Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnydzienszycia

krytyka Polakow

Polecane posty

Owieczko komu dalas sobie wlozyc w pochwe penisa? ile razy? to straszne:O:O:O:O:O mam nadzieje ze zalujesz i sie spowiadalas juz z tego ja chce na zone moralna kobiete, wybaczam Ci ze mialas seks, no trudno, przyzyje ale jak mialas anala albo orala to Cie na zone juz nie chce!!!!! obys nie miala

seks seks seks to ci bylo w glowie po alkoholu? lubilas se wychlac gorzalki i pozniej kuperek nadstawialas? komu? mam nadzieje ze cie ostro nie wyoral w anala:O oby nie bo ja zony suki co dupy daje nie chce no ale wybacze cie, w koncu piekna jestes

Owca piekna kobieta, tylko troche szkoda ze nie dziewica, no ale trudno, ale anala nie toleruje u kobiet wiedz o tym :O

mam nadzieje ze odbyt masz nienaruszony, i ze do ust nie bralas penisa mialas w ustach penisa Owieczko? oby nie:(

Gość kolejnydzienszycia
Witajcie w poniedzialek rano - ide zaraz dalej szukac pracy i COS ROBIC Z SENSEM bo po prostu to jest bez sensu wszystko. Wiecie - otworem nie jestem - GEBOWYM - polipek w takim razie jak firma UKWIAL - nie meduza tylko POLIP i tyle. I co jeszcze? A nie wiem... jesc cos trzeba. To ten pasterz ma racje GOTOWAC TRZEBA DOBRZE i za co. I ja po prostu przegralam w polskiej szkole bo ... NIE GOTOWALAM. i tak mi smutno z tego powodu, no ale... na Zachodzie tez myslalam, ze przez gary - cos wy. Ja przegralam przez dziecko diabla i Maryje corke rzeznika - bo oni nie chodza do kosciola bo Maryja byla corka...rzeznika i tyle. Bo to znowu sa pomowienia ze swieta Anna miala ja z rzeznikiem. No i wiecie akurat Pan Jezus bylby TAKI jak w Ewangelii gdyby Maryja byla corka rzeznika. Ale to samo robili co teraz. Swiatynie jednak mieli jedna i to byla ich cala historia i wszystko to to jeszcze mozna pojac ze 1 swiatyni nie chcieli, ale w Polsce takie cos gadac. No ona nie chodzi do kosciola bo tak wybila sobie rodzine, ze Maryja byla corka rzeznika, co ona tam byla warta - jedno dziecko, czy ono w ogole istnialo. Ania Shirley miala 10 dzieci czy tam 6 dzieci. U Zydow to tylko dzieci -ona 1 dziecko, ale wysilek. Bo czemu ona dzieci nie ma ta Iwonka, wszyscy na mnie. No przez to, ze Ania Shirley byla warta wiecej niz Maryja. No ale Ania Shirley dzieci nie miala i tyle. I wiecie - czemu ja to pisze, zeby pomawiali Anie Shirley bo i tak g... osiagnie przy ojcu Tolstoju i Annie Kareninie jego - zawsze bedzie Anna Karenia a nie ona. I to nalezy pomawiac Anie Shirley a nie mnie nie. Bo teraz bardzo duzo ludzi pojedzie w zyciu na dziecku diabla i to po prostu samobojstwa. A ci moi bracia - bo co z nimi. No wiecie - ten mlodszy dostal w ryja od Iwonki, ze zawsze dobrze kombinowal a tu taka jakas - no niby wydana, ale nie wydana i ten 4 zabojstwa i po nim bo po studiach, no ale w Polsce - co to tam takie studia. No i wlasciwie stryczek mu zostawal. Jemu. Bo czemu ten wlasciciel amazona sie zabil - tam jeden z wielu - no to jest bardzo skomplikowane ale to jest przez braci, najbardziej przez Iwonke ze napadla na tego brata, bez szans , on by sie powiesil po prostu bo to bez sensu. Na hali borowek on ma studia w Polsce docenic bo co? On tego w ogole nie rozumial i tyle. Jak to bylo z tymi oczami - chyba tak - jak umierali z otwartymi to tak sie zostawialo zeby mogli wrocic wiecie, a z zamknietymi no to nie wroca. Kto sie zegnal z tym swiatem. A Analiza miala otwarte oczy czyli - ona sie nie zegnala ze swiatem. Choc wiecie - umarla w nocy - to jest BARDZO ISTOTNE - no tak pisze w ksiazce. A zdjecie ma z otwartymi oczami? Czyli nie spala jak przyszedl. No to trzeba bylo wszystko wyjasnic. Bo wtedy nie wiem czy ksiazke mialam - chyba tak i to zdjecie widzialam - nie skojarzylam i tyle. I to chyba jest pomysl jej ojca - nie zyje. Podszedl do mnie diabel i zamknal jej oczy. Czyli myslenie jej ojca - ze ksieza sa jedynie od zamykania oczu. Ratuja go mna wiecie. I teraz - ta matka i ojciec. Ta matka nie chciala zadnej katechetki. Katechetka ona zostala od ojca - on pomawial kosciol katolicki ze oszalec mozna bylo wiecie. Strasznie. Ta matka sie go bala. Czemu? Bo mu nic nie dali w kosciele - kleryk co poszedl - i musial miec tartak wiecie i tam przy tym drzewie robil i na poczatku dobrze - w sensie dobrze wiedzial co w kosciele najwazniejsze a pozniej trzymal z zakladem pogrzebowym bo tartak mial gdzies, ale z wiary nic nie zostalo tylko zamykanie oczu przez ksiezy. Bo ja dla kosciola umarlam - tak mowia w Niemczech. No tak - bo przyszedl diabel, podszedl do mnie i mi zamknal oczy i mnie porwal no ale co z tego wiecie. To sa straszne rzeczy. I teraz wiecie ja tego nie rozumialam. Umarlabym sluchajcie i by mi zostawili otwarte oczy i po mnie. Do pieca. A tak co? Wiem ze ksiadz jakby cos mi cos ma mi zamknac oczy. ZAMKNAC OCZY jak umre, a nie zrobic dziecko - trupowi. I czemu ta Analiza mogla byc ta katechetka - gdzie to katechetka z takiej rodziny - przestancie. Ojciec diabel - widza ze zyl dzieckiem diabla, nic z tego opetania se nie robil. Siedziec poszedl za dziecko i dalej nic. I umarl i nic. Takie opetanie i wiecie takie olewajstwo. Ona miala atak - on szedl na tartak, brygidki tak pomowil ze sie opisac nie da. Panie Jezu Chryste ja myslalam ze ja zwariuje po tym DOKUMENCIE - O GLOSACH. No najwazniejsze. Problem sie zrobil - kim moze byc katechetka. No na pewno nie dziecko diabla - tak jestem pomowiona w Niemczech ale wiecie -Niemcy. To tez sa dzieci diabla i tyle. Takie opetanie bylo z pomowien. TAKI DOBRY CZLOWIEK, ale wiecie - to samo z moja matka - poszedl z tego kosciola bo same pedaly wiecie albo nie wiem - do brygidek go chcieli zeby dzieci robil bo widzieli ze ich pomawial bedzie - i razem z ta Analiza jechali se na dziecku diabla. On mial dzieci z tego dziecka diabla. I wiecie corki - kto mu pomoze na tym tartaku. Jak ma isc do brygidek to sie ozeni i zrobi NORMALNE dzieci - matka, ojciec z kim by sie tu ozenic... i trafila sie mu przyszla zona - no to wiedzial co za jedna. Bo czemu ta Analiza wybaczyc tego nie umiala - teraz beda naciagac byle co zeby pasowalo, ze matce chciala wybaczyc i to tak ta katecheza. A prawda byla taka ze po prostu dzieki niej - ja - kosciol mial haka na