Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ileileile

ile wam zostalo klasy dop konca mies i na ile osob??

Polecane posty

Gość ileileile
takie drobne jak rodzinne czy cos mam juz przyznane wiec co wiecej ?

Gość ileileile
70 zł :) takze powalajaca .

Gość Nessi555
Rany, a ja myślałam, że nam się nie przelewa. Tyle, że my rozrzutni, na przyjemności wydajemy

Gość do ileile
a ile lat ma corka?

Gość lenor
eh wiem co czujesz.ja mam meza dziecko i jestem w 7msc ciazy i mam100zl do10 sierpnia..nawet czynsz nie zaplacony nic...na dodatek zostalismy oszukani przez pewna firme kredytowa i stracilismx duzo pieniedzy.sama prawie nie jem, przez co mam anemie.nawet apetytu nie mam z tego stresu.wszystko jest do dupy:-( maz stara sie jak mozd ciagle go nie ma bo ciagle bierze dodatkowe godziny aleciezko wyzyc z jednej pensji.

Gość ileileile
moja córka ma 4 lata ..nie to nie tak ze sie rozrzucam mieszkamy starym budownictwie ogrzewanie jest tu kiepskie i przyszlo mi duze wyrownanie za prad a ja bardzo dbam o rachunki i zabraklo paru groszy na ten tydzien ...takze no nic nie poradze musialam miec w domu cieplo a rachunek trzeba zaplacic z elektrownia nie ma zartow.

Gość gagre
I jak radzicie sobie z tymz e zostalo wam np.150 zl na 2 tygodnie?Co jecie , co kupujecie?

Gość ileileile
lenor jejku to okropne jedz co kolwiek ja tez sobie odmawiam ale ja nie jestem w ciazy !! musisz jesc mysl o maluszku, jakos sie ulzoy ja tez mam taka nadzieje.

Gość do ileile
a skad jestes? ja mam corke, ktora ma 6 lat i troche rzeczy po niej..

Gość ileileile
gagre jakby mi zostalo 150 zł to codziennie mialabym obiad dla dziecka i cos na sniadanie i kolacje ..spokojnie by mi wystarczylo.

ileile - napisz skąd jesteś, ja chetnie zaproszę Ciebie z córką na naleśniki, bo szafki i lodówkę mam pełne :) Jak to dobrze że ja zawsze mogę wziąć zaliczkę. W tym miesiącu uratuje mi to tyłek, bo spłukaliśmy się doszczętnie.

Gość gagre
ileileile- przetrwasz jakos.Zaplacilas wszystkie rachunki a to jzu super.Najgorsze jest jak sie zalega z rachunkami i jeszce kasy brak.Pomysl sobie ze to tylko ten miesiac taki bedzie a w sierpniu juz bedzie wszysko ok. Ja tez mialam kiedys takie sytuacje ze malo zostawalo bo mialam oplat miesiecznie 4500zl przy zarobkach 5800zl netto.przemeczylam sie i teraz zostaje juz 4800zl .Musisz wytrwac i wierzycze bedzie dobrze:)

Gość ileileile
do ileile : dzieki ale mi niczego nie brakuje na codzien , mała ma w czym chodzic i czym sie bawic , dzieki za checi ale tu chodzi o ta jedna konkretna sytuacje i jej rozwiazanie.:) bo skad mozna wziasc jakis grosz sjesli nie ma sie od kogo pozyczyc ani jak dorobic na szybko ??

Gość ileileile
gagre pewnie ze tak napewno nie umrzemy smiercia glodowa ale sam fakt jest dobiajajcy czlowiek czuje sie smutny i osowialy i ciagle mysli jak rozdzielic posilek zeby starczylo .. wstac sie nie chce z łozka doslownie ..gdybym byla sama to chyba wolałabym przespac ten tydzien :(

Gość yuoyo
Mi to podchodzi pod wyludzanie.Laska niby wszysko ma ale nie ma od kogo pozyczyc i pisze to w taki sposob ze nasuwa sie tylko jedna mysl.--WYSLIJCIE MI INTERNAUCI PO 10ZL- i zaraz bedzie miala na nowa bluzke.:) Moze taka nie jestes ale juz tyle rzeczy w zyciu widzialam...ehh

Gość ileileile
youyo widze ze wyprzadzasz fakty nic takiego nie napisalam ale ty juz wiesz :D

Gość do ileile
ok, to moze ktos da Tobie dorobic, poszukaj na dziale praca..

Gość gagre
Zgadza sie....sama pamietam jak mialam taki meisiac ze wyskoczyl nagle dentysta , oplata za CO- i zostalo malo....pamietam bardzo dobrze to uczucie i staram sie go nigdy nie zapomniec...aby mnie nie ponioslo .Wtedy obiecalam sobie ze musze miec odlozone jakies pieniadze na wlasne awaryjne wydatki.Dzisiaj odladam po 2 tys i spie spokojnie....a pamietam jak budzilam sie w srodku nocy bo sie balam ze nam nie wsytarczy i ze trzeba na zakupy jechac...a te zakupy?Chodzis z zkoszykiem i liczysz co ile i za ile...Naprawde rozumiem ludzi ktorzy maja taka syutacje bo sama bylam w podobnej przez kilka lat.

Gość ileileile
czyli w zasadzie jakies 3-4 osoby zmowily sie ze mna w tym temacie i tez chca po 10 zł litosci ...kobieto bo pewnie jestes kobieta mezczyzni tacy nie sa zawistni :)

Gość ileileile
gagre dokaldnie tak jest ale jak sie zarabia 1300 to nijak sie da odlozyc ta kase ..moze keidys bedzie lepiej :)

Gość mi zostało jakieś
4000PLN na dwie osoby, wszystko mam popłacone (tylko tyle zostało, bo resztę na wesele zbieramy - kasa nie do ruszenia)

Gość ileileile
mi zostalo jakies : o to ty sie martwic nie musisz :) fajnie prowadzic takie zycie bez konkretnych stresow , mowi sie ze pieniadze szczescia nie daja -a jednak troszke tak .

Gość gagre
Daja daja....i to jakie...Nie martwisz sie o nic....o to czy zdazysz z czynszem , telefonem...zastanawiasz sie tylko co bys zjadla dzisiaj na obiad. No fakt z 1300zl sie nie da ale zycze ci aby sie wszystko jakos ulozylo. I musisz w to wierzyc a tak bedzie.

Gość mi zostało jakieś
nie zarabiamy milionów, ale jakoś sobie póki co radzimy. Wiem, że inny mają ciężko wiem, też że są tacy którzy mają duuużoo więcej. Sama rata kredytu w tym miesiącu dla nas była w wysokmości 1900PLN.

Gość gagre
Musze uciekac do pracy:) Pozdrawiam wszystkich zmagajaych sie z ciezkim zyciem.Zycze wam kochani aby bylo lepiej i zapewne kiedys wkoncu bedzie:)Nie przejmujcie sie glupimi opiniami tych ktorzy wiedza lepiej... Pozdrawiam