniały mi zęby i dziąsła. Nie wiem, co do nich dodają. Zawsze mam po nich nadwrażliwosć:/ Kupiłam sobie ostatnio węgiel aktywny z dodatkami wybielającymi: https://wieczniemloda.com/produkt/wegiel-wybielajacy-zeby-proszek Jest bardzo ok. Używa go cała rodzina, nasz mały też. Węgiel jest bezpieczny i działa. Mogę go polecić, opakowanie jest spore i dla naszej trójki super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość endlessly87 Napisano Maj 12, 2017 Moim zdaniem warto uważać na podróbki pasków wybielających, bo można tylko uszkodzić sobie szkliwo.. Warto dopłacić kilka złotych i kupić oryginalne paski wybielające ze strony producenta, ja tak zrobiłam około 8 miesięcy temu i muszę przyznać, że efekt jest zadowalający, a co najważniejsze trwały, odpukać - na razie nie musiałam nic powtarzać ani dokupywać, a ząbki wyraźnie bielsze :) Link do strony producenta: goo...gl/p4j5eS (usuńcie kropki, kafeteria nie chce mi dać wkleić linku). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bogdansztuka 0 Napisano Maj 14, 2017 a ten proszek to nie jest zwykły węgiel aktywny za 7zł dostępny w aptece?? ja co miesiące wybielam żelem dr martin schwarz i mi wystarczy,nawet wydaje mi się że nic lepszego nie osiągne,bo większa biel to już chyba tlyko photoshop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2017 Z past najlepsza jest czarna naturalna pasta lub np. Lacalut White. Na spektakularne wybielenie takimi pastami bym nie liczyła, ponieważ mają one na celu usunąć jedynie kamień nazębny a nie zmienić ich kolor. Najskuteczniej jest wybielić w gabinecie lub w domu za pomocą odpowiednich preparatów, pasty i płyny świetnie sprawdzają się fajnie ale tylko przy utrzymaniu śnieżnobiałych zębów :) Swoją drogą, polecam wszystkim te płyny https://www.listerine.pl/wybielanie-zębów/jak-wybielić-zęby, są świetne nie tylko jeśli chodzi o wybielanie ale również świeży oddech! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2017 Jak Was interesuje wybielanie, to polecam poczytać sobie o dostępnych metodach tutaj http://www.fabdent.pl/uslugi/wybielanie/podstawy-o-wybielaniu-zebow - ja się zdecydowałam na wybielanie lampą beyond i z efektów jestem bardzo zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 19, 2017 Mi wybielili ładnie oni www.nzozalmadent.pl bardzo trwale i bezpiecznie do tego, jestem ogromnie zadowolona, bo w końcu po długich latach mam białe, zdrowe żeby o których marzyłam! Polecam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eluniaa Napisano Maj 23, 2017 Ja wybielam zęby u doktor Świątkowskiej w Krakowie lampą Beyond https://stomatologiaswiatkowska.pl/wybielanie-zebow-krakow/ i jestem zadowolona z efektu, zęby po zabiegu nie stały się jakoś wyjątkowo nadwrażliwe. Natomiast odradzam wszystkim wybielanie samodzielne, bo można sobie tylko zaszkodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2017 wybielałem metodą beyond dwa razy po 1000 zł zero efektu choc stomatolog twierdził inaczej aż mu sie zaśmiałem w twarz że 3 odcienie bielsze nie polecam wbrew pozytywnym opiniom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość merigold1 Napisano Maj 31, 2017 ja mam iść na wybielanie do impladentu właśnie. trochę się boję, zawsze przed wizytą u dentysty się boję :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2017 Ja robiłam wybielanie w gabinecie stomatologicznym, lampą beyond, najlepsze efekty :) Polecam sobie najpierw poczytać o dostępnych metodach, np. tu http://www.fabdent.pl/uslugi/wybielanie/podstawy-o-wybielaniu-zebow, żeby mieć w ogóle jakieś rozeznanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizjoner 0 Napisano Czerwiec 6, 2017 nie każdego stać na gabinet,ja płacę 150zł i mam spokój na 4msc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zorek72 Napisano Czerwiec 20, 2017 Byłem 2x na wybielaniu w http://klinikaestetica.pl we Wrocławiu i różnice widać ogromną. Białe zęby to chyba marzenie każdego z nas także polecam profesjonalistów takich jak właśnie klinika estetica ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fabiś 0 Napisano Lipiec 8, 2017 jak ktoś ma marzenie o białych zębach to polecam się rozejrzeć za żelem dr schwarz expert 20%.Ja ejstem bardzo zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2017 Ja mogę polecić http://www.studiose.med.pl/ w Krakowie, miałam wybielanie zębów tą lampą i efekty extra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2017 W Krakowie mogę polecić Klinikę Luxdentica na Ruczaju, również wybielałam tam zęby u dra Jędrulka. Super efekt, super fachowiec i super miejsce. Naprawdę drugiej kliniki stomatologicznej w takim wydaniu nie widziałam w Krakowie na pewno, trzymają wysoki poziom zarówno jeśli chodzi o samą klinikę, jej wnętrza i wyposażenie, jak i personel oraz jakość świadczonych usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2017 Ja ostatnio coś słyszałam o paskach wybielających zęby, dobre to jest? Ktoś próbował stosować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diamond foxy Napisano Sierpień 12, 2017 Ja używałam Whitestrips i powiem ci, że dają radę, zakładałam je na 10 minut przez 2 tygodnie i mam teraz bielutkie ząbki :3 Najlepiej je kupić na bialy-usmiech.pl tam masz je w dobrej cenie ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wertopsja Napisano Sierpień 12, 2017 Faktycznie Whitestrips jest cacy cacy bumcyk bal, każdy je stosuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach