Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matirada

jak długo krwawiłyście po porodzie

Polecane posty

Gość matirada

u mnie jest 3,5 tyg po porodzie sn; na poczatku było dużo krwi, potem coraz mniej, potem cos żółtego, a od tygodnia znowu jasna krew; nie ma jej dużo, trochę wkładka pobrudzona, ale zaczynam się niepokoić że coś jest nie tak, skąd taka świeża krew ciagle się utrzymuje?

Gość dodaj nowy tematt
Porod cc, krwawiłam podobnie jak Ty, też po tym żółym miałam świeżą krew - to ponoć normalne. Zależy też, czy karmisz piersią, ja nie karmiłam, więc to było krwawienie coś na kształt miesiączki.

dziewczyny non stop sie krwawi tyle krwi co przy okresie czy bardziej ja nie rodzilam dlatego pytam? bol jest jak przy okresie?

Gość mała stoki
Macica się oczyszcza i to nie boli:)Krew nie powinna mieć całkiem żywego koloru przynajmniej u mnie tak jest(jestem 10 dni po porodzie sn),u mnie jest tak że podpaska pól dnia czysta a jak luchnie to biegem do taolety.

Gość vrevferffver
ja po cc w szpiatlu przez 2 doby krwawiłam dośc mocno, jak wychodziłam do domu to starczała mi zwykła podpaska a już po ok. 5-6 dniach zwykła cieńka wkładka przez ok. 2-3 tygodnie tylko delikatne brudzenie.

Gość tamponowo
ja już tak dobrz enie pamiętam ale chyba ok. tydzień po porodzie, potem jeszcze przez dzień czy 2 nieiwelkie plamienia były, u mnie dosyć krótko to było ale ja zawsze też miałam stosunkowo krtókie miesiączki bo ok. 4 dni trwały

Gość Gosiaczkowo
pierwszego nie pamiętam chyba około tygodnia. Drugi 2 dni i to dość skąpo, otem tylko plamienie. Wychodziłam ze szpitala po 7dniach i miałam takie beżowe plamienie

Jakoś szybko wszystkim przechodzilo. Ja krwawilam równe 6 tygodni. I nie wierzę, że któraś krwawiła dwa dni.

Gość Aneta222
kilka dni dość obficie później malało ale dokładnie nie pamiętam ile. Po dwóch tygodniach kochałam się z mężem i już wtedy na pewno nic nie leciało. Ja wierzę, że ktoś może krótko krwawić. Jak leżałam w szpitalu to na obchodzie pytali i dziewczyna która ze mną leżała już trzeciego dnia miała czyste podkłady bała się, że jest coś nie tak ale lekarze ponaciskali brzuch i stwierdzili, że już praktycznie obkurczona macica i jest ok. Niektóre kobiety krwawią długo i obficie a inne skąpo i krótko

Gość ha ha ale jaja
ja jestem prawie 4tyg po porodzie.przez 3tyg krwawilam obficie a teraz takie bezowe plmienia, prawie wcale

Gość salcessona
Bylo tego 6 tygodni, ale tylko pierwszy tydzien intensywnie, a potem to juz tak ledwo co