Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt12345

wymeldowanie

Polecane posty

Gość nikt12345

Witam wszystkich,mój problem dotyczy meldunku.Od urodzenia jestem zameldowana w mieszkaniu,które należało do moich dziadków(wciąż żyją i ja mieszkam nadal z nimi i moje dziecko też,również tu zameldowane jest od urodzenia)obecnie właścicielem mieszkania jest sucz,która niestety jest moja siostrą,dziś wpadła z awanturą(sytuacja zagmatwana więc nie będę się rozpisywać)w każdym bądź razie nienawidzimy się,no i powiedziała,że mnie wymelduje,czy może mnie wymeldować bez mojej zgody?

Gość nikt12345
Tak właśnie mi się wydaje,oprócz tego ja się zajmuję dziadkami,bo ona tego nie raczy zrobić,przychodzi tylko po pieniądze na opłaty

Gość Teraz jest głupie prawo
moja corka wyszła za mąż i potem mieszkała cały czas u męża urodzila czworo dzieci i wszystkie były u mnie zameldowane, chociaż nigdy tu nie mieszkały. Po 7-miu latach chciałam ich wymeldowac i nic z tego ! Musiała córka przyjśc wyrazić zgode. Niestety własciciel mieszkania nie moze wymeldować kogos bez zgody tej osoby !

Gość nikt12345
Aha,czyli jak się nie zgodzę to może mnie sucz cmoknać

Gość nikt12345
A ta wojna to dlatego,że jej szwagier jest ojcem mojego dziecka i wszystko się zaczęło od tego,że podałam go o alimenty,a dziś szału dostała bo komornik mu auto zabrał za zaległe alimenty,taką mam siostrę,że życzę jej wszystkiego najgorszego,bo damę rżnie bo kasę ma,a że ja jej nie mam to już gównem jestem,ale teraz wiem,że może mi naskoczyć

Gość nikt12345
Cwana nie jestem tylko się boję,że z dzieckiem na ulicy wyląduję,dlatego tu napisałam po rade a nie głupie komentarze