Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnydzienszycia

krytyka Polakow

Polecane posty

Gość kolejnydzienszycia
Na razie ide wiecie. Pasterzu Owiec - na razie spadam i tyle. To nie jest smieszne wszystko - zycie jest straszne i tyle. Musze ogrywac pierwszy domek ODPOWIEDNIO i tyle. I koniec. I tyle :( Dalej i tak mi nikt nie pomoze - jedna modlitwa zebym miala kase wiecie i tyle :( Takie jest zycie i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie ja na razie ide - chcialabym cos napisac wam ale o czym. Nie znacie sie na diablach. Bo tym sie zamierzam zajac. Aniolami i diablami. Bo po co mi ludzie wiecie. Jacy oni sa. Teraz dalabym rade temu domkowi. Czujecie to - jak wojna to wojna. Co to ? To jest normalne? Na 3 miesiace przyjechalam i wojne mialam z nimi toczyc. Ja sie odpowiednio tam mialam nazwac wiecie i po prostu NA NICH. OSTRO. Ale coz... wystarczyl mi tam jeden rowodod i na nich. Ale ja to zbagatelizoalam nieco bo glupia praca -na nocki. Gdybym miala fajna prace to im sie nie dam - lataja tam w tym domku. Wy tego nie rozumiecie - nocki - nikt mnie nie chce - zostawal mi domek. Taki domek? Nie moge sie przeniesc? No to sluchajcie do widzenia - wytrzymac, zarobic, do widzenia. Co to za praca na nocki. Wybaczcie. jedynie ze byly godziny - no co mam o tym myslec wielce? A przyjechalam to pili i palili i ZEBY TYLKO - jakie tam BYLO SLOWNICTWO - ja nawet tego powtorzyc nie umiem. Bo czemu tam nie chce wrocic ZEBY NIE OGLUCHNAC - takie przeklenstwa, ze NIGDZIE DALEJ TAKICH. To sie nie da opisac. I tyle. Bo czym oni sie roznili od reszty. Zaraz jak weszlam to sie poklocili i lecialo ty KU..ty CHU... i tyle :( I sie ich wystaszylam. I myslalam - albo pety albo woda a ci pety , woda i slownictwo ja tu chyba OSZALEJE i tak sie stalo. No i tyle A Iwonka mnie czestowala alkoholem. Ja kupilam tam 1 wino - na nia. Po co pije? Ja to wszystko do domu wzielam - niczego nie otwarlam. Wino bylo na nia, ze do jedzenia troszke wina najwyzej, a ta jeden spirytus. Bo czemu pracy nie ma. No wlasnie - ja tez tego nie rozumiem. i tyle. :(

kasa Ci w zyciu nie pomoze Owieczko, zrozum to pieniadze to nie wszytsko............... nie zmienia Ci zycia i nie wymarza Ci wspomnien

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie ja sie nigdy nie dam tej Iwonce - na nia jest 1 rodowod i po niej i tyle. To jest szmata i tyle. Jaka ona jest? Szmata i tyle. Wyjdzie za maz i bedzie sie puszczac bo ...taki ma rodowod i tyle. Ona w ogole nie wie o co chodzi. Jedyne co moze to pojsc do wiezenia i tam siedziec. Tak lubi wycieczki i tyle. Uwazam ze przez pijanstwo w tej firmie pracy nie ma. Co ja na nockach robilam i tyle :( Aaa dajcie spokoj - a pija bo pracy nie ma. No dobrze, ale czemu nie ma. Bo nie ma sie dowiem i mam popatrzec na siebie ile mam lat co robie - niech sie popatrza na siebie :( cdn wkrotce...

Gość Dina 100
Ale wam wszystkim odpierdala. Czemu? A ten Pasterz Owiec - to co? Zboczeniec?

