Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antymisssupreme

Co sądzicie o konkursach na małą miss?

Polecane posty

Gość antymisssupreme

Tony pudru, lakieru, obcasy... raj dla pedofilów. Ja osobiście nie rozumiem jak matki mogą robic taką krzywdę swoim dzieciom?!! Nie spełnnione ambicje rodziców? I ta totalna asymetria, małe córeczki odpicowane, uginające się pod ciężarem misternych fryzur, a obok nich przeważnie tłuste zaniedbane matki !

Gość tragedia!!!
Właśnie to oglądałam na TLC i odnoszę to samo wrażenie co ty

Gość :/ :/ :/
Takie matki do kryminału!

Gość :/ :/ :/
...i te gadanie jurorów " Koronę Miss Supreme zdobywa PANNA..." jaka k***a panna ?!!!

Gość pseuuudonim
Myślę, że jest to okradanie dziecka z dzieciństwa, bo na jednym takim konkursie zapewne się nie kończy.

Potworne :O W USA to jest cały przemysł. Koszmar, rzygać się chce jak się na to patrzy. Gdzieś czytałem o skandalu, bo jakaś dziewczynka (nie pamiętam jak to dokładnie było) niechcący wsypała matkę, że ta jej wstrzykuje botox, gdy się jej pojawią zmarszczki. Matka się broniła, że przecież córka sama chce i inne matki też to robią. I pewnie tak jest.

Gość co za dziwadła
a jakie te umalowane i podtapirowane bachory, rozkapryszone

Jaki jeden konkurs??? W każdy weekend w całych Stanach (nie wiem jak to jest w Europie) są organizowane dziesiątki takich konkursów i matki jeżdżą z konkursu na konkurs, bo im więcej i częściej, tym większa szansa na zwycięstwo i może jakiś kontrakt reklamowy itp. Dla chłopców też takie gówno organizują :O

Gość co za dziwadła
OMG! to już z chłopców robią też lalki?!!

Gość nie lubię szowinistów
Wgooglujcie "JonBenet Ramsey". Tak się kończy kuszenie pedofilów. :O

Gość ;ptij wr;t
Powalone matki, jak można do takiego stanu doprowadzić dzieci... to już nawet śmieszne nie jest, tu jest nad czym zapłakać. Bo co teraz robią, a co będzie za kilka lat, kiedy będą chciały SAME dbać o swój wygląd. I się dziwią skąd biorą się blachary.

Gość manieeeczka
Pooorypane. Niszczenie dzieciństwa małym dzieciom, a wszystko przez niespełnione ambicje rodziców. I co oni z twarzami tych dzieci robią. Przecież one w wieku 20 lat bez tapety na twarzy nie będą mogły z domu wyjść.

Tak, też z chłopców. Widziałem ze dwa filmy o tym pewnie można coś znaleźć na you tube. To nie chodzi wyłącznie o realizację aspiracji rodziców, bo ojcowie też w tym gównie uczestniczą, chociaż przodują matki. Tam jest całkiem spora kasa, bo są nagrody i możliwość rozmaitych kontraktów dla firm reklamowych, udziału w jakichś uroczystościach itp.

Gość manieeeczka
Kasa, kasa i kasa, kosztem dziecka kurcze! Jak już wcześniej pisałam, albo te dziewczynki wyrosną na blachary, albo "podziękują" mamusiom za zniszczona cerę, włosy i haluksy!

Gość kandydatki na
lolitki - tez swego czasu modne w Stanach. To powinno byc karane tak jak swiadome tuczenie dzieci i skazywanie je na choroby niewydolnosciowe ( w Wlk Brytanii juz to wprowadzaja)

Zniszczona cera to jedno, ale jak one muszą mieć poprzewracane w głowach. Nic tylko próżność, obsesja wyglądu i potem z pewnością zgorzknienie, bo przecież te wyścigi dla większości nie skończą się żadnym sukcesem, który też będzie wyniszczający.

Gość manieeeczka
... no dokładnie

Gość nie pochwalam
Ja oglądałam odcinek w którym matka nalewała do kubeczka NIEKAPKA RedBulla 3-letniej dziewczynce. Tłumaczyła, że konkurs trwa od świtu (bo przygotowania, czesanie, malowanie) aż do nocy (do ogłoszenia wszystkich wyników) a jej córeczka musi mieć energię, by oczarować jury. Przez cały odcinek mała wypiła 3 puszki. :O O JonBenet Ramsey oglądałam program na ID. Straszne. Na kilka dni przed jej śmiercią organizatorka Konkursu Piękności przyłapała jakiegoś faceta zagadującego małą JonBenet. Jak do nich podeszła, facet przedstawił się jako ojciec dziewczynki, którym oczywiście nie był! Pewnie tam ją namierzył. :O

Gość iknoef
Jedna mamuśka nawet swojej córeczce wstrzykiwała botox , Powinni taką mamuśkę cholera nie wiem co.

Gość manieeeczka
Jak ktoś powyżej napisał, te dzieciaki są rozkapryszone. Ja w jednym z odcinków widziałam jak 5 latka dała matce w twarz.

Gość zniesmaczona22
Śmiac mi się chce z tych matek, bo w większoci są nimi tłuste pasztety w jeansach :D:D

Gość manieeeczka
Też bym się takiej z chęcią odwinęła :D

Gość Madziuszekk
kobitki.. na tvnie byl reportaz o tym, jak matka zrobila corce operacje uszu, bo jej odstawaly, inna na sile ciagnela na te konkursyl, kazala chodzic na specjalne zajecia z tancerzami od naj gwiazd, i chodzly na specjalne msze w jej intencji.. i glownie dlatego tak sie dzialo, ze matki w ich wieku jak i bedac nastolatkami byly brzydkie, niedoceniane, nie odniosly zadnego sukcesu a tu bum- ich coreczki takie sliczne. tylko i wylacznie niespelnione ambicje, i chore na banii mamusie...