ojca. Kurde - Analiza chce byc katechetka - teraz sie do niego dobiora. Nic z tego. I tyle. I wiecie - tylko ze byla opetana i to wszystko. A on nie. Bo on rozumial najwazniejsze i za to pomawial Brygidki. Taki OTTON powiedza. Ja Otton - Ottony nie rzadzily tak, wszystko zle. Ottony mialy ZYC spowiedzia - no ... choc tyle, ale tez nie o to chodzi do konca. Nie da sie po prostu na ziemi bez MARYJI ta spowiedzia zyc. A dokladnie bez Pana Jezusa bo wtedy trzeba na przyklad nie pomawiac ksiezy tez. Bo czemu np. nie chce rzadzic. W sumie jestem niezla. Dobrze pieprze. Ale w Polsce - wladza jakas , troche lepiej. Ale w Polsce ksiadz rzadzi, a ja np. ksiezy nie trawie. Ja wiem wszystko od Boga - ich spowiedz - o matko dziekuje no ale Polska to musze bo tu ten ksiadz rzadzi to troszeczke lepiej no ale... wiecie o co chodzi i tyle a w Niemczech/Holandii tam ksiadz nie rzadzi - jeszcze homoseksualista no ale ... niech im bedzie. No i wiecie ten wlasciciel tego amazona. czemu on mnie nie chcial? Z imienia i tyle. A jakie mialam NA NIEGO szanse. Zero. Bo widza ze on tam mial znaczenie - reszta nie. Bo Niemiec i tyle. Z IMIENIA. Bardzo wazne imie. I wiecie teraz gdyby nie jego imie to po nim zeby nie bylo ze mna - ode mnie ma rodowody bo warto, ale kariere mial z ojca , wszystko z ojca - i jedna rzecz pieprzyl zle a reszta dobrze. On mial sie nazywac OTTO wiecie. OTTO 4 czy cos tam ale matka wstretna i tak go nie nazwal - na te zone go napuscil. Ta zona z tego imienia w ogole sie tym dzieckiem nie umiala przejac i tyle. No przeciez dla normalnego to jest HORROR. I oni mysleli PIJAKI Z POLSKI bo juz mam tego dosyc - ze ja o niego stoje, a ja go idealnie wyminelam bo wiedzialam, ze ojciec ze sie powiesil i tak mu sie nie dalam bo moja rodzina to 3 samobojcow. Z imienia nikt z nim nie mial szans bo chcieli mu dac rodowod, ale nie - i wiecie go zmarnowali. Za tego ojca nie dostal rodowodu ze z nim trzymal. A co mial zrec im powie? Zwariowali wszyscy. I tylko to pedalstwo na minus. I to tez od niego. No dziecko mial, z zona zyl jak Otto ze swoja, ale BYL MORALNY a on? Ale to nie o to chodzi. I on ma rodowod na magazyn i tyle. Nie ode mnie. Moze bedzie rzadzil magazynem w Niemczech i tyle. Za to imie i tyle. Tak bo nikt nie chce powiedziec jak sie nazywal bo nie moga. A ja wiecie - imie i nazwisko prosze sie przedstawic bo na mnie - co za wymagania - jakis pracownik tam na dole - z tej szkoly ja to mam. Ale to nie to samo, zebym sie uspokoila - ja sobie robie co chce bo nikt sie nie przedstawia. Ani imienia. I tak mam swiety spokoj za to imie. Bo co ja tam Hitlera mialam. No z tego. Hitler nie ich, ale OTTONY ich. I do dzis jeszcze Otto takie imie maja w Niemczech i tyle. I wiecie - moga se pluc bo pomawialiby go od Ottonow i by zyl... tak i by sie mieli z nim daliby mu rade. A tak nie umieli z imienia. A i takie wazne imie - co to znaczy. No wazne - ja tez w tym jestem i tyle. I gdyby ten moj mlodszy by sie tak nazywal to by mial zycie. Ale tego ta jego matka by nie wymyslila. A ja tez inne imie - jedno - ale cos... nic z tego i tyle. Bo teraz leca ktora zakonnica najlepsza, ale niestety wiecie wszystko BEZ SENSU. Jest najlepsza zakonnica, ale... bez sensu i tyle. Jeszcze na Zachodzie nie da sie i tyle. To wszystko jest bardzo skomplikowane czyli jest najlepsza zakonnica WSROD ZAKONNIC, ale wszystko bez sensu i tyle. Dlatego jest zakon - bo wszystko bez sensu. No i mialy sobie leciec. Do jakiegos czasu nie bylo zadnych zakonnic - byly dziewice i meczennice za wiare. Bo zakonnice nie beda wyzej od takich - czy to mialo sens to nie wiem, ale szukanie najlepszej zakonnicy ma sens 1% wszystko jest, ale taka matematyka. W OGOLE nie o to chodzi i tyle. No chodzi ale wszystko zle i tyle. I koniec i tyle. no ale jest jak jest i tyle. I musza uwazac w USA wie to co oni juz wiedza jak sie powiesil ten wlasciciel powiesil czy tam co zrobil ale nie wiedza tych Ottonow i ma z tym cos wspolnego. No jak Niemcy sie domysla, ale kurde to cieniasy juz sa i tyle. Bo Hitler nie byl ich on byl z Austrii niech se go zezra. Oni nie wiedzieli, ze tak zle zyczyc mozna ludziom, zeby im sie zawalily budy za ich rzymskie rodowody. Bo on przyjechal do Niemiec po RZYMSKI RODOWOD wiecie, a powiedzial, ze chcial sie tu czegos nauczyc. A oni do niego MISTRZU on ciebie chyba i tyle. No i wiecie architektura Austrii a Niemiec i smiech w domu z rzymskich rodowodow - nasze domki a ich budy i tyle. I tak WYJECHAL robic kariere w Niemczech. Bo jak zrobic kariere w Niemczech. tak wlasnie - buda. I tyle. Tylko mnie sie nie udalo bo mam rzymski rodowod i ze mnie smieja sie. Bo czemu ten wariat Rzymu nie zburzyl wiecie - a bo to do rzymskich rodowodow i tyle. No wiecie co... no jedna kpina ci Niemcy i wariactwo i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Acha - to jest ta - czemu moja matka nie chce sie ojcu poddac bo mial jej zamknac oczy KSIADZ - skad ona miala wiedziec, ze on ja chcial zgwalcic. KSIADZ. Jeszcze nie miala dosyc? Zas ksiadz - tak bylo. No ale wiecie ona miala zamkniete oczy jak ja gwalcili oni byli PIJANI w takim razie tylko to pasuje no a kaplica? Czemu ci ksieza. A bo wiecie z czasem doszla do wniosku ze ten diabel jak sie go dotknela wiecie ta moja twarde to to nie byly zadne geniatalia - to bylo CALKIEM TWARDE. To byl duch, a twardy jak kamien. SKALA to byla i tyle. No i taki koniec i tyle. A teraz poleca? Czemu nie mlodszy? Czemu sie nie zdecyduje na malzenstwo i KTO MU ZOSTAJE po takim zyciu i tyle. Bo on powinien pomyslec mna i TAK SIE OZENIC jak mysli tylko miec jedna zone i tyle. A nie 100 i tyle. Poza tym to nie sa jego zony tylko WYTWORNE DAMY sie dowiem. I wszyscy co on z nimi wyprawia bo w sumie tak cicho i o co chodzi i tyle. No - do kogo on moze sie dostawiac ze swoimi DZIECMI bo tak pasuje ze ma dzieci. No hmmm - NORMALNIE zostaje mu zona ojca tego co sie powiesil bo to byl PEDAL i tyle. GEJ - dobrze gej. No a zona sluchajcie sie puszczala na prawo i lewo zeby mu dac rade - on tego nie rozumial. Czemu sie z nia nie rozwiodl? Dziecko skrzywdzil bo widza - przez nich. No ale jakby sie rozwiodl to co. Tez sie moze isc powiesic. No a ona jak DIANA. Wiecie ona chyba leciala