Gość kolejnydzienszycia
Ta firma to jeden spirytus a druga tez sie dowiem - no ... kto wie? Tam jeden burdel byl w biurze, a mnie nie chcieli bo od takiej co na nia mowia CORKA RZEZNIKA ona mi praca zalatwiala i tak mnie zalatwila ze rok bez pracy. Jak chcecie miec prace to idzcie do iwonki powiem kazemu wiecie. Dostojnego sie boje bo swir. Bo czemu ja do pracy nie moge wyjchac bo IWONKA TAK ZALATWIA PRACE, ze rok nie mam pracy. Bo 2 tygodnie mialam siedziec bo nocki - co ja rozumiem, ze nocki i nikt mnie na stale nie chce to zarobic i zdupiac. Tak myslalam? I co zle? A w drugiej firmie myslalam, ze sie chyba powiesze jak w Niemczech bedzie to samo. I powiesil sie ktos inny. A pozniej w nagrode poslali mnie do ogrodnictwa - chyba keoljnosc odrwotna i jeden Arab zaluje mi 500 euro i przez to dzis mam zero na koncie i ide pozyczac bo go nie pomowilam ze ma isc do DIABLA mi powie DO DŻINA mu powiem z butelki - bo teraz bedzie ze lesby niemoralne ale trzezwe a ja? A IDZ DO DŻINA TY PEDALE RUSKI- ja go tak mialam zwyzywac wiecie. Ty morderco - ja mu powiedzialam - ojcobojco - ty ruski peale z MOSKWY. I mialam sie go zapytac czy on przypadkiem nie jest z Moskwy. Tak mi to wyglada, ze cos masz wspolnego z Rosja. No nie wygladasz tak,ale HAKI, HAKI a nie DAMIAN? Przypadkiem... wiecie o co chodzi. Ale tak nie moglo byc bo pojechalby SAN DAMIANO i po mnie mi powiedza i nie wiem o co chodzi. San Damiano San Damino niech sie odwala i tyle. Kim oni sa dla mnie DZIECI DIABLA, co? I sie smieja. O to tam dzieci diabla duzo by chcieli DZIECI BRYGIDY SZWEDZKIEj. DZIECI SWIETEJ ANALIZY. Niech bedzie ze niech nie przesadzam bo od Brygidy jest moj brat ale on jest Niemcem i ma rodowod dobry na nich i po nich. Bo uwazaja ze jest od sw. Brygidy Szwedzkiej ale co wy to nie tak. A ja ich pomawiam od dzieci swietej Analizy. Bo po co mi w tym wieku dzieci.A po co im - oni wszyscy sa tam od Analizy bo po co im dzieci. I tyle. Najwyzej jedno kiedys tam - bo ja jak Ania Shirley po studiach 10 dzieci. No to 3 chcialam i tyle. Tyle umarlo Darwinowi i tyle mnie to obchodzi. Tak mialam miec na nazwisko -mysleli, ze zle nazwisko, wyglad - o co im poszlo ze mnie nie chcieli na tej uczelni. RZYMSKI RODOWOD - BUDA i tyle we mnie widzieli. Ale i tak by mnie nie chcieli za kazdy inny tez. Od zwierzecia jakbym byla to by mnie chcieli. TEraz nie bo na uczelni od zwierzat juz rodowody na wszystkich - na mnie - bez sensu - na mnie co ja im zrobie? Bo nie zamierzalam placic a inni wiecie okradli ich smiali sie z nich - na przyklad DAMIAN byl taki i tak ich okradl i uciekl do USA i NIE ODDAL NIGDY kasy i to bylo dobre, a ja bylam zla. Ja bylam niedoswiadczona seksualnie sie dowiem i mialam byc byc pomowiona ze co? cos tam cos tam? Ze nie stoje o orgazm i by mnie wylali. Czy ja znam TAKIE slownictwo. No znam. Ale wiecie juz moja matka nie jestem. MOZG doceniam - skorupiak nie, ryba tak. Mozg doceniam i tyle. A matka jej twarz - wiecie jak wygladala - faceta. Bo czemu to sie stalo bo ona powiedziala ojcu - wiesz co ja nie chce chodzic do tej szkoly, ona jest oblesna. Zaczynam na nich palic bo sie nie da. I wszedzie byly rysunki W SREDNIEJ z podstawowki i ona powiedziala ona nie bedzie tego wycierac , to jest przez nia - rysuja sobie meskie genitalia bo chyba ktos tam za nia latal, a ona nie chciala. A ze miala zaczac juz. Nie , ona nie chciala , ona zacznie pozniej na razie ma inne zainteresowana i tyle. Na przyklad? Pisze ksiazke. O czym? O Ani Shirley. I tyle. I wiecie stala o te szkole i tak skonczyly. I wiecie ona sie przejmowala, ze w koncu