Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnydzienszycia

nie umiem spac dzis... kto jeszcze?

Polecane posty

Gość kolejnydzienszycia

Wczoraj wieczorem zasnelam i obudzilam sie w srodku nocy. Tyle rzeczy zaczelo mi sie przypominac wiecie... cos strasznego. Doszlam do wniosku, ze nie mialam szans na normalne zycie poza rela wiecie. A o tym Jonestown to mialam wiedziec - ktos mial powiedziec prawde jak bylo. Czy ci Indianie mieli racje to nie wiem, ale ci ludzie, ktorzy karczowali lasy w USA nie do konca tez mieli racje wiecie. Nie wiem czy cos by sie dalo zrobic powiem wam bez Elzbiety I i misjonarzy, a jacy oni byli? Ja dzis wstalam i widzialam tylko we snie, ze ona chodzi ciagle i tak jakby ... ona byla cala nienormalna Z TEGO wiecie. To byl ich HITLER ale wiecie ... ona o tym nie wiedziala. Tak samo jak ci co wyjechali calym zyciem zaplacila za to wszystko co sie tam dzialo i tyle. Ale pocieszam sie ze Indianie mieli tak do tylka ten las przyrosniety ze ci biali szans nie mieli aczkolwiek wiecie jeden blad tam jest. CZYJE TO JEST wiecie? NICZYJE. Bo czemu Elzbieta Pierwsza. Bo to jest niczyje. PODOBNO POSZLO O WIARE wiecie ... i co? Jak o te wiare poszlo? Co sie tam dzialo z tymi ludzmi, ktorzy zaczeli liczyc te groby wiecie - oni wszyscy na tych kupach tak i tak dalej... i wy tak samo skonczycie w Polsce beze mnie. Bo ja wylecialam ze szkoly za to, ze nie warzylam obiadu - TAKA ZGNILA ZE JEJ SIE OBIADU nie chce warzyc, matka sie wysluguje - wiecie no ale problem isc gdzies obiad zjesc. No ale ...? Pozniej kierowca mialam opinie i ze jestem TAK LENIWA ze ani mi sie nie chce do tej pracy chodzic, tak? No ja mam taka opinie w Polsce. I to wiecie co - od dziecka stoje o jedzenie, a przez ojca zboczenca - zamiast mnie odizolowac od niego, czyms zajac to wiecie wy wszyscy na mnie? Ja przez niego nie gotuje. Ja mam taka sama kolezanke co sie powiesila przeze mnie i nie przeze mnie - przez ojca zboczenca swojego i mojego. Nie wiem. No wiecie... hmmm... ale historia. Zostajecie bez jedzenia przeze mnie bo moja historia to ANGLIA To zeby miec co zrec, a Polska to co wy chcecie zrec? Co wy macie za historie? Co wy zrecie tu w tej Polsce - jeden glod. No to jest myslenie mnie jako dziecka i tyle. To se moglas zarobic mi powiedza - no ale gdzies. W sklepie komunistycznym? A teraz moge kosic trawnik tak? I leja ze smiechu ze mnie. No to nie bedzie zrec i ja juz tak pisze. Zostaja wam po mnie puste gary bo ja to jedno zarcie OBIAD W SZKOLE to ja - bezczelni jestescie. Ciuchy wam zostawia ale zarcia nie i idzcie se na stosy jak sie smiejecie z Elzbiety Pierwszej wiecie. To jest chyba najwybitniejsza krolowa po krolu Dawidzie. On byl najlepszy a numer 2 ona i co wy macie do gadania bo wy macie krolow? A Anglia nie ma ... ma krolowa i po was i tyle. Bo ja nia nie myslalam, ale jak mi chcieli leb odciac to juz bylo po was i tyle. Takze lasy macie wiecie po co - na stosy se tam idzicie jak Indianie zwlaszcza na Slasku bo was nie chca. Ja za biologie mam Bank Anglii po swojej stronie a wy? Ja tylko pisze - ja to gary, a jak zaczna wycofywac wam zarcie to nie wiem. Ja powinnam byc kucharka i nic wiecej, ale zboczona rodzina SEKSUALNA i to takie zycie cale spierdolone. Ale za biole i Darwina moge byc i zywic sie Mac Donaldzie - to jestem ja. Jeszcze mi zeby rozwalili w Polsce - tyle dla mnie Polska znaczy. Ja mialam swoje dobre - po matce, po babci dobre zeby. I tyle. Ja jak krolowa Anglii mi powiedza - daleko mi. No ale nie zwariowala ta Elzbieta Pierwsza, a pistoletu nie bylo i sie srajcie jak dla nich tam wszystkich - tyle ich obchodzicie. Ta moja babcia tez durna nie jest. Jonestown i koniec - ale no... po co tak klamali i tyle. Zajechali sie tym i bez nich nie ma niczego bo nie wiedzieli skad byl Lord Jim i jak ten cymbal myslal - a Clinton przez niego bo tam go rozpracowywali i tyle. I Clinton go rozpracowywal. I to bylo za to, ze mnie chcieli zabic za Lockerbie zamiast za Jonestown i TO BY IM BOG DAL, a to to sie wysrac mieli i tyle w tym czasie. Takie Polaki to byly tam - zamiast jedna rela to jeden samolot. I to byly KLERYK, KLERYk - zeby nikt sie nie ludzil ze kosciol jest normalny. Mnie zostaje Elzbieta Pierwsza - jak zwykle - przy niej z glodu nie zdechne. A was ostrzegam bo tez widzicie spac w nocy nie umiem co to bedzie dalej - ze bez zarcia zostaniecie powoli i se tu cos robcie. Bo Unie macie przeze mnie to juz widza - bo mieli dawac kase to jestescie w Uni i tyle. Bo co z ta Unia dalej - ANI KROKU NA WSCHOD i to juz rzadzi Anglia wiecie. No nie dajcie sie ale od kasy zaczynaja i wszystko do tylu. Ja tez musze pomyslec co dalej ze mna... i tyle. ? [cześć]

