Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***gwiazdki trzy ***

xfrancuz1 I JAK DZIEWCZYNA ODEZWAŁA SIĘ DO CIEBIE?

Polecane posty

Gość buuum
pisales wczesniej ze ona sie z kims spotyka nie wiesz czy to jakis kolega tylko czy cos powazniejszego?

Gość xfrancuz1
ja sie nie martwie tym ze kogos teraz tam ma.wiadomo boli troche ale na co liczylem.wkoncu wyjechalem.jak zaczalem sie z nia spotykac to tez byla z kims pol roku i zerwala.a ten skurwiel niech sie cieszy puki moze bo i tak ja odbije jak wroce.mam taka sile w sobie,to jest tak potezne ze nie mozna tego przebic.nigdy mi tak nie zalezalo.moze i jestem glupi ale taka prawda.

a możesz mi powiedzieć jakie ma zdjęcia na portalach społecznościowych? Wbrew pozorom to jest bardzo ważne ale najczęściej mężczyźni nie zwracają na to uwagi, bo są wzrokowcami i zdjęcia typu cycki na wierzchu, głupie miny itp. wam się podobają. a zdjęcia wstawiane na różne portale dużo świadczą o danej osobie.

Gość xfrancuz1
ale juz postanowilem.nie robie nic.tylko kontakt miec.tak raz na tydz.jakis sms.do czasu az wroce.

Gość xfrancuz1
wiem.zdjecia duzo swiadcza o danym czlowieku.gdyby byly prowokujace to bym wiedzial o czym to swiadczy.ale sa normalne,skromne.

Gość xfrancuz1
piszesz ze jestesmy wzrokowcami.a wy tzn kobiety nie?tak samo.

Ale Wy bardziej ;) skoro zdjęcia ma normalne to dobrze. może to i dobry pomysł z tym, że się odezwiesz 1 w tyg. i od czasu do czasu kwiaty. prezenty bym Ci odradziła. kwiaty i ewentualnie czekoladki w zupełności wystarczą. chyba, że będzie miała urodziny to możesz jej coś kupić.

Gość xfrancuz1
wcale my nie bardziej:P zagladaj tu czasem.musze jakos to przetrwac wkoncu.kiedys Ci sie odwdziecze.zaprosze na jakas kawke.a wrazie czego pisz o swoich problemach a takze nie przejde obok.doceniam takich ludzi.

będę tu zaglądała codziennie ;) mam sporo czasu także nie ma problemu. jakbym się nie odzywała tzn.że komputer mi się zepsuł ;p ja jak na razie wolę nie myśleć o tej całej sytuacji, chociaż i tak mam obawy, że on się rozmyśli ale tego się nie pozbędę. a ta dziewczyna odezwała się kiedyś do Ciebie pierwsza?

Gość xfrancuz1
dlaczego mialby sie rozmyslic? Widze ze madra,mila z Ciebie kobietka.i tak czasem odezwala sie pierwsza.ja jestem jeszcze 7 dni na zwolnieniu ale zawsze takze zajrze i napisze.

bo chyba jest trochę niezdecydowany w życiu. skoro odezwała się pierwsza to może taka całkiem obojętna nie jest? no nie mam pojęcia. w każdym przypadku czas gra wielką rolę.

Gość sympatycznyxyz
no nie wiem.napisze jutro 1 smsa.i tyle.dzis nic nie pisze.do czego to dochodzi na tym swiecie by tak sie starac a suma sumarum pewnie i tak nic z tego.trzeba mykac na obiadek.zablokowali mi dziady nick ?

