Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tarja36

Mąż zauroczył się....część 2 (bardziej optymistyczna?)

Polecane posty

Gość a ty lesneziolo
szanujesz takich bo sama jestes z tej gliny ulepiona

cześć wszystkim:) ja już po urlopie, wyjazd dobrze nam zrobił było fantastycznie, no oprócz pogody ale na to już niestety nie mamy wpływu jak na kilka innych rzeczy w życiu ;) a co u was?

Gość Leśnezioło
A taka stagnacja. Jestem zmeczona. Brak urlopu, duuuzo pracy

Gość do Tarja
skąd ten opis? jak sobie radzisz? napisz słów kilka, to samo Cyklo. co u Was?

Gość joirgi
ale tu cisza!!!!!! Autorko, co u Ciebie i jeszcze meza? napisz choc kilka slow. licze na to, ze jestes szczesliwa lub chociaz nie nieszczesliwa.

Czytałam pierwszy temat jakiś czas temu, niemalże od początku... potem jakoś przestałam, ale niedawno zaczęłam się zastanawiać jak się sprawy potoczyły. Topic okazał się skasowany, a tu dziś taka niespodzianka :D

Gość szszszszsz
i jak tam pierwszy dzień w szkole szanowny tatuś dał dzieciom na książki

witam :) pytacie co u mnie. w porządku jestem szczęśliwa , nasze życie toczy się dalej nie tęsknie nie płaczę , mam wrażenie że pozbyłam się ogromnego balastu jeszcze mąż oczywiście uprzyjemnia mi życie telefonami i pisząc bzdury na gg no ale cóż takie życie a co do opisu no niestety kobieca intuicja to skarb

1 września już za nami mała szczęśliwa że chodzi do szkoły idąc po nich do świetlicy zdałam sobie sprawe ze mam juz dorosłe dzieciaki zreszta tak jak już pisałam są fantastyczne nie raz wyprowadzaja mnie z rownowagi ale to ich przywilej:) KOCHAM JE czy tatuś dał na książki ? możę zostawię to bez komentarza....

Gość a bo to...
gratuluję :-) Czytałam pierwszy temat, trzymałam za Ciebie kciuki... baaardzo się cięszę, że układasz sobie życie bez swojego dupkowatego ex - zasługujesz na duzo wiecej niz ten palant :-P

Gość oj Tarja, Tarja
napisz nam więcej, czy się z kimś spotykasz, czy małż wrócił z zagranicy, czy jest z dziunią, czy finansowo dajesz radę. Buziaki dla Ciebie na miły początek dnia 👄

:) moje życie narazie bedzie owiane tajemnicą ....im mniej wiedzą o nim osoby "postronne" tym lepiej (ci którzy czytali 1 część wiedzą o co biega) co do ex to jest za granicą a kiedy wraca? dla mnie może zostać tam na wieki z dziunią owszem jest i najfajniejsze jest to ,że każde z nich myśli że wygrało los na loterii :D i zastanawia mnie tylko jedno czy oni maja jakiś inny wspolny temat niz ten jak mnie jeszcze bardziej upokorzyć i zniszczyć bo wiecie to co ja z nim pisze czy rozmawiam on wszystko jej streszcza o ile nie wkleja na gadulca :) nic dodać nic ująć

ja jestem cierpliwa i poczekam na dzień w którym dostaną to wszystko oddane z nawiązką :)

i jeszcze jedno ja mogę patrzeć w lustro i uśmiechać się do tej z drugiej strony oni nie ....

hej, co Ty tak tajemniczo? Ruda to chyba w pracoholizm wpadła...zaginęła:)

Gość ruda13_1960
Witam przede wszystkim Ciebie Tarja,ale tez Kzb i Phatelnie oraz Ciebie Cyklo. Dzisiaj dopiero trafilam na temat i ciesze sie ze jestescie. Jak Tarja skasowalas poprzedni temat to bylo mi smutno i nawet myslalam ze to troche z naszej winy,bo tak Ci nie raz dowalalismy. Myslalam o Tobie co dalej sie dzieje ale nie bralam pod uwage ze wrocisz do eksa. Wierzylam i nadal wierze w Ciebie. Co do Cykla,to myslalam ze u niego wlasnie tak jak napisal. Wiesz Cyklo,niektorzy twierdza ze jestes ciapa,no i na zdrowie. Ja uwazam,ze zawsze bedziesz mogl powiedziec,ze zrobiles wszystko zeby ten zwiazek ratowac a ze nie wyszlo? Bywa i tak,dasz rade,wiem to. A co u mnie? Jestem od 16.08 na urlopie,przylecialy moje dzieci i jezdzimy od morza do Tatr. Wlasnie jestesmy w Zakopanem a jutro wracamy do Krakowa. Pogode mamy wymarzona. We wtorek,corka z zieciem i wnusia wylatuja a ja wracam do domu i w srode znowu do pracy :(((

czesc stałe bywalczynie:))) fakt ruda ,że jeździłaś po mnie ale to dobrze dzięki waszej pomocy jestem w tym miejscu w którym powinnam być skasowałam temat bo zrobiłam błąd i zaczęłam go czytac od samego początku i stwierdziłam ,żę już nie chce po raz kolejny przez to przechodzić ,że tamte lata mojego życia to już zamknięty okres.

ruda to wypoczywaj kofana i ciesz się rodzinką Raven kobiety zawsze są troszke tajemnicze:))

Gość ruda13_1960
Tarja,czuje ze cos fajnego dzieje sie u Ciebie :))) Nie mysl o tym co bylo,co zrobilas zle,wazne co przyniesie Ci przyszlosc. Jestes silna,co wszystkim niedowiarkom udowodnilas o juz sie nie boisz :) Napisz co z rozwodem,czy z separacja?

Gość iiiiiiiiiiiijhhh
a ja mysle że ona nadal teskni za mezem i krwe ja zalewa wiedzac ze on tuli, czałuje, przytula inna nie ja. oszukuje sama siebie.

jakoś tak wieje od Ciebie optymizmem. bardzo mnie to cieszy. Dobrej nocy Dziewczynki 🌻

Gość ruda13_1960
iiiiiiiiiiiijjjjjhhhhhh,mylisz sie,to raczej on sie wsieka.

nie mam za kim tęsknić bo dla mnie on jest zerem i tu się niestety mylisz niech sobie ją tuli i całuje ile chce (chociaż na odległość to raczej nie możliwe):) moj ex tak jak większość facetów jest mało kreatywny więc zapewne mami ją tymi samymi słowkami co mnie jakie to musi być głupie uczucie słuchać faceta jak szepcze ci do uszka miłe słowka i zastanawiac się czy żonie mówił to samo :D a zresztą ciekawi mnie czy podoba się jej mój złoty łańcuszek (prezent ślubny) :D

ruda zazdroszczę ci tego urlopu naprawde masz świetną pogode ja w te upały tyrałam w pracy masakra , no cóż pogoda kapryyśna tego lata jest

Gość amalletta
witam wszystkich.. tarja, fajnie że załozyłas drugi topik... brakowało mi was :)

Gość amalletta
bu... jak to paskudnie brzmi: po wakacjach :(. jak pomyślę, że znowu szkoła, dni coraz krótsze i tyle czasu do kolejnego urlopu to mnie otrząsa ;)

potowarzysze ci w narzekaniach:)) ale jeszcze tylko 10 miesiecy i beda wakacje :)))