Gość ksiazkowy przyklad schizofreni
paranoidalnej🖐️

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie ja mam Rzym w dupie juz - to jest banda kanalii i kretynow. Ide jak zawsze za Elzbieta Pierwsza. Moja matka - to jest zona ZBOCZENCA. Lepiej zboczenca niz nikogo sie dowiem. No to se ja zeżryjcie bo od razu ide po kredyt, stala prace mam 10 lat temu i tyle. No bo co ona o mnie mowi bo jej nie przeprosilam o rzadzi CHUJA W DUPIE NIEWARTA LESBA ZAKLINA bo ma Grecje - to co ta CHUICA w kosciele robi? To poganka. Lesby byly poganskie - ja ksiadz powinien poo ryju wytrzaskac - on z nia trzyma - ojcobojca na kase i tyle. Bo moj ojciec glupi bo ojca nie zatrzasl. No to ma dziecko. Kiedys tak musze sie do niego przyznac i tyle. Rzadzi Patryk - morderca rodzicow mam se do niego isc po stala prace. Nie pojde. Pojde do Elzbiety Pierwszej. Bogu za jego kosciol tez dziekuje - same mury. Gdyby nie Ojciec to tez by do diabla poszedl. Na szczescie jeszcze go zle pomawiali i tyle. No bo czym ja wygrywalam w tej szkole - tym samym co GEJ Patryk - zeby nie bylo ze on jest normalny - to juz jest pedal - nawet z obraczka to ma meza geja i tyle Polska go obchodzi, ja nie moge wrocic bo MORALNA. Ale mnie to nie obchodzilo. Ja nie jestem dzieckiem katechetki jak Ilona i tyle. No a reszta? Hmmm... dwukrotne morderczynie, 4 krotne morderczynie w tych firmach wiecie smieja sie ze mnie, ze Elzbieta Pierwsza nikogo nie zabila. No daleko im - jak beda nr 2 na LISCIE KROLOWYCH bo te 4 mordestwa to kobiety to niech sie zglosza, ze tylko 4 osoby, a miejsce dwa po krolu Dawidzie na liscie najwybitniejszych krolow swiata to im NA PEWNO nie grozi wiec nic do porownania. Kto jest trzeci nie wiem. Wiem tylko jeden i dwa i nie macie szans - tyle starczy. Bog to tam rzadzil ale to Bog, Maryja po smierci i tyle. Dostala korone. No ale za zycia nawet jak rzadzila to sie nie liczylo i tyle. Bog tez sie nie liczy. Bo kim jest Patryk ze nie daje rady KROLEM DAWIDEM.Ale on sie nie pedalil i tyle. A to nie jest wszystko. On sie idzie pedalic bo mu sie seks zgadza. To niech sie wyspi Indianin ten Krol Dawid Indianin on jest - niech sie wyspi niech sie ze mnie smieje bo doszli do wniosku, ze nie umiem sie w domu wyspac bo pojechalam cos tam , cos tam i tyle. A ja wiecie musze zyc dobrze z Niemcami bo przeciez... ilez ja im zawdzieczam. 1500 euuro. Zawsze cos i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
No ale taka jest prawda - co ta ciulica Zaklina jest warta - 2 zabojstwa, niech wyzyna dalej - krolowa Francji ona jest na mnie. Ale ich wyrzneli nie ma - nie licza. Tam rzadzi Maryja. To nic nie znaczy. Znaczy tam gdzie sa. I POWINNO znaczyc w Holandii teraz, a nie znaczy przez Polakow i to wiedza. I tak jak ja sie namyslaja co robic dalej. A pieniadze dostane za WIETNAM od Zydow w razie co na lekarza jak matka. I na pewno skorzystam. Nie wiem co bede robic. Tu nie zostane na pewno.Obrzydliwi ludzie, okolica, matka niewarta pierdniecia na nia , ojciec to samo - ale zawsze swoj mozg mialam. Jeszcze tych Indian musze wiecie przerobic dokladnie i tyle. No na mnie nie macie szans - taki rodowod ze szans ze mna nie macie, a to tak nic wam nie powiedzialam wielkiego. Nie za bardzo szanuje kosciol - to rozgrzeszenie i koniec. Ja mialam byc w zyciu jednym grzechem po tym Jonestown. Katechetka czy misjonarka mialam z tego byc, ale jakie szanse po chrzcie obsikaniu. I tyle. I ta Elzbieta Pierwsza powinna stac o was z morza a stoi o lasy w USA. Bez sensu widzicie no ale takie swinie z was i kanalie, ze nic sie nie da zrobic. Ona tez byla omal nie scieta i pozniej jej nienawidzili BO SIE NIE WYDALA - to samo co ja - ale ona szans nie miala. I pozniej zrobili z niej wariatke, ale to wszystko przez to ze nie powiedzieli jej o stosach w USA. Wtedy to jeszcze nie USA. Bo co to takie ze ich kolonia. SLUSZNIE - za to ze nie bylo misjonarzy WTEDY. I dlatego szybko sie rozlaczyli bo oni nie chcieli wracac, nie umieli wracac. Nikt ich nie rozumial i OWSZEM ale czemu nie powiedzieli. Bo sie bali, ze... nie beda mieli morza. Patrzcie jak oni morze maja z Darwina. To se jeszcze musze doczytac. Teraz maja od Elzbiety Pierwszej i jest dobrze, a tak to od Darwina jest morze w Anglii a po co byl Darwin? Zeby Zydy byly w bankach. Bo USA na nich, ze oni je wyjebaja, a tam co? Nie moga bo maja Darwina. Juz nawet jak maja to bez sensu i tyle. Bo zawsze w Anglii jest GDZIE TAM BYL BLAD? Taka Ziemia...Obiecana powiedza wam. NICZYJA. Czyje to bedzie. Elzbiety Pierwszej i Anglii - jezyczek i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Sorry za slownictwo ale tych ludzi nie da sie inaczej nazwac. Oni stoja o zeby. bez sensu kompletnie. I ta Zaklina niech mi zejdzie z drogi bo ja zabije bo nie mam przez te CIULICE KTORA OBY ZAJEBALI FACECI NA SMIERC