Diana i nazywala sie Diana i napuscil na nia tego syna imieniem - kurde jak to pasowalo. Czyli ojciec nazywal sie OTTO - ja nie moge. Nazwisko - nieistotne. Diana, Otto i dziecko - a czemu nie wiecej dzieci? Bo nie wiedzial jak je nazwac. No a jaka byla jego matka. I rozwalil im caly magazyn w Niemczech - BHP nie ma przez takich jak on bo to fucha dla mnie - babki mialy racje i tyle. teraz to juz BHPowiec - ale musialabym palic. Nie ma szans. No ale wiecie - i tego mlodsszego mojego barat tez nie docenil. PO nim tez Diana zostaje. Nie wiadomo ktora wiecie. I tyle. No wiecie do Niemcow to trzeba miec dobre serce. Bo czemu ja tam nie chce mieszkac - ksiadz tam mieszka i ma sie dobrze, wybudowal a ja - bo przydalaby im sie MOJA BUDOWA , pieniadze bym dostala i moglabym budowac w Niemczech - wynajac do pracy niech se chodza. Bo co chce w zyciu robic - tam zostaje mi budowa po takich kolegach w USA. Bo wiecie oni sie tylko boja ze jeszcze raz ich ktos wyburzy. A ciekawe za co wiecie. Ciekawe za co. Jak Hitler nie dostal rzymskiego rodowoda i Niemcow rozwalil . Taka historia - bo uczyc sie mowil przyjechal. I teraz tak mozna sie pomawiac TY MISTRZU. Skad to jest? Bo uczniowie do Pana Jezusa mowili mistrzu - a oni do niego tez bo byl bardzo dobry, dla dzieci byl dobry. A na jego przemowienia mowili KAZANIA to byly jego kazania PASYJNE sie dowiem. KAZANIA bluzniercy. Bo kosciol go nie nie wyzywal, bali sie go - mieli skrytykowac jego kazania. Ze mial byc kaznodzieja, ale uciekl bo sie nie chcial ozenic wiecie i do konca nie byl zonaty, w koncu doszedl do wniosku ze mial sie ozenic. A jak w Polsce ci tam na zachodzie zalatwili kosciol i porobili z ksiezy ateistow dlaczego nie wierza w Pana Jezusa - bo Maryja byla corka rzeznika, a On nie istnial. to jest klamstwo i teraz nawet jak na krzyzu umarl to Maryja corka rzeznika - bo czemu? Bo klamal ze matka jest corka kaplana i tyle. To mial byc on tez kaplan, nie. Stolarz. A z kim go miala nie wiadomo i tyle. Bo czemu w Polsce Maryja nie ma meza. Pierwsze slysza, zeby MAryja byla sama z dzieckiem. U Zydow? To odrzut spoleczenstwa. Ona jest tak pomowiona powiedza kosciolowi. I czemu sie tu tak ksieza licza. Z tego pomowienia wiecie. maryja corka rzeznika bo pan jezus bylby ksiedzem i taka zlosc od zniszczenia swiatyni jerozolimskiej ze im ZAJECHAL te siwatyni bo sie przyznac nie chcial ze jest dzieckiem ksiedza. I teraz z czego to wynika - w Polsce same drewniane kosciolki a Zachod - koscioly eleganckie. I wiecie czemu tu jest tak inaczej w tej Polsce - kiedys bedzie wszystko rowno wiecie. No coz... tak to wyglada - przyszli tu - wszedzie drewno. Ci nawet kosciolow nie maja - jakies dreniane budy jak u nas. I tak bylo. Bo czemu Polska jest inna. Mieli budowac. I wiecie wystarczyloby np. ze tu gdzie mieszkam bylo inaczej i wszystko gra. Z TEGO JEDNEGO MIEJSCA. Nic. Ani joty nie ustapili. Drewniane budy w Polsce - Maryja corka rzeznika - koniec. Bo czemu nie chca sie poddawac - przez rzymskie rodowody w Niemczech - to juz wszyscy widza. Bo caly swiat oskarza , ze ich tak zrujnowali wiecie. No... i tyle :( I dlatego Auschwitz stoi, Pan Jezus nie krolem Polski. Musicie sie dogadac teraz z nimi i zydami bo beda Polske Zydzi rujnowac za to ze sie doagdac z Niemcami i tyle. I juz niszcza - moj promotor niszczyciel. A to ze mialam sie za las poddawac w USA to sobie wybijcie z glowy. Dalabym wam las w USA - ja mam las w USA z tego bo ja im to wytlumacze co tam sie stalo. Mieli sekty nie robic z tych ludzi i tyle. A ci ludzie - bo oni cjanek a wlasciciel nie. No wlasnie i tyle ... skad mial pistolet? Mial byc tez cjanek i po nim. A to nie byla sekta. EWANGELICZNA - cale USA zajechali. Wiecie - a pistoletu ode mnie nie dostal. Jeszcze pistolet dostal zeby sie zabic i tyle. Niech powiedza skad mial forse. Ratuje mnie brat Albert sie dowiem i tyle. Wiecie ten wlasciciel magazynu amazon to on POWINIEN miec rodowod na magazyn ale nie - nie , bo beda niemoralni, co on wyprawial. A co wyprawial jego ojciec? Nie widzieli ze palil. Bo teraz wiecie na mnie by skoczyli. Palil sobie w magazynie - na przyklad to robil. Na przyklad to bo doszli do wniosku ze mial siedziec ale za co - tyle forsy wszystko bez sensu. No za - za palenie w magazynie. Bo skad on zostal homoseksulista bo z nim chodzil do magazynu , on se palil, skrecal koncowke butem i zawsze to samo mu pierdolil i to jedyny blad. I czemu nie ojciec bo widza. Bo wtedy mozna tak robic jak sie tak dziecko nazwie jak ty. I on tez mial byc OTTO a tak za slabe imie i nie dawal im rady. Jedynie chrzestek mu zostawal bo widac. I tak mial zrobic. A czemu mi w tej okolicy nie dal rady bo przez to sie powiesil. A JAKA TAM JEST PARAFIA KATOLICKA? Niech se sprawdza. A tu? Jak ja przegralam? Co oni sobie nie mysla - to samo - okolica i tyle :( No bo wiecie - pomowieniom nie byloby konca. Bo Niemcy Rzymianie bo widac - moga byc - waleczni, przegieli i tyle. No a Polska? Od DUCHA SWIETEGO. tu beda szkoly - niech sie nie martwia , ja lece Darwinem na kase i tyle. Bo czy mi cos dadza. Wylacznie za Darwina jak poczytam - to bede czytac co mam robic i tyle. No i jakas czesc. Oczywiscie bo przeciez z glodu zdycham przez wlasciciela amazonu i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Bo wiecie czemu oni ja wzieli do tych brygidek - bo nikt wam nie powie prawdy. Bo umarla z otwartymi oczami. A oni jej w Londynie nie chcieli. Bo mowia ze po nagu. Tez. Ale nie chcieli jej z otwatymi oczami. No to zamknac jej oczy w Niemczech i moze miec tu grob. I za wszystko placili w Niemczech i czemu ktokolwiek byl na jej pogrzebie - ten jej ojciec sluchajcie - ze tyle kasy na takie cos, a mial jej po prostu ON ZAMKNAC oczy i po niej bo wszystko wiedzieli o niej. Nawet sie powiesila po nagu. No i to bylo wazne. Bo brygidki powiedzialy, ze chyba dobrze po ciazy wygladala, ze tak po nagu. Wszystko ja palilo. No pila. A rodzicom zamiast PRAWDE powiedziec to ze matka odebrala sobie zycie, ale sa pieniadze. JAKIE ONI MIELI SZANSE. A brygidki zaraz - tam jak cos to zaraz za pogrzeb trzeba zaplacic. I z tego kaplica sie zrobila na Jasnej Gorze... kurde... niesamowita historia i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie te Otto i Diana to na poczatku bylo dobre malzenstwo choc stali o siebie chocby dzieci. I wiecie 1 dziecko bylo i mowila no to dalej. Nie jedno starczy nie zachodz wiecej. No i nie rozumiala czemu - i mowila przeciez sie kochamy, czemu tylko jedno dziecko. Nie musialabym sie zabezpieczac w ciazy bym byla. O co chodzi? Pieniadze. Nie jedno dziecko i koniec - Otto na to i koniec. Otto sluchajcie. I czemu ona sie tak puszczac zaczela - bo RZECZYWISCIE Diana sie zaczela puszczac i ona tez wiecie - zwlaszcza, ze Diana byla w 1981 roku i tyle. No a co - to 30 lat temu i tyle. Acha bo poszlo o pigulke i forse mieli wszystko wiedzieli i wiecie oni mieli matki i ta matka jej na niego, ze tylko sie kurwy zabezpieczaja. Co on wyprawia - czemu 1 dziecko? A ten chodzil do swojej matki OTTO i namyslali sie JAK NAZWAC NASTEPNE DZIECI zeby... miedzy nimi bylo dobrze. Bo co to dziecko taki katolik i Biblia sluchajcie. Bo on mial byc ksiedzem - zdaniem babci. A ojciec tez. Po co sie ozenil? Jeszcze jak sie powiesil. Po co on sie ozenil. No i swojego krola jeszcze maja nazwanego zle bo powinnien byc OTTO a nie. A czy Ottony beda rzadzic - nie bo pomawiali Rzym, a Rzym bedzie - nie wiadomo po co. Bo wiecie oni zjednoczyli sie wokol tego Rzymu, a Polska co. Jak sie hajcowali to sie hajcowali - nie pasujecie do nich i tyle. Otto sie powiesil, syn tez, a ja? A ja jestem inna - lece juz WSCHODNIM rzymskim rodowodem - zeby nie przepadli za RZYMSKI rodowod - bo przeciez RZYM - najwieksza cywilizacja , panstwo - wszystko w Europie. Co oni tam wiedza - na koniec. Bo im sie pomieszalo w glowach, ale przeciez wszystko - ja tez rzymianka , nie wiadomo co ale moge byc. Wiecie - kara boska ze Chin ze ochrzcili. Marco Polo mial ich ochrzcic ale ksiedzem nie byl , jeszcze sie im te BUDY zawala jak ich ochrzcze. W EUROPIE tak myslal. I ten mial rzymski rodowod i on jest po mojej stronie - bo wlasciwie wyslaliby mnie do Chin, zebym Chiny ochrzcila. Ministra jakiegos NA PANSTWO zeby im sie panstwo liczylo tak jak w Europie. Ale wiecie - ale byli ochrzczeni z Rzymu. No to np. delegacja z Rzymu - co najmniej biskup i chrzest rzadu Chin na PANSTWO i tyle. Tak jak w Polsce - takie cos a 1000 lat. Bo tak sie zacznie wiecie - ktore panstwo istnialo i tak... takie rzeczy to sa i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie czemu ten marco Polo wyjechal - w ogole nic z Polska zeby go nie pomawiali. On byl KUPCEM z Hiszpani. Ale Polo zeby nazwisko pasowalo, chcieli rodowod rzymski przez przez Niemcy jechali i tyle. I musi o mnie zawsze bo przez Chiny pieprznal rzymskim rodowodem bo mieli byc w Niemczech, ale nikt by im nie dal. No to Wlochy , kupiec, katolik i z Rzymu rodowod rzymski od jakiegos Niemca i tak wyjechal - przez Europe ani nie chcial. A pozniej wiecie wyjechal i przeciez taka kultura , a on widzial BUDY ich - BUDDE zeby jeszcze widzial. Relki zero. Dyc mogl ich ochrzcic. Bo oni nie rozumieli ze on cale zycie RZYMSKI RODOWOD i bal sie ze jak ich ochrzci to sie zawali albo Rzym albo oni. Bo nic nie wiedzial o rodowodach oprocz tego ze wazniejsze od...chrztu. No to zle widzial wiecie, ale wytlumaczyl, ze teraz stoja o zabytki, a kiedys by im najechali TE ICH BUDY - bo tylko tam BUDY budowali w tej Europie dla jakiegos ZYDOWSKIEGO BOGA. A przeciez Zydzi nie buduja. Bog im nie kazal budowac. Bo by sie ponawracali wiecie - wszystko dzialalo, ale Zydzi by sie z nich smiali, ze Nowa Europa. A jak Kosciol przegral z tymi na zachodzie - przeciez to bylo z kosciola. CORKA RZEZNIKA bo nie chodza do kosciola. W swieta ludzi wyrzucali z pracy. Ile tam jest samobojstw, morderstw. A wszystko sekta. Wiecie ja ich bede pomawiac ze to sekta Jonesa z... EWANGELII swietego Judasza. Tak ich bede pomawiac, zeby nie bylo, ze na stale tam jestem. Tylko na chwile. A czego szukam w tej sekcie POGANSKIEJ - WYBACZENIA im powie. Musza mi wybaczyc, ze znowu ich ODWIEDZAM i tyle. No i ze ja jak sw. brygida Szedzka - 10 dzieci, kazde z kim innym - tyle mi zostaje przy mysleniu i 10 malzenstw. Choc puszczanie sie jak kuzyni choc co zrec nie mam. I tyle. No to spadaka i tyle. No i koniec i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Marco Polo jest juz jest Niemcem ma rzymski rodowod i nie po Niemcach w Chinach.Niech go wytlumacza i moga byc. On nie powinien sie pokazywac w Chinach - taka ksiazka a oni? Papier wynalezli i jak dekle i tyle. No i ze Europa cos tez warta choc zupelnie niemoralni i tyle. No cos tam warci, ale oni zawsze beda lepsi i tak. No ale Europa i ich budy, mieli im to rozwalic i po was. Bo nic nie wiedzili w tym kosciolow i Zydzi i ich Bog , ktorego NIGDY NIKT NIE WIDZIAL. Bo czemu te Chiny ateisci. Ten krzyz to rozumieja. ale BOGA NIGDY NIKT NIE WIDZIAL i ateizm. To jeszcze pisze w Ewangelii bo teraz bedzie po co tyle Faustyna widziala Pana Jezusa - Boga nigdy nikt nie widzial - Niemcy beda Polske pomawiac - ze sie nawet nie ochrzcili jak nalezy. Oni mieli porzadny chrzest ale od swietego, ich mialy ochrzcic OTTONY i to samo by mieli. Ale swiety Bonawentura powiedza zeby nie bylo ze Anglik bo co to za jeden. Chrzest tyle warty ze nic sie nie liczy. Ale meczennik wysoko. No tak beda sobie pieprzyc. A na to ze Boga nikt nie widzial Obraz MIlosierdzia Bozego - oto on i juz ze Bog istnieje i tyle. Duch swiety tez ma symbol bo wszystko jest SYMBOLICZNE i wszystko jest zle od poczatku. Bo Zydzi to swinie, podpisuja cyrografy DO DZIS. Oni tak moga bo oni JE PALA. Co sie robi z cyrografem - pali sie wiecie i koniec. Koniec umowy diabel do piekla, a czlowiek po smierci do czysca. Bo skad byly odpusty. To byly ZYDOWSKIE CYROGRAFY i tyle. I tak sie kosciol rozwalil bo nie rozumieli diabelskich rodowodow i cyrografow i znali imiona diablow, aniolow i ogrywali sobie diably aniolami. A co oni mieli powiedziec w tych chinach, ze wszystko sie skonczylo zanim sie zaczelo i tyle. A w Chinach by powiedzieli? A od czego to wszystko sie w sumie zaczelo. A oni by powiedzieli a jak myslicie - a oni no nie wiemy powiedzcie. OD BUDY. Od budy? Jakie budy. I musieliby wszystko powiedziec jacy i dlaczego Pan Jezus na krzyzu skonczyl , przegral z morderca Z RODZINA sie dowiem. No ale