sie skonczy w kiblu gwaltem i dlatego powiedziala w domu, poryczala sie ze zaczyna palic bo nie moze na sciany patrzec i tyle. No i ojciec kupil jej papaierosy no to pal. Bo gwalt w kiblu to nie, ale papierosy to tak. Bo wiecie to obrzydliwe - nikogo ciekawego nie bylo to nie. I teraz wiecie teraz w podstawowce byla Ania z Zielonego Wzgorza i wiecie oni Ania, Ania, a pozniej inna szkola, w dupie ja mieli jedynie - seks rysowali jej zeby jej sie chcialo, zeby wziela do ust SWOJ OPLATEK bo to byla chyba byla KATOLICKA szkola czy dzieci katolikow tam byly. I wiecie z tych rysunkow zaczela sie ta Ania w tej sredniej - takich rysunkow nawet w podsatwowce nie bylo - oni chyba chca mnie zgwalcic i tyle. No i tak zaczela pisac i tyle. Bo wiecie - powiedza hahaha karkta 10 lat i po niej. Nie bo byly zmiany budynkow bo byla szkola niemoralna i tak rysowali i myslala ze na nia - w koncu wyszla Ania Shirley na sznurku i mogla byc, ale... no ale matura? Co to taki bedzie mial mature a ona nie? I tyle. Ona chyba grala Anie Shirley jak byla mala. I miala sie pobrac z Gilbertem. I tyle. I doslownie. I razem by sie powiesili bo by nie miala dzieci jak Ania, a tak mu nie rozwalila zycia. Nikomu nie rozwalila zycia. Taka byla i tyle :(

wypraszam sobie, mi tam nie odpierdala:(:(:( a do zboka mi daleko... jakbym byl zbok to bym chcial zone rozpustnice co kroka lubi nadstawiac, a ja chce dziewice, przynajmniej analna i oralna wiec zdbokiem nie jestem

cenie sobie kobiety ktore kroku nie daja byle komu, ale trzymaja wianek do slubu Owieczko Ty wiem, ze dziewica nie jestes, nie przeszkadza mi to, jednak mam nadzieje ze anala nie uprawialas, za anal to do pieca sie idzie wiesz to?

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie ja tak dostalam po twarzy tam za te papierosy w biurze ze wy pojecia nie macie. Po prostu jade tam za 909 osob w USA - najwyzej wszyscy sie powiesza sie jak przyjade. Policzyli ze chyba 1000 osob tak zyje i tyle. No i co poza tym? A ja wiem? Nie wiem i tyle. Za kare tam jade i tyle. No i wiecie jakbym byla w ogrodnictwie to brata zostawiam bo to wojna a ten haki - ty chyba sie przechrzciles - DAMIAN sie nazywales a teraz jestes ARABEM i tyle. TEraz HAKI jestes i tyle. Bo on sie ochrzci i co ja zrobie - u ksiedza. Bo nie stoje o ksiedza i on sie ochrzci i nawet nie potrzebuje slubu i co ja na to? Ja na to ze ma isc pchac wozek na amzon i tam sie dowie jak sie leci do USA Z AMAZON i tyle. Bo tyle lat to powinien miec swoja firme. Widzicie to jest szef ,ktory chrzci sie na pracodawce pracownice - mnie. Bo zrobia na mnie i co teraz. Ja mu powiem ze on sie tak po chrzcie nie powinien nazywac. JEDYNIE DAMIAN mu zostalo i tyle. Po mnie. Bo czy sie chrzci dzieci NIESLUBNE. No PORONILAM to moge byc, ale to jest problem no to mowie, ze nie ochrzcilam ich niestety, ale je sobie nazywam. A jak? JOZEF I MARYJA. Bo mialam chlopca i dziewczynke i tyle :( I nie wiem czy do diabla poszli ale tak myslalam jak dziewczynka to Maryja a chlopczyk Jozef zeby sie pobrali bo sa z roznych ojcow i tyle. I zeby sie ochrzcili jak dorosna bo niech sami zdecyduja i tyle. Co wy na to wszystko? Bo ja juz ide. Mam nadzieje ze matka Boza sie na mnie nie obrazi. Ja chcialam dobrze piszac tutaj i tyle. Corka rzeznika dowiem sie w Holandii -no cos podobnego - niech idzie do diabla za 1 dziecko Iwonka ma racje i tyle. Ania Shirley lepsza niz ona. I wiecie oni maja juz swoje panstwo - oni sobie musza sami zalozyc bo to co oni robia dla mnie oni sa OPETANA KATECHETKA i kazdego tam tak traktuje. JEDNA WIELKA ANALIZA TO JEST i tyle.

