Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaOna.

Chcialabym go zostawic, ale nie moge... ;((((

Polecane posty

Gość zalamanaOna.

Moj problem polega na tym, ze chcialabym zostawic swojego faceta, ale zbyt mocno go kocham....glupota, fakt. nie wiem co mam robic... po kilku latach zaczelo sie psuc, moj T wpadl w jakis trans alkoholowy, od 4 dni kiedy wracam non stop pijany ... on ma urlop, ja dopiero za miesiac.. on dostal tylko teraz inaczej by nie dostal wcale. teraz tez spi pijany, chcialam z nim pogadac, zerwac, ale jak przyszlam i zobaczylam w jakim jest stanie to nie ma sensu zadna rozmowa.. jak znalezc sily by to skonczyc?

Gość zalamanaOna.
latwo powiedziec po tylu latach... gdyby to bylo takie proste juz bym to zrobila...

Gość mam ten sam problem
zyje wspomnieniami :O

Gość zalamanaOna.
a u Ciebie co jest nie tak ?? jak patrze teraz na niego pijanego, chrapiacego lzy same cisna sie do oczu... chcialam po pracy przyjsc, pogadac, cos ustalic, a znowu powitalo mnie to samo. twierdzi ze kocha, mu zalezy, ale to chyba w inny sposob sie udowadnia..

Gość zalamanaOna.
jak ktos potrzebuje pomocy, to oczywiscie nikt nie moze odp.. uciekam. dziekuje za powyzsze odpowiedzi.

Gość wróżka agatta
słaba kobieta z ciebie, masz niską samoocenę skoro trzymasz się pijaka, który cię skrzywdzi wczesniej czy później, jak go kochasz to postaw mu ultimatum, leczenie albo odchodzisz