Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja w sumie kilkanaście

CZY JEST MOŻLIWE ABY MĘŻCZYZNA SPOJRZAŁ NA ULICY

Polecane posty

NA KOBIETĘ, KTÓRA MA NADWAGĘ? CHODZI MI O TO, ŻE MU SIĘ SPODOBAŁA, A NIE PATRZY NA NIĄ Z POLITOWANIEM.

Gość do missy
na pewno nie spojrzałby się na taką jak Ty :)

Gość helga2003
No jeśli zajmuje się w pracy wielorybami to pewnie tak, to jest wtedy tzw. zboczenie zawodowe ]:->

hej, czy Wy nie możecie zachować minimum kultury? po co wyzywać od macior?

nie dość, że brzydka, to i pisać nie potrafi :)

Gość Lady Maverick
a dlaczego nie? niektoredziewuszki przy kosci sa zadbane i swietnie wygladaja. Mam kolezanke, ktora kiedys byla calkiem spora i zawsze wygladala fantastycznie. Takie glupie chude zdziry w pracy zastanawialy sie jak to mozliwe, ze ma narzeczonego a one nie. No coz, dziewczyna oprocz tego, ze jest zadbana i ladna, ma po prostu swietny charakter. I ciekawostka na koniec... po ciazy schudla tak, ze suchym zdzirom szczeny opadly i teraz to juz jest laska na maksa :)

Gość ja myślę, że człowiek
najpierw patrzy na buźkę ;] jeśli buźka jest ładna, to reszta też ujdzie ;]

Jak mnie wkurzają takie zazdrosne krowy na kefe... Idiotki przecież to widać ,że zazdrość was zżera! :o:o Porażka !

"ja myślę, że człowiek najpierw patrzy na buźkę ;] jeśli buźka jest ładna, to reszta też ujdzie ;]" o ile rysy nie są zatarte przez duzą otyłosć a opinie sa podzielone, jak w każdej kwestii, jednak gdybym mi ktoś zadał pytanie, to uważam, ze tak, twarz jest chyba najważniejsza

Gość Miraculum5
Ja jestem w ciąży, ale wyglądam bardziej jak grubsza niż jak typowa ciężarna i jakoś się oglądają, zaczepiają itp

Gość taki se facet
nie masz szans żebym spojrzał się z pożądaniem na świniaka missyyy ładne włosy

Gość ropuszka*******
Jak najbardziej spojrzy, jeśli kobieta jest ładna, zadbana, uśmiechnięta ma w sobie to " coś" dla mężczyzny nie liczy się te iles kg nadmiaru .

Gość rozmowy w toku były
Gruba to zawsze niezadbana. Zadbana = szczupła, wysportowana, a nie wymalowana i wytapirowana 🖐️

Gość taki se facet
ropuszka******* "Jak najbardziej spojrzy, jeśli kobieta jest ładna, zadbana, uśmiechnięta ma w sobie to " coś" dla mężczyzny nie liczy się te iles kg nadmiaru ." jesteś chora psychicznie? chyba Cię ktoś walił kijem bo łbie jak to pisałaś gruba i ładna? nie ma czegoś takiego jak bym chciał spać ze świniakiem to był założył farmę i przeprowadził się do stodoły

niektóre kobiety są szczupłe, a wręcz chude nie dlatego, że o siebie dbają, ćwiczą, tylko mają dobry metabolizm i mogą zjeść wszystko jak leci. Grubsza kobieta może być atrakcyjna, jeśli o siebie zadba- ta uwaga tyczy się zresztą każdej Pani. Chorobliwa otyłość jest szkodliwa dla zdrowia, ale lekka nadwaga nie może być przyczynkiem do dyskryminacji. Ludzie, którzy atakują innych poprzez wyśmiewanie się i obrażanie są po prostu żałośni.

taki se facet ropuszka******* "Jak najbardziej spojrzy, jeśli kobieta jest ładna, zadbana, uśmiechnięta ma w sobie to " coś" dla mężczyzny nie liczy się te iles kg nadmiaru ." jesteś chora psychicznie? chyba Cię ktoś walił kijem bo łbie jak to pisałaś gruba i ładna? nie ma czegoś takiego jak bym chciał spać ze świniakiem to był założył farmę i przeprowadził się do stodoły :D:D:D:D świniaczki o ile się nie mylę pomieszkują w chlewie :) wybacz, ale ja bym nigdy nie spojrzała na faceta, który ma mniejsze IQ niż swój biceps :)

Gość ropuszka*******
Wszystko zależy od przedziału wiekowego :P Otyłość i nadwaga to też różnica, ja mówię o nadwadze. Zresztą rozmawiając z moimi kolegami (faceci po 30) była jedna zgodność, lubią jak kobieta ma na sobie trochę ciałka :P Oczywiście pewnie są i tacy którzy lubią szczuplutkie laseczki, kwiestia gustu

zamiast trawic energie na takie dylematy, lepiej zacząc dzialac w kierunku zrzucenia nadwagi w koncu potem z naszych składek trzeba was leczyc

Gość Egoist_82
Lubie takie . :D

Gość rąbnięte polano
I wsadzacie sobie baloniki w żołądki za pieniądze podatnika :O Pieprzone tłuste dupy :O

Gość dobra nie odzywajcie się już
lepiej zamknąć temat najgorsze ścierwa się uaktywniają w tym temacie wstyd mi za was. zero tolerancji. grubych traktujecie gorzej niż przestępców, gwałcicieli etc. to jest chore.

Gość racja ze scierwami
w kazdym temacie to samo scierwo jest gdzie sie nie spojrzy --tam aneta 90 :O

"wstyd mi za was. zero tolerancji. grubych traktujecie gorzej niż przestępców, gwałcicieli etc. to jest chore." że co? poza tym, powiedz, co ci da oszukiwanie samej siebie?