Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apsik32

nie potrafie byc szczesliwa:((( to mnie dobija

Polecane posty

Gość Apsik32

oze dlatego ze moja mama nie potrafila mi okazac swojej milosci i ojciec to samo:(moja mama odkad pamieta miala depresje z tychze przyczyn nie byla w stanie wychowac i opiekowac sie swoim jedynym dzieckiem:(ojciec pil czesto i gesto.Z domu rodzinego wynioslam:strach,bol i lzy.Nigdy nie mialam zadnego oparcia w rodzicach i rodzinie:(((to mnie boli najbardziej dlatego tez jako dorosla 32 letnia osoba nie umiem zaznac w zyciu szczescia i popelniam tylko same bledy w swoim zyciu:(!kiedy jako 16 latka poprosilam mame aby zabrala mnie do psychologa bo cos zlego sie ze mna dzieje:ona powiedziala ze "tak jak ty to ja sie czuje od dawien dawna:(("nigdy mnie nie zabrala do zadnego lekarza nigdy.Od dziecka mialam stany nerwicowo-depresyjne i tak jest do dzisiaj:(((((teraz znalazlam sie na zakrecie zycia kiedy jest mi bardzo ciezko,tak strasznie chcialabym miec kochana mame ojca ktorzy by mi powiedzieli"wszystko bedzie ok"ale niestety nie mam.Nawet majac kochajacego meza jestem nieszczesliwa:(((co robic zeby byc szczesliwym?Do tej pory pracowalam jako kosmetyczka,niestety zwolnili mnie poniewaz nie mialam przyslowiowego banana na twarzy(ciezko go miec kiedy sie manawracajace stany depresyjne od ponad 20 lat) :( ale naprawde staralam sie w wiekszosci czasu siedzialam w pracy cicho ie wyglupialam sie itd czy przez moje dziecinstwo i chorobe musze placic do monca zycia?

Gość Jarekk22
chyba nie liczysz ze Bog ci pomoze ?

Chyba potrzebujesz nie forum, tylko specjalisty...... Całe życie jestes nieszczęsliwa? A może już po prostu do tego przywykłaś?

Gość Apsik32
w sumie mozna tak powiedziec:wiekszosc mojego zycia to:bol.lzy i strach....

Gość Apsik32
up

Gość apsik32
nikt nie pomoze?