tam papierow od pol roku - bo bez sensu i tyle. Tu jedna morderczyni CULICA BEZDZIETNA na mnie z kasa w Holandii bo jej tam nie chca w pomidorach i tyle ze mi proces wytoczy bla bla bla - do tego juz nie dojdzie ale nienawidze tego babska jebanego w leb. tez stanela po stronie dwukrotnej morderczyni a nie mnie. Co ja im zrobilam? Mieszkaniem mnie wykanczali pojebane glisty. Ciuchy bedziecie miec na 100% ale zarcia nie - bo jak w garze to co do gara bo mi racje przyznaja ze mnie Analiza wykonczyla w tej Holandii bo tego co ona wyprawiala nie rozumial nikt. I przez was jeszcze musze sie spowiadac bo tak przeklinacie ale ja jestem najgorsza i tyle. Sie popatrzcie na siebie bezzebne ciuliki i tyle. I Zaklina mi nie bedzie rzadzila - ostatnie co mam to amazon i niech sie z tym licze powiedzial bezzebny ciul Haki i sie licze i maja pecha ze nic mi sie tam nie stanie wiecie bo sie szef musi wyspac. A Zaklina niech sie liczy z tym ze jest nawet nie po podstawowce w tym sklepie w Polsce i teraz ma dziecko w Polsce i sobie jada dalej wiecie - kiedy to odwiedzi to dziecko - w koncu dziecko Haki i taki jest moj brat - to juz nie jest moj brat - mam dziadkow matki dzieki OGRODNICTWU ale nie dzieki niemu. Dzieki niemu pol roku jestem bez pracy, tak samo na amaon, wczesniej 4 krotna morderczyni. Bo czemu nie Polaki zapytaja mnie w Holandii tylko Angliki. A oni co? Papieros w biurze od 9 lat sluchajcie. No dajcie spokoj. Kazdy Arab lepszy niz ja. To w Wielkiej Brytani i koniec. A reszta to mnie juz ZUPELNIE NIE OBCHODZI. Moge miec bezdzietnej ciulicy - bo taka mi zrobi Zaklina a ja jej CHUICY robie opinie ktora nalezy ZABIC PIERDZAC JEJ W RYJ i tyle mnie ona obchodzi. Moze sie zaryczec - nie obchodzi mnie to. I wszyscy inni tez. Moze ja bede miala 3 miejsce na liscie najwybitniejszych rzadow swiata? Kto wie? I tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
wiecie ja sama z siebie nie przeklinalam nigdy i tyle. I odchodze z ogrodnictwa i tyle jest warte uratowanie zycia w Niemczech komus - nic. No to zabijajcie se tam dalej. BO PATRYK Ratuje mi zycie. Nie zycie ratuje mi Bog, krolowa Elzbieta Pierwsza, ze ja mam, moja matka, babcia mnie ratuje i to wszystko. Bo je mam. A wy sobie robcie co chciecie. Holandie macie dopoki jest tam Diana - no to jeszcze chwila jak beda miec Diane w Anglii to was powyrzucaja tam. Mnie tez, ale mnie tam nie bedzie. Ja juz bede w USA bo tam zmierzam i tyle. Tu troche jeszcze i wyjazd, pracy szukac - samo zycie. Co mial robic ten Jim Jones? Pracy szukac, pojezdzic troche i tyle. Braci skreslilam - nieistotni jak mam krolowa i tyle. I sobie z nia moge trzymac i Stany mam od Indian. Po co ja jej jestem to wiem i tyle. Nie licze sie juz z bracmi, nie ciagnijcie mnie do nich. Ten z amazon idiota dla mnie i tyle. Ja nie przeklinam ani zle sie nie zachowuja ale po prostu moj wyjazd to wyjazd jedzenia w waszych sklepach - najpierw Niemcy sie wycofuja bo to jest BEZ SENSU was SPONSOROWAC powiedza. ZE sa WASZYMI SPONSORAMI bo ani restauracji ta Bachleda nie ma w Polsce, KLUCZE DO MIASTA KRAKOW - a to po co wam zarcie i tyle. Bo mysleli ze restauracje tam otworza - przynajmniej tyle a tu nic - najwyzej sie nie oplaci, zeby cos robic - rodzinny biznes - zeby tu wygladali. Nie , nie oplaci sie. No to koniec i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
I tak mnie zalatwila matka przez CHUICE ktore dzieci nie maja. A ONA MA. A ONA MA DZIECI W POLSCE? Kolezanka po studiach nie miala SAMOBOJCZYNI a ona ma? ZE CO??? Czy wy jestescie normalni? Jakby miala rodowod od krolowej jakiejs albo krolowa. Bo czemu ja nie Polka - przez nia. Miala sie przyznac ze matka katechetka. JEDYNIE TYLE. Nic z tego. No to ja Elzbieta Pierwsza i spadam. Z kafe tez zeby nie bylo ze stoje O POMYJE. Bo najwazniejsze jest kto POMYJE PO OBIEDZIE. Nie najwazniejszy jest WSAD do gara. To jest NAJWAZNIEJSZA INICJACJA - WSAD DO GARA umiec zrobic bo jedna sie zabila bo nie warzyla, a nie wyszlam za maz bo nie warzylam. I ona TU jest wyzej ode mnie, ale ogolnie ja bo mam Elzbiete Pierwsza i moge w Anglii byc bo wiem. Jakie ona miala szanse na malzenstwo? Zero. Dlatego miala wiedziec o grobach w USA bo jej matka ani pogrzebu ani grobu nie miala, ojciec powalony. Ona byla najszczesliwa jak sie mogla wyspac i najesc a ze jej nie powiedzieli to byli zwykle swinie i jeszcze raz ja ktos do Hitlera porowna to dostanie po ryju. Bo Zydzi jej nie maja wiecie w Anglii i mowia ze ta a Hilter to samo. I to wyczuwaja ale nie rozumieja czemu. Jonestown sie boja - to pijak ich tak urzadzil. A po Henrym w Abngii nie powinno byc ani jednego Zyda przez Elzbiete Pierwsza - Zydow nienawidzila. Bo czemu moze moze byc od Indian bo nienawidzila Zydow. I wiecie kto tam moze byc tylko taki. Bo czemu ja do Indian bo nienawidze Zydow za