Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minitikaja

czy tez sobie wkrecacie ze mozecie byc w ciazy?4

Polecane posty

Gość minitikaja

Witam. Skonczylam wlasnie 4 opakowanie Yasmienelli i jestem w 3 dniu 7dniowej przerwy. Zawsze dostawalam krawanieia z odstawienia w 2 dniu, teraz jest 3 a okresu ani sladu. CO prawda mam wszelkie objawy0- bola mnie piersi, jestem rozdrazniona mialam humorki i ten beznadziejny placz ( czyli jak co miesiac)! Zmienialma przy poprzednim opakowaniu ( wraz z jego poczatkiem) godzine brania tabletek z 11 na 20 czy to moze miec wplyw? Czy tez tak sobie wkrecacie?

Jeżeli zaczęłaś nowe opakowanie brać o innej godzinie to nie ma wpływu na ich skuteczność. A co do strachu o ciążę - hmm też to miałam na początku:) Teraz już mi przeszło a może nawet bym się cieszyła z takiej "wpadki" (biorę yasminelle, więc aktualnie to niemożliwe):)

Gość minitikaja
a czy taka zmiana godziny moze miec wplyw na to w ktorym dniu przerwy wystapi krwawienie? Czy to krwawienie powinno wystepowac zawsze tego samego dnia przerwy>

Na dzień krwawienia już może mieć wpływ - może wystąpić ono później skoro później bierzesz tabletki, ale nie koniecznie:)

krwawienie może sie przesunąć na wcześniej/później i to nic niepokojącego ale biorąc tabletki anty masz stały poziom hormonów w organizmie, nie masz wahań hormonalnych tak jak w przypadku normalnego cyklu więc nie powinnaś mieć objawów napięcia przedmiesiączkowego jak humory i ból piersi - to że je masz moze oznaczac ze te tabletki są jednak dla ciebie za słabe, okej tabletki mogą działać różnie na różne kobiety, ale akurat stały poziom hormonów jest zawsze wiec PMSu być nie powinno

Gość minitikaja
Odkad zaczelam brac tabletki ( a biore je juz od roku- najpierw Naraye a teraz Yasminelle) mam silniejszy PMS niz przedtem jak zaczelam brac tabletki- nigdy nie bolaly mnie piersi, brzuch ani nie mialam takich zmian humoru jak teraz. Mialam tez skapy okres ktory trwal 2-3 dni i prawie go nie bylo, teraz nie moge narzekac na jakis obfity ale zdecydowanie jest gorszy niz przed tabletkami.

Gość Marionnetka
Nie martw się. Jeśli zażywasz je regularnie, nic Ci nie grozi.

wszyscy na forum gadali mi że nie jestem w ciązy po petingu z chłopakiem, ale coś mnie to nie pociesz ponieważ mam powiększone (o troszke no ale...) podbrzusze. okresu powinnam dostać ok 5 sierpnia. co to oznacza.?