Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnydzienszycia

krytyka Polakow

Polecane posty

Gość kolejnydzienszycia

Przez Polske Ruski sa PONIZEJ AFRYKI - Niemcy Kainy bo wiedza i tyle. Wszyscy do diabla i koniec. tak nie moze byc. Dlatego wojna i koniec. Bo mysleli ze po smierci w biurze we Wroclawiu sie wlasciciel podda i ksiazki beda wiecie. Nie ma szans. ZERO. Niemcy w ryja, a reszta w ogole go nie obchodzi. Tam jest tylko rodzina i wszyscy mysleli ze nie wiadomo co. Ojciec samobojca wszystko sie moglo zdarzyc i tyle. Jedmu wystarczy 1 swieczka zeby nie po nim w Niemczech. W NIEMCZECH. Bo nie po nim, ale w NIEMCZECh. i tyle. Az zakonnice? No a co im powie. Chyba nie Ania Shirley i tyle. Bo jego matka miala byc Ania Shirley to sie ojciec zabil. I to wiedzial, ale czemu... no to wiecie kochala go albo nie - po co to za maz wyszla? Dla FORSY... taka odpowiedz i cisza na wieki i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie tam niektorzy wiedza czyi oni sa SZATANA no tak, ale tak leca patrzcie, ze nie ma gwiazdi tyle. Bo czemu Araby - gwiazdami moga leciec. Czyi oni sa? I tyle. Ostatnia gwiazda tam to gwaizda Dawida i wyrzucac murzynow stad i Arabow dawac. Gwiazdami tam sie leci wygasza. I po co mi ta swieta Brygida mi powiedza - co to zamierzam katechizowac bo uwazaja ze KATECHETKA. Nie i sie smieja - patronka Europy KATECHETKA. Nic z tego wiecie. Tez tak moze byc choc skomplikowane to kto jak - ale moze tak byc. Jednak nie Brygida Szwdedzka w koncu gwiazda i tyle. No to gdzie? I cisza. No gdzie ona moze byc kiedys? Gdzie? BANAL po prostu. Jak dla mnie. ?

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie ta Brygida im sie nie da. Ona rzadzi JUZ. A miala kiedys. Przez takie rzeczy. Bo nie da Polski - dobrze zrobila/zle to ja ratuje OGOLNIE. Przed potepieniem wiecznym absolutnie, ale wladza, poglady i tyle. Zeby nie bylo ze Polska kraj maryjny. Niech sie Niemcy nie ludza. ABSOLUTNIE. I teraz znowu sie cofamy 1000 lat do tylu. Polska od Mieszka I i chrzest, a Ottony? Co oni wyprawiali? Skad oni to mieli? To jest bardzo skomplikowane i tyle. Ottony pozeraja wlasne matki - skad to jest?

Gość bekoniasa
Masz calkowita racje !