Gość kolejnydzienszycia
Bo wiecie WYOBRAZCIE sobie ze oni pekali ze smiechu ze mnie w tej pracy bo widzieli ze mnie oczy bola od lamp no to chcialam dniowki. Bo po co ja sie trzymalam Ilony? Matka to moja. No wiecie nie chcialam im burzyc w papierach bo nie wiedzialam przeciez ze mam papieros wpisany w Berendsen i tyle. I wiecie moi bracia maja rodowody a opinia? Co wy sobie do cholery nie myslicie? A jaka maja opinie? Zabic ich chcieliscie i t jest dobrze, a ja bylam zla? Co za szczochy i tyle. Wole gowna i szczochy niz ich. Bo mnie wyrzucil bo za dlugo w kiblu i co ja na to. To ostatni wyrzut a reszta nie ma pracy. To jest nieprawda - szklarnia mnie nie obchodzi. papieros i lampka dzina i mozecie mi do dupy wskoczyc? Czy wy wiecie co to jest zagrozenie pozarowe jak ja chcialam stala prace? Wy chyba macie na glowach - brak szans na stala prace to jest - wystarczyloby zeby w biurze powiedzieli - jeden telefon i mnie nie ma. Mialam wpisane STWARZA ZAGROZENIE POZAROWE bo teraz bedzie ze wtedy mnie chcieli a teraz nie. I tyle. Wtedy mnie nie chcieli tak samo i tyle. To mieli powiedziec ze tak jest w papierach i zebym uwazala na przyklad w Polsce bo mnie moga pomawiac. Bo oni stoja po stronie pracownika w biurze, ale nie takiego jak ja ze zaraz sie wywyzszylam a nawet prawka nie mialam. Ale mi chodzilo o mieszkanie i tyle :( I wiecie - ci bracia to ja ich nie zuanje za braci tylko wilkii i tyle. Jakis gniot za auto dostal mieszkanie ze w auta pieprzy ze chce isc, ten siedzi i nic nie robi - on nawet w gazetach nie wie co pisze , najlepszy uczen w szkole i tyle - posmiewisko. To jest lizydup mamusi swojej - jeszcze dom mu zalatwilam - tak sie boi o te pracy. Tych kurew sie nie boi, ale o prace sie boi. A ten drugi takie samo zero i tyle. Dwie szmaty i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Oni sa chorzy umyslowo jak sie ze mnie tam smieja. Jak im pzypierdole to beda mieli trotyl. W koncu policja istnieje. Czy z samobojcow sie smieja? To juz marnie z nimi. Ja tam jade za kare boska - ze nie wiedzialam DOKLADNIE o tej sekcie. Pomodle sie za tych ludzi i tyle. No wyobrazcie sobie ze wiem ze mam w papierach ZAGROZNEIE POZAROWE wpisane i ja mam studia z ANGIELSKIEGO tego nikt nie mogl zrozumiec. Ja tez ale co mi zostalo, nie chcieli mnie w tym Berendsen z powrotem. Poszlam na studia, ale na jakie? I tyle. A czemu nie na biblioteka. Bo wychodzilam na NIEROBA tak, a inaczej nie. I wiecie ja nie palilam - co wy sobie nie myslicie - z pierwszej szkoly za papieros - ale wez to udowodnij, dalej tez papieros i tyle - i wiecie jak to ograc. Zostawaly studia. ZOSTAWALA BIBLIOTEKA jakbym wiedziala ze mam wpisany pozar, zeby nie bylo, ze przeze mnie uczelnia to zwierzeta juz. Nie - papieros i tyle. Jak wszedzie. Po prostu powiedzieli ze zlodziejka mnie zalatwila i tyle :( I TYLE MNIE TO WSZYSTKO OBCHODZI. Mieli powiedziec, ze sa papiery w biurze i mieli mi je przyslac zebym sobie przeczytala i tyle. Sobie uczcie 9 lat w szkole i miejcie takie problemy, zycie rozwalone - wy chyba macie nasrane w glowach. Sie DŻINU na mnie napijcie tyle wam zostalo. Wszystkim. LAMPKA DŻINU i tyle :( A na moja matke tez bo tak samo w sierocincu i tyle. Oni nie moga uwierzyc, ze ona 4 lata palila - z tego zrobil sie z wszystkiego papieros. Oni nie wiedzieli z jakiej szkoly ona szla - widzieli ja wiecie, ale nie szkole. No trudno - ryby szkoly nie maja. Oni by jej studia dali, ale co z nia bylo robic :(