to jest bardziej wiele skomplikowane. Bo wiecie oni beda bardzo blisko Boga za PANSTWO bo by Chiny ich zabily za CZYNDISHANA. Czemu on ich najechal? Rozwalic im te budy - to Zydzi tak namawali bo z Europa sie dogadywali a tam nie. No ale jacy oni byli. Wszystko przez ich rodowody, Chiny sie nie dadza. I byl Czyndishand. I Mongolia jest prozydowska i nie umieja ich ogarnac bo nikt nie pamieta. Bo tybet bo nie bo BUDDA. Jeszcze tylko ten Budda im zostawa, rozwala sie jak to najada. Azja ich rozwali, a Mongolii nie umieja dac rady z Zydow i tyle. Bo o co poszlo Czyndishandowi O BUDY. Mieli im rozwalac BUDY. Bo co sie tak namnozyli - z tego Czyndishana - rozwalil ich jak HITLER bo dlaczego nie Niemcy - z tego. Rozwalil ich jak Hitler ale tak ludzi nie niszczyl i tej Azji bronil ze Hitler, katolik, ta najlepsza wiara, a co tyle ludzi zniszczyl i Zydzi tam manipuluja ta Mongolia i oni co robic mysla. Zeby nie wyszlo ze Hitler i Czyndishan to to samo. Nie bo nie niszczyl tak ludzi bo to by wiedzieli. I ciagle tylko ten Hitler - czemu? Z Mongolii, Czyndishana i tyle. A Chiny teraz sie Rosji bo czemu sa proruscy bo zrobia to samo co Czyndishan bo by na ruszyli tyle ich - ale to historia taka sama - jeden wariat i panstwo im rozwalil i to takie. A komuna jest z Rosji i co? A co tam? No i wlasnie tego w Rosji nie wiedza, duzo se mysla i sa gorsi od Mongolii - moga najezdzac swoje republiczki i tyle wiecie. No i tak bedzie - zaczna od Polski sie dowiem. A to nie wiem. Za Faustyne juz nie wiem co zrobia. tyle objawien czy to daja rade. Tak mysla w Rosji - nie od razu pisze. Za duo OBRAZOW a byle jaki obraz i juz swiety. ZA TE BUDY sie dowiem. tak nie o to chodzilo no ale zostaly z wszystkigo budy. To mialo byc zupelnie inaczej ten Obraz Milosierdzia - tez tak wyglada jakby potrzebowal Milosierdzia. Obraz Milosierdzia i tyle. Na pewno tak wyglada bo jakis malarz ostatni z szeregu i tyle. No ale... nie o to chodzilo i tyle. O budy tez, ale zostaja budy. No a budy sa od Maryji i tyle. A dzieci ile jeszcze beda chodzic do tej GLUPIEJ budy. Jeszcze rok - w nastepne wakacje sie skonczy bo tak pasuje. Bo ile jeszcze chce tak bez sensu - jeszcze rok - w nastepne wakacje koniec. Choc juz sie zastanowie zima bo juz papiez powinien nie zyc do czerwca. Bo jak bedzie zyl to zas wszystko inaczej. Wiesz tam cie wypieprza z tych bud - bo juz mnie majka dosyc. To mnie wypieprza i pojde. Za dobre serce mnie wypieprza i tyle. W koncu dziecko diabla. Bo wiecie cieza sie ze Lucyfer nie dziala Za slabo 12 Apostolow jej nie zgwalcilo nie da rady. A to tylko dzieci. DZIECKO DIABLA ja na to i co mi zrobia? Nie dadza rady. Sekta - ostatnie dni chrzesciajnstwa i tak dalej. Bo o czym chce rozmawiac? Kiedy to sie skonczy - co te budy? Nigdy. Nie chrzescijanstwo ta sekta z Rzymu i tyle. jedynie ze maja te budy i tyle. Tak sie tam rozmawia i moze bedzie dobrze. pale nie pale. Nie - to nie moge byc. Ale troche moge. Nie moge palic bo lasy sie beda palic. No to nad morzem jak bede. Bo budy nie lasy - na zachodzie. przeze mnie. A to nie musze palic, ale dla polakow musze palic. Bo jak cos to znowu za palenie. Bo co mowie? Ze mnie pomowili ze pale w magazynie a nie wiem czy cos bylo czuc bo mialam katar bylam chora , byly drzwi otwarte bo czemu tam znowu jestem. Zeby wybaczyc tej zydowskiej SEKCIE . Chce im to wybaczyc i tyle. Co zrobilli? I tak dalej. Jak zamierzam odzyskac pieniadze. Darwinem i tyle. Biologia. Kim jestem w Anglii. Angielka darwinistka i tyle. Biolog darwinista - nie moge byc? Moge. I tyle. I powinni dawac za biologa. Bo z lasu w zyciu. No a skad mam Darwina - przeciez nie z Polski i tyle. No i co tam takiego? No opowiem o Darwinie jak beda chcieli i tyle. Darwinistka - super przeciez. Zoolog - specjalizacja biografia Darwina. Zwierzeta owady - chrzaszcze. Powinny byc skorupiaki, ale wyszly chrzascze i tyle. Nie moge byc? Za wysoko mi powiedza. Za duzo bym chciala. Czemu nie skorupiaki no a ile ich jest? NIe za duzo. A przeciez z chrzaszczy skorupiaki moge miec i tyle. Tu chitynka tam chitynka i tyle. Bo co badam w tych chrzaszczach jak do labu? Rodzaje pancerzykow i tyle. Kazdy chrzaszczyk ma pancerzyk i ja je badam. Bo po co mi chemia w Polsce? Bo CHITYNA jest wazna i tyle. taka skorka ich to jest. A lekarze powiedza bo kasa na lekarzy? Choroby pancerzykow badam. Glony powinny byc powiedza - bo tez maja pancerzyki - roslinne glony. No tak, ale w ogole mialy byc ryby. Chcialam sie zajmowac rybami na zoologi, rozne ryby badac i ich zachowania. Ale powiedzieli skorupiaki. No jakie zachowania maja skorupiaki. I poszlam do labu wiecie i zajelam sie CHITYNA - skladem pancerzyka chrzaszczy. Czy maja jakies choroby pod pancerzykiem i tak dalej. Bo jak chce przejsc do wezy zeby mnie mogli wyslac do indii nie widza na to szans po Darwinie - zeby weze przynajmniej mieli po mnie za rodowod na braci. Juz maja weze Z RYB maja weze. Czyli ryby tez maja. A plazy powiedza? To od Smieszki niech SE ROPUSZKE wezma bo bym byla w ogrodnictwie gdyby nie ona, a tak zostal mi rodowod wiecie na braci zebym sie nie dala bo bez sensu zyja i tyle :( A ja nie mi powiedza. Jak takie rzeczy napisza to bedzie dobrze i tyle. I ze we 2 to mi rade powinni dac - co jest? TAk ale jak oni walcza. jak w Chinach sie dowiem. I to niech se tam jada i zobacza jak sie w Chinach walczy. Bo wiecie ten mlodszy tez mnie wkurwil bo wiecie co - a jakbym zostala przez niego bez pracy? Czy on jest normalny? Mial tak zrobic zebym nie zostala bez pracy. Bo czemu go widziec nie chce. Mial stac o Zenona jak sie bal iwonki. Czemu nie Zenon skoro nie chcial Iwonki. No wiecie mnie pomowil ten Zenon i go smole, ale przeciez przed Iwonka byl Zenon i mogl sie z nim skontaktowac albo isc do szefa i powiedziec, ze co - ze przestaje dawac rady im wszystkim? Nie wiem. Cos by musial wymyslic? Ze nie daje rady grupie bo Iwonka jest corka rzeznika? BO Maryja jest corka rzeznika i czyim on jest synem i tak sie moze zwolnic a inaczej nie. I tak sie mogl zwolnic ale juz nie moze bo nie ma Roterdamu bo az przyjechali goscie z Roterdamu wiecie zeby ograc MU ograc Roterdam czy mnie. Nie mieli szans i tyle. no ale... swinic jedynie umieja i koniec.