Gość WYPlERDALAJ W PODSKOKACH
🖐️

Gość kolejnydzienszycia
Jak wytluamcza wszystkim pojebanie ottonow to moga byc, a tego Brygida nie rozumiala i nimi pieprznela. Czy miala racje? 50% dokladnie tyle racji miala. Bo czemu o nich nie stoi? Temu i tyle. Bo tak i juz. No i co? I tyle. Brygida jest ze Szwecji i koniec. Ale tam nie bedzie. Skad miala meza niech powiedza wszystkim. Bo ja to jak zwykle cichutko i tyle. Skad miala meza? Z POZNANIA. tak pasuje. I ze ja ochrzcil i tyle :( Ona chyba nie byla ochrzczona i zostala swieta bez chrztu. I to ONA byla gwiazda w Polsce bo obraz Maryji na Jasnej Gorze jest CUDOWNY bo miala stac o medycyne - to ona miala byc tym Linneuszem - kwiateczki zbierala, a pozniej tym rzucila i tyle. I ZLE ZROBILA i zaczeli ja swatac i tyle. Bo jaka ona byla? Taka i zobaczcie w Niemczech ona jest w ogrodnictwie. Jest. Czyli kwiateczkowa i tyle. Bo co zostaje bratu jak nie chce stac o Rosje bo tak nisko - niech sie co chce dzieje. Brygida i Czestochowa i dzieki niemu juz tylko Czestochowa gwiazda i tyle. Bo Brygida gdzie indziej i ratuje kosciol W CHINACH. Tacy sa INTELIGENT. I tyle. Ja tez bo bym miala stala prace a nie pisala glupot. To nie sa glupoty, a stalej pracy od roku nikt nie ma kogo spotkalam. 1 lesba w ogrodnictwie - bez sensu. Rodowod miala ode mnie zeby nie wyleciec. I czy ja nie wiem ze zycie to wojna? Kto by pomyslal, ze na 3 miechy taka wojna. Dajcie spokoj. Jeszcze na pol roku - gdzie tam do swiat i tyle. Bo na Polakow wszystko jest bo co to nie moglam 3 miesiace popracowac. A czemu nie wiedzial, ze za pozar w domku wylecialam. Co to mialo byc? I tak nie moglam gotowac mieli mnie z domku zbierac gdzies gdzie moglam jexdzic jak mnie chcieli. Po co mowili ze pije i tyle. Po co takie rzeczy pieprzyli - pali, pije kto mi da teraz stala prace - niewydana , 35 . Po studiach? Kogo to obchodzi? Co kto umie i tyle. Na magazynie moge byc, no ale... nie za dlugo i tyle. I koniec. A ten mlodszy jeszcze dostanie od nich po ryju - choc niech mu bedzie ze tego problemu nie mozna sie pozbyc inaczej. Ale jak sie tak nauczyl W SZKOLE. Tam magazynu sie mial nauczyc. A oni filologa z niego robili. Tam szans zero mieli na niego i tyle. Czy chcialabym sie z nim spotkac. Na pogrzeb przyjade i tyle. Ale na katafalk go nie zaniose wiecie. Tyle im mam do napisania. A tego starszego tez i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Dziennikarze "Newsweeka" dotarli do ustaleń komisji Jerzego Millera wyjaśniającej przyczyny katastrofy smoleńskiej. Według nich na sekundy przed katastrofą piloci prezydenckiego Tu-154 próbowali poderwać samolot przy użyciu przycisku automatycznego odejścia, tyle że wcześniej go nie aktywowali. Dlatego samolot się roztrzaskał - takie są według informacji "Newsweeka" ustalenia komisji. Andrzej Stankiewicz i Piotr Śmiłowicz w artykule "Trzecia prawda o Smoleńsku" piszą, że wedle raportu, piloci nacisnęli przycisk automatycznego odejścia "uchod", ale ten nie zareagował, bo nie był "uzbrojony". Przycisk "uchod" powinien spowodować odejście samolotu na drugi krąg, czyli przerwanie lądowania. Jak piszą dziennikarze "Newsweeka", przycisk działa tylko na nowocześniejszych lotniskach, wyposażonych w system ILS. Chociaż lotnisko w Smoleńsku nie ma takiego systemu, to jak wynika z ustaleń komisji przycisk również tam mógłby zadziałać. Tyle, że trzeba go wcześniej aktywować przez naciśnięcie przycisków "zachod" i "glis", dzięki czemu samolot sam wyznacza sobie ścieżkę odejścia. Problem w tym, że, jak pisze "Newsweek", piloci mogli nie wiedzieć o takiej procedurze. Jak wyjaśnia anonimowy członek komisji - rozmówca autorów artykułu, piloci mogliby się o tym dowiedzieć podczas szkoleń na symulatorach, ale niestety takich szkoleń nie mieli.