krzywde w zyciu, a poza tym co to Niemcy - popieraja Zydow - no i niech tam ida. I teraz Zydzi przez Elzbiete Pierwsza beda za USA uciekac z Anglii do Niemiec i POWOLI beda ich tam przyjmowac z powrotem bo banki maja slabe smiejac sie ze Auschwitz stoi do dzis. Bo co oni tak ta Elzbieta i Hitler -bo to samo i najchetniej by uciekli tacy sa ANgliki, a teraz jeszcze USA - no to niemiecki i spadac. Chetnie ich przyjma. Na kursek jak ja chcialam i tyle. Wiecie - glupi ojciec to im sie nie dziwie, ze mnie nie chcieli. Jedynie ze mam rodowod. Ojciec tez. Ale Ilona - Ilona zna jezyk... matko swieta - gdzie to zapisac? Na murach SWIATYNI jej to zapisze. Do jakiej sekty powinna udac? KAtechetycznej jakiejs bo powinna zostac Z MIEJSCA katechetka w polskiej szkole - takie ma wyczyny ...misjonarskie. Od niej kazdy sie nawroci natychmiast na wiare chrzescijanka - jak przez moja matke. Wystarczy chodzic do kosciola i to jest to. To niech sobie chodza. Takie zycie i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie - moja matka matka powinna sie powiesic w sredniej szkole. A mnie oddac bo mnie miala w dupie. Do sierocinca - jak nie w Anglii to w Niemczech. Moj zawod kucharka i mam was w dupie. Zeby nawet do mnie NIE PODCHODZILA bo nie warto. Tak smierdze i tyle. I co jeszcze? Aaa nie wiem - niech zdupia do piekla jak starszy brat zwlaszcza bo na to zasluguje. Zycie to tylko forsa - to miala ja miec. To se miala ja zarobic. A od czego jest facet? OD ROBIENIA DZIECI - bo ja jestem z takiej rodziny, ze facet ma ZROBIC DZIECKO - tak sie tam uwaza. PRZYNAJMNIEJ TYLE. No i wiecie - od czego jest facet - niech zrobi dziecko. taka rodzina - no to genetycznie mam. Bo PRZEZE MNIE ojciec gwalcil - tak im w Polsce wychodzi. To mial warzyc a nie gwalcic a po co on sie w komunie ozenil to ja pojecia nie mam. Moze tak kiedy zaczal. Bo ja uwazam ze na studiach i tyle. Co sie to tak szybko ozenil? Bez sensu. No i tyle. A jak jest cicho to bylo NAWET PRZYJEMNIE zeby nie bylo ze trzymam z krolowa Polski. Nie - z Elzbieta pierwsza bo tak mnie nienawidza katechetki w Polsce no ale... taka mialam matke, ze uwazala ze po studiach najwyzej bedzie katechetka. No ale po co ci te studia pytala matka. Bo chce byc po studiach - tak mowila. No ale kiedy ty bedziesz miala to dziecko. A juz sama nie wiem - tak mowila. Nie chca cie tam z tym dzieckiem co - tak mowila - zas to samo, co? A sama nie wiem po co tam poszlam ta moja matka mowila i plakala. Bo teraz bedzie jak matka jej pomogla. W OGOLE. I wtedy ...dostala mieszkanie. ALE NAJPIERW NIE BYLO RODZICOW i to miala wiedziec i nie po niej, a tak po niej. Bo zawsze bedzie - po co ona miala to dziecko. W ogole nie bylo jej potrzebne. Bo po niej i tyle. Beze mnie po niej za oszukiwanie rodzicow ze o nich stoi. W ogole gdzies ich miala jak oni ja. A ja sie moimi przejmowalam i tak skonczylam. tez mialam ich olac - przyznaje matce racje i ide dalej. Szkoda tylko ze w szkole sie nia przejmowali, mieli o nia nie stac - durna rodzina i koniec. A ja to samo - bo same piatki i nie chce wrocic - chyba widzieli ze nie ma co zrec. A zycie to nie chodzenie do kosciola. To dobre dla dewotek i tyle. nie na tym wszystko polega i koniec. I nie dam sie nikomu. W zeszlym roku 3 miesiace pracy, w tym zero - no niezle mi sie powodzi. taka mam opinie. Wiecie - nie wymorduje calego ogrodnictwa i ogolnie... no po prostu lepiej siedziec w domu nie za kratami - tyle mam do napisania NORMALNYM LUDZIOM bo mi to amazon skreslil bo sie boja o zycie BO TO SAMO. No to miesiac w takiej pracy , pieniadze i do widzenia . Nie ma - co to ma byc. A co ich obchodzi co ja w domu robie. Bo mam sie wyspowiadac co w domu robie CHUJOM ALBANSKIM bo sie ich wszyscy boja. A niech ida wysadzac caly berlin - gowno mnie to pbchodzi. I teraz sie dowiem - ta w Berlinie ci mowila - nie ma kosciolow dla Arabow. To miala powiedziec - zdupiaj bo smierdzisz i jeszcze bym cos zrozumiala. A wtedy nie bylam jeszcze katechetka. Bo co robie w domu - katechizuje dzieci bo nic z wiary nie umieja i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Ona wiecie po tej zjawie nie miala szans - taka prawda. Nie miala szansek biedaczka. Tylko przeniesienie - nie wyprowadzka i wydanie sie. Zeby ja ktos zrozumial co ona widziala i tyle. Ze ten stwor ja dusil i tyle. Czemu on nie moze podchodzic do ludzi i zamykac im oczu. Albo po smierci - moze zamknac oczy? Nie wiadomo nie? Moze niektorym moze? Czasem sie slyszy - ze ktos mial w trumnie oczy zaminkiete i sie otwarly. I to wszystko cos znaczy i tyle. I koniec :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie zebyscie nie zwalali bachlede na mnie bo bez zarcia zostajecie bez Bachledow bo oni jedza oscypek a wy? Bo maja prawo zamykac sklepy i beda. Po olimpiadzie koniec i tyle :( Wojna i tyle. :(