Gość kolejnydzienszycia
jak mialam se pozbyc pierwszego DOMKU? Beda mnie pomawiac ze wszystko zle w pracy a teraz na domek. Ja to wszystko opowiem ze oni sobie sekta jechali - bezdzietne malzenstwo - ze zyje gdzies dziecko diabla bo taka sekta w USA sie zabila. A to wcale sekta nie byla i tyle. takie rzeczy - i jedni jada na corce Dawida, inni na corce rzeznika - oni tez - oni byli corka rzeznika i dziecko diabla. Jak ja mialam dac im rade? A w Polsce ciesza sie ze sa od Maryji ale Z BUDY bo chcieli miec rzymskie rodowody a to tylko buda i nic wiecej i koniec. i tyle :( i maja swoje budy - kiedys tu beda szkoly wiecie ale.. Bog to wszystko rozwali. On im zrobi taki najazd. I Niemcy wiecie - ze nie doceniam aniolow - docenie jeszcze. on i jego anioly i tyle. On ich zniszczy mi sie tak snilo. I wiecie teraz rozumiem rzymski rodowod i tyle. Ze o dom nie stalam a zycie to tylko buda. Taki jest Zachod. I wszyscy na nich, ze wszystko spieprzyli - cala wiare spieprzyli , wszystko. JAK TO UCZA? Ze zle ucza - to wiedza od mojej matki. Wszystko zle slusznie im sie nie dala. No ale wiecie co tu bylo przed po prostu Rzymem, a jakie szkoly byly w Rzymie. Nic. I wiecie -na aniolach sie nie znaja i tyle. I wiecie w niemczech jada wojskiem dalej i tyle. Chiny pomowia ze wojska nie mieli za to oni mieli wojsko ZA HITLERA. A teraz - ani wojska nie ma. Czemu? To juz ich sprawy. I zeby nic nie bylo na mnie bo wlasciciel amazona wylecial przeze mnie i dlatego mnie w Niemczech nie chca. Tak mnie pomawiaja. To juz jest chamstwo. Boja sie o USA i o las. A moglabym byc tylko w lesie. No to niech mnie dadza do lasu i moga TAK MNA USA rozwalic za te SEKTE. Bo Pan Bog im sie nie da. Jakie oni maja wartosci. I tak sie zaczely wartosci naszych na zachodzie wiecie. Wartosci - Maryja corka rzeznika - kosciol nie da im rady. Bo czemu ja sw. Jozefa widzialam - nie powinnam . A gdzie maz? Przeciez miala meza i DZIECKo. I tyle. Powiedzialam snopy siana ale wszyscy na mnie. Niech ich prowadzi Duch swiety bo Maryja ich na oczy widziec nie chce. Chyba umieja czytac Ewangelie, przeciez sw. Jozefowi snily sie sny pisze - wez dziecko, wracaj z dzieckiem to jak mogli zapomniec. Mieli sie modlic do sw. Jozefa - a tyle zbrodni skad? A jak oni to rzadza i tyle. Jedynie ze nie oszalalam przez diabla bo widac ale nikt mi reki nie podal i tyle. A ona umarla w takim razie bo przyszedl i ja UDuSIL wiecie. napisali w ksiazce _ ANALIZA TAK UMARLA - miala slady na szyi, otwarte usta, jakby po komuni, oczy otwarte. Ona nie umarla na zakazenie krwi. To jest klamstwo. on przyszedl i ja w tej nocy UDUSIL wy glupki. TAKA JEST PRAWDA. Czy mogl ja udusic? Bo moja matke JEDYNIE ZE DUSIL a ja przyszedl i UDUSIL bo postanowila nigdy wiecej nie isc do spowiedzi bo wszyscy ksieza klamia. Nigdy wiecej nie pojdzie do spwowiedzi i ma w dupie takiego ojca - co on jej nagadal, tak myslala i cos ja zaczelo dusic wiecie. I udusil ja i ...po niej. A jakby ja uderzyl? To nie po niej. I ja ide bo sie boje ze mnie udusi bo ma prawo. Bo ta matka nie chce sie poddawac za ten film jebniety - za wszystkie. Po co ona sie zgodzila? Ale grzesznica - nie wiedziala. Oni chyba sie smaza - ten stary i ona. Bo on wszystko TYLKO jej nagadal glupot, a reszte mial w tylku. Czemu? Tak jakby dzieci nie mial. A pierdolic cale dzieci i tak juz zyje dziecko diabla - tak mowia ksieza. No i co teraz? Oni juz sa w piekle. Bo zamierzali nic mi nie dac kasy bo nie stoje o uczelnie a doktorantka, a praca magisterska a rodzice? To sie matka z nimi rozliczy. Ja nie bo ja ide z Europy. Rozliczenie by bylo jakbym byla w Europie. Ja ide sobie z TEJ BUDY i tyle. O szkole nie bede nigdy stala. Styknie mi tych bredni i tyle. Bez kasy jestem. Mnie sie naleza pieniadze po matce. Bog jej zwroci, moze sie dalej bogacic - jedyna jej rozrywka w zyciu i tyle. Bo czemu przestala palic? Oni to mieli wiedziec. A ta - matko oni wszyscy pala. Bo pomowili ja ze przez nia sie palac palil a palil sie przez ksiezy bo se ich ogrywala ze ... nie palila. Bo wystarczyl 1 papieros i by bylo dziecko. A te ja se na nich tez kupie papierosy. Bo czy ja w ogole umiem palic bo wszystko przez to ze nie pale. I wiecie - ach bo sie stoi o tyton, a ja o papieros i papier - dublujesz sie mi powiedza - nic z tego. O kurde - ale lesnik w Niemczech i USA nie ma. Taki lesnik ze mnie - a nawet na drzewach sie nie znam. A co w tym lesie moge robic po moich studiach? Badac szkodniki drzew. Czy drzewo jest chore czy zdrowe. Bo co robic po takich durnych, a rodzice ze kase oddawac BO TYTUL. No powiesic sie mozna ale dostana wszystko co do grosza ich Pan Jezus wyliczy tacy sa a ze mna ich zdaniem nie da ie dogadac - a z nimi sie da. Takie przyrodniki - ciekawe od kogo i tyle. Oni sa TOTALNYM CuDEM ratowani za te sekte., za te okolice. Z nimi sie w ogole nie rozmawia. Ja tez mi powiedza - no jakie dziecko tacy rodzice i tyle. No i tyle. Bo praca magisterska nikogo nie obchodzi. No kogo obchodzi pancerzyk chitynowy chrzaszczy i jego sklad oraz czy choruja. Bo teraz sie beda czepiac studiow - taka ateistka to chemik. Niekoniecznie i tyle. Tu jest taka legenda i tak chcieli sie do niej dobrac, ze skonczylam na zoologii - na szczescie pancerzyk chitynowy badalam karaczana jakiego i to tak ta chemia sie mnie trzyma. Bo chemia od rodzicow. Jasne - niech maja chemie od rodzicow. Chemia jest ode mnie i tyle. Ja jestem chemik. Jedynie ze matme miala daremna w sredniej bo bym ich na tej bioli rozwalila, ale matma POLONISTKI wiecie - Ania Shirley to polonistka. Jak ja liczyc moglam? A te siostry bankierki od Ani Shirley, ale narodowosc i tak siostry w USA a ja w Polsce. Za sekte sie nie daly to mialy wiedziec, jakie szanse. Mialy sie zapytac - czy lubisz kaplanow? Nie. Jestem corka rzeznika i tyle :( No i by staly o mnie, a myslaly, ze lubie, a ja nie lubilam. A czemu mialam lubic? Jeszcze im wiersze musialam. Tak postanowila jedna zakonnica wiecie. jeszcze WIERSZE takiemu - o cygance - daj ci powroze - takie wiersze mowilam ksiedzu na IMIENINY. Ona mnie wykanczala ta zakonnica. I to 2 razy w stroju cyganki mialam przyjsc. Ona jest chyba potepiona wiecie. Bierzmowanie moje - imie biblijne - minimalnie zle. BO MODA. Wiecie ani nikt nie tlumaczyl niczego. Mnie - powiedza i placza i tyle. Jak moglam stac o bierzmowanie - to tylko do slubu, a ja slub? No ale to nie jest tak - to jest umocnienie duchem swietym. I jakie imie. Jeszcze zle imie - ksiadz powinien cos zasugerowac i tyle. Dwa zle a trzecie szmaty, ale... i tyle. Tak beda mowic, ale co oni maja do powiedzenia i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
A wiecie czemu nia walili? BO NIE BYLA OCHRZCZONA - Analiza. Ona miala sie zastanowic po co jej ta woda ze tego swietego miejsca. BO NIE BYLA OCHRZCZONA. Woda swiecona to za malo, na me cierpienie potrzebuje ksiedza myslala Analiza. Obym nie miala dzieci - piguly sa dla bezplodnych, bezdomnych tak myslala jej matka. Ona jej w ogole nie akceptowala , a ojciec tak. Bo wiecie on jej nie wyrzadzal tej Analizie bo ona byla BEZLITOSNA dla tej matki Bo mysleli, ze ojciec bedzie corce wyrzadzal. Nie - a reszta dzieci bo to bylo jego dziecko diabla i tyle :( O matko a ide robic swoje rzeczy napiszcie cos. Moze zaczne bloga pisac o Analizie - moze mi to ktos druknie. Bo oni wiecie wszyscy na mnie. Ja sobie tego nie zycze. Pieniadze i tak dostane za glupie studia z ktorych gowno. Bo za co. Za to i im dziekuje bo zeby po fizlogii roslin LAS SZUMIAL - moze byc, ale chyba to SZTUCZKA DIABLESKA DZIECKA DIABLA zeby nie bylo ze rodzice mnie w dupie mieli. A gdzie? Bo nie palili , Rzymu nie rozumieli, przegrali - bo 1:0 dla nich bo wycieczki a ona siedzi na dupie i wiecej wie niz ich wszystkie wycieczki i tyle :( I wiecie - no to im mowie, po 2 roku specjalizacja - ZOOLOGIA - ja bede kiedys WIELKIM ZOOLOGIEM - od nazw zwierzat. Bo wiecie ja myslalam tak - Linneusz znaczy, a w zoologi. I przez to ODE MNIE mieli zwierzeta i systematyke, a teraz maja CHEMIE - tak im pasuje bo po co ta chemia, ludzie sie dziwili - ja tyle ile bo rodzice chemiki, no ale to sklad chitynowy pancerzyka dalej bo tyle chemii - bez sensu - ekologia - tez chemiczna. Po co ci ludzie sie tej chemii ucza. Bo na mnie ze chemii nie wykorzystalam. Wykorzystalam. I czemu nie chce dac rodzicow. Bo sie starali. Zal im sie mnie zrobilo, ze uczelnia glupia, mieli mnie dawac dalej no ale moglam sie na innej uczelni uczyc bo 5 lat sensu, kolezanki po gwaltach, ani jednej normalnej osoby co by normalnie przyszla na studia - ja, glupie miasto. No nie mieli kasy, nikt nie dal kasy. No to teraz i tyle. No to za Darwina sie dowiem. To za Darwina. Za nazwisko bo mnie nie chca za nazwisko powiedza. Dla mnie za adres - nie moja rodzina. Bo wszyscy moga byc a ja nie chyba to rozumiem. Oczywiscie - ja juz 15 lat temu bym sie wyniosla - no problem. Tylko forsa. A srednia miala byc z internatem i tyle. Zeby mnie ktos zglwacil sie dowiem i bys zaszla? No to trzeba to bylo ograc i tyle. Papierosem czy czyms. Bo takie menele ostatnie - jedynie ze szkoly na rodzine CHEMIA dziala i ani nie palili, nic wiecie. Niczego z zycia nie wiedzialam, a dwa zera i tyle. Takze nie ma kogo zalowac i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Bo czemu egzorcyzmy nie dzialaly. BO ANALIZA BYLA NIE OCHRZCZONA. Ochrzczona slabo. No ale sa odnowienia przyrzeczen chrzcielnych. No sa - a spowiedz? Musialaby miec IDEALNA spowiedz. Ona stala o stala prace ale jako kobieta. Dzieci nie , dzieci miec nie bedzie.