Gość kolejnydzienszycia
Były chadecki kanclerz Niemiec Helmut Kohl jest poważnie zaniepokojony polityką europejską obecnej szefowej niemieckiego rządu Angeli Merkel - informuje tygodnik "Der Spiegel". "Ona rujnuje moją Europę" - miał powiedzieć Kohl przyjacielowi, który niedawno odwiedził byłego kanclerza. Postawę Merkel w sprawach UE ocenił jako "bardzo niebezpieczną". Jak podaje "Spiegel", również inni prominentni politycy chadecji zarzucają Merkel, że prowadząc pozbawioną orientacji politykę europejską, roztrwoniła dziedzictwo ugrupowania. Podczas niedawnego spotkania prezydium CDU dali wyraz swej złości. "Europa to polityczny projekt, który jest zbyt ważny, by pozostawić go na pastwę agencji ratingowych" - ostrzegał, według relacji tygodnika, premier landu Hesja Volker Bouffier. Także minister finansów Wolfgang Schaeuble usiłuje przekonać kanclerz do bardziej zdecydowanej polityki Niemiec w sprawie kryzysu euro. Jak pisze "Spiegel" Schaeuble uważa, iż obecne problemy strefy euro są dobrą okazją do realizacji planu zbudowania europejskiej unii politycznej. Zdaniem przewodniczącego rady gospodarczej CDU Kurta Lauka, ostatnią rzeczą, na jaką mogą sobie pozwolić Niemcy ze swoją gospodarką opartą na eksporcie, jest "eurosceptyczne społeczeństwo". "Rząd musi przejść do ofensywy" - powiedział Lauk, cytowany przez "Spiegla". Wielu niemieckich i europejskich polityków i komentatorów oczekuje od Niemiec przejęcia inicjatywy w walce z pogłębiającym się kryzysem zadłużenia w państwach strefy euro. "Niektórzy krytycy porównują niemiecką kanclerz z Margaret Thatcher, bo była brytyjska premier prowadziła zdecydowanie eurosceptyczną politykę" - napisał tygodnik w internetowym wydaniu. Wizerunek Merkel jako hamulcowego umocnił w ostatnich dniach sprzeciw Berlina wobec zwołania nadzwyczajnego szczytu strefy euro, poświęconego nowemu programowi pomocy dla Grecji. Ostatecznie przewodniczący Rady Europejskiej Herman Van Rompuy zwołał szczyt na 21 lipca. Jak pisze "Spiegel", doradcy niemieckiej kanclerz tłumaczą, że niektóre kraje UE i tak już uważają Niemcy za zbyt potężne. "Ale to tylko część prawdy - ocenia tygodnik. - Angelą Merkel kieruje też strach przed własnymi wyborcami". "Rzadko kiedy Europa miała tak zły wizerunek wśród mieszkańców Niemiec, jak obecnie. A mocną stroną Merkel nigdy nie była umiejętność przekonania obywateli co do konieczności podjęcia niepopularnych decyzji. Do tego dochodzi jeszcze wschodnioniemiecka biografia Merkel. Euroeuforia jej chadeckich kolegów z zachodu była jej zawsze obca - komentuje "Spiegel".

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie - ja bym sie wrocila na ten amazon ale ta grupa... a ten amazon. A jak mnie zabija. Raz sie nie udalo a drugi raz? A ogrodnictwo nie chcialabys sie wrocic? No i tyle. I moj brat ratuje Czestochowe. Ja nie. Ja nie. On ja oswietla swoim ... papierosem bo postanowil przynajmniej palic. Przynajmniej nie wyleci w powietrze bo mnie. A tak musi palic. A ja tez sobie zapale bo to tam takie. Gorzej jednak jak mi zeby wyleca. Kto bedzie placil ANI GROSZA NIE MAM i tyle. Tak sie ktos przejmuje, ze zeby mi wyleca ANI GROSZA a lecz zeby przez palenie. A przez picie tez leca. Bo brat sie bedzie pytal czy ma palic i pic bo widzi ze nic wiecej nie ma sensu. Nikt w Szkocji nie chce Ani Shirley. A on sie jak sie nazywa czy ja wiem. ANIA SHIRELY - pedal. Hahaha i tyle :( No wiecie no tak to jest. Niech sobie ogra to picie i palenie. Musi pomyslec i tyle. Moze mu cos wymysle jutro - mlodszy tam sobie radzi, a on? Zostaje mu WYOBRAZNIA Ani Shirley. Bo po mnie zostaje pic i palic. To i tak nienajgorzej, ale niech to ogra i tyle. I koniec. I niech sie nie obraza, ale zaloge ma taka, ze ja tam wylece z DYMEM i tyle. To nie ma sensu i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Na tym pogrzebie wiecie tz starsznie bedzie a ja co - no zostaje mi mowic o tragedie 1000 osob w USA bo przeciez ten szef czy on w ogole istnial? Jak ja bede szla to nie istnial, ale tak to istnial, a ja najgorsza bo ...wylecialam za pozar 8 lat temu OD CZARNYCH taka mialam opinie i to byl moj koniec. Jak ja tam miesiac wytrzymalam? Auschwitz byl 6 lat, domkow nie mieli, spac gdzie nie bylo , prycze, zrec co nie bylo. Tak to tam lecialam z tlumaczeniem bo co to tam myslec i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
uwielbiam pisać sama ze sobą :)