Gość kolejnydzienszycia
ta moja matka zamienila sie w te Anie Shirley - ona ja grala w teatrzyku w podstawowce i myslala, ze juz bedzie dobrze - nawet grala Anie Szirley a to Szkotka w sumie. Bo ona nie byla ze Szkocji i tyle. tylko miala rude wlosy i to wiedziala ze nie pasuje do tych Szkotow. Na przyklad nie rysowala takich rysunkow do 15 roku zycia. A pozniej siedziala na lekcjach, wszystko ja nudzilo i byl jeden rysunek wszedzie i w koncu nauczycielka ja zlapala - to byla Ania Shirley co ona robi w tej szkole? RYSJE TWARZe i tak miala cala kartke zarysowana - pani z angielskiego ja zlapala ze nic nie robi? Ty nic nie robisz z tego angielskiego ty powinnas byc najlepsza a ty sobie siedzisz i rysujesz TWARZE LUDZKIE? Co to ma byc i to pokazala calej klasie co robi Ania Shirley na lekcji w ostatniej lawce i tyle. Rysowala ale co? I chichot po klasie bo wszyscy wiedzieli o co chodzi a pani nie. A oni sobie Szkocje ogrywali, zeby o nia nie stac bo nie Szkoty, a Szkoty to tylko rude wlosy teraz - co to Szkocja - WHISKY - i tyle. No whisky - starczy papieros - po co komu whisky. A to byl deport ta szkola. I mieli rodzicom powiedziec, ze za to ze w Szkocji to raz w zyciu Ania - bo skad ja zaczeli nazywac Z TEGO i tyle. I na koniec musiala POCALOWAC Gilberta - wstyd przed cala szkola i tyle. Pocalowac Gilbert - to chyba na odwrot - nie ty jego. Wszystko przez teatrzyk. Bo co ona tak wyjechala, ochrzcila sie. Pasuje. A na koniec codziennie pila LAMPKE dżinu pozniej wiecej i wiecej az przyszdl po nia Alladyn i tyle. Zwlaszcza jak mnie oddala. A ta szkola tez taka i tyle :( Wycieczki - ona miala wiedziec za co byly wycieczki. A ja prawie to samo. takie studia - ja sie mialam wydac w PODSTAWOWCE - tak myslalam, ale co robic przynajmniej bede miala zawod. BIOLOG - moze byc. Moglby byc inny ale BIOLOG niech bedzie i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
I miala sobie to przemyslec wiecie - ONA MIALA POCALOWAC GILBERTA - ZA WYGLAD wiecie. Za jego piekne, ciemne wlosy. I miala z tego o te Anie nie stac. Bo tak ja zalatwili, ze jakos zaczela o te Anie stac. Z rodowodu bo wiedza. Bo gwiazda jak ona. Tyle wiedziala, ze gwiazda. No ale jej sie nie dadza. Gilbert mial pocalowac Anie a nie odwrotnie. przykro im. Jej tez im powie. I ze mial jej nie gwalcic. Mial sie nie upijac. Bo teraz to maja opinie - co tam papieros, a TRUNKI? Co oni tam pija? A te zakony zeby OCZY ZAMYKAC W INNYM PANSTWIE - oni sa trzezwi sie dowiem? No to papieros i koniec :(

Gość kolejnydzienszycia
Gilberta miala pocalowac w usta, zeby mial zdrowe zeby, reszte w dupe zeby im dobrze sralo dalej a ona? MUSIALA dostac te role. BO BYLA RUDA. Bo wiecie - wiedzieli czyja i tak jej sie nie dali. Matke ograli ale niemoralna i tyle. No bo teraz w sumie powinni o nia stac - moga wiecie ale ...pocalowac ja w dupe. Powinno byc z przodu ale szkoda przodka - zadek tak akurat ale ... nie jest az taka kulturalna chociaz... bo po prostu miala tej roli nie brac, ale... i coz. I tak mam rozwalone zycie i bardzo mi do smiechu... :(

Gość kolejnydzienszycia
I zobaczcie bo nie chce isc do sredniej - w podstawowce lepiej czy sredniej? 100 razy lepiej w podstawowce bo moze byc bo uczyla w sedniej. Moze robic szkolne teatrzyki bo brala udzial, glowna rola - co mialy robic? A ja co chce robic w tej szkole? Na tych studiach? Ja sie jade modlic ZA MURZYNKOW - zeby sie nawrocili ... na POLSKE i tyle. Za murzynkow? Chyba za burdel. A najgorszy burdel jest w Rosji i tyle.

Gość kolejnydzienszycia
zastanawiam sie jakie zycie bym miala gdybym wiedziala, ze ma wpisane zagrozenie pozarowe. Wrocilabym sie do pierwszej szkoly i ich o to oskrazyla i zyczyla im BARDZO ZLE - bo co za roznica TAKA. Wszystkim PALACZOM JAK NAJGORZEj bo taka fucha. I akurat bym miala taki koniec w szkole, tak by sie wszystko skonczylo. Zaczelabym sie ta pierwsza szkola interesowac, zaczelabym stac o KURSY -nie o konkursy - nie bylo po co - o rozne kursy i nie moglabym uwierzyc w to, ze tak mi wpisali w papierach. ZA CO? A rodzina? I bym wyjechala. Za maz z tego bym nie wyszla, a sie smieja ze powinnam nie - ale na pewno by nie bylo dalej tego co bylo, ze mnie wiara wykonczyli bo Z TEGO MI POSZLA wiara. Bo ja jedna wiara dzis co ja tam chce robic. Nic tam pchac wozek a dalej do Polski, ale przez papieros stracilam cala wiare. W sumie nieswiadomie stalam o papiersoa i papier momijajac WSZEDZIE palaczy nie wiem... na pewno nie pisalabym tych listow, w domu by mnie nie bylo. A co zyskali tym? Nic - nasrali w zyciu - nic wiecej. I maja prawo dopoazru teraz i nic. Tyle. bo mieli wiecie srac z rozumem. A ta laska co to wpisala jak nie ma rodziny w USA to jest do pieca. Moze pic do konca zycia i sie powiesic - w sumie ten szef na tym amazon.de powiesil sie PRZEZ NIA i tyle. No to co? To jest nic? Ja sie przejmuje jak ktos cos tam przeze mnie - z sensem oczywiscie i tyle. A sie smieja ze mi sie ten papieros mial przysnic. PO CO? Chyba mysleli, ze moglabym do biura, ale nie znam holenderskiego i nie stoje o seks, ale tego mieli nie wpisywac i tyle. przykro mi. Taka ateistka bym sie nie stala, bylabym inna - dla mnie ona zlodziejka byla i ja wywalili - tak powiedzieli - ona do dzis tam pracuje. Jak sie nie powiesi to po mnie bo kradla tez. Patrzcie jaki pozar _ IDEALNIE. Bo przeze mnie stracili berendsen -nie - starcili go przez pozar. Moj. Ja sie palilam. Ja ich podpalilam. To bym tam ani nie wjechala. Mysleli, ze sie zabije, a tu nic. I tyle. Ona nawet nie wie ze ma pozar wpisany - ani slychu. 8 lat i mi nie powiedzieli bo sie bali ze sie powiesze jak matka i dziadki. Ale ja nie gralam Ani Shirley zeby sie powiesic i tyle. No coz... hmmmm... tyle napisze :(

