Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ileileile

ile wam zostalo klasy dop konca mies i na ile osob??

Polecane posty

Gość hmm moze ktos sie zrzuci na
a jak cos placic moge tylko przez pay pal

Nie wiem o co chodzi z tym internetem? Ja mam dostep do netu w pracy, u znajomych, w bibliotece. A gdybym rozwiazala umowe z INEA, musialabym zaplacic kare przewyzszajaca miesieczne oplaty za net, ktore mi pozostaly. Poza tym gdyby nie net i to, ze pare rzeczy za jego pomoca sprzedalam a pare taniej kupilam, mialabym jeszcze wieksze manko.

Gość ileileile
widze ze szyderstwo samo ..szkoda lenor tez juz sie nie odezwala niestety :(

Gość Paprykaa
8 500 na 2 osoby ( bez oszczędności) :)

w portfelu mam ok 500 zł nie wiem ile mój narzeczony. na wspólnym koncie na prowadzenie domu z 3000 tysiace jest.

ja myślę, że jeśli ktoś naprawdę potrzebuje pomocy, to się odezwie i ją znajdzie :)

Gość ileileile
ja tez tak myśle ! ja już za pomoc dziękuje :) ale jeśli ktoś ma jeszcze ochote i chęci do pomocy to suzkajcie kogoś kto potrzbeuje tylko dobrze sprawdzcie komu pomagacie!

Gość ileileile
i aj tez sie zglaszma do pomocy doraznej ale za tydzien !! bo wtedy mam pieniazki.

Gość mag.da.lenka
No cóż... mi zostało jakieś 80 zł na jednym koncie i jakieś 60 zł na drugim. Na 2 dorosłych + 2 dzieci. Do 1 sierpnia. Na szczęście od 2 lat mieszkamy w wioseczce tuż pod miastem (gdzie pracujemy) i mam swój ogródek, który teraz pęka w szwach od fasolki szparagowej, słodkiego groszku, sałaty, marchewek, pietruszek, buraczków - mam swoje ziemniaki, cebulę i czosnek. Mam też kilka drzew owocowych i kilka kurek lata mi po podwórku więc i jajka mamy. Mleko za 2 zł od sąsiadowej krowy. Po nocy z mleka zbieram pół kubeczka śmietany do sałaty, poziomek, malin, jagód (ostatnio wysyp u nas w lesie, który mam za płotem) i mam zsiadłe mleko do młodych ziemniaków z koperkiem. :P Tak się w tym miesiącu wypłukaliśmy z kasą bo zapłaciliśmy 6800 zł za ROCZNE abonamenty na zajęcia dzieci. Syn (8 lat) - 2x tygodniowo piłka nożna + 2x tygodniowo basen. Córka (5 lat)- 2x tygodniowo balet + 2x tygodniowo pianino. :)

Gość
hmm na koncie użytkowym 110 tyś ...

mag.da.lenka tez tak bede kiedys miala:) Nie ma bata abym zyła w tym wstrętnym miescie do konca zycia:) Uciekne na wieś jak nic:) Gratuluje wlasciwego wyboru:)

Gość
a ja wole w mieście, w centrum .

Mnie zostało w portfelu 400 zł. Na koncie tam ze 2 tysiące się znajdą. Sporo poszło w tym miesiącu, naprawa samochodu. Ocieplanie domu itp. :)

Gość lenor
ile ile ile..paczke?ja bym byla bardzo wdzieczna ale nie chce by ktos myslal ze jestem jakas zebraczka...eh ludzie tak roznie reaguja

Gość lfinjfiwjfiwj
twoj maz podobno zarabia 3 razy tyle co ty? i tylko 2 tys na koncie?

Gość lfinjfiwjfiwj
nie przeraza was ta bieda?? ludzie przeciez jakby cos sie stalo skad na leki? skad na lekarza?? skad na cokolwiek?:/ przykre

Gość lenor
nie odzywam sie regularnie bo zajmuje sie corcia .ona nie daje mi siedziec ciagle z telem w reku mala wariatka

Gość
z konta :>

Tyle zostało, bo niedawno wprowadziliśmy się do domu, wykańczamy. Mówie że prawie od czerwca ocieplamy, i tynkujemy dom. Teraz bierzemy się za podjazd, pewnie kolejne tysiące pójdą...

Gość ileileile
lenor: jestes tu anonimowa przeciez jak napiszesz do mnie na meila to ja nie oglosze całemu swiatu skad jestes i jak sie nazywasz ...sa wredni ludzie ale sa tez tacy ktorzy chca pomoc ..tzreba tyko w nich wierzyc ja uwierzylam :)

Gość mag.da.lenka
---> idioci Ja mieszkałam w CENTRUM miasta przez 5 lat. Decyzja o budowie domu za miastem była głównie ze względu na dzieci. Nie żałuję decyzji. Odżyłam. Teraz z domu do miasta mam 7 minut samochodem. Gimbus szkolny podjeżdża mi prawie pod bramę. Przystanek autobusowy też niedaleko. A mieszkanie w mieście wynajęłam pod Biuro Ubezpieczeniowe (bo to w Kamiennicy w Centrum miasta) i za sam wynajem dostaję prawie 4000 zł miesięcznie. :)

Gość lfinjfiwjfiwj
wspolczujemy;p my ktorym na chleb brakuje i waciki;p

Gość karolinnnnajeje
800 NA DEBECIE

Gość ileileile
proszek do prania: to ejst inwestycja w przyszlosc wiec ile by nie kosztowala to sie opalca za pare mies usiadziesz przed dodmem i bedziesz dumna :) ja kurcze tez tak chce moze do 40-stki mi sie uda :)

Gość
w sumie ja mam wybór, mam domki za miastem, w górach, domek na mazurach otoczony lasem, tylko nie mam czasu na to żeby tam pojechać ...

Gość lenor
ile ile ile.podaj maila to ja napisze

Gość ileileile
asiav@op.pl