Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaoliwka1

Plebiscyt na najładniejsza kafeteriankę

Polecane posty

nie mi oceniac poziom atrakcyjnosci, dla mojego faceta pewnie jestem. ale po prostu lubie swoj typ urody i chooj, moze byc nawet oblesny a ja i tak chce siebie :P

Martva, bardzo chętnie może kiedyś założę inny profil i pokaże siebie, ale na tym już nie mogę przez to co piszę. Jak mnie ktoś rozpozna, to mam przejebane.

e tam, mnie juz pare osob rozpoznalo, zwykle uciekaja wzrokiem w poplochu :P malo kto zaczepia, co najwyzej sie smieja :)

Tylko ja tu piszę o kochanku mojej matki, o swoich zaburzeniach psychicznych albo snach o seksie- jak ktoś ze znajomych matki poczyta sobie np. jak będzie siedział w pracy (bo mają takie biurowe prace- skąd mam wiedzieć, czy w tym czasie nie siedzą na kafe??), to będzie wstyd. Po to założyłam te konto, żeby móc pisać o wszystkim, co mi się żywnie podoba.

W sumie Cie rozumiem. Ja tam pisze o wszystkim, ale nie przejmuje sie opinia ludzi bo co najwyzej zabioraz ja ze soba do grobu. Ale nie pisze o matce, moim facecie itd.

Gość elisa typ do wywalenia
najpiękniejsza , jak beatka sk, nos jak dziobak.Chyba że żartowała. Noxi masz popularny typ urody , zawsze możesz udawać ,że to nie ty.A i tak to wszystko jest tylko tu wazne na kafe.Obce osoby gie o tobie wiedzą i dobrze.

nie wiem, czy taki popularny. moze rozpoznaja mnie po stylu, glanach, cholera wie. ale rzeczywiscie wiekszosc ludzi mnie rozpoznaje po mojej karierze na fotce.pl :D zreszta z dwoma osobami widuje sie do dzis. tutaj ludzie nie sa skorzy do poznania, trudno :P

Gość czarnaoliwka1
up

Gość czarnaoliwka1
no głosować ale juz!

Gość co to sa alkodamy?
pokaz siebie ksieciu :)

Gość czarnaoliwka1
kogo z kafe widzieliscie a kogo jeszcze chcielibyscie zobaczyc? ( nie liczac tych co maja zawsze aktywne zdjecie w stopce)

Gość czarnaoliwka1
up

Gość czarnaoliwka1
up