Gość kolejnydzienszycia
raz byla taka sytuacja STRASZNA w szkole i przez to wylecialam wiecie ze uczniowie podpalali pozar na lekcji. To bylo w roku 2005 i tyle. I ja mowilam pozar, nikt nie reagowal, bylo szkolenie BHP wiecie. I teraz co - a gdyby ktos wiedzial ze bylam za granica, mogli mnie szukac ONI SIE WSZYSCY NA MNIE ZMOWILI wyobrazacie to sobie? To czemu nie mogli wtedy? I tyle :( JA SIE NIGDY NIE DAM. Po co to wpisali i tyle :( No to chyba maja pozar w tej firmie i tak mnie w Holandii nie chca bo sie nie chce matce poddac. Ja ja moge zabic i tyle mnie to zero obchodzi. Po co ona mnie tam wyslalala -zeby mi wpisali pozar w papiery. Bo sie boja ze ich wypala. I SLUCHAJCIE DO TAKIEJ PRACY na miesiac kogos wyslac - bo ani o biura nie stoje - ze CALY MIESIAC z nozem w plecach BO POZAR - bo mnie wypala - ale czemu? Bo biuro o mnie stalo to mieli wiedziec, ze mialam wpisany pozar 8 lat wczesniej i mnie nienawidzili bo firma poleciala - to mnie mieli za rok wrocic. Czy oni sa normalni? Bo tam tragedia a ja sie smieje. ja sie nie smieje. NIE ODWAZE SIE. Juz sie smialam we wrzesniu i dostalam po ryju i dostaje do dzis, a dalej? Co moze byc dalej? Wy zera CHUJA W DUPIE nieawrte i tyle :( I sie ode mnie odwalcie wszyscy wy szmaty niedorobione w leb - was ktos teraz wezmnie na magazyn - PRZEZE MNIE. Bo pozar chcieli rozpalic PRZEZE MNIE w domkach bo widac. No to mieli mi powiedziec i jade gdzie indziej. Ale problem. Boze jak ja sie mam tym przejac - na policje i do kicia i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
matke mam taka ze CHUICA - bardzo zaluje ale to jest CHUICA i tyle za ten papieros tak ja bede nazywac poki sie z tego zalosnego CIULOLANDU nie wyniose na wieku - ze powinna siedziec za to co mi zrobila. Juz w sierocincu byloby lepiej niz tu. Bo raz zrobilam to czy tamto - to do kicia niech idzie po co mnie zero wzielo? Bo o GROBY NIE STOJE tylko o katafalk i go pogrzebac nie moga przez pozar w domku nie pasuje. BO POLSKA GRUPA MUSI WROCIC to milionera Niemca nie moga pogrzebac bo ILONA MA RODOWOD i MOWI PO NIEMIECKU a ja nie i tyle. No to tam nie przyjade i tyle. BO ILONA SIE PIERDOLI AZ SCIANY TRZESZCZA I ONA JEST DOBRA BO SIE TAK WYZYWA A JA NIE - no to niech rozpierdoili wszystko i tyle mnie to obchodzi. Bo czemu nie - bo przez te KUREW Z MATKA KATECHETKA zostane tam pbez grosza przy duszy. WSZEDZIE. W CALYCH NIEMCZECH. PRZEZ ILONE ktora sie zmawia z nastepna KURWA TAKA JAK ONA IWONKA. Bo co ja im zrobie? A gowno - jak je kopne w dupy to wyleca obydwie na ksiezyc - tyle mnie obchodza. Szmaty na leb i moga byc. Byle 1000 km ode mnie. TYLE MNIE OBCHODZA.Zeby nikt nie powiedzial, ze przeze mnie czlowieka zabili. No wlasnie. Zwlaszcza przeze mnie :( Wy zalosne zera :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie teraz juz sie wszyscy doigrali - taka prawda - Boze jak ja bym chciala byc gdzies w Chinach, zeby bylo wesolo i tyle. No ale nic z tego. Zas pogrzeb i tyle. Europa jest taka glupia, Polska to zero i tyle. Ja chce wyjchac tam gdzie mozna z sensem cos powiedziec. Anglia na mnie to juz jedna Ania Shirley a powinna byc Diana i tyle kurde ide bo to nie ma co i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie ja nie chce wyjechac za granice ale musze wiecie - takie jest zycie. Jak cos dostane to tylko tak i tyle. Wy nie rozumiecie co to jest sekta wiecie. Ja to rozumiem. To nie byla sekta. to byl problem USA. I tyle. Czemu oni nazwali ich sekta. On im po prostu kupil te trutke na szczury bo to byl problem tam bylo tyle szczurow i wy tego nie zrozumiecie nigdy, ze to byla najwieksza USA, ze DZIECKO DIABLA przez ktore to sie stalo zyje w Polsce, gdzies ukryte I NIKT GO NAWET NIE SZUKAL. NIKT. 35 lat ma i nikomu nawet nie przyszlo do glowy zeby je znalexc I ZASTREZLIC JAK PSA i tyle. Bo na to zalsuzylo. DZIECKO DIABLA - tyle dzieci zginelo. Bo czemu tak szukali Ben Ladena wiecie - bo nie zginely dzieci malo dzieci - najgorsze co sie stalo to samobojstwo tych 909 osob - wszyscy trutke na szczury a dzieci tez - zastrzyki i w ogole :( Czy to bylo glosne w Polsce pasterzu owiec? Napisz mi. Co czules kiedy to mowili w telewizji. Czy probowales to zrozumiec? Inne osoby. Bo to jest najwieksza tragedia USA i trzeba im wspolczuc i tyle :( Taka prawda. 1000 osob i nie zrobili NIC lazac po trupach. LAZAC PO TRUPACH I SZCZURACh bo oni sie zrobili szczury wy tego nie rozumiecie. ONI SA SZCZURY - ani na trutke im nie chca dac. Wy tego nie rozumiecie. Za tych ludzi trzeba sie modlic, a to byl oszust. ONI MIELI PIENIADZE, ale chcieli budowac. No to potrzebowali dzialke i tyle ale im nie chcieli dac. Bo czemu? To NIE BYLO JEGO - tego wlasciciela. To bylo DZERAZWIONE i tyle. On to mial kupic, ale nigdy nie kupil. A kupic to chcieli oni bo czemu on o nich stal. PRZEZ TO i tyle :( Wy tego nie rozumiecie. Tak sie oszukali i tyle. I oni chodzili zeby robic dzialki i stawiac budy tam, a on pierdolil im od rzeczy i wszystko by bylo OK gdyby to bylo jego, ale ...nie bylo. I pytanie DO KOGO NALEZY STANY ZJEDNOCZONE. I to jest cicho, zeby to nie wyszlo wiecie. Bo przeciez ja od razu powinnam nie zyc i tyle. ZA TO. Wszyscy by mnie wydali - na smierc za to. A nie. A czemu? WLASNIE TEMU. I teraz jest cicho co to bedzie dalej? DZIECKO DIABLA ZYJE. Co bedzie dalej? Nie wiem. Bede o tym pisac i pomawiac USA ze jest BEZNADZIEJNE. Bo takie jest. mam rodowod na USA nic mi nie zrobia. Ale wy uwazajcie za to. A czemu mi nic nie zrobia? Nie boje sie? BO DO DZIS NIE MA PODZIALU DZIALKi czy nie ma porzadku w tej dzialce bo ...kto by tam budowal. I wiecie ich problem - zebym im w WTC pomogla budowac tam czy nie. Budowac a tam tez. Bo jak tam to tam tez - to samo. I patrzcie - kto sie tymi ludzmi przejal. Teraz bedzie - 30 lat od najwekszego samobojstwa w histroii swiata... takie rzeczy :( No a wczesniej? :( Ech szkoda slow :(