Gość Fafinette
myślałaś o leczeniu psychiatrycznym? niedługo takie badania powinny być obowiązkowe 🖐️

Gość nieskazitelny Fryderyk
dzisiaj przeglądałem różne fora ale najbardziej mnie rozjebało to: "bóg stworzył niektórych ludzi niedorobionych"

Gość shanizzee
kiedyś miałam do czynienia z podobną idiotką, alkoholiczką... :)

Gość kolejnydzienszycia
wszyscy sie dziwia ze jednak powiesil sie tej gej na tym amazon. de - no jednak - ojciec samobojca, matka gdzies tam zniknela i taki koniec. No pol na pol 50% i tyle. no i wszyscy chyba oczekuja ze napisze... list pozegnalny ja, No do rana bo po polnocy i tyle. No zdarza sie, jeden tam jest w traumie czy zamierzam wymienic braci na niego - zamierzam mu powiedziec KOCHAJ I ROB CO CHCESZ. Bo o jaki zakon ma stac bo sie ...BOI. O AUGUSTIANKI i tyle. I przeczytac sobie dziela sw. Augystyna i pomyslec o zyciu jego matki sw. Moniki, ale skad wezmnie rosline i zwierze na stala prace to nie wiem. Bo czy maja go dac wyzej? No powinien ... odejsc i tyle. Tak Czy z pustyni nie ma rosliny i zwierzecia? Np. skorpion i kaktus i tyle. I koniec - starczy. Byle co rosnie na pustyni , po prostu malo i tyle. Albo glona mozna miec. Tyle mu zostaje i koniec. Jak chce rodowod powiedza. No ten Niemiec ten kumpel nie wiem czy go zdzierzy - jeden a drugi. Tam ten sw. Augustyn i sw. Monika to przejdzie, ale roslina i zwierze. Musieliby poczytac o pustyni. Tyle po siostrach. Brygidy szwedzkiej nie ma co robic i tyle. No to po moich siostrach tez samobojczyniach tyle zostaje. Bo czemu bracia a nie kto inny - bo 2 siostry tez sie zabily, tez tragedia. Klasa jedna jeszcze jedna sie kropnela przeze mnie - no 2 listy byly pozegnalne - nikt mi nic nie pokazal. I slusznie bo po samobojcach sie dowiem. No dobrze i tyle. A odpisywanie na list samobojcy czy to jest normalne? Bo co mi sie nie podoba w tej szkole. Bo odpisali na list samobojcom. Zamierzaja ich utrzymywac w przyszlosci? Tak to rozumiec? To moja sprawa sie dowiem. Ale to wiem. Po co. I to od nich. Po co mi taka wiedza? Moze to cos znaczy. Nie potrzebuje tego wiedziec, a ze sie zabili tez. Bo jak listu nie widze to to nic nie znaczy. Ale z okolicy sie pozabijali bo widac. Mlodzi ludzie ale juz mowia ze pogwalceni. I SLUSZNIE. przez matke sie zabili sie dowiem. jedze. Tyle ile wiecie. Zabili sie przez okolice i tyle. Bo im przeze mnie narodowosci pokicpaly i ZAŻĄDALI paszportu USA - cala klasa? Zwariowali. No byli po piwku - niejednym. No to niemieckiego i tyle. Jedynie ze narodowosci im sie powalily. A nie mogli sie do roboty brac mi powiedza? No... nie wiem. Niech sie ich zapytaja. W kazdym ja uwazam ze szkola o nich stoi. Bo co to znaczy odpisac na list samobojcy. STAC O KOGOS I DO NIEGO DOLACZYC. Taki cyrograf swoisty bo jak jest w piekle to do niego i tyle. Do takiej szkoly sredniej chodzilam. Bo jaki tam byl poziom. Taki. A szkola na cemantrzu przez to mi tam tak niedobrze bylo i poslkiego sie zaczelam uczyc taki poziom matmy u Ani Shirley co prawda bo sie dowiem za chwile ze moze wrocic jako polonistka i czy wracam na jej polski. Nie z Polski ja i nie polonistka. No ale Polka. No Polka, ale jak - niech sie jej zapytaja to powiem. Z jezyka Polka bo widza, ale nie do konca. Ania Shirley i do widzenia. Po gwalcie byla babka i sobie 3 dzieci urodzila i tyle. Z gwaltu sie dowiem. Nie wnikam. W sumie polonistka, ale na polski juz nie wracam - nigdy w zyciu. Bo ja polonistka ale 2 jezyki mialam znac - nastepne studia zostaly filologiczne. Bo co bym robila gdybym za maz nie wyszla - 5 lat 5lat 5 lat - no to 15 lat i 3 jezyki. 4 jezyk mi zostaje i wojna o jezyki. No wlasnie - ktory i tyle. Na razie zaden. SLASKI - jest to jezyk? Bo kazdy wie, ze zadnego Slaska nie ma. No a Skarbek? Ale Skarbek... Skarbek... to nic nie znaczy. NIE? To po co go ogrywali. Skarbek to bajka jak dżin z butelki i idż sie napij. No a pozniej sa takie samobojstwa jak to z amazon.de - przeze mnie sie dowiem. Nie to przez ojca bo widac. Co ten mu farbil no ale oczy mial. Wlosow nie mial, ale oczy mial i tyle :( Teraz mu zamkna i tyle. Wiecie kiedy sie zamyka oczy kiedy sie wszystko rozumie i tyle. Ojca do dzis nie rozumieja i zyja. Bo w sumie zamkneli mu te oczy i zastnawiali sie czy to zamykac czy nie. Powiesili sie. Moze z otwartymi i tyle. Czy w Niemczech licza sie samobojstwa i tyle :(

