Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoolaa

Czy probowalyście kapsułki cabbage forte.??

Polecane posty

Gość karoolaa

Czytalam dzisiaj cos o nich w gazecie i bardzo słodko o nich napisane.. Że takie super i wogóle.;) Mi by sie przydała kuracja na 6 tygodni czyli 169 zł.;/ troche kasy , i od ilu lat mozna takie coś zazywac.??

Gość anahia
Własnie ja tez czytalam i chcialabym sie dowiedziec czy sa efekty, czy pienadze nie beda wyrzucone w bloto...

Gość walcząca z kilogramami
Hej :) Właśnie wczoraj dostarczono mi zamówioną dwutygodniową kurację odchudzającą cabbage forte. Z tym, że będą ją stosować tydzień ponieważ dzielę kapsułki z koleżanką na pół :) dziś zażyłam już 2 porcje. moja początkowa waga to 67 kilo zobaczymy jakie będą rezultaty po tygodniu. według obietnic producenta powinnam schudnąć 5 kilo. zobaczymy ;p Napewno napiszę o wszystkich moich doznaniach :) pozdrawiam

Gość Mariwa
Dziewczyny to jedna wilka ściema!!!! Biorę je ponad dwa tygodnie i nic zero jakiejkolwiek reakcji. Moja siostra tego samego dnia zaczęła je brać i też nic, nawet zwiększył jej się apetyt, ciocia która zaczęła kurację razem z nami też nie schudła ani grama. Wydałyśmy razem 260zł bo zamawiałyśmy kurację na 12 tygodni i podzieliłyśmy się opakowaniami na trzy. I żadna nie schudła ani grama. To jedna wielka ściema. Piszą także o tym że zwrócą kase jutro będę starała się skontaktować z nimi, ciekawe czy też tak pięknie wszysto pójdzie jak wciskanie bajreu przez nich.... Nie polecam, lepiej próbować innych rozwiązań. dla mnie to porażka i zupełna strata kasy. Dawajcie opinie jak używacie, chciałabym wiedzieć czy na kogoś to podziałało Trzymajcie się papapa

Gość rozoofa
hej dziewczyny ! chłopak mi marudzi że sporo przytyłam w wakacje a w połowie września idziemy na wesele :( i zastanawiam sie nad zamówieniem tych tabletek. próbowała je któraś z was? i jakie efekty dają?

Uzywam tabletek juz 4 dzień.... efektów nie widać...;/

Gość karolciae
masakra zażywam już 6 dni i zero efektów poza zwiększonym łaknieniem:( Nieźle dałam się nabrać:( Musze im to dziadostwo odesłać

Gość załamana mi
Kurcze na mnie te tabletki nic nie działają:( Tak bardzo chciałam schudnąć że uwierzyłam w te bzdury:( Zamówiłam kuracje na 12 tygodni i nic zero efektów choć stosuje diete Nic szybciej sie nie chudnie ale jak widze nie tylko ja dałam sie nabrac.... Ciekawe czy kase mi oddadza tak jak pisza..ehh

Gość Mariwa
widze, że nie tylko ja byłam taka naiwna. Te tabletki nic a nic nie działają szkoda kasy, a te ich zapewnienia............ Nie traćcie kasy ani nadziei biorę je dokladnie od 1 sierpnia i nic a nawet 1 kg więcej dzięki apetytowi chyba zwiększonemu. można się zalamać

Gość aaaa22
ciekawe czy na kogoś działają te tabletki. A oddali komuś kase jak wysłaliscie z powrotem??

Witam koleżanki. Również jestem ofiara tych tabletek.. Zamówiłam kurację na 2 tyg czyli powinnam spaść z wagi 10 kg jak twierdzi producent. Biorę je już tydzień i nic nie drgnęło ;/ wczoraj się ważyłam i totalnie się załamałam;/;/ więc postanowiłam uciec się do środków bardziej naturalnych czyli sport : rowerek, skakanka, bieg:) to już któreś z kolei tabletki na cudowne odchudzanie ale dziewczyny próbowałam wielu środków zwalczających tkankę tłuszczową i jednak najlepsza jest chyba silna wola, niepodjadanie i dużo dużo sportu :)

Gość anonim ;)
a gdzie zamawiałyście te taletki ...???