Gość wy zalosne zera
hahaha:D:D:D:D:D:D

Gość kolejnydzienszycia
Bo wy tego nie rozumiecie , ale pytanie brzmi - CZYJE SA TE DZIECI TAm. Jesli rodzice nie wiedzieli, ze to nie jest prywatne - klamali ich. I teraz dzieci - lataly po tych ulicach, nago niektore, te szczury po nich. Skad tam bylo tyle szczurow oni sie tym przejac mieli - co wy. Nikt nic nie zrobil. Bo na nich ze przez DZIECKO DIABLA pozabijali swoje dzieci - czary mary na mmnie - niech mnie SZCZURY zezra. I tyle. No ale niestety do dzis klamia JEDYNY ICH PECH bo rzeczywiscie po mnie na tym zachodzie, a oni chcieli BUDOWAC tak mowili - a za co tamci na nich. Kredyt by sie wzielo, dzieci byly. I wiecie to bylo takie cos ze te szczury lataly po tych starych, dzieciach i nic sie nie dzialo i tyle. I wiecie jaki on byl - ten wodz - a to najwyzej je bedzie leczyl bo te szczury i przez to on tego nie chcial kupic bo tez ich oszukal no to on oszust, a reszta? i tyle. Wiecie jakie oni straty z tego mieli? STRASZNE. Cos strasznego i tyle. Ludzie ich unikac zaczeli, przezywac na nich. I wszyscy - jak oni zyli, co oni robili? I zrobilo sie STRASZNE POMOWIENIE SEKT - i w koncu z nich zrobili sekte a bylo ze mieli sie nawrocic i stac o chrzescijanstwo i by byla kasa zaraz i by o nich stali a tak nie. To kto sie zabil zgadnijcie. I ANI POMNIKA NIE MAJA. Gdzie oni maja groby. Bo o grob stoja w Niemczech wiecie, a to? Gdzie oni maja groby? Tam powinno cos byc W LESIE SIEDZIELI zeby sie takie rzeczy nie dzialy - o rodzinie cos - cos dobrego z tego bylo - NIC SLUCHAJCIE ani przepisu dzialki nie zmienili niczego. Bo czemu nie chce budowac w Niemczech. Dajcie mi spokoj - bo czemu moja rodzina kupila dom. Przez to wszyscy wiedzieli, a ja? Dziecko diabla ma BUDOWAC ZA KARE? Przestancie - najwyzej moge gascic papierosy bo dzieckiem diabla nie jestem i tyle. I wiecie ja to pisze BO ANI MIESZKANIA w POLSCE i tyle. No i co? I tyle :( Co jeszcze? Bo jak mozna mi pomoc - wplata na konto i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Nigdy nie zrozumiecie jak to byla tragedia. Jak chcecie cos napisac o tym to musielibyscie zatytuywoac to SZCZURY i tyle. Wy tego nie rozumiecie tam poszlo WYLACZNIE O ZWIERZETA i tyle :( I o to ze nie chcieli sie nawrocic - jak sie nawroca to beda mogli budowac. NIE. I tyle. A czemu nie? Czemu nie? Przez Zydow i tyle :( I on ich tak oszukal. OSZUST. I to zaraz wiedzieli. I wiecie on tylko ten herszt - Boze co tu sie stalo, co tu sie stalo? I takie przerazenie - tyle trupow, pojde siedzie i wiecie - byleby sie nie wypalic bo po mnie i oni mu dali pistolet zeby sie zastrzelil - tyle mu mieli do powiedzenia, a trutke na szczury kupil ON!!! Tak jest do dzis. NIE - trutke kupil urzad i powiedzieli, ze jego. Nie dajcie sie za to w ogole. Trutke kupili, zeby g ZABILI - troche kupli tej trutki - bo teraz ile kto kupil tej trutki. No to jedynie, ze KUPILI TROCHE TRUTKI na szczury. Bo nie chca mnie bracia bo tu byly szczury przeze mnie bo kazdy wiedzial co tam sie dzialo. Nie - szczury byly bo tak wypadlo i tyle. Tu nigdy szczurow nie bylo. Wszyscy na rodzine tu - a ja? :( I tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
To sie stalo wiecie bo Zydzi sie nie nawrocili i moga byc, a oni sie maja nawrocic - po co im to i tak nic tym nie zmienia. Co oni tym zmienia - beda lazic do tej budy ich i dalej grzeszyc - wszystko to samo - tylko Bog sie inaczej nazywa i zeby im sprzedali ten las i beda se budowac NIE. NIE. NIE. I tyle :( No wiecie - czy umiera bogaty czy biedny to to samo. Tak samo. Tu czlowiek tam czlowiek. Ja ich kiedys bede uczyc jego nie. Co oni zrobili - dzieci zabili? Jak sie pozabijali to zrozumieli,ze KAZDY W ZYCIU ICH KLAMAL. KAZDY . On tez i tyle. A wydawalo sie taki dobry - mieli sie nawrocic i koniec. Jedyny blad ich ze kazali im chodzic do kosciola - bo jak udowodnic swoje nawrocenie. Chodzic do kosciola - bo skad oni sa - teraz bedzie oni nie z USA - nie oni sa z USA wiecie. Oni sa z USA i zeby ten urzad mial racje to mieli CZYTAC KSIAZKI. Bo oni wszyscy pili - tak bylo - bo szczury sa tam gdzie pija. A tu nie pili a byly szczury. Bo ludzie wiedza. Bo czemu na statkach sa szczury - bo jest pijanstwo i tyle. I koniec. I taka prawda. I tyle sie osob zabilo przez SZCZURY. Bo ten wlasciciel myslal, ze przez szczury. I wiecie - po co ja to pisze - bo co mowic w USA? ONI CHCA POMNIK. ONI CHCA POMNIK i zeby cos w zwiazku z nimi zrobic. I wiecie ze ich nawet nikt tam nie pochowal. TYLE LUDZIE. W koncu sie wysuszyli i dzis jest pelno kosci. Mieli wypalic ten las czy cos zrobil. ILE TAM JEST ZARAZKOW. Szczu ry sa tam gdzie sa zarazki. Bo teraz bedzie ze moja matka sluchajcie uczyla w Londynie, a ja? Ale po tej SZKOLE LATALY SZCZURY. SZCZURY tyle zarazkow i tyle. I wiecie - teraz swiat sie skonczy i od nich bede miec USA bo teraz jak zmartwychwstana to sie znowu zacznie ZE ONI MIELI RACJE bo w koncu poszlo o dziecko diabla i oni sie ratuja ze zylo. Kim bylo nie wiadomo ale nawet Polanski film nakrecil. To wiedzieli i tyle. No zylo to dziecko diabla i tyle. No i kto mial racje? Oni tylko 1 nie rozumieli. W koncu Pan Jezus tez im przyza racje, ze zle go pomawiali - nie umieli stac o Biblie - jakby byl tym Lucyferem - i bly gadki o Lucyferze, takie rzeczy. I tylko sie nie umieli wyspac po tym wszystkim, a dzieci byly straszne. I oni ich zostawili bo przyznajmniej sie wyspia - mieli im isc na reke bo tam bylo zle, spac sie nie dalo, wiecie takie rzeczy i ten urzad - to spadaka do slumsow - oni beda budowac. To co Zydy oni? I tyle :(Nie oni sobie poradza bez Zydow i tyle. I teraz jest tyle karier z tego - ktos powiedzial matka mi umarla czy dziecko czy ktos. 909 osob i wszystko przez to. Bo wszyscy mi tylko KARIERA. jak dostane wyplate w Holandii. Bo za to jade a bedzie strasznie i bede gryzc mury ze starchu w nocy - tak mowia. Bo po co im ja. A po co ja tu. Ale to tu sie smiali z rodowodu. Ale paszport mialam i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Oni ich spalawiali wiecie, ze moga byc jak NAWROCA ZYDOW. i tacy by nie byli gdyby nie ten szef. Dlatego dali mu pistolet i strzelil - co mial robic powie. I tyle. Ciekawe czy oni ocaleja? Ludzie uwazaja, ze nie bo za bardzo pomawiali dziecko diabla. Nie wiem. Zeby nikt sie nie ludzil. No to 1 rzecz miala byc zeby nie po nich tam. Bo nie rozumieli ludzie - oni tam spali jak sie zabili - zostawili ich niech se tam spia, a szczury? Ile tam wszedzie szczurow z tego? Ludzie widzieli ze szczury ich zjadaly. Niech sie wyspia i niech ich szczury zezra. I tak bylo. I wiecie jaka tam jest nienawisc... wy tego nigdy nie zrozumiecie. I dlatego musze jechac do Holandii i tam TYRAC i tyle :( A na amazon tez sie dowiem. Nie tam nie bo tam OMAL NIE UMARLAM. I tyle :( A reszta bez znaczenia - strata czasu i tyle. Jesli o stala prace chodzi, tam tez, ale firma, a reszta?

