Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 324ff

co mam zrobić żeby świat zaczął mnie interesować?

Polecane posty

Gość 324ff

chodzi o politykę przede wszystkim zazdroszczę ludziom, których to interesuje, ja się codzienni zmuszam by o niej czytać i się dowiadywać wolałabym porysować, poczytać fantastykę albo coś ugotować, tymczasem nie mogę, bo ciągle mam kompleksy, że nic nie wiem o świecie

Gość 777455676578
aj tam. Moż zamiast polityki to gospodarka, ekonomia. Mnie też nie interesuje polityka i nie widzę w tym żadnego problemu;]

Gość bertykka 2585
stachu ma rację, po co się zmuszać

Gość 324ff
nie wiem, jeszcze mój narzeczony tym się interesuje, potrafi długi czas rozprawiać o czymś, a ja w ogóle tego nie ogarniam i jest mi okropnie wstyd. On wprawdzie nic nie mówi, czasem się trochę śmieje ze mnie, ale i tak się głupio czuję

Gość dfdfdfdffgfgfg
moj chlopak ma tak samo: polityka i historia, ja jestem noga z obu dziedzin, i nie mam zamiaru sie doksztalcac. jak gada to gada, slucham piate przez dziesiąte :P

Gość 324ff
bo wydaje mi się, że cywilizowany człowiek jednak powinien się takimi sprawami interesować, nie czuję potrzeby bycia jakimś ekspertem, ale żeby tak to mniej więcej ogarniać. Tymczasem zaczynam jakiś artykuł i w połowie łapię się na tym że nie wiem o czym czytam, bo myślę o czymś innym, więc zaczynam od początku, męczarnia....

Gość co_z_tymi_ustami
zainteresuj sie światem