Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoolaa

Czy probowalyście kapsułki cabbage forte.??

Polecane posty

Gość zuzia;p hehe
hehe, tak czytam wasze posty i nie moge, no. Powiem wam panny coś, ja w zeszlym roku wazylam 91 kg i wzielam sie za siebie, nic nie jadlam po 16, a na sniadanie musli z kefirem czy jogurtem naturalnym, raz w tygodniu jadlam cos slodkiego np batonik czy zelki itp i codziennie jak bylo cieplo na roweze jezdzilam i chodzilam pieszo tam gdzie chcialam i mowie wam ze nie caly rok tak bylo, bo po jakis 6 miesiacach to juz nawet nie uwazalam ze jest to jakas dieta , organizm sie przyzwyczaim i teraz nawet nie jestem glodna w poznieszych godzinach , a najlepsze jest to ze teraz waze 65 kg, a mam 173 wzrostu i bez zadnych tabletek, nie mowie ze to zajebista waga, ale jak na poczatek to silna wola moje drogie panie i sport, mi jeszcze zostalo jakies 5 kg do zrzucenia bo taki mam cel, ale to juz po swietach, i apropo tych tabletek to moja znajoma je bieze , a miala kiedys problemy z laknieniem , bo strasznie malo jadla ale nie chudla i po tygodniu schudla okolo 2 kg ;p pozdrawiam

Gość realista1
Kupiłam piguły w aptece - cena nie tak wygórowana, oraz na Allegro - też można wytrzymać. Biorę od 4 tygodni. Początkowo NIC, ale jak zaczęłam pilnować aby nie jeść tuczących przysmaków, waga spadła o 6 kg w dół. Myślę, że piguły może pomagają, ale też trzeba samemu się zaprzeć. Nie będzie efektów jak ktoś biorąc piguły będzie się objadał bo cudów nie ma.

Gość krecio
Na mnie tabletki nie zadziałały. Brałem je 2 tygodnie. Może za krótko? Odesłałem 2 tabletki i po miesiącu, zgodnie z ich hasłem reklamowym, zwrócono mi pieniądze. Tak więc firma jest w porządku.

Gość magdziorek5
Dziś przyszły....więc zaczynam... to tylko 2 tygodnie obiecują 10 kg... Waga początkowa 64kg przy wzroście 158cm ;( Dam znać za tydzień, jak się nic nie zmieni to się załamię chyba

Gość linchen
hej a wiec ja biore te tabletki juz 3 dzien i schudlam 2 kilo :)

Gość elawe
Tabletek nie próbowałam, ale zupę kapuścianą - tak. Jest niezła w smaku, można jeść ile się chce i efekty są zaraz widoczne. W ciągu tygodnia można schudnąć nawet 6 kg. I to nie jest żadna ściema. Tyle że po kilku dniach czuje się wstręt do zupy.

Gość Majkaa... <3
siema ludziska!! ;) no to jak działają te cholerne kapsułki bo już sama nie wiem.... mam 160 cm i waże ok. 45 kg. JA CHCE SCHUDNĄĆ!!! kto ma racje bo , niektórzy piszą , że niby działają natomiast ,niektórzy , że nie działają ;( jestem na "diecie" ale bardzo lubie jeść i także uprawiać sport ale mam coś tu coś tam.... POZDRO heuheu... ;)

Gość mniamix
Jem 3 dzień jak na razie tylko wiatry ruszyły dostałam 42 tabletki nie jestem wymagająca chcę schudnąć 4--5 kilo zobaczymy

Gość malinka78
witam .. ja tez zamówilam sobie te tabletki ale jeszcze ich nie otrzymalam tyg temu je zamówilam i nic ale mam nadzieje ze w tym tyg dojda ..tez chce spróbowac chociaz nie wierze ze sie uda ale bardzo bym chciala a jak bedzie to sie okaze ..ja jestem tego zdania jak sie nie spróbóje to sie nie dowiemy .. ja spróbóje i jak cos to dam znac za 8 tyg bo na tyle zamowilam .. wiadomo kazdy ma inny organizm i na kazdego inaczej to dziala ,, ale miejmy nadzieje ze nie beda to pieniazki wyrzucone w bloto ..pozdrawiam odchudzajacych ..

