Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fytttoa

panowie - ideał kobiety ? panie - ideał faceta ?

Polecane posty

Gość taki jeden samowaty
1 i 2tak3 nie rozumie Ciekawego w obejściu ?? Brzmi jak do psa.

A ja Ciebie rozumiem doskonale:). Wiedz, że typ kobiety jaki opisałeś odpowiada określonemu typowi mężczyzny:). Szarych myszek i kobiet nieporadnych szukają zazwyczaj mężczyźni niepewni siebie, z niskim poczuciem własnej wartości. Ja tego nie będę oceniać, sam sobie szczerze odpowiedz na to pytanie. Dobrej nocki i owocnych rozmyślań:).

Gość fytttoa
Wypad stąd debile :O

Gość taki jeden samowaty
" Wiedz, że typ kobiety jaki opisałeś odpowiada określonemu typowi mężczyzny . Szarych myszek i kobiet nieporadnych szukają zazwyczaj mężczyźni niepewni siebie, z niskim poczuciem własnej wartości." Co do poczucia wartości masz racje ale to raczej przez kosza od kobiety. Co to braku pewności na pewno nie :) Należe do ludzi którzy mówią wszystko w prost. Opierdziel ode mnie dla szefowej i kierownika jest na miejscu dziennym. "sobie szczerze odpowiedz na to pytanie. Dobrej nocki i owocnych rozmyślań . " Rozmyślać lubię . Dzielić włos na 4 analizować itd. Odpowiedź jest szczera :) Jedynie ten brak własnej wartości. Ryzykowanie własnym życiem. Brak chęci do życia... to ci sie jedynie możę przypasować.

Gość taki jeden samowaty
Jem gowno.