Gość camerun
lecz się... albo skacz 🖐️

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie - ten rodowod sw. Monika i sw. Augustyn to mozna zmienic. Ale czy ten rodowod ma sens - to zmienic na inny. Na przyklad poczytac bo nie ma rosliny i zwierzecia. np. las moze lubic ten facet. No to cos zeby byl las i tyle. Przejsc z tego rodowodu w jakis lesny. Moze byc biblijny i moze stac sobie o tego zmarlego i tyle bo on ma rodowod biblijny i moze cos wciaz no ale to takie tez trzeba uwazac. i tyle. przydalby sie zydowski i tyle. No ale... i tyle. Wiecie ja tego nie rozumiem - kombinuje jak tu po prostu nie miec samej klopotow. I tyle. I koniec. Tam jakas Ania Shirley jest ale z tego nie ma rodowodu. Trzeba poczytac co z Moniki i Augustyna oprocz augustianek - niech stoi o tego Niemca co placil - niech idzie do nich sie zapytac co ma teraz robic - jak z Moniki i Augustyna isc gdzie indziej albo ktory biblijny NA TEGO co sie zabil. Co mu zrobil. No nic - nie zyje i koniec. Ma rodzine i odrebnie i tyle. No ojciec tam farbil i koniec. Jak jego i teraz przydalby mu sie rodowod zydowski za wyglad ZA WYGLAD bo go beda pomawiac, ze Zyd - nie ze inaczej ale pasuje i gra. A to roslina, zwierze i praca stala jest. No i dalej tyle. Bo wiecie nalezy mu sie. Ale rodowod sam musi odgadnac - przeze mnie bardzo wysoki. Ja tez go mam i tyle. Ale on ma 4 inne na niego bo widzi i tyle. po co o niego stal, mial samobojce to wiedzieli i tyle. A reszta? Najwyzszy rodowod dostal do widzenia i tyle. No co jeszcze mozna? Rodzina najwazniejsza dla szefa i koniec. Taki rodowod ma ze nie wyleci i to wszystko co moze dla niego zrobic. Taki byl i koniec.

Gość czytam od dłuższego czasu
posty tej dziewczyny i mam wrażenie, że to ja bym mogła pisać te posty. Zgadzam się w 100%. Matka to może być kawał gnoja (a w tym pieprzniętym narodzie robi się z niej osobę życzliwą ZA NIC), ogólnie rodzina. Poza tym polscy sąsiedzi (mówię o tych z blokowiska), współpracownicy; ogólnie Polacy to śmieci!!! Mimo, że autorka jest chora na schizofrenię ma więcej rozumu niż zdecydowana większość z Was.

