Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wybredna...

pomysły na obiad dla wybrednej

Polecane posty

Gość Wybredna...

Hej, macie moze jakies pomysły na obiad dla osoby, która nie lubi w ogóle drobiu i gotowanych warzyw(np. z makaronem itp.)? Mam już dość ciągłego jedzenia tego samego..Zwykle jem pieczony schab, polędwiczki wieprzowe, makarony z sosami, pierogi, naleśniki itp ale mam dość..ciągle to samo, nie mam pomysłu na nic innego..

Gość elegancki Pan z teczką
moze cos dla odmiany, zupa: kaszka mloe3czno-ryzowa z bananami np. a na drugie sucha karma dla fafika

Gość zupy, szybkie , tanie
zapiekanki,

Gość Wybredna...
ale z czym te zapiekanki? głównie sa właśnie z warzywami a ja warzywa to tylko surowe..

Gość ja tam jadam zupełnie dziwnie
w moim otoczeniu nikt nie rozumie moich upodobań kulinarnych -Uwielbiam sushi (to akurat wg innych jest ok, często sobie robię) -makaron z fasoli mung+sos sojowy+listki bazylii+dużo prażonych pestek słonecznika, dyni i orzechów -pędy bambusa podduszone z innymi warzywami w woku z sosem sojowym, olejem sezamowym iprażonym sezamem i siemieniem lnianym mam jeszcze tego duuuużo więcej, wszystkie są smaczne i zdrowe i co dla mnie najwazniejsze, przygotowanie+zjedzenie+włożenie talerza do zmywarki zajmuje max 30minut

ziemniaki tez jesz surowe ? albo fasole, kukurydze, brokuły:O?? to wszytsko mozesz wykorzystac w zapiekance, dodac jakies mieso, sos ,ser zólty i juz

pomysl o rybach ryze, kasze,

Gość ja tam jadam zupełnie dziwnie
ja brokuły i kalafior jem surowe, co w tym dziwnego. większośc warzyw też jem surowych, a jesli już coś obrabiam to szybko, na wpółsurowo, no oprócz zmieniaków