Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaoliwka1

Plebiscyt na najładniejsza kafeteriankę

Polecane posty

dziewczyny nie kłóćcie się ja rozstrzygną ten plebiscyt JA wygrałam :classic_cool:

A widzisz tu ładniejszą fotkę? Jennifer może ma trochę końską twarz, ale lepsze to niż inne z kafe.

najladniejsza jak dla mnie lilou czy jakos tak, tofu, noxi ma piekne oczy ale jej nie lubie ;) tzn nie przepadam :D i jeszcze kilka takich ladnych bylo ale nie mam pamieci do nickow

Gość IMO13841
Maladie "A widzisz tu ładniejszą fotkę? Jennifer może ma trochę końską twarz, ale lepsze to niż inne z kafe." Jest jeszcze jedna taka siksa - 'skitzo', czy jakoś tak. Cholera wie, czy jej fotki, ale ładniejsza od Magdusi. Żona - najzabawniejsze jest, że jedna laska pochwaliła Twoje włosy. :classic_cool:

Gość IMO13841
Mam ochotę na jakiś fajny filmik o panienkach w samych pończochach...ciekawe czemu? O, cześć Portugalka! ;)

Ja powiem tak, jakbym miala mozliwosc zamiany na urode z ktorakolwiek z kafe... nie zamienilabym sie. bez kitu. nawet z missy, ktora uwaza sie za nie wiem co.

skitzo wg mnie nie jest ładniejsza od Jennifer. To okropny typ urody. Taka rozmemłana blondi. Niema w sobie "tego czegoś". (nie mówię, że jenny ma, ale nie jest taka mdła).

Ja też nie zamieniłabym się na urodę, ale może na kilka części mózgu :)

skitzo piekna? haha dochodze do wniosku, ze moze sa tu ladne dziewczyny, ale ciekawych za chooja.

Lady Love z Tobą nie wymieniłabym się za nic i na nic:) nic do Ciebie nie mam,wiec bez urazy

Gość IMO13841
Martva "wywolalam wilka z lasu szkoda, ze nie wilkolaka" Szkoda? Wpierdol byś dostała wampirzyco! ;) Maladie "skitzo wg mnie nie jest ładniejsza od Jennifer. To okropny typ urody. Taka rozmemłana blondi. Niema w sobie "tego czegoś". (nie mówię, że jenny ma, ale nie jest taka mdła)." Bo jest młoda. a wcześniej wymienione Lilou, i Missy, także są od Magdusi ładniejsze (i już ego babom rośnie). :P

no to teraz głosujmy na 2-gie miejsce (bo pierwsze jak wiadomo zajęłam ja :) ) moje typy: Zdesperowana (chociaż palce mi odmawiaja posłuszeństwa jak to piszę :P ) missyy dzenifer nie jest najgorsza niestety nie lubię dziada :P Lady Love - też ma ładną buzię tylko strasznie dziewczęęcą - ale to chyba raczej zaleta :P

no Lady love jest na maxa nieciekawa, taka slodka nudna idiotka... wkurvia mnie. Missy ma dosc ladne wlosy, sama mam podobne, ale mi sie tak ladnie nie ukladaja...

Gość Evilucifer
jako facet stawiam na kobitkę portugalczyka. nie kieruję się sympatią, choc fajnie,że pokolorowała moje ulubione zdjęcie:)

znowu LL slodzi sobie pod pomarancza - dla niezorientowanych ;)

Chodzi o to, że skitzo jest taka przesłodzona zero seksu. missy jest za ciemna i ma za ciemne oczy, przez co jest mniej intrygująca. Lady Love też jest zbyt słodka, ale i tak nie można dobrze oce4nić, bo złe zdjęcie. Z nich i tak Lady Love.

Gość Evilucifer
martva - żal ci dupę ściska bo nie jesteś tak atrakcyjna ...trudno:P:D

moje typy: Zdesperowana-lubie taki typ urody Tamari-j.w Nox-demoniczna osobowość plus nieprzeciętna twarz

chcialabys kochana, juz mowilam ze pod pomaranczami nie pisze, pozatym nawet nie wiem jak :D:D