Gość czytam od dłuższego czasu
...i dostrzega to, czego wy nigdy "nie zauważycie", bo sracie wyżej niż dupę macie.

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie co on mial BIEDNY zrobic zeby mnie sie pozbyc. OCHRZCIC SIE. Chrzest z pompa mu zostawal i tyle. proste i koniec. Reszta nic z tego i koniec. I zawsze bedzie ze corka katechetki go wykonczyla i koniec. Bo taka jest prawda. Bo Niemiec a rodowodu nie mial, a jakas Polka miala, nikt nie wiedzial ze matka katechetka - wszystko jest na mnie, a ta sie nie przyznala, ze matka reli uczy w szkole. Chyba Ania Shirley - tak pasuje. Co ta w tej szkole robi. Jedna corka wydana, jedna nie. No wiecie - wiem ze Ilona ma matke katechetke i co? Siedze w domu pol roku? Co wy? Zaraz ja pomawiam i spadam do Niemiec nazat, a tak za 2 miechy nie wiedzialam tego od razu - wszystko bez sensu. A przede wszystkim w pracy ja splawiam i tyle. Ze rela leci. A co nie mozna sie dowiem? I siedzie pol roku w domu po tym, z Polski nie umiem wyjechac, szef sie zabija. Durne paly glupie - corka Dawida ma sie lepiej obecnie niz osoba z rzymskim rodowodem. Tacy sa Niemcy. Na szczescie ten rodowod jest na zawsze i tyle. I tak nie jest najwaziejszy 50% i tyle. A 50% co innego. A corka Dawida to jest ... no cos to tam jest, ale nic normalnego. Rodowod to nie jest i tyle :( A ST i tak sie kiepsko liczy. Bo wszystko na koniec SPRAWIEDLIWIE bedzie na nia - prace wziela, nie wydala sie, kombinuje jak kon wiecie pod gorke i tyle z tego. A teraz bede pomawiana w I szkole, zas nie dostane stalej pracy, o wypadek wiecie. Jakas zenujaca baba chora na leb tam siedzi DO DZIS - ja wylecialam jak szmata - bo czemu szkoly nie pomawiam - szkoda czasu na tych durniow. Jak Agnieszka Smieszka ropuszka tam siedzi, mialam sie za te szkole wziac, wylac ja na zbity pysk - ani studiow ani niczego. No cos mam mi powiedza. A kto placil wy durnie - tam moja matka w zakonie za darmo i wszystko miala i dalej, a ja kurde ze szmatami co o posciel staly przegralam. Ostatnie szmaty kasowaly i tyle. Kolezanki mi sie tez zabily i tyle. Tez mi pomagaly i koniec. A tak t tam wszysko wiecie g... warte i tyle. I tak mialo byc 8 lat temu i jeszcze cos kapuje. Podziekuj matce sie dowiem no - teraz nie bo gdyby nie bajki arabskie to ja bym matki nie miala. Dajcie spokoj. A taka rodzina straszna :( Nigdy i tyle. Na brygidki rodowod i rady mi nie dadza. Podwojna wojna ten rodowod i nie ma przez nich Czeschowy bo przeciez co tam za bzdury sa wypisane, a poza tym za kaplice trzeba oddac. Bog wszystko odda, ale nie od razu. Co do grosza pisze w Ewangelii -rozliczyc sie bo z kicia nie wyjdziecie. Bo czy ja w ogole moge brac pieniadze. Tak bo wszystko matce oddam. Za rok. Kiedy? Za rok. Bo matke mam nic mi nie powiedza. No to kasa na zycie - ile jej to wezme - dyc calego jej nie wezme - na zycie i tyle. Drobna kwota - po co jej te pieniadze? I tak sie powiesila. A teraz ten gej z amazon. Wszystko zostaje. Za rok koniec wszystko jego i tyle. I spada Z USA im powie. I ze mialam racje, ze sobie poszlam. Ani wycieczki ani niczego. I ze mialam NIEZLA wycieczke. Tego nie wzial pod uwagi jak ja se w zyciu stalam, na wycieczke se pojechalam wlasnie widzi - jaki on byl naiwny... ta sie przejmowala CZYMKOLWIEK im powie. Niczym - wszystko na zywiol i szlo a pozniej tez - wszystko dalej. Tylko na Analizie sie wyjebalam, ale to tam wielka kariera nie to co ja. No pietro nizej mu powiem i tyle.