Gość kolejnydzienszycia
przez Bachledow - bo oni na nich - otworzcie restauracje przeciez ktos przyjedzie - leee tu tyle zarcia. No ale mimo wszystko. I do 2012 jeszcze zarcie a pozniej nie i tyle. A przez was musze jechac do USA i tyle i nigdy sie w Niemczech nie poddam BO TAK SZANUJA RODOWODY. Mordercow - to tak to szanuja, ale rodowody? Nie. I tyle. bo czy sie bratu poddam bo widza ze przegral bo niezonaty - no z Elzbieta Pierwsza - 6 mezow miala - jak ojciec. Bo czemu sie wydac nie moga? 6 mezow musialaby miec zeby rade dac ojcu ze racji nie mial - o ile to jej ojciec byl. A jeden ja zgwalcil i powiedzial - wystarczy ci dziecko. No i poronila. Czyli? Nie mial racji. A ciag dalszy? No coz... to sobie poczytajcie w ksiazkach i tyle.

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie tu chodzi o to, ze 2 mesiace na nocki chodzilam w zeszlym roku a na prace stala nie mialam szans i CO WY WYRABIACIE - byly telefony zebym wrocila do szkoly i tyle. Po co mnie chcieli za ta granica . Wczesniej pobieralam zasilek dla bezrobotnych rok i nie umialam wyjechac - myslalam ze przez zasilek - pozniej 3 miesiace pracy, bez zwrotu podatku - teraz pol roku bez pracy - jedynie dziwne wizyty w urzedzie - ale co to znaczy. No nic i tyle. I jak sobie zycie dalej wyobrazam pyta mnie Zaklina - a przepraszam - jej dziecko malutkie w Polsce nikogo nie interesuje? Przeciez tam PRZEZ NIA nikt stalej pracy nie ma. Przez Haki sie dowiem - to zabic, usunac ZABIC i miec stala prace, nie? Ale problem i tyle. Przeze mnie? Mnie nie bylo ja nawet papierow nie mam i tyle. I koniec. Jeszcze cos? Ktos chce w ryja? Bo szef amazon przeze mnie umarl i nie mam pracy - wykonczylam go psychicznie PRZEZ MIESIAC. Na szczescie tylko miesiac tam pracowalam. No niestety wykonczyl go kolega morderca PATRYK - dlatego dostali firme bo sie tak nazywa - on sie nazywal bardzo po niemiecku ZENON - nie pasowalo ale PATRYK mogl dostac firme ktora sie bardzo przejmowal i tyle. A reszta to sprawy osobiste ale tez przez niego. Bo w Polsce sie zapytaja czemu tam nikt nie rozmawial ze mna po angielsku? A o czym. O GWIAZDACH - tak powiedzieli tak rozmawiaja. No to sie nie znam. To w biurze mialam wiedziec o czym rozmawiaja i tyle. I koniec. A nie? Przygotowac sie nie kazdy sie na gwiazdach zna ot tak. To nie sa tematy w pracy fizycznej jeszcze mi ja zle wytlumaczyli, nie powiedzieli nazwy firmy. I wiecie - zeby nie bylo ze zycie to tylko kasa tak musi byc. JESZCZE GROBY. Zapamietajcie to sobie. Zwlaszcza listonosza. Bo ida wam paczki na poczcie na pewno - nikt nie rozumie czemu. Przez moja matke? Nie wiem. Na pewno nie przeze mnie juz i tyle. No ale i tak nie macie zarcia - do olimpiady a pozniej najazd. Modlcie sie zeby sie swiat skonczyl - tyle wam zostaje - mnie tez. Rok pokuty i nawrocenia - doslownie.

Gość kolejnydzienszycia
Bo czemu ten wlasciciel BUDYNKOW amazon ich nie chce - mnie tez - ale ich tez wiecie - wiem ze ma 4 rodowody - jakie wiem. to jest Francuz. To bylo jego ojca wiecie - a oni dali firme Patrykowi NA NIEGO i on tego nie umial sie DOMYSLIC, ze to chodzilo tylko o imie. On tylko szkole widzial i tyle. Bo czemu on sie powiesil - to cos znaczy. tak to znaczy ze Niemcy sa odciagani od USA i nie ma ich w USA. Sa Indianie i Jonestown. Co z tym robic? Nie ma Niemcow. Tam sa jacys Niemcy - tak jak dinozaury. Uznali ze wygina i tyle :( A czy Zydzi wygina? Zydzi nigdy nie wygina.

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie Holandia nie jest porzydowska - ale nie musi. Bo o co poszlo? Bo w Holandii zydow i im dobrze a w Polsce sa i co robia - niszcza wszystko. I banki maja i wszystko. I zamiast NA ZyDOW to na KOSCIOL sluchajcie, ze Kosciol nie potepia Zydow. No hmmm... a nazistow potepia? A moja matka? I teraz jest wiecie zwrot MARYJA CORKA RZEZNIKA - prosze bardzo zostaja w Polsce bez zarcia, a tamci fortuny i tyle. Najwyzej wroca mnie do szkoly Z tym slownictwem. Nie wroca nie pojde bo mam... Elzbiete Pierwsza i nie musze wracac i tyle. Moge byc w USA - powinnam stac o Jonestown i tyle. No bede czytac ksiazki o Indianach - zobaczymy co tam wyczytam. Tak mieli myslec na studiach a nie KAdafim. No ja myslalam Elzbieta Pierwsza bo taki mam rodowod i tyle. I ona sobie go ode mnie zbierze bo po co mi on a ona rzymianka i tyle. No i tyle. To juz druga osoba , ktora zbiera rodowod ode mnie. Taki miala miec mi powie i nie po niej, a tak po niej - jeszcze ryze wlosy - matko drugi..NERON tak ja pomawiali bo jak oni ja pomawiali. NERON i tyle. CORKA NERONA to byla, ale Rzym jej nie w glowie. Dziwne. Czyja ona moze byc? Henrego? Taka ruda. Podrzut i tyle. A czyja byla? Nie wiem. Moze Henrego a moze nie...

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie - bo ratuje dzieci Diany RATOWALAM - wszystko przeze mnie - no ale sluchajcie - w koncu Anglia nie ma rodowodow i ludzie bez rodowodow maja grzechy i tak dalej - musieli stac o kosciol. Ten Wiliam i Hary juz tam nic nie znacza - co oni zrobili? Bo Elzbieta Pierwsza dzieci nie miala - no daleko temu Wiliamowi do niej. PO STUDIACH jest, ale bez laciny i greki powie mu Elzbieta Pierwsza i go smoli i ze tam beda Niemcy i co ja tam robie? No ja tylko po swoje i do USA. Ale USA to nie jest ich i tyle. Niczyje. No wiecie a reszta to jest obrazanie mnie PRZEZ WSZYSTKICH. NIech se dzieci zrobia - chyba tyle umieja po Brygidzie Szwedzkiej, ktorej do piet nie dorastaja rowniez ze swoimi RODOWODAMI i tyle. bo nie miala...Elzbiety Pierwszej sie dowiem. A co oni sobie nie mysla w tym palacu - wszyscy - wszyscy do wyrzucenia - tak uwaza Elzbieta Pierwsza i ma racje. Bo Elzbieta Pierwsza nie miala szkoly, ale miala lacine i greke i wiedziala skad jest, a oni? Ktorych nie cierpiala. Nie szkodzi, ale wiedziala skad jest a to jest najwazniejsze. To jest wazniejsze niz IMIE I NAZWISKO czasem. Skad byl lord Jim z Jonestown? Skad on byl?