Gość do autora i tych innych
czytam sobie wasze wypociny i zastanawiam sie o co kaman Dziewczyna dala tobie wyraznie do zrozumienia ze nie jest toba zainteresowana w zaden sposob, na poczatku myslala ze cos z tego bedzie kurs do pracy i po pracy ale jak widac chemia nie zadzialala w obie strony... chocbys stawal na glowie i pokazywal swoje piorka co mozesz a czego nie kozaczek to i tak ja tym nie kupisz, nie interesuja ja zwiazek dla checy dla kasy i sposoringu, ona szuka czegos innego i chwala jej ze sa jeszcze takie dziewczyny... a ty swoje meskie ego schowaj bo to smieszne zeby dorosly facet wypisywal takie banaly typu "poradzcie czym mam jej zaimponowac" zeby byla moja? zalosne wy myslicie ze jak macie kase albo myslicie ze ja macie to wszystkie robia na wasz widok woow, ale jak widac nie jestes dla niej na tyle interesujacy zeby mogla ciebie chciec poznac blizej poo tych paru spotkaniach... wiec ogarnij sie i dodaj nowy topic typu nie kocha mnie...albo cos w tym stylu

Gość sympatycznyxyz
do h.wie kogo tam.bylas,byles w ulu?nie. To co mozesz o zyciu pszczol wiedziec.pozatym wolnosc tomku w swoim domku.

Gość do autora i innych tych
Co za poziom wypowiedzi juz wiem dlaczego panna nie chce miec z toba kolego znajomy do czynienia przy takiej nierownosci emocjonalnej to ja nie wiem czy ty do konca swiata kogos znajdziesz. no moze slepa i glucha ale coz jest z tego twojego duparyza :) pozdro brachu

Gość marcin1
no bo tak glupio gadasz.jak sie nie podoba to nie czytaj.mi to pomaga.mialem dzis nie pisac ale nie dalem rady i popisalem ze 30min.:p jeszcze nie wszyst.stracone dopuki pilka w grze.

Gość marcin1
i co za pajac blokuje mi nick.

o czym pisaliście jeśli można wiedzieć? :)

jaki matoł pisze dopuki?

widzę, że komuś się nudzi..post o 21:18 nie jest mojego autorstwa.

Gość marcin1
a tak pisalismy.narzekala na te swoja prace.ale widzisz niewazne co tam pisze.wazne by pisala.by miec kontakt jaki kolwiek chociaz raz na miesiac.a jak tam twoje spr?

jaki matol pisze jaki kolwiek?

Gość marcin1
gwiazdki trzy.ano taki jak widac.matol nie matol.pisze jak mi wygodnie i juz.

to również podszyw, ja nie używam takiego słownictwa. masz racje może i mniej ważne co pisze ale ważne, że w ogóle napisała/odpisała. u mnie bez większych nowości zobaczymy co kolejne dni przyniosą.

Gość marcin1
ale widze ze chyba humorek nie najlepszy?mi jacys idioci poblokowali nick takze.smieszne bo to nic nie da.

dopiero wstałam ;p humor jak humor, dużo o tym wszystkim myślę i już sama nie wiem co o tym wszystkim mam sądzić. każdy niepoważny lub wulgarny post to podszyw.

Gość marcin1
bede pamietal ze jak ktos glupio pisze to nie Ty.dogadaj sie z nim jakos.zycze ci jak najlepiej.bo jestes wporzadku,naprawde.

mi pozostaje tylko czekać.to on może zdziałać w tej sprawie wiele.ja już sobie powiedziałam, ze teraz to kwestia czasu i wszystko jakoś się wyjaśni i tą myślą żyję. Tobie również życzę aby wszystko ułożyło się po Twojej myśli, bo po takich staraniach...

Gość paulita1111
cześć wszystkim, nie czytałam dokładnie waszych postów , czasem ludzie potrzebują czasu żeby zrozumieć, to nie jest tak, że jak dziewczyna się nie odzywa to nie chce z kimś być...czasem trzeba zawalczyć...to wszystko jest subiektywne...zależny od sytuacji...ja zawalczyłam kiedyś, mogę powiedzieć , że nie żałuje:) a było strasznie, rzeczy, które wydawały mi się nie do przejścia, trudności nie do pokonania....a tu czas...i wszystko jest ok, chociaż ostatnio przezywamy kryzys i zaczynamy się dusić ale rozmawiamy o ty...i podejmujemy jakieś kroki...bo dalej nam zależy i dalej się kochamy ...trzeba rozmawiać ze sobą, to podstawa jakiegokolwiek związku...mam już pewne doświadczenia życiowe jak ktoś chce pogadać to chętnie pomogę...może mi tez ktoś pomoże:)serdecznie wszystkich pozdrawiam