Gość kolejnydzienszycia
Bo wiecie rzymski rodowod poddawaj sie. A Analizie czemu nie dali? Kazdy wiedzial ze jest zle nazwana. Co to za katechetke nie nalezal sie rodowod biblijny? Nikt jej nie dal. Nie byla go warta? Co to za nauczanie reli w szkole? Jest to cos warte? Taka byla tepa to po co ja chcieli. Katechetka bez rodowodu i nikt nie rozumial. I o co pretensje. Ja dzis to zdjecie ogladalam - zdjecie trumienne i oczy otwarte - a jak ktos tego nie wie? I ja te ksiazke czytalam wiecie i dlatego sie nie dam - bo tam na zdjeciu oczy ma otwarte i przez to chyba w piec poszla wiecie - za to wsadzili rodzicow bo nie wiedzieli o rodwodowach chyba i tyle. I ona byla Holanderka ja tego nie wiedzialam i wylecialam z tej Holandii za papieros w torebce teraz tak mowia dajcie spokoj. Bo sie boja i tyle. Za papieros - za ordynarne zachowanie na amazon. ale w Holandii co jej wpisac i tyle. A w ogrodnictwie? Przestancie - czym ja w nich wale. To ogrodnictwo. No pomysla. Same rodowody - tyle im mam do napisania, ze ja mogli wyspowiadac chociaz te Analize. Ten kosciol - z nimi to tylko do pieca. A napisalam na kafe glupi jak snopy siana. Bo czemu nie stoje o kosciol . Przez Analize. Myslalam, ze oszaleje. Bo jakim prawem chce pieniadze od matki? No a przez co ja w chalupie siedze 2 lata - przez Analize. Nasi film krecili i musialam z pracy odejsc przez to bo bym oszalala i tyle. No wiecie ksiazka bez komentarza, zdjecie trumienne z otwartymi oczami - to jest odszkodawanie i tyle. Co wy sobie nie myslciie Przez to mnie diabel porwal i mi powiedzial DIABEL ze mam rodowod rzymski bo powienin swiecic a tu nic. No nic bo diabel mi wytlumaczyl ze rzymianka i tyle. No i zawsze bedzie slaby w Niemczech bo co - skreslic ich z mapy Europy. Dlatego sie dowiedza od kogo oni - tak beda miec szkoly bo tam to szkol nie ma, tak beda porzadek inny na magazynie na przyklad i tyle. Lekarski tez beda miec i gra im wszystko. Ach to wszystko przez te Brygide. Przez Analize ich GWIAZDE i tyle. i polskie durnowate filmy. No to Polacy beda placic Polacy - 2 lata sie meczyc przez jakis film bez ostrzezenia chyba wam wali wszystkim - jedynie, ze nie skonczylam w psychiatryku i tyle. A odszkodowanie dla matki? No ale pracy fizycznej nie chciala to smolil pies, a ja co - do pracy fizycznej ? Tu renta tu praca fizyczna BO DZIECKO DIABLA. Dziecko RZEZNIKA - to samo. No sie dowiem lepiej juz byc dzieckiem rzeżnika. No czasem lepiej byc dzieckiem diabla im powiem i niech ida do diabla za moja krzywde. BAJKA mi ograli TAKIE COS co sie tej matce przydarzylo. Tego zaden bank mi nie wyplaci a reszta to na zycie i tyle. A to co tu zrobili? Kto mi za to zaplaci? Bo czemu nie chce na zachodzie - przez te okolice. Ja ja mam ale w sumie - matka probowala mnie ratowac, ale Walesa pozar spowodowal i tyle. To bylo podpalenie ale ... po nim zostawalo prawo do pozaru - co on wart ten Walesa i sie ze mnie smieja. No co wart cos tam wart i tyle. Moze nie pojdzie do pieca. Bo go wpisalam w papierach uwazaja i ze tak OCALILAM MU ZYCIE. Bo czy on jeszcze zyje? Moze to sobowtor - tak go lecza. Bo zrobia z niego sobowtora. Bo najchetniej usuneliby go z Londynu. No ale... nie wypada. Z MUZEUM FIGUR WOSKOWYCH bo Diana jest po jego stronie. Matko - ona zawsze miala poglady. 5 dzieci i na milimetr sie nie ruszac, a opinie ze ..zwiedzila caly swiat. O Diana sie tylko zasmieje - ona a papiez, nawet do piet mu nie dorasta do dzis A papiez dalej zwiedza i tyle..