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie jak sa od Brygidy Szwedzkiej w Anglii w palacu - to dzieci ze sluzba na ojca i babcie robic bo to bylo zycie Brygidy Szwedzkiej ale nie mogla tego powiedziec. Nastepnie HEROICZNIE udala sie do klasztoru rozstawszy z mezem czego zyczymy ksieznej KATE WINSLET i tyle. Podobnego heroizmu bo co zostaje tej dziewicy. No wiecie dzieci bez matki i taki koniec. Najwazniejsze ze maja rodowody. Od kogo powie DIANA? Od niej? I zeby sie klupneli w leb a ogolnie niech sie gonia dalej. jest gdzie tyle bud, ale ona nigdy sie tam nie umiala wyspac, nigdy :(

Gość kolejnydzienszycia
Ja mam Elzbiete Pierwsza corka Henryka VIII i Anne Boleyn to jest , ktora MIALA DZIECI - jedno, ale miala. No to niech Winslet tez zajdzie. Bo co ja robie w domu. Ja z polska sluzba nie bede siedziala wiecie i obgadywala jakichs pierdol. Jedynie, ze nie po polsku i tyle :( Sobie do lasu pojde i moze cos fajnego znajde - kwiat paproci sie dowiem....hahaha obcedzony przez ksiedza. No wlasnie palilo sie to zgasil i tyle. A co dalej? USA i koniec. tak czy siak. No co jeszcze? Przez Diane praca, przez Elzbiete Pierwsza i Indian USA bo jak mam USA bez reli - tak - Z RODOWODU i tyle. Moge badac wilki sie dowiem - no albo w sklepie pracowac. Nie wiem - co bedzie to bedzie. Z taka opinia sie dowiem? NIe mam zadnej bo glupi profesor. No i to byly OSTATNIE SLOWA PRAWDY ode mnie i hahaha choc malo mi do smiechu. No ale taka rodzina ze nawet umarlego wykoncza i tyle. Niech sie sami wykoncza tyle sa warci i koniec. Za moja opinie OD BRATA. TO NIE jEST MOJ BRAT - jakis tam OBCY FACET . Czy to jest Niemiec? Nie wiem. Jakis tam jest. Mowi po niemiecku. I do widzenia i tyle. Pieniadze i zegnajcie. A dzieci sie dowiem? Nie planuje. No chyba ze mnie zgwalca. Ale wiecie tyle pieniedzy to sobie poradze. Co innego Polanski - on jest biedny. Bo czy rodzice matki o niego stoja. Na pewno - na pewno. Nie moga sie doczekac kiedy zobacza...dziecko Rosemary lub TESS. Zwlaszcza TESS i tyle. Bo to zalezy jakie ANIA miala fochy - to raz jeden raz drugi film beda ogladac. PALAC. i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
ja mam rodzicow przybranych matki z kwiatkow i tyle. Z KWIATKOW. U brata, ale go nienawidze i nigdy nie bede o niego stala bo mu uratowalam zycie, mlodszemu tez nie musze stac o takie rodzenstwo. U tego starszego omal nie zginelam - za to Elzbieta Pierwsza i RODOWOD od ojca. Bo nie powinnam miec rodowodu - mam i tyle. I koniec. I no odswiezam angielski i tyle. I koniec. I opinie mam ze sie nie myje tylko obcinam wlosy od starej PIZDY ktora powinna siedziec za podpalenie ludzi i spowodowanie 3 samobojstw. No to pol roku pierdla sie nbalezy za taki wyczyn. A oni sie powiesili nie ze zlosci tylko dlatego ze nie rozumieli, ze w pracy za granica mozna bez kasy zostac i tyle. No i to wszystko i koniec. :(

