Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pkuuu

Sukienka Asos- pasuje na wesele?

Polecane posty

Dostałam zaproszenie na wesele. Wesele jest we wrześniu. Chciałam się zapytać czy mogę założyć tę sukienkę? Czy pasuje na wesele?http://www.asos.com/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1409462&MID=35719&affid=2135&siteID=J84DHJLQkR4-XRJJQ.oX6D5G5eXOph50HQ&r=1&mk=VOID Nie znam się za bardzo, na weselu byłam raz w życiu. Boję się, że sukienka jest "zbyt skromna". Chociaż materiał jest taki śliski, błyszczący (nie widać tego na zdjęciu) więc niby jest trochę elegancka i wizytowa. Nie wiem, nie chcę źle wypaść. Doradźcie ;)

Ja bym nie założyła. Na imprezę jest w sam raz ale na wesele jakoś mi nie pasuje.

Tak właśnie myślałam:) Z drugiej strony na imprezę też mi średnio pasuje bo wydaje mi się za bardzo wyjściowa. Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość jest sliczna ale ja
bym wziela cos z krotszym rekawkiem lub bez rekawa w ogole dekold moze zostac lub troche wiekszy bo go nie mawcale ale ogolnie sukienka swietna ja bym predzej ja zalozyla na kolacje z przyjaciolmi albo do stolu na boze narodzenie

Gość jest sliczna ale ja
ta biało-czarna jest sliczna i świetnie pasuje na wesele! Co do sukienki autorki - nie podoba mi się, i już na pewno nie na wesele/ Gdzież w lecie długi rękaw :) oj właściwie nic mi się w niej nie podoba...

Dzięki za rady. Szkoda, że nie pasuje na wesele bo tę sukienkę kupiłam już ze 3 miesiące temu i od tej pory wisi z metką w szafie. Jakoś nie mam okazji, żeby ją nałożyć. Tak, jak pisałam- wydaje mi się, że na imprezę czy wyjście na piwo z przyjaciółmi jest zbyt elegancka, a znowu na wesele zbyt skromna. No cóż, myślałam, że uda mi się uniknąć kupowania nowej sukienki a tym samym zaoszczędzić trochę kasy. Ale się nie uda:)

PS. wesele jest pod koniec września więc lato to to raczej nie jest. Zresztą ten rękaw też wcale nie jest taki długi(albo ja mam jakieś wyciągnięte ręce;)) , do tego można go minimalnie podciągnąć i robi się 3/4. Ale dobra, już nie będę kombinować. Może znajdę jakąś inną okazję, żeby ją nałożyć:)

Pasuje na wesele, ale ten dlugi rekaw! Spocisz sie i tyle. Ta pomaranczowa jest super:)

Ubierz ta na wesele jak juz wisi w szafie, ale do kosciola zarzuc jeszcze zakiet.

A ta biało - czarna faktycznie jest śliczna. Z Asosa mają ładne modele ale niestety czesto sie zdarza, że sukienki "na żywo" wyglądają o wiele gorzej niż na zdjęciu. Akurat z tą niebieską trafiłam i wygląda dobrze ale jak zamawiałam inną sukienkę to na zdjęciu była cuuuudna a jak mi przyszła to się załamałam, że tyle kasy wydałam na takie coś. Jakość materiału straszna, wyglądała jak, za przeproszeniem, szmata do podłogi. Więc więcej chyba nie zaryzykuję.

Gość nie rozumiem tego szalu...
...na ASOS ... to sa przeciez bezksztaltne worki ktore dobrze wygladaja tylko na chudzinach... albo panienkach w rozm do 38 i ksztaltach chlopca :/ czy juz naprawde nie nosi sie kobiecych kiecek? czy ich sie juz nie "robi"?

Gość kassssia
to fakt... tez mi sie nie podobaja. Ja przy figurze klepsydry w rozmiarze 40 juz wygladam strasznie slabo (kolezanka zamowila i sobie przymierzylam-ona z reszta tez pozniej ja sprzedala na allegro bo czula sie w niej jak w worku). A jesli chodzi o ladnie skrojone suknie to pochodz moze po CH. moze jakas Zara, Mango (rzadko ale miewaja cos ladnego kobiecego) i sOliver... oni w jednej ze swych linii zawsze maja cos klasycznego ladnie skrojonego :)

Gość no tak, grubasom sie nie
podobają zgrabne sukienki bo albo się w nie nie mieszczą albo wyglądaja jak świnie ;) nie ma się co dziwic ;)