Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoolaa

Czy probowalyście kapsułki cabbage forte.??

Polecane posty

Gość Rasa
Moi drodzy Używałam bardzo duzo tabletek dodchudzajacych. Wiadomo efektów nie ma od razu. Trzeba ograniczyc spozywanie słodyczy, alkoholu itd... bo to tylko puste kaloe\rie ktore wcale nie pomagaja w odchudzaniu. Napewno pomoze bieganie a nie siedzenie . Takze wystraczy ograniczyc spozywanie tluszczy, mozna jesc tabltki ale najwazniejsze jest uprawianie sportu bo tylko łykanie tabletek nic nie da !!! nie warto liczyc wtedy na jakies efekty pozdrawiam ;)

Gość march
Ja musiałem kurację przerwać, ponieważ ruszyły mnie biegunki, szczególnie w nocy, i to czasem niekontrolowane. Nie mniej może to być związane z dużą ilością zażywanych leków nadciśnieniowych, cukrzycowych (ale nie insulina) oraz p-bólowych (neurotop, metindol) na rwę kulszową

Gość aneczka21551
A czy ktoś mi powie w jaki sposób należy zwrócić im te kapsułki tzn gdzie na jaki adres je odesłać albo z kim skontaktować sie w tej sprawie???

Gość joju
Nie próbowałam i nie spróbuję tych kapsułek. Kiedyś próbowałam różnych "szybkich" diet. Przypadek sprawił, że będąc u fryzjera usłyszałam rozmowę fryzjerki obok z jej klientem, który był z zawodu lekarzem dietetykiem. Powiedział, ze diety-cud nie istnieją, bo po każdej jest efekt jojo, Poza tym każda dieta specjalna (różne bajerowskie przepisy kulinarne z kolorowych czasopism) wymaga czasu (nagle trzeba zawzięcie kupować produkty, których do tej pory na co dzień się nie jadało) i pieniędzy ( na ogół takie rarytasy nie są tanie). Po jakimś czasie zaczyna nas to zniechęcać i wracamy do normalnego jedzenia, a potem skutkuje to jeszcze szybszym przyroście wagi (nawet jeśli udało nam się coś zrzucić podczas diety). Jego rada? 1. na śniadania i kolacje jogurt naturalny z dodatkiem musli zawierającego płatki owsiane (płatki pęcznieją w żołądku, przez co człowiek czuje się najedzony i lekki) 2. Na obiad połowa dotychczasowej porcji (unikać kotletów schabowych, ponieważ schab jest ciężkostrawny i zawiera sporo tłuszczu) 3. Każdego dnia wypić przynajmniej jedną 1,5l butelkę wody niegazowanej 4. Między posiłkami zabijać głód owocami li żuć gumę bez cukru 5. Łaknienie na słodycze zaspokajać np. rodzynkami lub sezamkami. 6. Postarać się nie słodzić herbaty i kawy, a jeśli to trudne, to ograniczyć się najpierw do 1,5 łyżeczki cukru, a po przyzwyczajeniu się zmniejszyć do 0,5 łyżeczki. 7. Zrezygnować z piwa! Okazyjnie pić tylko wino 8, Codziennie wyjść na spacer szybkim krokiem, np. wracając z pracy zmusić się do przemaszerowania piechotą do następnego przystanku Ta dieta jest skuteczna w 100%, ale efekty nie są widoczne od razu, Odradzam częste sprawdzanie wagi, bo można się zniechęcic. Lepiej obserwować na ubraniach, ktore stają się zbyt luźne. Na początku zaczynamy się lepiej czuć (serce tak nie łomocze przy wysiłku). Po polowie roku zaczynamy chudnąć coraz szybciej. Najpierw widać to po twarzy, później nogi i ręce, na końcu brzuch (czyli odwrotna kolejność do widocznego przybierania na wadze). Po roku schudłam z 75 do 56kg. Moje koleżanki, które na początku nie chciały w to uwierzyć, uwierzyly dopiero kiedy zobaczyly mnie po roku i same przeszły na taki tryb życia z równie widocznym skutkiem. Taka dieta nie wymaga dodatkowej kasy, raczej się oszczędza. Człowiek się do niej przyzwyczaja i zaczyna tak po prostu jeść cały czas. Teraz biegam za uciekającym autobusem i doganiam bez zadyszki. Czuję się lekko i wreszcie mogę się fajnie ubierać, bo ciuchów w małych rozmiarach jest w sklepach multum. Jedynym minusem było odejście mojego faceta, Ponieważ stalam się atrakcyjniejsza i zaczęli się za mną oglądać inni faceci, ubzdurał sobie, że na pewno odchudziłam się, bo go zdradzam... Trudno, i to da się przeżyć. Najważniejsze, ze podobam się sobie w lustrze i pozbyłam się kompleksów, A facet? Widocznie nie był mnie wart.

