Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NASTI01

CZEMU TUTAJ TYLE "JADU" :)?

Polecane posty

...JAK TO WYJAŚNIĆ? ...ANONIMOWOŚĆ?, SPECYFICZNA GRUPA SPOŁECZNA?, GDZIEŚ JEST INACZEJ?

Gość Gość
przecież wszyscy się kochają

...CZŁOWIEK MA DZIWNĄ NATURĘ :) WYSTARCZY, ŻE JEST ANONIMOWY I WYCHODZI Z NIEGO GŁÓWNIE TO CO NAJGORSZE, ZŁOŚLIWE, WREDNE... CZASEM MAM WRAŻENIE, ŻE NIEKTÓRZY NAWET STARAJĄ SIĘ ZAIMPONOWAĆ SAMEMU SOBIE POD TYM WZGLĘDEM...ALBO BEZWIEDNIE DOSTOSOWUJĄ SIĘ DO NARZUCONEGO KLIMATU...JAKBY ZATRACILI WŁASNĄ WOLĘ I OSOBOWOŚĆ. TAKI BEZWIEDNY, BEZOSOBOWY, ZŁOŚLIWY AUTOMATYZM :)...

Gość po prostu zwyczajna
smarkateria, frustraci, zblazowane lenie, ktore nie wiedza, co z zoba poczac, patologia, ale jest kilka watkow, ktore dosc przyemnie sie czyta. Moderatorzy powinni selekcjonowac i usuwac wszystkie obrzydliwe i wulgarne tytuly, a nawet posty, ale rzadko to czynia na wyrazna interwencje

Gość kto jest bez winy, niech
pierwszy rzuci kamieniem :-o

Gość -Rafaelli-
Nasti :)🖐️

Gość evuliena
mnie szokuje czasem ta patologia tutaj ,pewna matka pochwaliła sie córeczką,że ją kocha ,że dba o nią i jakas pisała jej żeby jej córka zdechła , żeby ją żywcem zakopać i że to ścierwo normalnie szok jakie chore kobiety tu siedzą

a cóż to za grupa wzajemnej adoracji ? :D nie spinacie tak pośladów to jest kafe świat wirtualny helloł ! tu możecie być kim chcecie jakkolwiek idiotycznie to nie zabrzmi. wasze życie to tam za ekranem komputera. nie zapominajcie o tym 🖐️

Gość pomocny orendż
autorko tobie się tak tylko wydaje:classic_cool: to forume jest kwintesencją przyjacielskich und serdecznych relacji:classic_cool: czujemy się tu jak u mamełe:classic_cool:

JA NIE TWIERDZĘ OCZYWIŚCIE, ŻE JESTEM ŚWIĘTA:)...KILKA OSÓB MNIE TUTAJ WKURZYŁO, ALE SAMA Z SIEBIE NIE MOGŁABYM BYĆ TAKA PODŁA:( ...W MOIM PRZYPADKU W GRĘ WCHODZI TYLKO ODWET LUB NAUCZKA:) ALE I TAK STARAM SIĘ TEGO UNIKAĆ, NIKOGO NIE PROWOKUJĘ, SZANUJĘ. A TO CO NAPISAŁA KOLEŻANKA POWYŻEJ...WĄTEK O UCZUCIACH MATKI DO CÓRKI I KOMENTARZE NIEKTÓRYCH FORUMOWICZÓW TO WŁAŚNIE DOBRY PRZYKŁAD OWEGO ZDZICZENIA...

Gość adhjdy7a9
"ALE SAMA Z SIEBIE NIE MOGŁABYM BYĆ TAKA PODŁA ...W MOIM PRZYPADKU W GRĘ WCHODZI TYLKO ODWET LUB NAUCZKA" to się nie trzyma kupy :D

""ALE SAMA Z SIEBIE NIE MOGŁABYM BYĆ TAKA PODŁA ...W MOIM PRZYPADKU W GRĘ WCHODZI TYLKO ODWET LUB NAUCZKA" to się nie trzyma kupy" ...... KUPY TO MOŻE SIĘ I NIE TRZYMA :) ALE ZA TO TRZYMA SIĘ LOGIKI:)

Gość adhjdy7a9
logiki sprzecznej z samą sobą ? :P Uff..dobrze, że tylko odwet stosujesz, bo każda inna forma dokuczliwości mogłaby być podła :D

" TĘPA STRZAŁO" ? ... CÓŻ ZA WYRAFINOWANIE :) TO CHYBA NAZYWA SIĘ ...PROJEKCJĄ ? KOCHANIE, TO NIE O CAPSLOCK CHODZI TYLKO O TWOJE POCZUCIE NIŻSZOŚCI....TŁUMACZY TO TWOJA PRZESADNA REAKCJA NA " WIELKĄ LITERĘ" ..

specjalnie dla ciebie 2 zasada internetowej netykiety moja droga 2. NIE PISZ WIELKIMI LITERAMI Tego fenomenu naprawdę ciężko się pozbyć, bo ludzie którzy lubią to praktykować są święcie przekonani, że w ten sposób bardziej do nas dotrą/dotrą do większej liczby odbiorców. Otóż przyjęło uważać się, że WIELKIE LITERY używane w Internecie to KRZYK i na pewno w niczym Ci to nie pomoże. 🖐️

CÓŻ...TŁUMACZ TO SOBIE JAK CI BĘDZIE WYGODNIEJ, MOICH MOTYWACJI I TAK NIE POZNASZ BOŚ " GŁUPIA MORDA W OBRAZIE"..CZY JAKOŚ TAK - I NIE JEST TO PROJEKCJA, SAM SIEBIE TAK NAZWAŁEŚ...