Gość kolejnydzienszycia
wiecie ja sie NIGDY NIE WROCE do Niemiec - na wycieczke? bede sie bala tez i tyle. Bo ja zostawilam tego brata starszego tam, ale co... tu mialam to samo. Bo go wyrzuca bo sobie nie radzi z personelem - a tu to samo. Bo ja powiem, ze za dupa profesora pracownicy uczelni na mnie w szkole zaczeli donosic I DLATEGO WYLECIALAM. Bo wypchaj sie z procesami czemu jestem bez pracy i tyle. No temu - robily sie jakies dziwne sytuacje ile to bede bronic i w koncu nic z tego i poszlam. Bo sobie nie radzi brat. A w Polsce to samo. Wiecie ja tego brata nie chce - jakies zboczenstwo niech sam sobie omija i tyle. Pomowienia - to niech do starej pierdolonej w leb pizdy idzie z pierwszego domku co miala siedziec - tam pierdoly wala, ale swoja droga jedynie , ze na niego nie pierdlam - tyle mnie obchodzil i tyle. No i tu sie zaczelo w Polsce NIE ROZUMIALAM tego - a za granica chuj wie kto dzwonil i po co. A na dodatek mialam wpisany papieros, ze pale od 9 lat i tyle. I zdupiajcie wszyscy i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
No wiecie wybaczcie zeby jakichs 2 kretynow mna rzadzilo z KSiEZYCA oni sa. No ja jestem z polski - taka okolica a taka - ja dokladnie wiem skad jestem i tyle. A matka? A co ich to obchodzi - niech sie wychowaja na starosc i tyle. Oni tam nic nie znacza - mnie oni nie obchodza juz. Byleby nic na matke nie bylo,ze sluzyc nie chciala. Bo miala isc sluzyc i nie chcieli jej paszportu dawac do USA i teraz sie mnie boja, ze co? Ze sluzyc chce? W armi USA - tyle mi zostalo. Lepsze to niz ich BURDEL. Oni sa moralni sie dowiem jak ich ojciec i tyle. A tu tez nic nie chce - od PIERDOLONYCH LESNIKOW - pieniadze po matce i w dupe mnie ugryzcie wszyscy WY CHUJE NIE LUDZIE. Bo jaka maja ode mnie Polacy opinie CHUJE NIE LUDZIE. SKORPIONY to sa i ANALIZY - fani Analizy. To niech ich nakarmia te skorpiony i Analizy i tyle. Albo ta kolezanka Z USA. Z USA jest ona. No na razie z Krakowa i tyle. :( Mojej okolicy nikt nie dorasta do piet, a Arabom pieknie dziekuje. W ogole o nich nie stalam, ale ich szanowalam. Ot inna religia i kultura. No ale... nie czyta sie prywatnych listow. Jednak na to wyszlo. Bo wszystko przez prywatne listy. O rodzicow stoje jak o bank i tyle. Nic mnie nie obchodza. Zniszczyli mi cale zycie jak i to cale panstwo. No - zabierajcie sie do gotowania. Za 6 godzin obiad. Powodzenia :( niestety ja mialam ojca FRANCUZA to tego nie rozumialam :( NIESTETY :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie Anglia to jest BARDZO ZABAWNE PANSTWO - Monty Python - to wiecie co to jest Charlie byl ich i tam inne geje. I ich poczucie humoru jest slynne na caly swiat i takie, ze WSZYSTKO PRZEZ ELZBIETE PIERWSZA bo... NIE MIALA DZIECI. Ale wiecie - wszystko jest tam przez nia, WSZYSTKO, no co sie nie zapytacie wszystko jest przez ELzbiete Pierwsza , a przez Wikitore - NIE bo MIALA 10 dziec. To teraz pomyslcie PO CO IM TE DZIECI ELZBIETY PIERWSZEJ i kto to tak maci? Przeciez napisalam - 2 krolowa po krolu Dawidzie. 2 wladca JEGO CORKA doslownie. Bo kto jest corka krola Dawida - ona i tyle. I koniec. A z kim sie dowiem - no to niech przeczytaja sobie Biblle - kroniki pisala I zona krola Dawida no to o kim mogla napisac, ze dziecko umarlo. Bo o jakiej Batszebie pisala ze dziecko jej umarlo? No na pewno tej niemoralnej umarlo. JAK ZWYKLE. I tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Ja mam tam isc i oni mnie HISTORII naucza. Historii? Jakiej historii? Nie wiem. LASU? Tam nie ma lasu. Henry ich zabije jak wroci i tyle. I wiecie kazdy powie czemu oni lasu nie sadza. Dyc wycieli - niech sadza. Nie moga, nia pasuje. Straca USA. Nie no niemozliwe. Straca USA? Oni teraz moga las sadzic - takie glupki. Bo wszystko jest na 1 osobe, a gdzie byli historycy, ekolodzy tez, ale historycy i tyle. A w ogole co to jest moralnosc i tyle. Od Elzbiety Pierwszej tez mogliby las sadzic i niech sadza z Polakami - oni maja lasy tu PIERWOTNE i tyle. A reszta to tam pierdoly i tyle. Oni w ogole sa pierotlni jak pierwotniaki. Poznikali wszyscy i tyle. No ale... NIE MA SKLEPOW. TYLE ZARCIA i koniec. No ale... za Bachledow nikt sie nie da i tyle. A robia z polski bude. Przeciez to jedynie ze mieli znajomochy i budynki pozbierali. A dalej co? Przeciez interesy by mozna bylo robic. Nie. A dziecko co ma robic? Niech se je zezra. No wiecie ... nie wiem. W koncu je zezra. Albo dadza na morze. Bo MOZE PLYWAC. Nie wiadomo czemu ale moze plywac. Matka ma domek nad morzem i tak ma morze. Bo po co temu dziecku matka? Zeby moglo plywac i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Ale wiecie pod pewnymi wzgledami ta kolezanka z akademika lepsza niz Elzbieta Pierwsza - pewnego dnia nie mialam ale szukalam tam czegos, cos otwarlam patrze JEZUS CHRYSTUS ZYL NAPRAWDE. TO JEST FAKT. Cos tam takiego znalazlam i stwierdzilam, ze kurde nadaje sie na misjonarke. Co prawda chodzilo mi o krzyz. Ale widze nawet dzis, ze za dalekie wymagania. Wiara Elzbiety I - on zyl - krol Dawid bo Niemcy maja POZYCJE, a ten czy zyl to nie wiadomo. Zostawal krzyz, ale coz... przy takim SZACUNKU do Rzymu nie bylo szans na krzyz. Cala Europa przewalila sobie krzyz przez Rzym. ja wczoraj przeczytalam ze palilo sie 10 dzielnic z 14. No to sluchajcie, a ludzie? A na arenach ile? W kazdej dzielnicy arena na pewno i tyle . Wroca zolnierze, beda puste mieszkania, moga sie mnozyc. Bo jak tu wrocic po tych wojnach i tyle.