Gość ogarnijsie121223444
Trzeba mieć siano zamiast mózgu aby kupić coś gdzie jest napisane że schudniesz nawet 1kg dziennie. Popierdoliło was? Schudnąć 1kg w miesiąc to będzie sukces. Odchudzenie to proces długotrwały, nie polega na ważeniu się codziennie, i szukaniu efektów po 1 tygodniu stosowania diety czy ćwiczeń. Ludzie ogarnijcie się bo was w chuja robią i prowadzają w kompleksy. Chcesz schudnąć? aby to się stało musi być ujemny bilans kalorii. Jednak nie wolno za mało dostarczać innych dóbr do organizmu takich jak witaminy itp. Wystarczy iśc do dietetyka po diete i ją kur*** stosować i ruszyć tłustą dupe na siłownie i zapieprzać na bieżni!

Gość Nataliaa9017
Cześć dziewczyny bardzo dziękuje wam za te opnienie bo już byłam bliska wydania kupy kasy na te niby magiczne tabletki lecz teraz wiem ze jednak nie warto ..;/ jezeli macie siłe i silną motywacje to polecam trdycyjną dietę kapuścianą ja w tydzień schudłam 3,5 kg:) a przemianę materia mam cieżką..

Gość gość
Jak już ktoś wspomniał nie ma diety cud. Potrzeba samozaparcia, konsekwencji i ciężkiej pracy, należy także zmienić tryb życia, odżywianie itd. Ja np. zakupiłam wspomniane lipo 6 black, koszt ok. 120 zł za 120 caps. Ten preparat ma hamować apetyt, dodawać energii i inne cuda wianki. Efekty - większa potliwość podczas wysiłku, więcej energii i mocy. Można spokojnie powiedzieć, że efekty widać z dnia na dzień, nie patrzę na wagę a na ubrania. W tydzień spodnie potrafią się zrobić luźne, nawet za bardzo. Polecam wszystkim, którzy uprawiają jakąś aktywność fizyczną, bo same tabsy nic nie zadziałają. Pozdrawiam

Gość malglen
bo jak sie wpierdala i sie nie rusza, i mysli ze samymi kapsułkami cos zdziałacie to jestescie glupkami!! ruszac sie świnie a nie kapsulki , dieta i cwicenia! i bedziecie mniec efekty a nie truc. My Polacy naprawde mamy cos z glową tylko cos nowego na rynku i juz kupujemy, ! Chcemy isc na łatwizne! a d**a! D*pe ruszać a nie!

Gość gość
Po przeczytaniu waszych postów odnośnie cabbage-forte postanowiłam je mimo wszystko kupić za miesiąc wychodzę za mąż i przydałoby się zrzucić troszkę ciała. Gdy mi je przysłali baaardzo dokładnie przeczytałam ulotkę i ja wół napisane jest że zaleca się w czasie kuracji utrzymywać aktywność fizyczną i ograniczyć spożywanie produktów zawierających węglowodany i skrobie. Fakt kiedyś stosowałam dietę kapuścianą i jest w jadłospisie napisane kiedy co i jak spożywać poza zupą wtedy schudłam w 2 tygodnie 12 kg. zaczęłam postępować wedle zaleceń z ulotki i wedle jadłospisu do diety kapuścianej i SĄ EFEKTY. 9 dzień kuracji i 7 kg mniej spodnie luźniejsze. Więc dziewczyny to nie jest tak, że tylko będzieie łykać tabletki i juz chudnąć jak przy każdych tabletkach odchudzająch trzeba wspomóc działanie sportem i ograniczeniem jedzenia a nie liczyć, że samo łykanie tabletek przy osiadłym trybie życia i zachowaniu codziennych nawyków żywieniowych sprawi, że zgubimy kg i tłuszczyk. Wszystkie te środki mają WSPOMAGAĆ WALKĘ Z NADWAGĄ, A NIE ODCHUDZAĆ. To też jest tylko wspomagacz a czy dobrze wykorzystamy jego właściwości zależy od nas samych. powodzenia w walce o ladny wygląd:)

Gość gość
Po przeczytaniu waszych postów odnośnie cabbage-forte postanowiłam je mimo wszystko kupić za miesiąc wychodzę za mąż i przydałoby się zrzucić troszkę ciała. Gdy mi je przysłali baaardzo dokładnie przeczytałam ulotkę i ja wół napisane jest że zaleca się w czasie kuracji utrzymywać aktywność fizyczną i ograniczyć spożywanie produktów zawierających węglowodany i skrobie. Fakt kiedyś stosowałam dietę kapuścianą i jest w jadło spisie napisane kiedy co i jak spożywać poza zupą wtedy schudłam w 2 tygodnie 12 kg. zaczęłam postępować wedle zaleceń z ulotki i wedle jadłospisu do diety kapuścianej i SĄ EFEKTY. 9 dzień kuracji i 7 kg mniej spodnie luźniejsze. Więc dziewczyny to nie jest tak, że tylko będzieie łykać tabletki i juz chudnąć jak przy każdych tabletkach odchudzająch trzeba wspomóc działanie sportem i ograniczeniem jedzenia a nie liczyć, że samo łykanie tabletek przy osiadłym trybie życia i zachowaniu codziennych nawyków żywieniowych sprawi, że zgubimy kg i tłuszczyk. Wszystkie te środki mają WSPOMAGAĆ WALKĘ Z NADWAGĄ, A NIE ODCHUDZAĆ. To też jest tylko wspomagacz a czy dobrze wykorzystamy jego właściwości zależy od nas samych. powodzenia w walce o ladny wygląd:)