Gość kolejnydzienszycia
No ale wiecie zoologiem od panerzyka chitynowego nie bylam, a od trotylu mialam wyleciec na tych studiach. I wlasciwie chcieli mnie wyrzucic ale okolica byla ciekawa - tam jest taka legenda o raku ciekawe czy ona o tym wie... za tego raka niech ma te studia. Bo i zabieram legende i slusznie - to chyba nie ten wydzial, ale zostaje im chemia - i zwiazki chemiczne niech badaja. Tacy komunisci. CZERWONA UCZELNIA. Wiecie mieliby patrona i wszystko inaczej, a tak? Nie idzie sie na uczelnie bez patrona. A uczelnia z patronem to co robil patron. PARAFII sie dowiem. No a moja uczelnia kogo? SWIETEGO JOZEFA i tyle. Ja skonczylam uniwersytet swietego Jozefa na SLASKU. I tyle.

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie w Anglii sa OBRZYDLIWI nie licza mi doktoratu tylko studia. No nic nie pasuje na tych studiach chca wszystko wiedziec na tych studiach co robilam - no i nic nie umieja po angielsku. TAkie mlotki wiecie. A wszystko etaty, godziny. Tam wiecie ALUMINIUM badalam i jego wlasciwosci na roslinach? Bez sensu bo to jedna chemia ta uczelnia. CZERWONY UNIWERSYTET wiecie - no jakie szanse tam maja. Uczenia komunistyczna - jedna chemia, stad labu. Bo po co poszlam do labu, mialam isc w teren i tyle. Z RZYMSKIM RODOWODEM wystarczy ze nie mam gdzie mieszkac. No i poszlam na te fijologie roslin po 2 latach chemii i na mnie ze z mojej pracy nic nie wynika. Ale panstwo i tyle. A co by wyniklo ze skladu pancerzyka chitynowego bo mialam 2 mozliwosci pracy magisterskiej - pancerzyk chitynowy karalucha i aluminium w kukurydzy. I cos mi sie stalo z glowa po 2 roku, ze poszlam w to aluminium wiecie. I oni wszyscy na mnie za to. Boze swiety - co ja mialam robic. ZE ODWAZNA na mnie. Bo poszlam w zboze wiecie bo czemu? BO BALAM SIE KARULUCHOW -takie wielkie tam hodowali, wielkie BESTie piszczaly glosne byly te karaluchy. A w ogole w skorupiaki - zachowania skorupiakow to ani do szkoly wiecie. Ktory jest uczen skorupiakiem. Co to jest i tyle. No i tak maja cala zoologie ode mnie wiecie, zeby nie bylo ze od Linneusza popsulam ich i sa nazwa i tyle. A reszta nie bo nie warto. Moja matka to karol Linneusz kiedys beda malzenstwa u roslin. Bo czy u roslin sa malzenstwa czy to samo pytali sie go NIEMCY i tak oszalal. Bo po co on to robil? No juz tam wszystko wiedza ze moja matka miala tego Linneusza. I wiecie wszyscy na mnie, ze nie chce trzymac z ta uczelnia, a tacy fajni zoologia - no super , ale moje zycie to rodowod rzymski i BUDA - bo zapomnieli ze budynki, sa trzeba utrzymac -prad, kaloryfer, takie rzeczy. Bo mialam w pracy pierdoly o roslinach i poszlam dalej. A praca? Miala byc praca W LABIE - tak mi mowili w domu. A wiecie - mieszkaj se ze SKORPIONEM - ten wisielec mnie tak zaburzyl. Chinami i skorpionem na mnie. Jakie ja mialam szanse na zoologie przy Czestochowie , rzymskim rodowodzie - ty ciolku - myslalam - wielka dupa z miasta a nawet nie wie skad jest i zaraz bylam tak od Maryji ze az mi sie oczy swiecily, no ale co poszla zaczelam robic zdjecia zeby ja stracic z oczu - bo czemu o nia nie stalam - przez zdjecia. Na pewno. Zapytajcie sie fotografa jakiegos czy on jest normalny. Czemu ja sie z nia nie spotkalam - nikt tego nie rozumie, na list powinnam odpisac. No tak zaczelam robic te zdjecia ze ludzi pogubilam zupelnie. Troche sie opamietalam juz po klopotach w szkole. O co ja stalam w szkole o zdjecia? Bo mi sie nie chcialo pamietac twarzy - nie pamietam, ale imie i zeby nie pamietac to zdjecia. No i wiecie to sie tak pokrecilo, nie ogrywalam tego i zawsze byla nauczycielka, moge tlumaczyc rozne rzeczy, rodowod mam od imion i tyle. Ze zle nazwana i stad imiona bo jak ktos mi mowi dzien dobry to nie kojarze - imie i nazwisko i tyle. Wyglad - chmurka. Imie i nazwisko. Zwlaszcza imie choc te same 4 czasem wiecie - uwazaja niech nauczyciele na 4 te same imiona w klasie bo moze byc wojna z klasa na imiona bo to ten rodowod na imiona cos znaczy ze moze byc wojna ze pani nawet imion nie pamieta. No co to za to? Ktos moze wyrzucic ale za to sie nie powinno wyleciec. Teraz ze przeze mnie ludzie beda wylatywac z pracy a co wy, gdzie tam, ze imion ktos nie pamieta? To co to za nauczyciel ze imiona nie pamieta. Tez prawda - takze mozna sie skrytkowac czy innej pracy szukac jak sie ma rodowod - nie pamietam imion uczniow, a to ide no to warte jak oni maja tyle pamietac a ja nawet tego. I tak mozna sie powiesic - nie - tak mozna z rodowodem na szkole innej pracy szukac i dyrektor musi pozwolic. Bo niektorzy sa normalni w tej szkole sie dowiem - no 1% tak. Tyle mniej wiecej by to bylo, ja tego 1% nie spotkalam, ale co mozna z rodowodem na szkole od imion -wyniesc sie z niej jak tych imion nie pamieta. A ja przemyslec musze moje dalsze zycie EROTYCZNE i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Bo wiecie to bylo tak - ze ta matka analizy miala 5 dzieci, ale 4 z mezem. I byla Analiza i 3 corki. Tak wyszlo. Ojciec, Analiza i matka i 3 corki. No to 4 dzieci z mezem co to robi. I Analiza miala byc ostatnia - na wojne z mezem. A tak? I tyle :( Tak smutno sie skonczyla, ze pierwsza i tyle. Pierwsi beda ostatni a ostatnim pierwszymi - jak ich pokonac - musza sie trzymac razem z ta matka - one trzy , matka - to 4 osoby, nie dac sie i tyle starczy. Bo sie boja tej cyfry 4 - tym mozna wszystkich wykonczyc i tyle. No prawda. Tak sie musza zjednoczyc - trzymac z matka i nie sie nie dac im i tyle. KATOM ich powiedza. No nie wiem - nie bylam tam to nie wiem. Bo ta matka nie rozumiala tego ukladu - synem to jeszcze, katechetki nie chciala - no i 4 dzieci miala sie odezwac. I wiecie w Niemczech do lasu - kleszcza bym im ograla moja rodzina. Po co im lesnik z Polski - LAs w USA by mieli - mogliby se pogadac o USA. Lasy sa w Kanadzie sie dowiem - no to oni maja Rosje na las a nie ich patylki. ZAPALKI - teraz juz mnie nie chca bo widza o co poszlo w USA. A rodowody diabelskie? Nie dam im rady juz widza - ale po co ten Albert chmielowski - i co na morzu i tyle... i wiecie wszystko bym im powiedzia, ale ze mnie nie chca na lesnika to nic. To sekta w USA to moja NAJWIEKSZA TAJEMNICA i tyle :( Mego zycia i koniec. I tyle :( No a mieliby ten las w USA. Cos tam przy lesie robic bym mogla. Dyc po angielsku umiem - tam w maszynach to nic nie slysalam, ale w takiej pracy. Cos sprawdzac - gdzies tam lazic, autem jezdzic - takie rzeczy i tyle. Czemu nie - pani lesnik. lat 35. No wiem... ale moze cos jezdzic choc i tyle. Nawet rowerem moge jezdzic i tyle. Moge byc po prostu ale co? To za malo i tyle :( Przez ich Analize nie mam co jesc - tez sie darla ze bedzie glod w Niemczech. I wiecie no to logicznie ten ojciec rade jej powinien dac z tego dziecka diabla - kiedy ona byla Holenderka - na niego bo Niemcy byli fajni, kosciol katolicki byl glupi, ale Niemcy fajni, a ona? Ona stala o jedzenie na Bawarii sie dowiem. NIe - ona byla Holenderka wiecie bo na Bawarii nie ma zrec. No i zawsze mowila ze co zrec beda na tej Bawarii jak przyjdzie tam rzadzic ten nowy HITLER. Czyli ja. Dziecko diabla. Tylko nie umiala mnie nazwac - nowy Hitler - tyle umiala wymyslic. Bo w Niemczech zle pomawiam dziecko diabla - NOWY HITLER. Bo ojciec mowil dziecko sie narodzilo - taki nowy Hitler mowila i tyle :( No i mieli to ograc Bozym Nardozeniem - jedyny blad a tak do konca zycia widzieli 2 letnie dziecko diabla wiecie i to byl DAMIAN. Acha - bedzie sie nazwywal DAMIAN ten syn diabla i tyle. I wiecie no to jade tak, ze urodzil sie syn diabla i nazywal sie DAMIAN jak w takim filmie religijnym. Bo kim POWINNO byc dziecko diabla bo wiadomo ze wszystko bez sensu - DAMIAN to powinien byc - tak sie nazywac powinno dziecko diabla - powinien byc to syn. Czemu DAMIAN zaraz sprawdze. Takie ksiazki beda kiedys pisac i tyle :(

