Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to siup.....

Czy macie jakies marzenia?

Polecane posty

Gość no to siup.....

Witam :-) Na dworze pochmurno.leje.urlop pod psem.:-( Zastanawiam sie jakie macie marzenia i czy je realizujecie? zapraszam do dyskusji:-)

Gość adhsh
chciałabym mieć pracę

Gość no to siup.....
super!! gratuluje:-) zdradzisz marzenie?

Gość no to siup.....
kochana zycze Ci szybkiego znalezienia dobrej pracy!!!!!

Gość adhsh
moje dalsze marzenia to: własny kąt i kot, kablówka internet i brak strachu przed brakiem środków do życia

Gość no to siup.....
oj wiem o czym myslisz..mam podobne marzenia.Jak narazie mieszkam w domku u faceta aletam nic nie jest moje:-(jeszcze zalalo mi piec Co -nie wiem jak dam rade kupic nowy

Pewnie :) chciałabym mieć skończone studia, iść do pracy, mieć własny dom i jeszcze jedno dziecko :) albo dwa :) A czy robią cos żeby to spełnić....noooo jestem w trakcie studiów, mam już męża i jedno dziecko...więc niby coś tam robię w tym kierunku :)

Gość no to siup.....
super..nie ma to jak realizacja..powodzenia zycze zajefajna:-)

Gość no to siup.....
ja w sumie mam przyziemne marzenia..dobra praca,kochany facet,rodzina i wakacje na kanarach i przede wszystkim swoje wlasne m :-) taka niezaleznosc materialna

Gość no to siup.....
echh pomarzyc warto..tego nikt nam nie zabierze..ja wam zycze powodzenia w realizacji...a o wygranej w totka tez marze:-D(chociaz nawet 1 nigdy nie mialam)

Gość no to siup.....
ja mieszkam na obrzezach maista wiecczuje sie prawie jak na wsi..szkoda tylko ze to nie moj domek:-(

Gość no to siup.....
podbijam:-)

Gość no to siup.....
niedziel wyjdz do ludzi.poznaj kogos fajnego i walcz o swoje lepsze ja!!! dasz rade jestem fajnym facetem:-) mam prosbe do was oddajcie glosik na moje male marzenie wirtualne..bardzo prosze. mam nikle szanse na wygranie ale co mi szkodzi;-) http://www.osiedlelg.pl/mieszkanie/laurka88-moje-krolestwo gram o mikrofale..zeby nie bylo niedomowien;-)

Gość spoko loko
Mam duzo, ale nie zdradzę. jak tylko będę miała odpowiednio dużą ilosc kasy to będę je realizować ( bo wiązą sie z nakładem finansowym).

Gość no to siup.....
Kultura super!!! zycze powodzenia

Gość no to siup.....
spoko loko..wlasnie na wszystkie marzenia potrzebna jest kasa..ech jakie tozycie byloby super gdyby nie pieniadze:-0 ale powodzonka!!!

wyjdź do ludzi, poznaj kogoś fajnego... eh... do których ludzi jak mam prawie że 0 znajomych, dwóch kolegów od wódki jedynie... poznaj kogoś fajnego, jasne... przez 4 lata studiów nie udało mi się zawrzeć z nikim normalnej znajomości, przez okres szkoły średniej udało mi się zaznajomić z tymi kolegami od wódki... przez 8 lat życia poznałem 2 osoby i to dzięki chlaniu z nimi :O nie mam szans na lepsze jutro :(

Gość no to siup.....
niedziel nie prawda masz duze szanse poznania super ludzi!!! nawet tutaj na kafe:-) stad wogole jestes?

Gość spoko loko
No to siup - dziękuję! Tobie r,ównież życze powodzenia:)