Gość kolejnydzienszycia
Bo ten diabel PRZEZ TE ANALIZE i film o niej przyszedl do mnie i mi zamknal oczy - to jest normalna istota rozumna, super inteligentna, przenosl mnie bil mnie i akurat takie cos musialam widziec? Przestancie i tyle. No sw. Jozef tez tam byl - sw. Jozef niech mi oddaje. A ta dyrka tu u sw. Jozefa jest ona normalna? Co ona wyprawia wiecie. Teraz wielce stoi o amazon. A ksiazki? Tylko ja tam dobrze stalam i zero powrotu bo nie obchodzi mnie cmenarz bo w sumie pasuje pochowac pod plotem, no ale... i tyle. I zas tak kiedys robili, a teraz. A ta moja matka SAMOBOJCZYNi i sluchajcie ZDJECIE TRUMIENNE na cmentarzu, a dziecko 35 lat NIE WIE JAK MATKA WYGLADALA. Czym mam ograc ze diabel mi oczy przyszedl zamknac po smierci. Czym? Nie weim? Spirtyusem. Chrztem. nie wiem. Bo z tego nie jestem normalna i tyle :(

zabralbym Cie kiedys na smaczny obiad w porzadnej restauracji, obdarowal kwiatami i umilil Ci czas mila rozmowa...co Ty na to? kiedy w koncu zgodzisz sie na spotkanie ? widzialem Twoje zdjecie tu na kafe, ktos wkleil, jestes piekna kobieta, niesamowite masz spojrzenie, takie przenikajace i tajemnicze.....

piekna kobieta z Ciebie Owieczko, taka naturalna i jednoczesnie tajemniczosc z Ciebie bije, piekne oczy, usta, rysy twarzy nadawalabys sie na moja zone!!!!!!!!! o takiej kobiecie marze wlasnie

dziewica pewnie juz nie jestes, nie przeszkadza mi to, wazne bys umiala gotowac, bo ja lubie czasem dobrze zjesc a domowe jedzenie jest najlepsze

Owieczko a czemu nie spisz o tak poznej porze? moze jakbys miala faceta to bys juz spala po milym seksie? by Cie wygrzmocil porzadnie to bys szybko zasnela, ale dobrze ze porzadna jestes to sie nie grzmocisz po nocach i krzakach dobra z Ciebie dziewczyna, daleko Ci do kurwy na szczescie

Gość laurka1888
ty jesteś popierdolona kobieto!!! napierdalasz jak pojebana, nawet się wysłowić nie potrafisz. pleciesz takie bzdury, nawet jednego sensownego zdania nie potrafisz ułozyć;/ ciągle tylko "i tyle i tyle i tyle" i kurwa nic więcej nie potrafisz napisać. Już kiedyś czytałam twoje popierdolone posty i mi tak zapadły w pamięć i od razu sobie skojarzyłam że to ta sama świętojebliwa pierdolnięta kretynka;/ lecz się albo skacz tak jak już ci ktoś to powiedział;/

Owieczka jest bardzo madra i piekna, ja tam ja szanuje i uwielbiam na rekach bede Cie nosil Owieczko jak bedziemy razem jakbys byla dziewica to bym ci pochwe ze zlota kupil, no ale dziewictwo stracilas ciekawe z kim sie zlajdaczylas co? kto Ci wkladal? w pochwe czy w odbyt tez mu dalas? oby nie bo ja analanej nie dziewicy nie zniose, pochwowa mozesz byc utracona ale analna nie!!!!!! wiec jak analna dziewica jestes czy nie?