Gość kamila Napisano Sierpień 31, 2019 Również uważam, że wybielanie w gabinecie jest najlepszym rozwiązaniem. Ostatnio byłam w Centrum Stomatologicznym Grunwaldzka w Pruszczu Gdańskim i jestem bardzo zadowolona z efektu wybielania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia_misiewicz 2 Napisano Wrzesień 15, 2019 A próbował ktoś może węglem aktywnym ? słyszałam o takich domowych sposobach i jestem ciekawa... sama chcę spróbować ale może ktoś już ma doświadczenie z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2019 Ja polecam Jest to dobra inwestycja. Chodzę już długo na wybielanie do JokoDent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rubi Napisano Październik 1, 2019 Domowych sposobów na własną rękę nie polecam. Jeśli nie chcesz zabiegu w gabinecie, to polecam wybielanie nakładkowe. Taką specjalną nakładkę wypełnia się preparatem o odpowiednim stężeniu i wieczorem się to aplikuje. Oczywiście preparat przygotowuje stomatolog. Ja chodzę do Varsovia Dental i stosuję tę metodę. Efekt jest, więc polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paula Napisano Listopad 12, 2019 Ja zdecydowałam się na wybielanie zębów w gabinecie Dental Arts Studio w Krakowie. Efekt mnie powalił, stomatolodzy bardzo profesjonalni i mili, jestem bardzo zadowolona i napewno będę dalej korzystała z ich usług. Warto zobaczyć ich stronę sztukastomatologi. pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nattiii Napisano Listopad 12, 2019 Jeśli chodzi o wybielanie to polecam Eurodental. Szybko, profesjonalnie. Efekty są super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość choryzabek Napisano Listopad 25, 2019 Dnia 12.11.2019 o 15:38, Gość Paula napisał: Ja zdecydowałam się na wybielanie zębów w gabinecie Dental Arts Studio w Krakowie. Efekt mnie powalił, stomatolodzy bardzo profesjonalni i mili, jestem bardzo zadowolona i napewno będę dalej korzystała z ich usług. Warto zobaczyć ich stronę sztukastomatologi. pl Mega! Dzięki! Jestem zadowolona. A w sumie, to moja córka. Wyszła z pewnością z większym uśmiechem, niż wchodziła. Okropnie bała się wizyty. Ale specjaliści są znakomici. Pani przyjęła ją miło i wszystko tłumaczyła ciekawie. Nawet sama się czegoś dowiedziałam hehe... Dzięki za rekomendację i sama daję 5/5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ergo Napisano Styczeń 16, 2020 Zawsze stawiajcie na profesjonalizm, domowe sposoby wybielania zębów nie są skuteczne, tylko dentysta zrobi to porządnie. Ja bardzo jestem zadowolony z wybielania w Margo we Wrocławiu margo-stomatologia.pl to porządny gabinet, dobrze zajmują się pacjentem i będziecie mieć tam dobre efekty leczenia czy też stomatologii estetycznej. Ceny bardzo ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miłka Napisano Styczeń 16, 2020 Wybielałam zęby wielokrotnie w krakowskim Enel Medzie. Mają specjalistyczny sprzęt i bardzo doświadczonych lekarzy. Poza tym posiadają swoje gabinety w całej Polsce więc nie jest problemem aby się do nich dostać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasieńka 0 Napisano Luty 17, 2020 Paski crest są łatwe w aplikacji, niedrogie i szybko uzyskuje się efekt białych zębów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jenny28 2 Napisano Luty 19, 2020 Ja wybielałam zęby w gabinetach stomatologicznych Lux Med. Dzięki nim mogę się cieszyć, pięknym białym uśmiechem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grajka 0 Napisano Luty 22, 2020 Tylko, ze domowe sposoby nie są tak bezpiecznze bo powodują ścieranie się szkliwa przebarwienia jak również mogą powodować nadwrażliwość zębów ( u mnie powodowały co jednak nie było niczym przyjemnym....) Potem zdecydowałam sie na wybielanie w gabinecie stomatologicznym i jednak różnica spora na rzecz gabinetu.... https://urodaizdrowie.pl/lepiej-wybielic-zeby-w-domu-czy-w-gabinecie-stomatologicznym Zarówno jeśli chodzi o skuteczność jak również i o bezpieczeństwo zabiegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ortlangr 0 Napisano Luty 26, 2020 (edytowany) Przypadek Edytowano Luty 26, 2020 przez ortlangr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ortlangr 0 Napisano Luty 26, 2020 Dla każdego zainteresowanego wybielaniem zębów polecam zapoznać się z tym artykułem : https://klinikastomatologiczna.pl/nakladkowe-wybielanie-zebow-postepowanie/ Super wszystko wytłumaczone i nie mam już żadnych wątpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiki91 0 Napisano Wrzesień 20, 2020 Domowych sposobów jest wiele, z tym że efekty nie są jak dla mnie za wielkie. Dlatego zdecydowałam się na wybielanie zębów w Eurodental w Warszawie. Teraz mam naprawdę fajny biały uśmiech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Millas 0 Napisano Październik 7, 2020 wybielałam swoje ząbki w Stomatologii dr Cichonia - super fajnie zrobili, mam piękne białe i równe zęby dzięki ich piece! wiec na prawdę jest to dobre miejsce na tego typu rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikku 0 Napisano Listopad 12, 2020 fakt! oni doskonale zajmują się uśmiechem - wybielają i równają! ja w końcu mogę dobrze i bezproblemowo sie uśmiechać! mega zadowolona jestem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukrecja 0 Napisano Listopad 17, 2020 Moje ostatnie odkrycie to pasta whiteON. Polecam spróbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alliza 0 Napisano Kwiecień 22, 2021 ja z kolei zdecydowałam się na wybielanie u dentysty i bylam w stomatologii cichonia . nie mogę narzekać, bo ja się cieszę mam równe i białe zęby! dobre miejsce i sprwadzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kornelia87 0 Napisano Kwiecień 22, 2021 Ja z doświadczenia mogę powiedzieć, że tylko wybielanie zębów w gabinecie stomatologicznym jest skuteczne. Ja wybrałam ofertę gabinetu Lux Med w Krakowie i jestem mega zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikaciechan 0 Napisano Czerwiec 23, 2021 Ja wybielam żelem i lampą w Villa Nova, zdecydowałam się profesjonalnie bo tradycyjne domowe sposoby nic nie dawały, a teraz jestem zachwycona! super klinika z podejściem do pacjenta, indywidulane podejście, ja przed wybielaniem musiałam jeszcze niektóre zęby doleczyć. Więc stomatolog sprawdza zęby przed wybielaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka1993 0 Napisano 30 Kwiecień Najlepiej wybielać u stomatologa/ortodonty. Samemu można sobie raczej zrobić krzywdę. Znajoma poleciła mi centrum ortodontycze Rock Your Smile i będę tam wybielać. U niej efekt wyszedł moim zdaniem świetny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach