Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tataratat

popłakałam się.....wiecie co zrobił mój mąż?

Polecane posty

Gość no tak_ dla królewicza
co go w pracy zjebali - jaja przepiórcze !!

Gość Jorg
Konieczko - jesteś debilką jak nie rozumiesz że nie chodzi o to co było w menu na obiad ale o sposób postępowania męża. A nawiasem mówiąc to w polskich domach obiady bywają dużo skromniejsze, bo nie każdy tak jak Konieczko śpi na kasie.

Gość joaśka23
No i co z tego, że tradycyjny obiad? Lepszy taki niż żaden. Ja bym więcej nie ugotowała, póki nie przeprosi, a gdyby przeprosił to jeszcze bym go opierdoliła...

Gość polak potrafi
jeśli już brak kasy to z mielonego i ziemniaków można przygotować ciekawsze rzeczy niż smażony ociekający tłuszczem kotlet w bułce fuj nawiasem mówiąc, zgadzam się z konieczkiem.

Gość a ja bardzo lubię taki obiad
i dobrze Ci radzą-nie gotuj obiadów aż Cię mąż nie przeprosi. Jak sama siebie nie będziesz szanować to tym bardziej on nie będzie.

Gość BIZUTERIA HANDMADE...
sorki ze sie wtrącam, ale moze źle gotujesz? ja np nie znosze pewnych potraw i jak ktos mi je serwuje to tez mam ochote rzucic talerzem.. choc z grzecznosci nigdy tego nie robie :/

Gość no kurde to
chyba mogl odsunac talerz i powiedziec "dziekuje kochanie ale nie mam ochoty" dobrze ze w nia nie rzucil ale macie argumenty - bo nie lubi mielonych kotletow - tez cos eureka

Gość BIZUTERIA HANDMADE...
nie no tak mi sie tylko przypomnialo moje dziecinstwo i np żurek ktorego jak tylko widzę to zbiera mi się na bełty.. ale koniec końców facet zachował się jak ostatni cham,okazał totalny brak szacunku i ja nie wiem czy tak sie zachowuje kochający mąż :(

Gość dcbfgfxg
nastepnym razem nałóz na talerz megaporcje , przejdz koło niego i daj psu, a jemu figa z maczkiem niech do knajpy idzie