Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Apsika

Miałam testu nie robić ale to było silniejsze ode mnie..

Polecane posty

Spróbowalliśmy z mężem dosłownie raz - co ma być to będzie na 4 dni przed owulacją. Sądziłam, że na 4 dni przed owulacją nie ma zapewne szans. Okres miałam dostać wczoraj a zwykle mam jak w zegarku, co do godziny. Nie dostałąm. Poleciałam po test i kompletnie niespodziewanie pojawiły się dwie kreski! Mamy już synka dwyletniego i mysliśmy o rodzeństwie dla niego ale dopiero pod koniec sierpnia. I tak jakoś spontacznicznie zdecydowaliśmy się dwa miesiace wcześniej. I za pierwszym razem udało się - jestem oszołomiona. Zawsze uważałam, że trzeba będzie się dłuzej postarać przy drugim dziecku. :)

Gość fajna mama
Gratuluję i zdrówka życzę! Wcześnie się chwalisz:) Ja mam roczną córeczkę i w przyszłym roku zamierzam sie starac, mam nadzieje ze nam tak samo szybko sie uda! Powodzenia i bezproblemowej ciazy oraz szczesliwego rozwiazania i zdrowego dzidziusia!

Gość ejbisi1986
Tyle czasu przed owulacja to teraz pewnie bedzie dziewczynka ;) Gratulejszyn!

Apsika ja tu wlaze zeby cos znowu naskrobac na naszym temacie a tu....aaaa niespodzianka:-) gratuluje!

Cześć Kasza! Ty to mnie zawsze wynajdziesz:) Ciekawe jak tam u Ciebie starania o rodzeństwo;)

Gość MIKUSIA 8787
i ja tez :) Kilka dni przed owulacją i jest DZIEWCZYNKA!!:) To jest prawda,czytalam o tym!!..:)

Gość MIKUSIA 8787
Na bank bedzie :) Niektórzy w to nie wierza, ale taka jest prawda, Ponoc jak sie wspólzyje przed owu plemniki żyja długo i sa silniejsze,wyczekują na uwolnienie komórki jajowej,i wtedy jest dziewczynka, a w trakcie owu albo chwile po plemniki szybko dostają sie do komórki jajowej i jest chłopak :) Może to i dla kogos moze sie wydac smieszne,ale tez sie staralam o dzidzie i obczytałam sie uhhuhu!!.....:) A zaczelam kilka dni juz przed TJ ty :) Zycze upragnionej parki!!:)