Owieczko moja piekna skoro umiesz gotowac to przeboleje Twoj bark dziewictwa ale analna dziewica jestes mam nadzieje:(

ja tam cenie w kobietach naturalnosc, Ty jestes taka piekna i naturalna, masz takie slniace zdrowe wlosy, naturalne, nie spalone farba, to mi sie podoba i sliczna twarz, madre spojrzenie, podobasz mi sie bardzo:) chcialbym bys jeszcze tylko miala dystans do swojej przeszlosci i nie prawila tak w kolko o analizach, gwaltach i szkole czas zaczac nowe zycie, moze ze mna co Ty na to?

Staram się zrozumieć to, o czym pisze autorka. Ale dla mnie to jeden, wielki bełkot:o Zdania są niegramatyczne, cały tekst nie trzyma się kupy:o Tego nie da się czytać i tyle.

kupul bym Ci dom w tej Twojej wsi, najwiekszy i najladniejszy by matka z bratowa Ci zazdroscily:) mialabys ze mna dobre zycie, nie musialabys pracowac fizycznie gdzies po swiecie, nie rozumiem czemu sie opierasz, by mnie poznac :(

Gość kolejnydzienszycia
uwazam ze nazywasz sie DAMIAN i myslisz o sobie jestem DEMONEm, nie? Bo dalabym ci rodowod , ale nie dam - za to. Jak sie nazywasz? Tak. Bo tak sie zaczelo czemu Pan Jezus byl Belzebubum. Ktory byl najgorszy diabel? SZATAN urzednik. Lucyfer - to w nocy. Najgorszy byl DAMIAN i takie jest wsrod Zydow. I mowia ze SYN DIABLA sie urodzi i bedzie sie nazywal DAMIAN. Nie - mowili tak DEMON bedzie mial syna DAMIANA i tyle. Tak mowili, ze jak sie urodzi dziecko DIABLA to bedzie sie nazywalo DAMIAN od demona i tyle. A ja sie tak nie nazywam. Bo dziecko diabla kto to jest czy ja wiem. Nie wiem, ale wiem, ze SYn i nazywa sie Damian. Tak jak w filmie i tyle. ?

Hailie- no Owieczka czasem wlasnie prawi w kolko cos o swoich przezyciach, domyslam sie traumatycznych, moze to forma terapii? nie wiem, mysle ze jej to pomaga, moze tak sie oczyszcza.... mi tam to nie przeszkadza, bo wiem ze to madra kobieta, tylko skrzywdzona przez zlych ludzi bardzo, niestyt nie umie zapomniec o tych zlych rzeczach a szkoda, bo mogklyby sie cieszyc zyciem ze mna np ja bym ja zabral na wczasy do pieknego kurortu to by od razu zmienila podejscie do zycia ale ona nie chce mnie znac a ja wymagam tylko dziewictwa analnego od niej i by mi gotowala czasem, nie czesto bo lubie wychodzic do restauracji, ale od czasu do czasu pierogi by mi zrobila bym sie cieszyl

Owieczko ja mam na imie Adam nie Damian.. a Ty jak ktos tu pisal jestes Basia tak? Barbara i Adam hmmmmmmmmm no pasuje

Pasterzu Owiec, nie oceniam autorki tematu. Nie wiem kim jest, czy jest chora i na co? Chciałabym zrozumieć to, o czym pisze, ale nie potrafię:o Mam wrażenie, że wałkuje mi to mózg :P

Gość kolejnydzienszycia
wiecie jacy ci Zydzi sa durni oni zamiast tego pana Jezusa zrobic nauczycielem to widzieli jaki jest madry do szkoly ON CHCIAL bo mial rodowod to jest wiedza, wszystko wiedzial. A oni tak - cos tam - Maryja mu zostawila dluzsze wloski zawsze mu i ich wkurzala. Bo czemu nie dziewczyna. Zeby mial prace przy ojcu. Tyle. Bo corka to by zostal sam i to sie nalezalo ZA DZIECKO. I tyle. Bo najpierw bylo, ze to nie mogla miec dzieci. No nic nie wiedzieli na ten temat - cisza., cisza, cisza wiecie. A pozniej tylko im wlosy zostaly ze mial dluzsze a ona zostawila mu wlosy dluzsze na prace zeby prace dostal przy ojcu bo nie corka a pozniej ci Zydzi - co to te wlosy moglby byc faryzeuszem ale nie chcial. Czemu? Bo mial dluzsze wlosy - ale czemu? Zeby nie musial isc na Rzym. Bo mowili Maryji no syn Ci sie udal tylko wlosy mu obetnij bo pasuje zeby go do Rzymu wyslac zeby stal o nas tam. i tyle. No cos tam takiego. Dobra dobra juz ide stad bo znowu to samo co w zeszlym roku, a mam to gdzies. Jak mozna stac o takie brednie choc wiecie za co ja wylecialam z tej pracy. I tyle. Moge pisac bloga o Analizei ze moim zdaniem diabel ja udusil. I wiecie ach - czyli oni sie tak smiali - ojciec to ISTNY DIABEL, Analiza dziecko diabla i Trojca swieta. Czworca i na nich. I wiecie z Analiza byla tak ze ona nie chciala byc katechetka - ojciec ja zachecal - w koncu stala praca, ale z takiej rodziny - bala sie, ale jak ja opetalo to nawet studia skonczyla katechetyczne - to tam nikt jej nie pobije. Bo bala sie ze wyleci a te twarze jak widziala KATECHETOW to juz nie i tyle. To juz byla POZA WSZYSTKIM I tyle :(

Hailie- ona ma swoj unikatowy styl, nie proboj jej zrozumiec, bo to sa przenosnie, metafory, mysle ze specjalnie tak pisze, by nikt nie zrozumial sensu procz jej samej:) to byc moze forma terapii, wylewa tu swoje zale, zostala skrzywdzona kiedys i nosi zal w sobie, niech sobie pisze skoro jej to pomaga...mysle ze czuje ulge gdy przeleje tu swoje mysli.... ale to napawde madra osoba, nie jest chora psychicznie, jest normalna tylko bardzo wrazliwa znam ja juz od roku i wiem, ze to dobry czlowiek, i piekna kobieta zarazem

Gość kolejnydzienszycia
Eee Adam SLODOWY -no to jestes ADAM SLODOWY a ja jestem KOLEJNY DZIEN SZYCIA i tyle. I moim zdaniem ty nie nazywasz sie Adam bo bys mial rodowod a ty nazywasz sie DAMIAN i jestes synem demona i tyle :( TAK JA UWAZAM I TYLE. A Analiza to ANALFABETkA sie dowiem. Jak ona miala ja nazwac. ANALFABETKA i tyle. :(

Owieczko no nie obrazaj sie na mnie:( dobrze, koncze juz swoje wyowdy i nie proponuje juz malzenstwa a szkoda ze tak nie chcesz, ale trudno:(

Owieczko zapewniam, cie nie mam na imie Damian.............. to imie wydaje mi sie hm spedalone lekko.... Mma na imie Adam:) a Ty Basienka sliczna Basia z kafe:) oj bardzo sliczna