Gość anonim ;)
kupiłyście normalnie w aptece czy możę ktoś na allegro zamawiał czy z ich strony ....?? cabbage forte?? prosze o odpowiedż

Gość zawiedziona88
hej kupowalam z ich strony internetowej. Nic nie dzialaja te tabletki nawet przytyłam po nich:( Odesłałam je i mam nadzieje że zwrócą mi całą kase. Wydałam na nie 256 zł i myślaam ze zadziałają cuda A tu lipa straszna Nie wiem jak jeszcze moge schudnac. W ciazy przytyłam 30 kg dlatego tyle ze wczesniej na cambridge diecie byłam i jak zaczelam normalnie jesc to z 15 kg odrazu przytyłam:( I myslalam ze tabletki mi pomoga schudnac:(:( Nie kupujcie tych tabletek dziewczyny bo to ściema straszna!!!!!!!!!

na stronie internetowej cabageforte.pl czy cos takiego. wczoraj pisałam w kobietą która wysyłała mi te tabletki i pieniążki mi zwrócą, więc jest to pocieszające. "Tabletki działają ale nie w tak szybkim tempie. Nie trzeba diety ale trzeba modyfikwoać zjadane posiłki to znaczy eliminować produkty po których macie Państwo wzdęcia i "wiatry" Zamieniać je na inne. Dolegliwości ustąpią a organizm zacznie wreszcie zrzucać co niepotrzebne i waga ruszy w dół. Blędem jest kupowanie 1 opakowania ale to są Państwa decyzje i my je uszanujemy. POzdrawiam" taka wiadomość dostałam. pierwsze zdanie mówi samo za siebie:)

Nic a nic nie schudłam.. !!!! a nawet o kilo przytyłam!! kolejna dobra ściema niczym "pobieraczek";/ ciekawe czy zwrócą pieniądze...

Gość rozczarowan
Prubowałam właśnie te tabletki to jest poraszka wziełam te na 6 tygodni straciłam tylko sporo kasy a ani pół kilograma

Gość kasqaa1
Brałam te tabletki przez miesiąc i nie schudłam ani grama. To totalna ściema i nic więcej, naciąganie naiwnych ludzi!!!! Tak pięknie piszą na tej ich stronie, że każdy może się skusić lecz to opowiastki wyssane z palca. Szkoda pieniędzy pozdrawiam

Gość hipolit1
Witam! to wielka ściema apetyt wzrasta,napiszcie czy ktoś schudł odsylam kurację dwu tygodniowa

A czy komukolwiek z Was odesłali chociaż pieniądze za tą ściemę??

Gość posum
TO JEST DOBRE DLA ANOREKTYKOW,JA BRAŁEM TE TABLETKI PRZEZ DWA TYGODNIE I PRZYBRAŁEM 5 KILO. TO ZWYKŁE OSZUSTWO !!!!!..

Gość NataW
Braliśmy z mężem te tabletki ponad miesiąc i żadnych efektów. TO OSZUSTWO!!!! Tabletki w gazecie wyglądali nawet inaczej.

Gość agi7612
ja mam je od wczoraj ciekawe czy brdzie tak jak z wami

Gość bobo1
Moja znajoma zażywa te tabletki i w krótkim czasie (ok 2m-c) schudła 17 kg.,przy niezmienionej diecie.Natomiast na jej córkę nie skutkuje,nie schudła ani trochę.

Gość warto!!!!!!
ja od wczoraj zaczęłam brac te tabletki i po jednym dniu na wadze minus 1,6 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lizak69
a ja próbowałam mniej żreć i - nie uwierzycie- naprawdę schudłam. co za zaskoczenie.

Nie wierzę jak czytam wasze posty!!! Słuchajcie ja zamówiłam sobie kuracje na 12 tyg. Minęło już 5 tyg. a na wadze potezna zmiana! ze 115kg teraz 94. Dlatego ja myślę że warto. Ale jeżeli zamawia ktoś kuracje 2 tygodniową i dzieli ja jeszcze z koleżanką to odrazu wam mówię że nie traćcie pieniędzy bo to za krótki okres. Te kuracje 2 tygodniowe to chyba są po to żeby kase zarobić bo naprawde po 2 tygodniach nie ma efektów. U nie dopiero po 3 tygodniach waga spadła w dół, na początku byłam załamana ale się nie poddałam i jadłam te tabletki dalej. Zostało mi jeszcze kilka opakowań ale jak się skończą kupuje następne :):)