Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

...

Polecane posty

dla mnie tez idiotyzmem jest umieszczanie tytułów naukowych na tablicach. i jaki choy z tego ? i tak wlasnie gnije w trumience pod ziemią tak jak żul spod monopolowego, lezący nieopodal :O

Ja tam mogę umrzeć tak, żeby mojego ciała nie odnaleźli właściwie a co mi tam:classic_cool: To jak w Rzymie starożytnym, też niezłe epitafia sobie robili Kurde, ciągle zapominam o rzeczach związanych z byciem dawcą organów. Patrzcie jak ja portfela nie noszę to jak mam niby tę karteczkę mieć umieszczoną? Nie ma jakieś blaszki czy coś

Wiesz myślałam nad dorobieniem czegoś do tatuażu i to niegłupi pomysł:P O wytatuowaniu grupy krwi myślałam też, ciekawe czy dałoby się to jakoś wpleść. Właściwie to chcę powiększyć tatuaż a tak przynajmniej miałabym powód:D

Kultura, ja chcialam wilka wyjącego do księżyca. moze nie zbyt oryginalne, ale dla mnie ma duże znaczenie. i tak zbieram się juz od kilku lat i nie mogę zebrać. a ten pomysł z grupą krwi nie głupi.

Kultura, niedziel ide spac, co prawda jutro wolne, ale dzisiejszy dzień był dość wyczerpujący

"dobranoc słodki książe, niech skrzydła szatana ukołyszą cię do snu" niedziel, z czego to ? na pewno wiesz.

Claudia wypowiada te słowa po zarżnięciu Lestata

ja też zdecydowanie wolę książke, ale film też bardzo mi się podobał. jedno i drugie przerabiałam ze sto razy. a książkę zostawiłam w samolocie :( dobranoc