Gość kolejnydzienszycia
Bo kogo ona sie trzymala ze tak jej szlo wiecie. Ale STOSY. To nie. Uwazali, ze ojca . W DUPIE ona bedzie lepsza. Ona sie trzymala krola Dawida. Bo ten ojciec widziec jej nie chce. Taka ryza? Nieee... przed krolem Dawidem STOSY lezaly - jak ma ich wybic to sie sami klada bo to sensu nie mialo. Truli sie i koniec. Moze tam byla husaria i tyle. On chyba se porobil z zolnierzy aniolow. Bo go interesowalo czy Mesjasz bedzie walczyl. No bedzie bedzie i wiecie - skad sie wziely te pozycje - oni chyba robili tak ze to wojsko to byly jego ANIOLY i mialy skrzydla i pozniej mowili, ze jakies stwory napadaja i czemu oni mu tak sie kladli na te stosy - bo jakimis potworami walcza - ja pieprze. I wiecie - chyba tak mowili zeby nie musieli zabijac i mogli tak zrobic i tyle. A to bylo klamstwo - tylko goliat byl prawda. I tak wygral ten Jan III Sobieski pod Wiedniem - ze zrobil aniolow ze swoich zolnierzy. Bo bedzie po co mu te skrzydla czy to jest wazne? I w tym filmie wiecie NIE BEDZIE SKRZYDEL no to bez sensu bo o to chodzilo i tyle. I ci ludzie tak sie ratowali od Zydow bo to bylo cos takiego, ze Zydzi podpalali - tak mowili i byl pozar, a pozniej byla wojna jeszcze z Zydami. Bo co oni tak wygrywali a pozniej nic. No wlasnie ten krol Dawid, ze mowili ze wojna z Zydami i mowili, ze jego armia to anioly sa. Nie wiem czy mieli skrzydla ale Sobieski tak pomyslal, ze mieli skrzydla - musieli miec bo anioly maja skrzydla. I tak napadl na turkow I TYLKO DZIEKI TEMU ZWYCIEZYL. I wiecie ten film wysmiac nalezy bo tam nie ma skrzydel czyli wszystko bez sensu. Dlatego nie wolno sie poddac arabom. I wiecie oni byli chytrzy tam i on mowil na swoja armie MOJE WY ANIOLY, a pozniej mowil anioly sie nie pedala. Jaka jest roznica miedzy aniolem a zolnierzem krola Dawida - ze sie nie pedali aniol BO NiE MA CZYM mu mowili i tak sie zaczelo jak ten Mesjasz bedzie zrobiony. I w koncu bylo BOGA NIKT NIGDY NIE WIDZIAL i tyle. Z takich rzeczy.A oni byli chytrzy, leniwi. I pozniej bylo, ze sobie przypna skrzydla i juz sa anioly. No pozniej juz ich skapowali ze przeciez normalni ludzie walczyc trzeba a oni tak szli na te stosy i w ogole. To bylo kiedys normalne ze masowe samobojstwo sie robilo. To tam nic wielkiego i tyle. No ale... i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie o co ja mam pretensje - w takim miejscu bedac jak ja, taka okolica, ludzie, taka madrosc wszedzie i tak mnie pomowic to trzeba rozumu nie miec. Bo czemu ja sie niczym nie przejmuje. Bo jestem pomowiona TU ze jestem z Rosji. To jest cos takiego ZE BOG TEGO NIGDY NIE WYBACZY. NIGDY. To jest taka glupota - ryby madrzejsze od tych ludzi. Bo czemu ja sie nie myje - bo mi sie nie chce i tak jestem cala w grzechach i tyle. Zreszta to nieprawda no ale... i tyle :( No i trzeba bylo mnie tak pomowic, zeby sie wycofac, a kasa byla. A tu? WSZYSTKO MOIM KOSZTEM. No wiecie - jeszcze rok takiej zabawy i idzcie do diabla. Po pieniadze stad niech nie przychodzi do mnie NIKT bo wyrzuce na zbity pysk - tak mnie urzadzili bo nie gotowalam obiadu A TO TAKIE WAZNE.JAK CHUJ przy robieniu dzieci i tyle. Doslownie. Jak siedzisz w domu to tak, a reszta to przeciez obiad mozna przyniesc - przestancie. Gotowy zjesc, odgrzac czy stac o stolowke. A ILE TO KOSZTUJE SIE DOWIEM? No mnie sie nie oplacalo gotowac. Wybaczcie. A gadac z wami tez i tyle :( Choc to tam - jeden rachunek, ale strata czasu, a ten jest bezcenny.

Gość kolejnydzienszycia
Powieedza wiecie, ze na zbity pysk mnie tu nikt nie wyrzucil. To mial - wiecej bym z tego zrozumiala, a tak? I tyle. A ta uczelnia wiecie - po szkolach dzwonia. No nie wiem... to sie nie oplaca studiowac. Z uczelni po szkolach zeby dzwonic. No zalezy kto. Wiecie jakby mi tam ktos zielnik nazbieral, oznaczyl i bym tej bioli uczyla. Bo jak ja mialam prace? Taka byla sytuacja ze mialam i gdyby nie rodzina to do dzis mam. Brata najbardziej do diabla niech ida i tyle. Bo oni kasa nie zyja? A JA ZYJE KASA. JA ZYJE KASA - jak oni mi to udowodnia. Bo oni maja pieniadze bo kasa nie zyje. A JA zyje kasa i tyle. i mam przestac Polske obrazac. Oczywiscie - milcze juz. I tyle. TAKICH MAJA KROLOW. No to niech se rzadza sami i tyle. Ja tam wole swoich kroli i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie bo teraz bedzie placz i zgrzytanie zebow co to bedzie dalej. To sie za rok okaze - jaka ta okolica JEST jEBNIETA W LEB to sie opisac nie da. co po mnie moze byc to zwrot samobojstw w Polsce i tyle. ZA STOSY. I koniec. A ja spadam bo ta rodzina MNIE IRYTUJE, a ludzie takze. Co wy chceice zrec to ja nie wiem. Ale mozecie sobie chodzic do koscila nawet codziennie - ja tez modlic sie zamierzam za Indianow , za matke. Cos dla nich zrobie. tyle osob niezywych. Zawsze tak robili, a ten sie zabil, ale byl bez kasy. Grosza juz nie mial na koncie. Kto? LORD JIM moj najlepszy przyjaciel - to jest dziecko swoich rodzicow I ON ICH NIE ZABIL. ON ICH NIE ZABIL. Jak ja moich. I taki sam koniec. Bo mi nie dal takich rodzicow zabic. A wzieli mnie wylacznie dla kasy. Zrobil mnie ojciec dla kasy - nic nie zyskal i jest zly, ze oni wzieli mnie dla kasy i sie wbogacili, a do rudery mnie oddal i tyle.

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie czemu Rzym byl lepszy of grecji? BO W GRECJI BYLY LESBY. tego nikt nie trawil. CO? LESBY? CO TO JEST ZA SWINSTWO. Zydzi znali tylko pedalstwo. Czemu nie chca Europy. PRzez lesby. Nikt tu nie przyjdzie. Oni tylko se wsadzaili do tylka. Do tylka powie im Bog. Ale ich smoli. Sa jego i koniec. Nawet maja 1 ksiazke. I tyle :( No ale to a Rzym powie Bog - zwierzeta MILIONY pozaeraly, cale sie palilo - po co budowac - zas to samo przeciez. To tylko Rzym to wszystko trzyma, a wyglada w swiecie na to, ze greckie lesby. A skad Zydzi mieli w Europie haremy. Na lesby. Ale pozniej na nich i sie skonczylo. Ale dlugo mieli - idziemy tam co to wymyslili. A teraz? O matko - Pan Jezus - to ktos kto zyl, ale nie zyje... jak dinozaury i tyle.

Gość kolejnydzienszycia
Gdybym ja nie chodzila do kosciola to zaraz jestem odebrana. A ja mowilam prawde w tej rodzinie. Ale sie oplacalo. A oni klamali , przestepcy. Do dzis. Do dzis :(

Gość czesc owieczka
boza 🖐️