Gość sylwaśka
ja zamówiłam w niedzielę...jak długo będę na nie czekała??

Gość malinka78
ja zamówilam tyg temu w poniedzialek i jeszcze nie mam ich ale napisalam tam do nich maila i sie okazalo ze pani wogóle mnie nie wpisala na liste zamawiajacych mimo ze dostalam maila potwierdzajacego zamówianie ale wczoraj z nia pisalam i juz jest ok i jutro w piatek maja mi je wyslac i na bank na nast tyg powinny byc .. to moze spróbowac tam do nich napsac i zapytac bo ja czekalam az do wtorku to tyg po zamówianiu i juz wiem co bylo przyczyna tego .. zycze powodzenia ..

Gość Maruda32
Hej dziewczyny, Kupiłam te tabletki jakies 2 tygodnie temu. Na samym poczatku czułam jakby w moim brzuchu byłay zaby...pomyslalam jest dobrze...cos działa. W nastepnych kilku dniach mialam to samo i raz poszlam do kibelka szybciej:). W dniu dzisiejszym moge stwierdzic w 100 procentach, ze wydalam kase w bloto. Na mnie to nie działa. Wczoraj gadałam z kolezanka i namowila mnie, abysmy wziely feminafit feiyan tea. To jakies zioła dla dorosłych na odchudzanie. Tanie jak barszcz. Kumpela piła je i po niej wiedac efekty..niestety po tych moich tabletakch to tylko zostal mi prawie pusty portfel. Zobaczymy co bedzie po tych ziołach.:)))))) Kumpel, który trenuje na siłowni to smiał sie ze mnie ze kupiłam te nasze tabletki i od razu powiedział, ze jak chce schudnac to abym kupila dymaburn lub lipo 6 black. te drugie to jakas straszna masakra tzn ze tak mocne. Nie wiem co i jak juz z tym wszytskim .Na dana chwile kupiłam ziółka zdrowe i zobaczymy czy działaja na mnie.

Gość malinka78
WITAM ,, MAM PYTANKO DO MARUDA32 .. na jaki okres miala pani te tabletki zamówione ? ja mam na 8 tyg ..bo podobno na krotki okres te tabletki nie dzialaja .. pozdrawiam

Gość sylwaśka
dzisiaj doszły do mnie tableteczki:) nawet dostałam gratis krem wyszczuplający...zacznę brać od poniedziałku bo w weekend muszę jeszcze poszaleć:) czytając forum zauważyłam że więcej jest osób które nie schudły, ale ja jestem dobrej myśli:) pozdrawiam

hej dziewczyny!!! macie do nich email? bo ja niestety musze odesłac bo na mnie nie działaja :(((( z gory dzieki za odp

Gość malinka78
witam .. wlasnie dzis dostalam tabletki i od dzis zaczynam je brac jestem ciekawa jak beda wyniki za 8 tyg .. mam nadzieje ze bedzie ok i spadne bynajmniej polowe jak zakladam schudnac .. pozdrawiam

Gość Hjavijja
Jak wogóle można wierzyć w moc takich tabletek? Czytajcie między sowami. Działa ale zupa kapuściana a nie jakieś tabletki w których ona jest niby zamknięta :P

Gość mniamix
Mam jeszcze 6 tabletek i nic no to może kasę wyślą z powrotem

Gość mniamix
Topla wpisz cabbage forte i i ch główna strona Ci się wyświetli tam masz wszystko

Gość szybkaVienna
Od 9 03 2012 zazywam tabletki.wykupilam kuracje na 12tygodni. do dnia dzisiejszego nie schudlam ani 10 dkg. jestem w szoku. poczekam jeszcze troszke. pozdrawiam wszystkie grubaski

Gość malinka78
Witam .. od wieczoru 6.03 uzywam tabletki i wedlug mojej wagi schudlam 4 kg .. i szczerze powiem nie mam apetytu po tych tabletkach i nawet jak zjem mala kajzerke jestem juz najedzona na mnie tak one dzialaja ze nie jem tyle co kiedys ,, jeszcze 7 tyg zobaczymy co bedzie dalej ..pozdrawiam

Gość zoollo
Witajcie fakt faktem prubowłam różnych sposobów aby schudnąć ,zupa kapuściana ma efekty już po jednej porcji zupy przeczyszcza organizm i myślę że jeżeli zupa tak reaguje na organizm to te tabletki też powinne tak dziłać i myślę o zakupie tych tabletek ale jak czytam wasze posty to mam mętlik w głowie i nie wiem co zrobić!!!!