Gość kolejnydzienszycia
Bo teraz wiecie wszyscy czytaliscie MOJE GLOWNE DZIELO NAWROCENIE I POKUTA i teraz - bo to bardzo cenne sie dowiem - no to w takim razie po takiej lekturze - jak to jest takie cenne - co nalezy ZROBIC w tym miejscu zeby tam bylo dobrze. Bo ta wladza zostawila tych ludzi - chcieli sie zabic to sie zabili. Ale to nie jest prawda. Zeby te dusze odeszly I MIALY WIECZNY ODPOCZYNEK. Bo oni musza tak stac o to miejsce. Czy ktos sie zastanowil jak ich pochowac co zrobic zeby ten urzad mial racje. Oni po prostu nie chcieli nienawisci, ze wladza jest zla. I uwazaja ze zrobili wszystko co mogli by po prostu bylo cicho. Ale tam sa ludzie. Byle kogo widza - nie umieja spac i tyle :( I patrzcie teraz jest taka sytuacja w ostatniej firmie byla laska i ona sie o mnie obrazila bo przeze mnie stalo sie takie cos, a ona zabila TYLKO DWOCH. Ale oni przez to sie ze zabili nie pojda do piekla a ona pojdzie za PIORKO bo ja nie umiem wyjechac PRZEZ JEJ PIORKO. Ja to piorko mialam spalic i ...po niej. Do pieca i tyle. I bylabym dawno na zachodzie. BO JA ZA TO ODPOWIADAM. Bo tak jej powiedziala matka. To miala ta matka zyc. Jak ja za to odpowiadam? Co ona bredzi? I tyle :( Jak ja moge odpowiadac za te tragedie. Ja moge odpowiadac TERAZ za to, ze te dusze nie maja spokoju i tyle. Zastanowcie sie i tyle. I teraz JEDNA KWESTIA - czy przyznali Polanskiemu racje czy nie. Jakis Polak kreci filmy - o tym, o tym... przyznali mu racje czy nie. Komu przyznali racje - 909 osob sie zabilo. A gdybym ja tam byla? Co by sie stalo? Tego po prostu nie rozumie NIKT co tam sie stalo. Ja to rozumiem. Po co oni ich chcieli nawrocic? Od czego to sie zaczelo? Moze tak - czy dziecko diabla moze odpowiadac za to, ze las mieli dostac inni, a jeden w urzedzie postanowil ze ten las bedzie kogos innego. I dlaczego tak sie stalo a nie inaczej - moje zycie. CALE PRZEZ PAPIEROS I ALKOHOL zmarnowane. Dlaczego :(

Gość kolejnydzienszycia
I wiecie czemu nie do Niemiec bo oni sa jak te 909 osob w tej Alabamie chyba - jakis biedny stan. A w Polsce tez las im idzie przeze mnie tornado i tyle. No ale nic sie nie stalo tylko tak robic nie mieli - tyle zarazkow. I tam zawsze byl problem ze szczurami, w tym lesie siedzialy. Ale powiem wam oni tam nie jedli - bo szczury na jedzenie chodza - nie, oni nie jedli. Co tam bylo wiecie ze te szczury tam chodzily. Jedli powiedza. Teraz nie wiem. Pasuje ze nie jedli tylko spali. I dlatego nikt im nie dal trutki. No jedli. No jak? Niech ida - nie nie jedli - tylko spali. I tak oni skonczyli marnie przez tego herszta bo TAK NIKT SIE NIE PRZESZEDL i tyle. Bo po co oni stali o ten las. Zastanowcie sie. Czemu chcieli tam budowac. Czemu ten urzad nie chcial im tego lasu dac. Oni po prostu chcieli zeby bylo LEPIEJ. PRzez to tak o ten las stali bo w tym przyznali racje, a inne rzeczy nie i tyle. Bo w Polsce czemu taka katastrofa, a nic nikt nie martwi sie. Bo nie ma zbiorowego grobu powiedza. A tam jest sluchajcie? Nie dajcie sie. Jak udowodnia ze to jest grob i tyle. No jest grob - zostawili ich jak sie pozabilijali. Czemu oni NIE MAJA GROBU. A kto by za to placil - ten glowny byl bez grosza bo wszystko na nich wydal - na lekarstwa dawal, na wszystko - na zycie, na jedzenie - on sie kompletnie splukal bo on nic na koncie nie mial. PRZEZ NICh wiecie. Bo tak lazili. On niczym Jezus Chrystus mowil i na ten urzad ze on kurwa mac sie caly spluka przez nich, co oni sobie nie mysla - ani lekarstw ani niczego. A co oni tam beda koczowac? Jak ten kretyn sobie to wyobraza? I wiecie on im dawal, dawal, a potem powiedzial ze za biedny jest na ten las i niech sobie kupia jak maja za co. A on sie zrujnowal bo on mial powiedziane, ze oni nie maja nawet na samolot a co dopiero na budowe. Oni wszyscy poglupieli. A oni chcieli isc po KREDYT W BANKU. A w banku SAME ZYDY - to niech im dadza kredyt, ograja pewna rzecz i bedzie juz dobrze bo nie chcieli juz takiej sytuacji - Zydzi a oni - kazdy ich wytykal. I wiecie nie mieli na samolot, ale ZYDZI MAJA wiecie tyle im powiedza dzis. I 300 dzieci umarlo i taka jest prawda. i tyle :(

z checia Ci pomoge Owieczko, pofdaj tylko kwote jakiej Ci jest brak a Ci wplace, ciekawe tylko czy jak juz bedziesz miala pieniadze nadal bedziesz zyc przeszloscia czy w koncu zaczniesz zyc jak czlowiek i nie ogladac sie za siebie oby tak bylo, dlatego Ci dam pieniedze bys zaczela zyc normalnie w koncu

podaj kwote i numer konta, pomoge w zamian nie chce nic wdziecznosc i moze na kawe sie umowmy tak by sobie pogadac slubu juz nie proponuje bo wiem ze nie chcesz to ok