Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to siup.....

Czy macie jakies marzenia?

Polecane posty

Gość no to siup.....
nie dziekujmy!!!!!! robmy cos by nasze zycie nabralo kolorow:-)

Gość no to siup.....
tzn skad pochodzisz? ja mieszkam w Zielonej gorze i chetnie Cie poznam..normalna kobieta ze mnie ..z marzeniami;-) ale nie z glowa w chmurach:-) dziekuje za glosik(buziak)

no przecież piszę... jak podzielisz Polskę na 4 części: południowo-wschodnią, północno-wschodnią, południowo-zachodnią i północno zachodnią to ja pochodzę z polski południowo-wschodniej, ale... z jej północno-zachodniej części. :O

Gość no to siup.....
hihi to ladnie mi to nakresliles:-P jakbym chciala do Ciebie przyjechac to raczej nie trafie:-)

Gość tomaszsudol.pl
mieć na koncie 10000 leadów sprzedażowych (wysłanych wniosków od osób zainteresowanych) pozdrawiam www.tomaszsudol.pl

Gość no to siup.....
niedziel wiesz kobiety nie maja wyczucia w terenie..juz nie raz pomylilam droge do domku:-P napisz kolo jakiego miasta mieszkasz..tak na moj rozum

"zaburzenia interakcji społecznej, nieumiejętność lub brak chęci współpracy w grupie zachowania powtarzalne, rutynowe, niezmienne, trudności w komunikacji niewerbalnej (ograniczone gesty, skąpa ekspresja twarzy, dystans fizyczny, zachwianie rozumienia bliskości do innej osoby, kłopoty z kontaktem wzrokowym)" "brak lub znikome działania służące przyjemności chłód emocjonalny ograniczona zdolność wyrażania emocji wobec innych preferencja samotnictwa pochłonięcie introspekcją brak bliskich związków"

Gość no to siup.....
Tomasz powodzonka zycze:-)

Gość no to siup.....
Niedziel przesadzasz!!!!!

ten ostatni niedziel - Zespół Aspergera? Też to mam prawdopodobnie :P Tylko, że nie siedzę cały dzień tutaj i nie użalam się nad sobą, tobie polecam to samo. A co do tematu - marzy mi się, aby spotkać ładną, inteligentną dziewczynę, której się będę podobał. Trochę spore te wymagania, ale trzeba celować wysoko :D

Gość no to siup.....
Nie spiesz sie z poszukiwaniem..rozejrzyj sie dokola..pelno wolnych i dobrych dziewczyt..zycze milosci ze wzajemnoscia:-)

Gość no to siup.....
Rubinowa..pomalutku i spelnisz marzenia..po to wlasnie sa:-) tego Ci zycze z serca calego!

Nie wiem co, zespół aspergera/osobowość schizoidalna/jakiś skrajny introwertyzm... w każdym bądź razie tak to mniej więcej wygląda. "pelno wolnych i dobrych dziewczyt." No i co z tego jak nie potrafię nawiązać normalnych relacji z drugim człowiekiem... to znaczy potrafię, ale potrzebuję na to dużo czasu... za dużo... a wcześniej mam kogoś zwyczajnie w dupie. Nie mam nawet potrzeby podtrzymywania znajomości, nawet tych moich kolegów od wódki zwyczajnie olewam, nie zadzwonię do nikogo żeby np iść na piwo czy coś, itp.

Gość no to siup.....
Niedziel potrzebna Ci 2 osoba z odmiennym charakterem..takie przeciwnienstwo..napewno wtedy odzyjesz!!! Glowka do gory,usmiechnij sie to zawsze pomaga:-)

Gość suchość pod pachami
a ja marzę o podróży do Austin, w Teksasie. I o podróży do Meksyku i na Kubę. Narazie to bardzo mało realne. Z tych łatwiejszych do osiągniecia marzę o skoku na bungee. Nie chodzi tylko o sam skok, tylko o takie przełamanie siebie :) Marzę również o tym by znaleść pięknego długowłosego chłopaka grającego na gitarze ;>

Gość no to siup..
Niedziel ja pochodze z okolic gor swietokrzyskich..teraz mieszkam w Zielonej..zobacz jaki ten swiat maly:-P bede po 10 sierpnia tam wiec zapraszam na piwo i rozmowy;-) prosze oddajcie glosik na moje marzenie!!!!

Gość no to siup..
hej kochani..wlasnie wrocilam z piwnicy..Probowalam wypompowac wode ale nic z tego:-( a pada dalej..chyba mnie calkiem zaleje:-0

Gość no to siup...
podbijam