Gość malinka78
witam ,, nie wiem jak na kogo jak dzilaja te tabletki ale ja od 6go marca mam 6kg mniej podoba mi sie powolutku chudne i jak tak dalej pójdzie to za 6 tyg powinno byc fajne widac efekty .. a co najwazniejsze nie mam takiego apetytu i czasem wogóle mi sie nie chce jesc tak one a mnie dzialaja .. ja jak narazie jestem zadowolona i polecam .. i jesli waga spadnie mi jeszcze przez te 6 tyg do ok 10 kg to zamawiam jeszcze raz na 8 tyg i to mi wystarczy .. a ja nie narzekam przeczyszczanie organizmu jest .. pozdrawiam i powodzenia zycze

Gość march17
Witam Skorzystałem z kuracji 2 tygodniowej - schudłem 4,5 kg. Oczywiście równolegle ograniczyłem nieco kalorie, no może trzy kawałki czekolady gorzkiej na osłodę dnia. Teraz już jestem tydzień bez kapsułek - niestety moja waga nieco wzrosła (niecałe 2 kg). Ale na to może się składać wiele czynników np moja choroba rwa kulszowa, która skutecznie ograniczyła mi ruch (również L4 w pracy). Nie mniej zdecydowałem się zamówić kurację na 12 tygodni korzystając z ulgi, która przysługuje przy drugim zamówieniu. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, życząc sukcesów w odchudzaniu. Mariusz - Poznań

Gość bajeli
ja po nich tyję masakra mimo że ćwiczę nic waga nie spada co robić ????????

Gość mattom
Kupiłem 4-ro tygodniową kurację, wszystko zużylem-efektów żadnych. Pieniądze poszły w błoto. Oszuści jak inni.

Gość devil.
jej... a nie pomyśleliście że te tabletki są dla tych co stosują diete kapuścianą ? tabletki podwyższają łaknienie, a zapychać mamy się zupą. Ludzie po 1 dniu jedzeniua tyej zupy już nie mają na nią ochoty a jeśli wezmą taką tabletke wiadomo że muszą zjeść coś.. czyli zupe, a im więcej jemy tym więcej chudniemy!

Gość agatha_flay
Ej ludzie, chwila :D Każdy środek odchudzający działa przy ograniczeniu dziennych kalorii i przede wszystkim przy DZIENNYM RUCHU! Więc nie wierzcie w cuda, że łykacie tabletki i możecie jeśc juz wszystko. Nie dziwię się że ktoś na tym forum napisał że przytył 5 kilo zamiast je zrzuciś skoro na pewno myslał że może jeśc co popadnie. Także trochę pomyślcie. Wszystkie te środki zawierają taurynę, czyli główny składnik potrzebny do odchudzania, która działa tylko wtedy kiedy wykonujemy wysiłek fizyczny. Także nie zniechecajcie się od razu, po prostu pokonajcie swojego osobistego lenia i w czasie kuracji zacznijcie ćwiczyć.

Gość sylwaśka
czy ktos odesłał tabletki i jak szybko dostaliscie pieniadze za nie??

Gość Rasa
Moi drodzy Używałam bardzo duzo tabletek dodchudzajacych. Wiadomo efektów nie ma od razu. Trzeba ograniczyc spozywanie słodyczy, alkoholu itd... bo to tylko puste kaloe\rie ktore wcale nie pomagaja w odchudzaniu. Napewno pomoze bieganie a nie siedzenie . Takze wystraczy ograniczyc spozywanie tluszczy, mozna jesc tabltki ale najwazniejsze jest uprawianie sportu bo tylko łykanie tabletek nic nie da !!! nie warto liczyc wtedy na jakies efekty pozdrawiam ;)